70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

emin ol ben yediririm

canım ben 4+1 bakıyorum...
4+1 di zaten...
Ama adam 3. katı 10 bin fazla veren birine sattı...
Bende almadım diğer katları..
Bıktım artık başımdan aşağı silkelenen halılardan...

Canım müstakil benimde hayalim..
Onlar burda 450 binden başlıyor...
Yurtdışındayken alma imkanımız olmuştu.
Rahmetli babam "kızları gavurlarla mı evlendireceksin?"
dedikten sonra vazgeçilmişti.
Bence Rabbim yüzümüze baksın alacam da
Hem sen hem ben hem isteyen herkes şöyle
huzurlu bir ev satın alır...

walla warya dominant ruhumu ortaya çıkarır, hepsini nazi kampına sokmuş gibi yaparım, ondan sonraaa topiklik kız kalmaz burda, mezun ederim hepsini, sonra da beni kaptanım döver, ondan sonrada küserim

Senden korkulur...
Bu azminden dolayı seni kaptan yardımcısı tayin ettim

Heyoooo gelsin menüler

04-05-2011

Sabah: Nesfit - yoğurt (1 kase)

Ara: 1 bardak kahve

Öğlen: 1 kase ezogelin - 1 salatalık - 2 dlm kızarmış kep. ekmek

ara: yarım kutu diyet cola - 1 yeşil elma

akşam: doyana kadar salata (yağsız)

Toplamda : 1 lt. su (umarım artırabilirim).... 1 saat yürüyüş, yarım saat plates (akşam)

....
Birde kocaman öpücüklerrr :82:

dedigin gibi huzur herseyden onemli bende mustaki levi oglumun huzuru icin istiyom apartmanda komsularla yuz goz olmaktan biktim oglum cok gurultu yapiyor birazda baskidan kaynakli inadina yapiyor kendisine kizildigini biliyor ondan ben artik oglumun baski altinda olmasini istemiyom biaz rahat birakmak istiyom ondan zaten mustakil istiyorum

insalah canim hepimizin birer tane olur

walla bende kendimden korktum şu an, direkt tribe girmişim herkesi mezun ediyom, üstüne de küsüyom
sevgili heep çeker benim bu triplerimi, 3 haftadır 1 kere de size ettim olur okdrcık dimi

bende anlamıyorum güya yasak ama herkes halı kılım ne bulursa çırpıyor biz çırpmıyoz pismiyiz yani toplu yerde yaşamak zor hele bizim gibi lojmanda avantajları oldugu kadar dezavantajıda cok

kızlar bugün ki menümü yazayım sizlere

kahvaltı
peynirli tost
açık şekersiz çay

arada
bi avuç badem
limonlu form çayı

öğlen
dünden kalan simidin bi kısmı
peynir zeytin ve küçük domates
açık şekersiz çay

arada
nescafe

akşam
müsli

yatmadan
meyve ve yoğurt

slm kızlar naparsınız be yahasta oldum bi geçmiş olsun dimediniz dün:84::84::84::84::84:herkese küstüm işte:95::95::95:çok yazamıyorum çünki bacağım belim her yerim ağrıyo..sakroiliak insitabilite olmuşumpilteste bazı hareketler zor olduğu için bi süre ara ver dedi.ama yvaştan yürüyeceğim artık mutluyum o yüzdenbende geleyim kampaaaaa:93::93::93:menümü yazıyorum sabah hastaneye aç gittiğim için kahvaltım saat 11 de oldu öğünlerim kaydı o yüzden
öğle domtes salatalık peynir yumurta sıfır ekmek
ara yeşil çay muz
akşam müsli special k karışımı
ara elma ceviz içi
çok sağlıksız oldu ama bu günlük böyle kabul edin:26::26:öpüldünüüüüüz

dilemedik miii aaaaaaaaaaaaaa çok ayıp etmişiz valla oyle bısı yapmıssak, tüüüü bize
geçmişler olsun şekerim

cok gecmıs olsun canım

uzaktan eğitim de yaparız anam sen iste
geregi düşünüldü! kknın bana verdiği yetkiye dayanarak, KK anayasasın 36. celbinin 92.fıkrasına göre, yandın kızım sen

anaaaaaaaaam korktum bak şimcik, ben daha acemiyim senın yedıklerınle yetınsem bayılır kalırım vallaa acı bana lequimm

kzılar bu aralar yemek sıkıntısı cektıgım ıcın sureklı ne yapabılırım dıye düsunuyorum:44:
aksamları kociş yerken ben de ipin ucunu kacırırım diye sevdıgım ama zararsız seylerı yemeye calısıyorum, zaten gec yemek yıyoruz hala oturtamadık duzenı, neyseee

