70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızalr banada acil baget tavuk tarifi verinçokı acıktım fırın aüşeniyorum tavada tarifff:26:

ben yıkayıp çelik tavaya sadeden koyuyorum kısık ateşte suyunu bırakıp iyice çektiriyorum sonra 1 çorba kaşığı zeytinyağı kekik pulbiber koyup çıtırdatıyorum...çok güzel ve hafif oluyor

kocişin işyerine geldim burda bilgisayar varda bi göz atayım dedim...maşallah esas sohbetgündüz oluyormuş yavvvvvvvvvv

evet canim benimde istahim acildi bilmiyom neyapcam kendime dur diyemiyorum yardim mmmmmmmmmm

aynı sorun bende de var...

kızalr banada acil baget tavuk tarifi verinçokı acıktım fırın aüşeniyorum tavada tarifff:26:

MALZEMELER
Kişi başı tavuk baget
2 çorba kaşiğı salça
karabiber
kekik
pul biber
tuz
sıvı yağ

HAZIRLANIŞI

Salçayı sıvı yağı ile kavur, baharatların tamamını ekle, üzerine 1 su bardağı sıcak su ekle, kaynamaya başlayınca bagetleri ilave et. Su az gelirse biraz daha sıcak su ilave et bagetlerin üstüne çıkar çıkmaz. Kısık ateşte pişir. Yanına pilav ve salata ile servis yap. Çok basit ve pratik yemek

canım birde bu var..

5-6 adet tavuk bageti tuz karabiber,kekik,2-3 diş dövülmüş sarımsak ve kırmızıbiber ilvesi ile baharatlayıp 1 fincan kadar sıvıyağ ilave edip bir gece buzdolabında bekletiyorsunuz.(baharatı bol olmalı ama siz zevkinize görede ayarlayabilirsiniz)ertesi gün tavuğu çelik bir tencereye alıp hiç su koymadan ocağın en küçük gözüne koyuyorsunuz 1-2 dakika tencere ısınıncaya kadar tutup sonra ocağı en kısık duruma getiriyorsunuz.1-1,5 saat pişmesi sürüyor.ama harika oluyor.Bana göre Tavuğun en lezzetli hali yanında patates püresi veya pirinç pilavı ile servis yapabilirsiniz

reklam yapmak için tabiki yazıyorlar cnmm kolay gelsinnn sanaaaa

sadece aztuzalyıp koydum tavaya,buraya kadar seni dinledimpişmeisne yakında baharatlar ve domates sarımsakla şenlendircem onlarısadede güzel olur ama böyle canım çekti,ama seninkindende yaparım saol canımm..

yukarıdaki tarifin tamtersine benzer yaoıyorum şuan..alttaki birgece faaln diyo ben yarımsaate yemeliyim öğünmü gecikiyor,çok saol canımm..evet püre ve pilav güzel olur ama sziler gibi zayıflayımda sonna yada arada biryerim..şimdi yanına azbulgur pilavını akşam yemedim şimdi yesemmi:26:ayran yapıcam bol tereli salatadabugün eşim çok geç geliyor zaten günleerir onla yemiyorum ya spor agidiyorum erlken yiyorum yada oonu beklemiyorum ee fedakarlık olcak değilmi???

canım o oğluşumun sınıfıydı...orada kutlamıştıkta onun için sınıftaydık...ben ailehekimliğinde hemşireyim canımcım,yani beyaz meleğim :94::94:
ankaradamıydın istanbulda mı?
reklam yapmak için tabiki yazıyorlar cnmm kolay gelsinnn sanaaaa
kız ecenın kostümünü yazarlar sponsoru vardır da konuklar sponsordan giyinmiyodur sanırım.o yuzden konukların kıyafetlerını deşifre etmeyebılirler.keske ecenın kıyafetını begenmış olsaydın bulması kolay olurdu...

arkadaşlar bugünde adet olmadım inş.olmam yada olacaksamda olayım hemen yoksa farkında olmadan acabadiyorumm..dışarı çıktım kahvaltıdan sonra çarşıalra yürüdüm kuaföre gitim eczanenin önünde geçerken bi ses test alma dedi bir rahatlık geldi yaa bekle dedii nebileyimm

ablam bu kadar kiloyu nasil verdin ya ben kendim durduramiyom siz nasil yapiyonuz of offffff

mülakat tarihim belli olduu
8 haziraaann

hayirli olsun

evet canim benimde istahim acildi bilmiyom neyapcam kendime dur diyemiyorum yardim mmmmmmmmmm

hic sorma bende kacgundur durduramiyorum kendimi ama bugun onune gececem ben boyle zamanlarda hemen acil protein agirlikli beslenmeye calisirim cunku karbonhitrat agirlikli beslendimmi daha cabuk acikiyorum kendimi durduramiyorum bugun tavuk haclayip yiyecem baska care yok...

kızlar hazır aşağısı bu kadar doluyken bısı sormak ıstıyorummm
şimck ben kılo almadan önce 75 bedenin bıle bol gelebıldıgı goguslerım vardı, kılo almamın belkı de tek ıyı yanı benımde artık goguslerımın olmasıydı ancak şimdi kılo verme yoluna baş koyduk ancak yılların birikimi olan koca popişim erimek yerine hemencik goguslerden gıdıyo yok mudur bunları korumanın bı yoluuuu cok emek harcadım ben onları buyutmek ıcın

ya ben anlamiyorumki kendimi ac degilim ama hic durmaddan birseyler atistirmak istiyor canim acaba akupunktura mi gitsem diye dusunmeye basladim canim benim 24 hazirandan önce 60 kilo olmam lazim cunku turkiyeye gitcem dört haftaliigina izine ve orda dikkat edebilcegimi zannetmiyorum ve korkuyorum geri kilo almaktan

kiz dur sacinin tipini bile hatirliyorum ne kivircik ne dalgali ikisini arasi amakivirciga daha yakindi uzerinde birtane sort vardi zaten bende diyorumki sen manken gibisin diyom kiz benim kalbim temiz ondan ama sacini tuturabildimmi bilemiyorum bahar yureklim..

Sanırım bebek istiyorsun. Bence hemen test yap ki aklını meşgul etmesin, sonucu bir an önce öğren. Ben istemiyorum şu an ama dün kasık ağrım vs. oldu, adetimde yakın diye düşünüyorum, pek ihtimal de vermedim çünkü dikkat ediyoruz.Ancak işte soru işareti olunca eşime aldırdım bir test. Yazık o da çok mereklı ve sevinçliydi. Çıkmayınca üzüldü. Ancak daha vaktimiz var, ben de sevindim çıkmadığına. Fakat aklına takıldıysa bekleme, hemen yap bi test ki seni bu düşünce meşgul etmesin. İstiyorsan umarım en kısa sürede olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…