ya hani ben nerdeyimmm bi yere sıkıştıramadın mı kız beniiburda öle yakın oluyoruz ki herşeyimizi paylaştığımız için hayatımızın bi parçası olduk bu topikk
kiz hicsormaburasi gercekten hayatimizin bir parcasi olmus hepinizi cok seviyorum....
maşş azimli birine benzıyosun dogumdan 3 ay sonra bıle bu kıloya ulaştıgına göre çıtır olursun sen....hmmm şey nerden başlıyım kem kümönce en önemli şeyden başlıyım iki tane çocuğum var ilk i kız 7 yaşında ikincisi erkek 3 aylık ben 27 yaşındayım aöf de öğrenciyim ve şişkoyum 90 kiloyla doğuma gittim şuan 79 kiloyum böyle işte..
kız sen ne iş yapıyodun ben seni öğretmen sanıyodum....senın oğluşunun doğum günü değilmiydi bi sınıfta resminizi koymuştun....çıtırlar bende kaçıyorum malum yarın çarşamba buranın pazarı kuruluyor ve bütün köylüler merkeze dökülüyor ve gelmişken bide muayene olalım ilaç yazdıralım diyorlar turşum çıkıcak yani...herkese iyi istirahatler tatlılar byyyyyyyyyyyy:92::92::92::92::92:
kızlartv den yada netten kanaltürkü açın ceylanın üstündeki elbiseye bayıldımmm istiyorum bendeeee nerde bulabilirm kiii
kız bende az önce ceylanın elbisesıne baktım beğenmedım .kızlartv den yada netten kanaltürkü açın ceylanın üstündeki elbiseye bayıldımmm istiyorum bendeeee nerde bulabilirm kiii
gördüm güzelmiş spor bişey boyu kısa bıraz amaprogram sonunda yazmazmı kendı programı olsa yazardı ama:26:
kız bende az önce ceylanın elbisesıne baktım beğenmedım .
bı ecenın elbısesıne baktım bı ceylanınkıne beyazla mavı baya uyumlu gelmedı tatlım yaaaa.çizgili şeyler kazakta güzelde elbisede sen bilin zevk meselesi tatlım....
şimdiden güle güle giy canım ama boyun uuznsa sende nasıl durur bide onu düşün ceylanın boyu çok kısa onda bu kadar mınıyse sende kazak gibi durabılır.evet çok spor altına babetle çok güzel olurr:84: :84: :84: :84: yarın bakarım tekrarına belki başlarken filan yazdıysa
herkesin zevki farklı cnm bende genelde enine çizgiler sevmem bu çok hoşuma gitti spor sade altında şık bi babetle düşündümmm bu benim olmalı didimm
buldum proğrama twitt atcam ece erkene de twit atcam cvb yazarlar inşşşşşşşş
şimdiden güle güle giy canım ama boyun uuznsa sende nasıl durur bide onu düşün ceylanın boyu çok kısa onda bu kadar mınıyse sende kazak gibi durabılır.
saol cnm 1.70 boyum ama altına beyaz opak çorapla süper olur bi öğrensem nerden aldığını twit attım bakalım cvp ne zaman gelir
gunaydin kizlar hepinizin hayirli birgun gecirmesi dilegiyle.....
ayse bahar,derya(klavuz),enginsena, ve gren bu gece ruyama girdiniz ruyamda memleketeydim sizlerde gelmistiniz hepimiz citir olmustuk deryacim sen fotudakinin aynisiydin ama acayip zayiflamistin cok guzeldin biraz yorgun duruyordun sanki isten bize gelmistin aysebahar nasil guzeldin anlatamam senacim sende oyle zayifliktan ufalmistin cok minyondun ama gel gelelim yesime onun yuzunu hatirlamiyorumruyamda vardi ama yuzunu hatirlayamiyorum bide bir yerde durmuyordu onu biliyom...ama tuhaf olan ayse baharin gercekten simasini hic gormemisim ruyamdaki sanki avatarina benziyordu beyaz bir teni vardi puruzsuz bir yuzu vardi saclar siyaha yakindi ...
gunaydin kizlar hepinizin hayirli birgun gecirmesi dilegiyle.....
ayse bahar,derya(klavuz),enginsena, ve gren bu gece ruyama girdiniz ruyamda memleketeydim sizlerde gelmistiniz hepimiz citir olmustuk deryacim sen fotudakinin aynisiydin ama acayip zayiflamistin cok guzeldin biraz yorgun duruyordun sanki isten bize gelmistin aysebahar nasil guzeldin anlatamam senacim sende oyle zayifliktan ufalmistin cok minyondun ama gel gelelim yesime onun yuzunu hatirlamiyorumruyamda vardi ama yuzunu hatirlayamiyorum bide bir yerde durmuyordu onu biliyom...ama tuhaf olan ayse baharin gercekten simasini hic gormemisim ruyamdaki sanki avatarina benziyordu beyaz bir teni vardi puruzsuz bir yuzu vardi saclar siyaha yakindi ...
evet çok spor altına babetle çok güzel olurr:84: :84: :84: :84: yarın bakarım tekrarına belki başlarken filan yazdıysa
herkesin zevki farklı cnm bende genelde enine çizgiler sevmem bu çok hoşuma gitti spor sade altında şık bi babetle düşündümmm bu benim olmalı didimm
buldum proğrama twitt atcam ece erkene de twit atcam cvb yazarlar inşşşşşşşş
canim bende senin yediklerinin aynisini ve ayni ogunlerde yedim hemde fazlasiyla yarismakyaramadi bize ne bu hafta cok duzensiz giti ve artidayim bugun yarin durumu kurtarmaliyim...
maşş azimli birine benzıyosun dogumdan 3 ay sonra bıle bu kıloya ulaştıgına göre çıtır olursun sen....
kız sen ne iş yapıyodun ben seni öğretmen sanıyodum....senın oğluşunun doğum günü değilmiydi bi sınıfta resminizi koymuştun....
herkese selamlar ......
sümüklü bi sabahtan benım için
burnumu çeke çeke geziyorum ufak çocuklar gibiyım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?