aklıma gelenlerden yazıyorum; semızotu cıktı artık marketten aldım gecen gun ben de, semızotu salatası yapabılırız artık, domates salatalık fılan ya da ıstersek yogurtlayıp yerız; havuc rendeleyıp kavurabılırız yıne o da sarımsaklı yogurtla cok guzel oluyo, sonra şu salatalarda kullandıgımız mor lahana var ya, onu rendeleyıp yogurtlayınca cok guzel oluyo onerırım,ben normalde de yemeklerın yanına meze nıyetıne yaparım içine bı kasıkta mayonez koyarak ama şimdi koymadan yapcaz artık :26: sonra gecen aksam da kabagı yuvarlak yuvarlak kesıp hıc yagsız bıraz suyla teflon tavaya koydum, pişmesine yakın ıcıne domates rendeledım bı dişte sarımsak dogradım, yogurtlayıp yedım sonra fırın torbalarına tavuk,patlıcan, kabak fılan atıp baharatlı pişirebiliriz
bı de mantar severler, fırında mantar yapabılırler üzerine kasar yerıne beyaz peynır, bıraz pul bıber koyabılırız; patlıcan ya da kırmızı bıber kozleyebılırız; bıber kızartması yerıne tost makınasında bıberı yapabılırız, yıne bu da favorımdır,biberlerin uzerıne azıcık sirke gezdırınce daha da guzel oluyolar aklınızda bulunsun
aklıma şimdilik gelenler bunlar, akşam vaktine de yaklaşmısken inş yararlı olurr siz de aklınıza gelen fıkırlerı yazın mutlaka, yedıklerıme dıkkat edıcem derken ne yıyecegım harbı sorun oluyo

Son düzenleme:

SLM ÇITIRLARR NASILSINIZZ
dışardaydım anca geldim dünki kaçamakların ardından bugün toparlanmaya çalışıyom bari aynı çıkıyım cumaya
sabah
müsliii
ara
2 salatalık
öğlen salata 1 dil ekmek 2 küçük yağsız karnıyarık
ara kahve 3 kepekli bisküvi küçük muz
akşama müsliiiii
yiycem yinede çok olmuş yaaaaaa
hemen geçmişe bi göz atıyım

[QUOTE=sudem34;19019800]canım papatyacım

kesınlıkle remington al benım babyliss vardı memnun degıldım

arkadaşımın ablasının braunu vardı remıngtonu görunce braundanda vazgectı...

kesınlıkle şiddetle ytavsiye derım çeşitleri de var internetten çok ucuza alırsın.

benımkı teknosada 180 felandı netten 120 ye aldım çok guzel 230 dereceye kadar çıkabılıyosun.saç tipine göre çeşitleri var.[/QUOTE]
sağol canım remingtonun ikilisini gördüm bugün peşin 69tl didiler
arada bende yiyorum hep aklıma geliyosun
saça zararı yokmu onların ben korkuyorum kullanmaya
hergün değil zati arada bişe olmaz sonuçta fön de çektiriyoz
allah kabul etsin şimdiden
bi anama oturmaya gittim gene sayfalar akmış gitmiş beeee hadi iyi geceler kızlarrrr yarın görüşürüzzzzzzz :92: :92: :92: :92: :92:
anası olan var olamayan var benimki uzakta yaaaaaaaaaaaa
inşş ikizlerin olur

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben 55 kiloluk bir çıtırken evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım.öncelikle bunu hareketsizliğime verdim çünkü şehir değiştirmiştim hiç bir yer bilmiyordum.sonra eve koşu bandı aldım hareket çoğaltmak için düzenli spor yaptım . ama yine veremedim.bizim normel yolla bebeğimiz olmadığı için tüp bebek yapıyoruz.alınan hormon ilaçları .12 günlük yatak istirahati derken 2. negatif sonucumu aldığımda tam 86 lık bi gülle olmuştum.sonra 3, denemem için doktor değiştirdiğimde kadın doğum uzmanım bana önce yazıflamam gerektiğini söyleyip dahiliye uzmanına yönlendirdi.veeee şeker hastası olduğumu öğrendim :84::84:meğer bu yüzden bu kadar çok kilo alıyormuşum.sonraaa tamı tamına 16 kilo verdim.artık yetmiş kiloydum.fakat 3. tedavimde 3 kilosunu geri aldım.yani şuan 73 kiloyum 3.negatifimide elime alınca bana kaldı bu kiloları üzerimden atmak.benim kişisel bi diyet listem var.sadece motive olmaya ihtiyacım var çünkü moralim çok kötü:95:.bugün psikiyatriste gittim antideprasan yazdı.beni aranıza alırsanız çok sevnirim.çok uzattım farkındayım....

amaan noldu beeeeeeeeee
yazdığım cevaplar birbirine girmiş yaf:84::84::84::84::84:
yemek vakti ben kaçar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…