kızalr banada acil baget tavuk tarifi verinçokı acıktım fırın aüşeniyorum tavada tarifff:26:
evet canim benimde istahim acildi bilmiyom neyapcam kendime dur diyemiyorum yardim mmmmmmmmmm
kızalr banada acil baget tavuk tarifi verinçokı acıktım fırın aüşeniyorum tavada tarifff:26:
yeşim zaten hangi haliyle normalki rüyanda olsun..venüsli o venüslüüyeşimmmm kulakların çınlasın girde oku yazılanları anormal yaratık kızın rüyasında bile normal olamamışsınn
zamanla müzayede yapıyorlar cnmmilyarlar verip alırsın hı hı yazarlar sana cevap şurdan aldık git sende al derlerr
görev zamanı geldiii kermese yardıma gidiyommacaba bugün hangi cıss şeylerden yedireceklerr
kocişin işyerine geldim burda bilgisayar varda bi göz atayım dedim...maşallah esas sohbetgündüz oluyormuş yavvvvvvvvvv
kuzummmmmmmmm hşg napin bakimmmmm
ben yıkayıp çelik tavaya sadeden koyuyorum kısık ateşte suyunu bırakıp iyice çektiriyorum sonra 1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik pulbiber koyup çıtırdatıyorum...çok güzel ve hafif oluyor
aay gecmışı oku oku nıhayet bıttı
yine öğle vakti gelio ve benım yıne ne yıecem derdim baslıo :44: artık tavuklu salatdan tiksindim yaaa
aynı sorun bende de var...
MALZEMELER
Kişi başı tavuk baget
2 çorba kaşiğı salça
karabiber
kekik
pul biber
tuz
sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Salçayı sıvı yağı ile kavur, baharatların tamamını ekle, üzerine 1 su bardağı sıcak su ekle, kaynamaya başlayınca bagetleri ilave et. Su az gelirse biraz daha sıcak su ilave et bagetlerin üstüne çıkar çıkmaz. Kısık ateşte pişir. Yanına pilav ve salata ile servis yap. Çok basit ve pratik yemek
canım birde bu var..
5-6 adet tavuk bageti tuz karabiber,kekik,2-3 diş dövülmüş sarımsak ve kırmızıbiber ilvesi ile baharatlayıp 1 fincan kadar sıvıyağ ilave edip bir gece buzdolabında bekletiyorsunuz.(baharatı bol olmalı ama siz zevkinize görede ayarlayabilirsiniz)ertesi gün tavuğu çelik bir tencereye alıp hiç su koymadan ocağın en küçük gözüne koyuyorsunuz 1-2 dakika tencere ısınıncaya kadar tutup sonra ocağı en kısık duruma getiriyorsunuz.1-1,5 saat pişmesi sürüyor.ama harika oluyor.Bana göre Tavuğun en lezzetli hali yanında patates püresi veya pirinç pilavı ile servis yapabilirsiniz
ankaradamıydın istanbulda mı?canım o oğluşumun sınıfıydı...orada kutlamıştıkta onun için sınıftaydık...ben ailehekimliğinde hemşireyim canımcım,yani beyaz meleğim:94::94:
kız ecenın kostümünü yazarlar sponsoru vardır da konuklar sponsordan giyinmiyodur sanırım.o yuzden konukların kıyafetlerını deşifre etmeyebılirler.keske ecenın kıyafetını begenmış olsaydın bulması kolay olurdu...reklam yapmak için tabiki yazıyorlar cnmmkolay gelsinnn sanaaaa
aynı sorun bende de var...
MALZEMELER
Kişi başı tavuk baget
2 çorba kaşiğı salça
karabiber
kekik
pul biber
tuz
sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Salçayı sıvı yağı ile kavur, baharatların tamamını ekle, üzerine 1 su bardağı sıcak su ekle, kaynamaya başlayınca bagetleri ilave et. Su az gelirse biraz daha sıcak su ilave et bagetlerin üstüne çıkar çıkmaz. Kısık ateşte pişir. Yanına pilav ve salata ile servis yap. Çok basit ve pratik yemek
canım birde bu var..
5-6 adet tavuk bageti tuz karabiber,kekik,2-3 diş dövülmüş sarımsak ve kırmızıbiber ilvesi ile baharatlayıp 1 fincan kadar sıvıyağ ilave edip bir gece buzdolabında bekletiyorsunuz.(baharatı bol olmalı ama siz zevkinize görede ayarlayabilirsiniz)ertesi gün tavuğu çelik bir tencereye alıp hiç su koymadan ocağın en küçük gözüne koyuyorsunuz 1-2 dakika tencere ısınıncaya kadar tutup sonra ocağı en kısık duruma getiriyorsunuz.1-1,5 saat pişmesi sürüyor.ama harika oluyor.Bana göre Tavuğun en lezzetli hali yanında patates püresi veya pirinç pilavı ile servis yapabilirsiniz
mülakat tarihim belli olduu
8 haziraaann
evet canim benimde istahim acildi bilmiyom neyapcam kendime dur diyemiyorum yardim mmmmmmmmmm
hic sorma bende kacgundur durduramiyorum kendimi ama bugun onune gececem ben boyle zamanlarda hemen acil protein agirlikli beslenmeye calisirim cunku karbonhitrat agirlikli beslendimmi daha cabuk acikiyorum kendimi durduramiyorum bugun tavuk haclayip yiyecem baska care yok...
Canım ya o kadar heyecanlandım ki okurken...
İnşallah hepimiz zayıflar ve bir gün gerçekten buluşuruz..
tenim dediğin gibi beyaz..
Saçlarım siyah evet koyu kahve siyaha yakın
Yüzüm için herkes çok güzel olduğumu söyler...
Rabbimin güzelliği derim..
Bir dönem gelinlik modelliği yaptım.. Bekarken...
Sonra mankenlik teklifleri geldi ama ben kabul etmedim.
Rahmetli babam açık giyimi fazla onaylamazdı ve bende onu kırmak istemezdim.
Hiç görmemiştin beni ama bence evet o bendim alacam...
arkadaşlar bugünde adet olmadım inş.olmam yada olacaksamda olayım hemen yoksa farkında olmadan acabadiyorumm..dışarı çıktım kahvaltıdan sonra çarşıalra yürüdüm kuaföre gitim eczanenin önünde geçerken bi ses test alma dedi bir rahatlık geldi yaa bekle dedii nebileyimm
sağol canımhayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?