günaydınlar herkese..ben de 20 dk kadar eliptik kondisyon bisikletinde yürüdüm,limonlu ılık suyumu içtim..sabah sabah canım kahvaltı istemedi,ben de bir küçük elma ve bir yerli muz yedim.
dün akşam fırında kağıtta patates ve köfte yaptım,5-6 köfte ve 2 orta boy kadar patates yedim ama aklıma takıldı,yağlı kağıtta olunca daha hafif oluyor sanki ama yine çok mu kalori aldım acaba?:26:
canım biz diyetimizde patatesi pek kullanmıyoruz çok fazla karbonhidrat içeriyor..2 patates bence çok fazla olmuş..
günaydınlar herkese..ben de 20 dk kadar eliptik kondisyon bisikletinde yürüdüm,limonlu ılık suyumu içtim..sabah sabah canım kahvaltı istemedi,ben de bir küçük elma ve bir yerli muz yedim.
dün akşam fırında kağıtta patates ve köfte yaptım,5-6 köfte ve 2 orta boy kadar patates yedim ama aklıma takıldı,yağlı kağıtta olunca daha hafif oluyor sanki ama yine çok mu kalori aldım acaba?:26:
ablacim hicmi yemiyosun yoksa öglen yenirse daha iyimi olur?
günaydın hatunlarrr, hemen dünkü menümü yazarak başlıyorum günee
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay
Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi
Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran
Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi
Akşam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı light süt
Yatmadan
1 bardak acılı şalgam
nası olmuş kiii :18: bu aralar menü sıkıntısı çekiyorum, ne yicegmi bilemiyorum
Kahvaltıyı canın istemese bile olması gerektiği gibi yapmalısın tatlım
GÜNAYDIIIN KIZLAAAAAAAAAAAAR
günaydın hatunlarrr, hemen dünkü menümü yazarak başlıyorum günee
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay
Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi
Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran
Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi
Akşam
2 yk müsli
2 yk meyvalı nesfit
1 su bardağı light süt
Yatmadan
1 bardak acılı şalgam
nası olmuş kiii :18: bu aralar menü sıkıntısı çekiyorum, ne yicegmi bilemiyorum
Bebişim kuru kayısı ağacı çıkacak bak bu gidişle miğdende
günaydın cnmmacıkacak zaten biraz sonra meyva 15 dakikada sindirilir..
canım neden ekmek öqlene kaydıayrıca bu kadar çok bisküi yememelisin formda olsa sonuçta karbonhidrat
bugünkü menüm
sabah
2 dilim cavdarlı ekmekten tost
domates
salatalık
ıhlamur
ara
1 elma
öğle
fırın tavuk but
şehriye corba
brüksel lahana(zeytınyaglı)
ara
bıraz yaban mersini(belkı yogurtla karıstırırım)
aksam
4 yk barbunya
salata
yogurtınsallah menümün dışına cıkmam :26:
arcak arcak gelemmi, sen menüyyn yerken bnde yiyeem miii
ablacim evet biraz fazla olmus bende bugun cook kaciridm makarnayi hemde aksam aksam öglen bulgur pilavi coook kötü hissediyom kendim
canim ben tost makinasinda ypaiyorum gayet iyi oluyo
gunaydin kizlar hepinizin hayirli birgun gecirmesi dilegiyle.....
ayse bahar,derya(klavuz),enginsena, ve gren bu gece ruyama girdiniz ruyamda memleketeydim sizlerde gelmistiniz hepimiz citir olmustuk deryacim sen fotudakinin aynisiydin ama acayip zayiflamistin cok guzeldin biraz yorgun duruyordun sanki isten bize gelmistin aysebahar nasil guzeldin anlatamam senacim sende oyle zayifliktan ufalmistin cok minyondun ama gel gelelim yesime onun yuzunu hatirlamiyorumruyamda vardi ama yuzunu hatirlayamiyorum bide bir yerde durmuyordu onu biliyom...ama tuhaf olan ayse baharin gercekten simasini hic gormemisim ruyamdaki sanki avatarina benziyordu beyaz bir teni vardi puruzsuz bir yuzu vardi saclar siyaha yakindi ...
gel buyur canım sizin menülere gore cok ama ben hergun boyel yesem hedefıme ulasırım cok kacamagım oluyor cok şükür yemek sıkıntımda yok işyerinde cok cesıt cıkıyor evdede bısekılde uyduruyorum işte ama iradeden kalıyorum bu 2 gunkacamak yapmıycam cts oglusun dogum gunu o gün izinliyim(bu deliye hergün izinliydi ya) ondan sonra gaza bascam ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?