70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam bu kadar kiloyu nasil verdin ya ben kendim durduramiyom siz nasil yapiyonuz of offffff

hayirli olsun

canım emziriyorum ya onun etkisini atlamayayım...
ama bu hafta sanki kilo korumaya girdim
ne iş anlamadın...:26:

canım plates yap.. selülüt savar egzersizleri sayesinde bayağı eksilen bir totom var
ben hep orantılı alıp verdiğim için gülüm inan bilemiyorum
95-70-95 ölçülerim şimdi...:
büyütmek için kızlar krem falan bazı bitkiler var...
kullanmadım ben ama okudum...
faydası var mı bilemem...
ama totoşun için egzersiz süper

tamam cano seni hamile kalasıca seni
sen yap ye hemen..
afieyt olsun...

Bence basen çalıştıran hareketlerden yap ki en azından onlar da erisin ancak; sanırım göğüslere yapılacak bişey malesef yok.

canim biraz nce dedigim gibi karbonhitrati yuksek olanseyleryedikmi siksik yeme istegi artiyor hadi sende bugun tavuk hacla ye gorecen farki hata ben yarinda oyle yapmayi dusunuyorum cunku bildirime az kaldi aksama musliyerine bir but haclanmis tavuk yiyecem oglende ayni sabah normal kavalti...
bu arada bende haziranin sonunda memlekete gidecem insalah ikimizde hedefimize ulasiriz gidene kadar sahi memleket neresi

Evet alacam... Saçlarım aynı dediğin gibi...
Kıvırcığa yakın... Ben düzletirim hemen dalgalanırlar..
Saçlarım uzun belime kadar ...
Ayın 10 unda göğüs hızasından kestirip düzelttireceğim ama..
Senin kalbin hakikaten çok temiz kız..
Tüylerim ürperdi valla...
Tipimi bu kadar tahmin eden olmamıştı , gönlü güzel arkadaşım benim

ankara serefli kochisar biliyorsundur belki sen nerde kaliyosun canim memleket neresi

ohhh süpperr doydumakşamda artık müslimle buluşurummya spor öncesi yada sonnası....
ayşebahar ablacım(ya içimden geldi)duana bayıldım, seni haile kalasıcaainş.burasıda ban iyi gelmiştir sizede müjdeli haberi verriim ama yokya olacam herhalde neyse başka ayalr veririm demiiii

kumsal arkadşaım evet isityorum hemde çooookkkk..yukarıdalarda öyküm vardı okursun vakti olursa:)
yani buay olursa tam oölucak geeçn aytüpte negatifi aldım dünyam yıklıdı,allahtan ümit kesilmez sonra hamie kalna oluyoımuş ilaçların etkisindenv.sbidahaki ay yada başka aylar kalnalr olmuşş..bizdede sorun yok gibi inşaallah öyledirr....yani istiyorummmm yani bekliyorummmm...sende çok bekleme inş. olurrr

dün gece msj yazarken pc kapandı halbuki okadarda şey yazmıştım hafta sonu istanbula gidip gitmemek konusunda düşüncelere dalmış durumdayım keyifsizim mutsuzum
niğdelim tebrik ediyorum.kendin gibi tatlı bi kızın olur inşallah.

dün bende de aynısı oldu canım
kitap okur gibi okudum
o kadar yazdım
sonra pat gittim offline oldum

dün bende de aynısı oldu canım
kitap okur gibi okudum
o kadar yazdım
sonra pat gittim offline oldum
msj panosu kasıyo pcyi.normalde bi pc 50- 70 fah. ken bizimki fanı bozulduğu için 90 - 100 leri görüyo .107 olduğunda kapanıyo zaten cuvvv sesiyle
dün gece aklıma geldin.dün neoplusa gittik ordan eve yürüyerek döndük dedim fazilette yürümüştü

Kuzu sizin arabanız yok muydu?:18:
Noenun dolmuşları da kalkıyordu
Binseydin ya...
Sen bana dedin ya taksiye bin diye
Ondan diyorum

bana en yakın yer esk cocukla anca oraya gıdılır heralde ıst dıyodum ama sanırım ızın almıycam.görüşelim mi kızlar gelirsek bi yere gitmezsem catlarım bu ara illa gidecem

Kuzu sizin arabanız yok muydu?:18:
Noenun dolmuşları da kalkıyordu
Binseydin ya...
Sen bana dedin ya taksiye bin diye
Ondan diyorum
yine kapandı pc ya :84::84:
araba nerde bi 5 sene sonra anca ev kradisi bitince ben sana taksiyi çocuklar için dedimdi hatta şöyle dedim.seni sallamıyorum çocuklar sefil oldu yolda demiştim biz yürümeyi seviyoruz.neodan eve gelmemiz 1 saati almadı yaylana yaylana geldik bide bilmem biliyonmu ben ilk kez gördüm yeni adliyeyi.geçen çarşıdan hamamyolu ordan onunpazarı alanönü aldiye adliyenin arkasından biyerlerden tekrar hamam yolun açıktık ordan atatürk caddesi ordan doktorlar cd ve ev kafayı sıyırmış bi şekilde yürüme potansiyeline sahibiz karı koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…