70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana en yakın yer esk cocukla anca oraya gıdılır heralde ıst dıyodum ama sanırım ızın almıycam.görüşelim mi kızlar gelirsek bi yere gitmezsem catlarım bu ara illa gidecem
yüzgörümlüğü isterim ben bizde yeni tv alacaz varımızı yoğumuzu son kuruşuna kadar 6 aylık süreçte harcamış olacağımızdan tatilde evdeyiz

yüzgörümlüğü isterim ben bizde yeni tv alacaz varımızı yoğumuzu son kuruşuna kadar 6 aylık süreçte harcamış olacağımızdan tatilde evdeyiz

hani gitcez diyodun arkadaşlarla aman tv napcanız benım eşimde diyo yer kaplıyo dıye plazma alalım dıye ben ızlemdıgım tv ıcın okadar para vermek ıstemıyom

bana en yakın yer esk cocukla anca oraya gıdılır heralde ıst dıyodum ama sanırım ızın almıycam.görüşelim mi kızlar gelirsek bi yere gitmezsem catlarım bu ara illa gidecem

Görüşelim evet evet!!
Arcak81 green ve ben Eskşehirde
Erginsena alaca kdr lequim sempatik srpi sudem asl yaren papatya_77 Pj_Muguet bulut81KILAVUZ durusuuuu mektupp triendy21 fdm seanymph barkınım ve ben gelirim yine 3 çocukla İstanbula
yurtdışına çıkış yasağım var kızlar
Yurtdışındakiler istanbula gelin..
gereği düşünüldü nerdesin sen

hani gitcez diyodun arkadaşlarla aman tv napcanız benım eşimde diyo yer kaplıyo dıye plazma alalım dıye ben ızlemdıgım tv ıcın okadar para vermek ıstemıyom
o tatil belli canım parasını ödemeye başladık bile 19 mayıstada 4 gün tatilya bize.onda evdeyiz paramız olsa giderdik biyere evde kıytırıktan bi tv var şimdi dijitürk bağlattık onun için tv alcaz.bitane beğendik işte kredi kartının günü gelince yani cuma günü kısmetse ve ellerinde varsa alcaz.6 ay boyunca her ay 500 tl civarı ödememiz var 1100de kredi ödüyoruz. normal öğretmen maaşını düşünürsek durumun ne boyutta olduğunu hayal edin

ben de ben yokum dıe tam uzuluyodum, sona kalmısım ankaradayım canım ben:92:

Son düzenleme:

çocuk yok ya yürü kuzum...
ben adliyeyi çoktan biliyorum
2. adresim
şaka bi yana kardeşim ve ablam biri hakim biri savcı....
diğeri avukat...çok hoş yaptılar adliyeyi..
içini gördün mü?

iyi cesaret kız maşallah Allah ödetmeyi nasip etsin tabi baska türlü bi zgibi kalırsınız bişey sahıbı olmadan borca girmeden olmuyo bu işler

yer problemi olan varsa, koca derdinden kaçmak isteyen warsa benim bekar evi hepinizi bekler
all inclusive hemideee sabah otları, aksam müslileri koyarım önünüze, yemeyeni döverim

çocuk yok ya yürü kuzum...
ben adliyeyi çoktan biliyorum
2. adresim
şaka bi yana kardeşim ve ablam biri hakim biri savcı....
diğeri avukat...çok hoş yaptılar adliyeyi..
içini gördün mü?
yok ama dışı mimarisi süper beğendim bizim o tarafta tanıdık falan kimse olmayınca görmemiz imkansız.neoya bile ilk kez dün akşam gittim biz adalar çevresinden ayrılmıyoz çarşıda oturmanın kötü yanıda bu uzakta otursaydım buralar kıymetli olcaktı

iyi cesaret kız maşallah Allah ödetmeyi nasip etsin tabi baska türlü bi zgibi kalırsınız bişey sahıbı olmadan borca girmeden olmuyo bu işler
çok şükür alıyoz yapıyoz.ama yinede rahat harcama yapamıyoruz.şimdi hafta sonu yiğenimin nikahı var istanbulda. karakara düşünmekteyim ne yapsam diye

yer problemi olan varsa, koca derdinden kaçmak isteyen warsa benim bekar evi hepinizi bekler
all inclusive hemideee sabah otları, aksam müslileri koyarım önünüze, yemeyeni döverim
hazır bulupta yememek olmaz.

