- 30 Kasım 2010
- 9.745
- 19.716
- 448
ablam bu kadar kiloyu nasil verdin ya ben kendim durduramiyom siz nasil yapiyonuz of offffff
hayirli olsun
kızlar hazır aşağısı bu kadar doluyken bısı sormak ıstıyorummm
şimck ben kılo almadan önce 75 bedenin bıle bol gelebıldıgı goguslerım vardı, kılo almamın belkı de tek ıyı yanı benımde artık goguslerımın olmasıydıancak şimdi kılo verme yoluna baş koyduk ancak yılların birikimi olan koca popişim erimek yerine hemencik goguslerden gıdıyo yok mudur bunları korumanın bı yoluuuu cok emek harcadım ben onları buyutmek ıcın
yukarıdaki tarifin tamtersine benzer yaoıyorum şuan..alttaki birgece faaln diyo ben yarımsaate yemeliyim öğünmü gecikiyor,çok saol canımm..evet püre ve pilav güzel olur ama sziler gibi zayıflayımda sonna yada arada biryerim..şimdi yanına azbulgur pilavını akşam yemedim şimdi yesemmi:26:ayran yapıcam bol tereli salatada bugün eşim çok geç geliyor zaten günleerir onla yemiyorum ya spor agidiyorum erlken yiyorum yada oonu beklemiyorum ee fedakarlık olcak değilmi???
mülakat tarihim belli olduu
8 haziraaann
kızlar hazır aşağısı bu kadar doluyken bısı sormak ıstıyorummm
şimck ben kılo almadan önce 75 bedenin bıle bol gelebıldıgı goguslerım vardı, kılo almamın belkı de tek ıyı yanı benımde artık goguslerımın olmasıydıancak şimdi kılo verme yoluna baş koyduk ancak yılların birikimi olan koca popişim erimek yerine hemencik goguslerden gıdıyo yok mudur bunları korumanın bı yoluuuu cok emek harcadım ben onları buyutmek ıcın
ya ben anlamiyorumki kendimi ac degilim ama hic durmaddan birseyler atistirmak istiyor canim acaba akupunktura mi gitsem diye dusunmeye basladim canim benim 24 hazirandan önce 60 kilo olmam lazim cunku turkiyeye gitcem dört haftaliigina izine ve orda dikkat edebilcegimi zannetmiyorum ve korkuyorum geri kilo almaktan
kiz dur sacinin tipini bile hatirliyorum ne kivircik ne dalgali ikisini arasi amakivirciga daha yakindi uzerinde birtane sort vardi zaten bende diyorumki sen manken gibisin diyom kiz benim kalbim temiz ondan ama sacini tuturabildimmi bilemiyorum bahar yureklim..
canim biraz nce dedigim gibi karbonhitrati yuksek olanseyleryedikmi siksik yeme istegi artiyor hadi sende bugun tavuk hacla ye gorecen farki hata ben yarinda oyle yapmayi dusunuyorum cunku bildirime az kaldi aksama musliyerine bir but haclanmis tavuk yiyecem oglende ayni sabah normal kavalti...
bu arada bende haziranin sonunda memlekete gidecem insalah ikimizde hedefimize ulasiriz gidene kadar sahi memleket neresi
Ne mülakatı, valla heyecanlandım ben bile.
4 gündür diyetteyim ve sadece 400 gr. gitmiş. Çok sinir bozucu. Bir an önce zayıflamak istiyorum yaaaa offfff!
ankara serefli kochisar biliyorsundur belki sen nerde kaliyosun canim memleket neresi
bende adiyamanliyim canim... ama ben 2.5 ay kalmayi dusunuyorum....
dün gece msj yazarken pc kapandı halbuki okadarda şey yazmıştımhafta sonu istanbula gidip gitmemek konusunda düşüncelere dalmış durumdayım keyifsizim mutsuzum
niğdelim tebrik ediyorum.kendin gibi tatlı bi kızın olur inşallah.
msj panosu kasıyo pcyi.normalde bi pc 50- 70 fah. ken bizimki fanı bozulduğu için 90 - 100 leri görüyo .107 olduğunda kapanıyo zaten cuvvv sesiyledün bende de aynısı oldu canım
kitap okur gibi okudum
o kadar yazdım
sonra pat gittim offline oldum
msj panosu kasıyo pcyi.normalde bi pc 50- 70 fah. ken bizimki fanı bozulduğu için 90 - 100 leri görüyo .107 olduğunda kapanıyo zaten cuvvv sesiyle
dün gece aklıma geldin.dün neoplusa gittik ordan eve yürüyerek döndükdedim fazilette yürümüştü
yurtdisindami yasiyosun canim :44:
yine kapandı pc ya :84::84:
Kuzu sizin arabanız yok muydu?:18:
Noenun dolmuşları da kalkıyordu
Binseydin ya...
Sen bana dedin ya taksiye bin diye
Ondan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?