hazır ne bulursam yerim.ve zaten ben her konuda olduğum gbi bu konudada tersim kalabalıkta yemek yemem
nasıl bi evdi bende merak ettimekstra lükstür herhalde.bizim ev küçük küçük olmasa bu muhitte bide yeni olsa tabi en az 100-150 eder.yerine göre çok fiyat farkediyo bide oda sayısı arttıkça.sen nerden baksan en az 3 + 1 alcan oda en aşağı düzgün bi ev 150 yi bulur :26:
:
nasıl bi evdi bende merak ettimekstra lükstür herhalde.bizim ev küçük küçük olmasa bu muhitte bide yeni olsa tabi en az 100-150 eder.yerine göre çok fiyat farkediyo bide oda sayısı arttıkça.sen nerden baksan en az 3 + 1 alcan oda en aşağı düzgün bi ev 150 yi bulur :26:
ah ah bende ev derdinden gidiyorum avrupanin ev yonunde en kotu ve en pahli sehri paris ve etrafi evler birseye benzemiyor ama cok pahali benimoturdugumev 2+1 kirasi 900 euro yani 2000tl aylik odemesi kazandigimiz kiraya zor yetiyor devlet yardimlariyla ayakta duruyok aslinda oglum okula baslasa bende calisacam o zaman biraz toplaniriz burda ev almak her zaman daha avantajli ama biraz birikim lazim zaten evi banka kredisiyle aliyoruz ama noter parasi 20 bin euro lazim ondan hep erteliyoruz gerci su an oturdugum evin fiyati 150 bin euro ama ev demeye bin sahit lazim iyisde cok pahali ben aparman istemiyom ilede mustakilolsun diyorum onlarin fiyatlarida 250bi euro' dan basliyor servet lazim ev icin...
walla warya dominant ruhumu ortaya çıkarır, hepsini nazi kampına sokmuş gibi yaparım, ondan sonraaa topiklik kız kalmaz burda, mezun ederim hepsini, sonra da beni kaptanım döver, ondan sonrada küserim
burdada kredi imkanları olmasaydı ev almak bi hayaldi herkes için.bizim nerdeyse hiç birikimimiz yoktu.tüm parayı kredi çektik gibi bişi.ev küçük anca 1 çocuklu aileler için.tek özelliği bulunduğu yer.tam merkez eşimin okuluna 5 dk mesefede herhangi bi ihtiyacını günün her saatinde bulabiliyosun onlar olmasa almaya değmicek bi ev.sırf yıllardır çok kira ödediğimiz her sene zam muhabbetlerinden yorulduğumuz için ev almaya karar verdik.bi perşembe akşamı almaya karar verdşk.cumartesi günü evi gördük hatta geceydi ışık yoktu netteki resimlerini görmüştük netel feneriyle bakıp tamam alıyoruz demiştik.evet evin güzel olması konforu vs önemli şeyler ama benim için önemli olan içinde geçirdiğim huzurlu vakitler mutlu huzurlu vakit geçirmedikten sonra isterse villa olsun bi önemi yok
canım ben 4+1 bakıyorum...
4+1 di zaten...
Ama adam 3. katı 10 bin fazla veren birine sattı...
Bende almadım diğer katları..
Bıktım artık başımdan aşağı silkelenen halılardan...
Canım müstakil benimde hayalim..
Onlar burda 450 binden başlıyor...
Yurtdışındayken alma imkanımız olmuştu.
Rahmetli babam "kızları gavurlarla mı evlendireceksin?"
dedikten sonra vazgeçilmişti.
Bence Rabbim yüzümüze baksın alacam da
Hem sen hem ben hem isteyen herkes şöyle
huzurlu bir ev satın alır...
Senden korkulur...
Bu azminden dolayı seni kaptan yardımcısı tayin ettim
4+1 di zaten...
Senden korkulur...
4+1 di zaten...
Senden korkulur...
slm kızlar naparsınız be yahasta oldum bi geçmiş olsun dimediniz dün:84::84::84::84::84:herkese küstüm işte :95::95::95:çok yazamıyorum çünki bacağım belim her yerim ağrıyo..sakroiliak insitabilite olmuşum pilteste bazı hareketler zor olduğu için bi süre ara ver dedi.ama yvaştan yürüyeceğim artık mutluyum o yüzden bende geleyim kampaaaaa:93::93::93:menümü yazıyorum sabah hastaneye aç gittiğim için kahvaltım saat 11 de oldu öğünlerim kaydı o yüzden
öğle domtes salatalık peynir yumurta sıfır ekmek
ara yeşil çay muz
akşam müsli special k karışımı
ara elma ceviz içi
çok sağlıksız oldu ama bu günlük böyle kabul edin:26::26:öpüldünüüüüüz
slm kızlar naparsınız be yahasta oldum bi geçmiş olsun dimediniz dün:84::84::84::84::84:herkese küstüm işte :95::95::95:çok yazamıyorum çünki bacağım belim her yerim ağrıyo..sakroiliak insitabilite olmuşum pilteste bazı hareketler zor olduğu için bi süre ara ver dedi.ama yvaştan yürüyeceğim artık mutluyum o yüzden bende geleyim kampaaaaa:93::93::93:menümü yazıyorum sabah hastaneye aç gittiğim için kahvaltım saat 11 de oldu öğünlerim kaydı o yüzden
ara yeşil çay muz
ara elma ceviz içi
uzaktan eğitim de yaparız anam sen iste
geregi düşünüldü! kknın bana verdiği yetkiye dayanarak, KK anayasasın 36. celbinin 92.fıkrasına göre, yandın kızım sen
dilemedik miii aaaaaaaaaaaaaa çok ayıp etmişiz valla oyle bısı yapmıssak, tüüüü bize
geçmişler olsun şekerim
arada bende yiyorum hep aklıma geliyosunnapayım be aşkitom aynen suntaya benziyor
bugün köy gezisi günümdü,yanımda götürdüm bide bizim o gittiğimiz köyde bir hastamız var ibrahim amca oda köy ayranı getirmiştide arada yuvarladım gitti suntalar
hergün değil zati arada bişe olmaz sonuçta fön de çektiriyozsaça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya
allah kabul etsin şimdidenselam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..
anası olan var olamayan var benimki uzakta yaaaaaaaaaaaabi anama oturmaya gittim gene sayfalar akmış gitmiş beeeehadi iyi geceler kızlarrrr yarın görüşürüzzzzzzz :92: :92: :92: :92: :92:
inşş ikizlerin olurarkadaşlar bugünde adet olmadım inş.olmam yada olacaksamda olayım hemen yoksa farkında olmadan acabadiyorumm..dışarı çıktım kahvaltıdan sonra çarşıalra yürüdüm kuaföre gitim eczanenin önünde geçerken bi ses test alma dedi bir rahatlık geldi yaa bekle dedii nebileyimm
ara yeşil çay muz
ara elma ceviz içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?