Çarşıda evler uuuuuuuuuuuuuuu çok pahalı kız
Gerçi buranın bi farkı kalmadı
en son baktığım eve 230 bin istediler
bunun için 230 yıl yaşama garantim yok dedim

Abim var İstanbullarda...
Kızlar kalır sende...
Alt alta üst üste yatarsınız Cerenim
Yedirir bana
Alırım kiloları otururum aşağıya..

işte tam da boyle bıseye ıhtıyacım avr benım, otu muslıyı onume koycak, yemeyınce dövecekk, bi nevi kampa sokacak beniii yaşam koçum oluver sen benım lequimmm

QUOTE=aysebahar;19032027]unutulur musun kız sen?
sende Eskişehire gel ya da biz geliriz Ankaraya
[/QUOTE]

valla kocişi ayarlayayım ben, gercı bızım de bı haftasonu hızlı trenle esk.e gelesımız var bayadır ama işte ekonomık durum sallantı da, bıtmıyooo bu dugun borclarıııı

sıkıyosa yimeee
hazır ne bulursam yerim.ve zaten ben her konuda olduğum gbi bu konudada tersim kalabalıkta yemek yemem

Çarşıda evler uuuuuuuuuuuuuuu çok pahalı kız
Gerçi buranın bi farkı kalmadı
en son baktığım eve 230 bin istediler
bunun için 230 yıl yaşama garantim yok dedim
nasıl bi evdi bende merak ettim ekstra lükstür herhalde.bizim ev küçük küçük olmasa bu muhitte bide yeni olsa tabi en az 100-150 eder.yerine göre çok fiyat farkediyo bide oda sayısı arttıkça.sen nerden baksan en az 3 + 1 alcan oda en aşağı düzgün bi ev 150 yi bulur :26:

çok şükür alıyoz yapıyoz.ama yinede rahat harcama yapamıyoruz.şimdi hafta sonu yiğenimin nikahı var istanbulda. karakara düşünmekteyim ne yapsam diye

hazır bulupta yememek olmaz.

ah ah bende ev derdinden gidiyorum avrupanin ev yonunde en kotu ve en pahli sehri paris ve etrafi evler birseye benzemiyor ama cok pahali benimoturdugumev 2+1 kirasi 900 euro yani 2000tl aylik odemesi kazandigimiz kiraya zor yetiyor devlet yardimlariyla ayakta duruyok aslinda oglum okula baslasa bende calisacam o zaman biraz toplaniriz burda ev almak her zaman daha avantajli ama biraz birikim lazim zaten evi banka kredisiyle aliyoruz ama noter parasi 20 bin euro lazim ondan hep erteliyoruz gerci su an oturdugum evin fiyati 150 bin euro ama ev demeye bin sahit lazim iyisde cok pahali ben aparman istemiyom ilede mustakilolsun diyorum onlarin fiyatlarida 250bi euro' dan basliyor servet lazim ev icin...

walla warya dominant ruhumu ortaya çıkarır, hepsini nazi kampına sokmuş gibi yaparım, ondan sonraaa topiklik kız kalmaz burda, mezun ederim hepsini, sonra da beni kaptanım döver, ondan sonrada küserim

uzaktan eğitim de yaparız anam sen iste
geregi düşünüldü! kknın bana verdiği yetkiye dayanarak, KK anayasasın 36. celbinin 92.fıkrasına göre, yandın kızım sen

Son düzenleme:
burdada kredi imkanları olmasaydı ev almak bi hayaldi herkes için.bizim nerdeyse hiç birikimimiz yoktu.tüm parayı kredi çektik gibi bişi.ev küçük anca 1 çocuklu aileler için.tek özelliği bulunduğu yer.tam merkez eşimin okuluna 5 dk mesefede herhangi bi ihtiyacını günün her saatinde bulabiliyosun onlar olmasa almaya değmicek bi ev.sırf yıllardır çok kira ödediğimiz her sene zam muhabbetlerinden yorulduğumuz için ev almaya karar verdik.bi perşembe akşamı almaya karar verdşk.cumartesi günü evi gördük hatta geceydi ışık yoktu netteki resimlerini görmüştük net el feneriyle bakıp tamam alıyoruz demiştik.evet evin güzel olması konforu vs önemli şeyler ama benim için önemli olan içinde geçirdiğim huzurlu vakitler mutlu huzurlu vakit geçirmedikten sonra isterse villa olsun bi önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…