70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanada gunaydin canim köfteleri bilmiyorum ama patatesi aksam yemesen daha iyi olur ve patatesin tanesi galiba 90 kalori

Kahvaltıyı canın istemese bile olması gerektiği gibi yapmalısın tatlım

GÜNAYDIIIN KIZLAAAAAAAAAAAAR

günaydın hatunlarrr, hemen dünkü menümü yazarak başlıyorum günee

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay

Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi

Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran

Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi

Akşam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı light süt

Yatmadan
1 bardak acılı şalgam

nası olmuş kiii :18: bu aralar menü sıkıntısı çekiyorum, ne yicegmi bilemiyorum

Bebişim kuru kayısı ağacı çıkacak bak bu gidişle miğdende

Son düzenleme:
Kahvaltıyı canın istemese bile olması gerektiği gibi yapmalısın tatlım

GÜNAYDIIIN KIZLAAAAAAAAAAAAR

günaydın cnmm acıkacak zaten biraz sonra meyva 15 dakikada sindirilir..

canım neden ekmek öqlene kaydı ayrıca bu kadar çok bisküi yememelisin formda olsa sonuçta karbonhidrat

bugünkü menüm
sabah
2 dilim cavdarlı ekmekten tost
domates
salatalık
ıhlamur

ara
1 elma

öğle
fırın tavuk but
şehriye corba
brüksel lahana(zeytınyaglı)

ara
bıraz yaban mersini(belkı yogurtla karıstırırım)

aksam
4 yk barbunya
salata
yogurt ınsallah menümün dışına cıkmam :26:

günaydın cnmm acıkacak zaten biraz sonra meyva 15 dakikada sindirilir..

canım neden ekmek öqlene kaydı ayrıca bu kadar çok bisküi yememelisin formda olsa sonuçta karbonhidrat

örtmenim şimdi şöle olduuu, hani akşamları müsli yiyozz ya, gün içinde de hafif yiyince akşama cok acıkıyo benim karnım, iş yerinde olduğum için öle çeşit çeşit sebzeler, zyaglılar ızgaralar yiyemiyorum hergün o nedenle böle olduuu
bisküvide haklısın, kestim onu

arcak arcak gelemmi, sen menüyyn yerken bnde yiyeem miii

arcak arcak gelemmi, sen menüyyn yerken bnde yiyeem miii

gel buyur canım sizin menülere gore cok ama ben hergun boyel yesem hedefıme ulasırım cok kacamagım oluyor cok şükür yemek sıkıntımda yok işyerinde cok cesıt cıkıyor evdede bısekılde uyduruyorum işte ama iradeden kalıyorum bu 2 gunkacamak yapmıycam cts oglusun dogum gunu o gün izinliyim (bu deliye hergün izinliydi ya) ondan sonra gaza bascam ınsallah

ablacim evet biraz fazla olmus bende bugun cook kaciridm makarnayi hemde aksam aksam öglen bulgur pilavi coook kötü hissediyom kendim

canim ben tost makinasinda ypaiyorum gayet iyi oluyo

canim bende senin yediklerinin aynisini ve ayni ogunlerde yedim hemde fazlasiyla yarismakyaramadi bize ne bu hafta cok duzensiz giti ve artidayim bugun yarin durumu kurtarmaliyim...

gunaydin kizlar hepinizin hayirli birgun gecirmesi dilegiyle.....

ayse bahar,derya(klavuz),enginsena, ve gren bu gece ruyama girdiniz ruyamda memleketeydim sizlerde gelmistiniz hepimiz citir olmustuk deryacim sen fotudakinin aynisiydin ama acayip zayiflamistin cok guzeldin biraz yorgun duruyordun sanki isten bize gelmistin aysebahar nasil guzeldin anlatamam senacim sende oyle zayifliktan ufalmistin cok minyondun ama gel gelelim yesime onun yuzunu hatirlamiyorumruyamda vardi ama yuzunu hatirlayamiyorum bide bir yerde durmuyordu onu biliyom...ama tuhaf olan ayse baharin gercekten simasini hic gormemisim ruyamdaki sanki avatarina benziyordu beyaz bir teni vardi puruzsuz bir yuzu vardi saclar siyaha yakindi ...

Son düzenleme:
tünaydınnn çıtırlarrrrrrrrrrr:92: :92: :92: hava kapalı ama benim içim aydınlıkkk keyifler yerindedir inş hepinizinnn bugun spor günüm haydi kızlar spora

gün içinde görüşmek üzeree esenlikler diliyorummmm

ya hani ben nerdeyimmm bi yere sıkıştıramadın mı kız benii burda öle yakın oluyoruz ki herşeyimizi paylaştığımız için hayatımızın bi parçası olduk bu topikk

off offf ne güzel, bizim çeşidi geç, yemek bile cıkmıyo, hep dışardan hep dışardan

Selam kızlar oku oku bitiremedim ne çok yazmışşınız.
menüm
sabah,
1 dilim peynir
domates biber maydonoz
1 dilim ekmek

ara
nescafe

öğle
k-fleks

ara
form çayı
2 adet liğt bisküvi

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık

ara
1 elma

2-2,5 lt su

bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım sabah tartıldım gözlerime inanamadım şimdiden -700 deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…