70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya hani ben nerdeyimmm bi yere sıkıştıramadın mı kız benii burda öle yakın oluyoruz ki herşeyimizi paylaştığımız için hayatımızın bi parçası olduk bu topikk

kiz hicsormaburasi gercekten hayatimizin bir parcasi olmus hepinizi cok seviyorum....

maşş azimli birine benzıyosun dogumdan 3 ay sonra bıle bu kıloya ulaştıgına göre çıtır olursun sen....

kız sen ne iş yapıyodun ben seni öğretmen sanıyodum....senın oğluşunun doğum günü değilmiydi bi sınıfta resminizi koymuştun....

herkese selamlar ......

sümüklü bi sabahtan benım için

burnumu çeke çeke geziyorum ufak çocuklar gibiyım.....

kızlar ben dün bir etek bir de şort aldım :)
eteğim tam 40 beden, mis gibi oldu sölemesi ayıp birazda mini, bgn giydim, sevgili beni işe bırakıyodu, 5 kilo daha verince süpermini giycen herhal diyo
şortumda 40 beden ve belden bol geldi hafif bekle beni 38 beden ben geliyom 1 aya inşallah

kızlartv den yada netten kanaltürkü açın ceylanın üstündeki elbiseye bayıldımmm istiyorum bendeeee nerde bulabilirm kiii

kızlartv den yada netten kanaltürkü açın ceylanın üstündeki elbiseye bayıldımmm istiyorum bendeeee nerde bulabilirm kiii
kız bende az önce ceylanın elbisesıne baktım beğenmedım .
bı ecenın elbısesıne baktım bı ceylanınkıne beyazla mavı baya uyumlu gelmedı tatlım yaaaa.çizgili şeyler kazakta güzelde elbisede sen bilin zevk meselesi tatlım....

gördüm güzelmiş spor bişey boyu kısa bıraz ama program sonunda yazmazmı kendı programı olsa yazardı ama:26:

evet çok spor altına babetle çok güzel olurr:84: :84: :84: :84: yarın bakarım tekrarına belki başlarken filan yazdıysa

herkesin zevki farklı cnm bende genelde enine çizgiler sevmem bu çok hoşuma gitti spor sade altında şık bi babetle düşündümmm bu benim olmalı didimm

buldum proğrama twitt atcam ece erkene de twit atcam cvb yazarlar inşşşşşşşş

Son düzenleme:
şimdiden güle güle giy canım ama boyun uuznsa sende nasıl durur bide onu düşün ceylanın boyu çok kısa onda bu kadar mınıyse sende kazak gibi durabılır.

şimdiden güle güle giy canım ama boyun uuznsa sende nasıl durur bide onu düşün ceylanın boyu çok kısa onda bu kadar mınıyse sende kazak gibi durabılır.

saol cnm 1.70 boyum ama altına beyaz opak çorapla süper olur bi öğrensem nerden aldığını twit attım bakalım cvp ne zaman gelir

Canım ya o kadar heyecanlandım ki okurken...
İnşallah hepimiz zayıflar ve bir gün gerçekten buluşuruz..
tenim dediğin gibi beyaz..
Saçlarım siyah evet koyu kahve siyaha yakın
Yüzüm için herkes çok güzel olduğumu söyler...
Rabbimin güzelliği derim..
Bir dönem gelinlik modelliği yaptım.. Bekarken...
Sonra mankenlik teklifleri geldi ama ben kabul etmedim.
Rahmetli babam açık giyimi fazla onaylamazdı ve bende onu kırmak istemezdim.
Hiç görmemiştin beni ama bence evet o bendim alacam...

yeşim zaten hangi haliyle normalki rüyanda olsun..venüsli o venüslüü yeşimmmm kulakların çınlasın girde oku yazılanları anormal yaratık kızın rüyasında bile normal olamamışsınn

zamanla müzayede yapıyorlar cnm milyarlar verip alırsın hı hı yazarlar sana cevap şurdan aldık git sende al derlerr

görev zamanı geldiii kermese yardıma gidiyomm acaba bugün hangi cıss şeylerden yedireceklerr

canim bende senin yediklerinin aynisini ve ayni ogunlerde yedim hemde fazlasiyla yarismakyaramadi bize ne bu hafta cok duzensiz giti ve artidayim bugun yarin durumu kurtarmaliyim...

evet canim benimde istahim acildi bilmiyom neyapcam kendime dur diyemiyorum yardim mmmmmmmmmm

aay gecmışı oku oku nıhayet bıttı
yine öğle vakti gelio ve benım yıne ne yıecem derdim baslıo :44: artık tavuklu salatdan tiksindim yaaa

kızalr banada acil baget tavuk tarifi verinçokı acıktım fırın aüşeniyorum tavada tarifff:26:

canım o oğluşumun sınıfıydı...orada kutlamıştıkta onun için sınıftaydık...ben ailehekimliğinde hemşireyim canımcım,yani beyaz meleğim :94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…