tam cevap yazıyodumki pc yine cuv diye diye kapandıcanım ben 4+1 bakıyorum...
4+1 di zaten...
Ama adam 3. katı 10 bin fazla veren birine sattı...
Bende almadım diğer katları..
Bıktım artık başımdan aşağı silkelenen halılardan...
bende istiyorum ama imkanlar buna elvermiyor.fazilet alsın ben onun bahçesine gidicem oda yeter banadedigin gibi huzur herseyden onemli bende mustaki levi oglumun huzuru icin istiyom apartmanda komsularla yuz goz olmaktan biktim oglum cok gurultu yapiyor birazda baskidan kaynakli inadina yapiyor kendisine kizildigini biliyor ondan ben artik oglumun baski altinda olmasini istemiyom biaz rahat birakmak istiyom ondan zaten mustakil istiyorum
kzı hastayım dıye elımegecenı yıyom benım halım farklı olsa da sevınsem...
ye kuzum yeee
üstelık aslı şişkonun tekı o bana rakip olması içüüüüüün benım kılomda olmalı..........dermişim
selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..
Görüşelim evet evet!!
Arcak81 green ve ben Eskşehirde
Erginsena alaca kdr lequim sempatik srpi sudem asl yaren papatya_77 Pj_Muguet bulut81KILAVUZ durusuuuu mektupp triendy21 fdm seanymph barkınım ve ben gelirim yine 3 çocukla İstanbula
yurtdışına çıkış yasağım var kızlar
Yurtdışındakiler istanbula gelin..
gereği düşünüldü nerdesin sen
kzılar bu aralar yemek sıkıntısı cektıgım ıcın sureklı ne yapabılırım dıye düsunuyorum:44:
aksamları kociş yerken ben de ipin ucunu kacırırım diye sevdıgım ama zararsız seylerı yemeye calısıyorum, zaten gec yemek yıyoruz hala oturtamadık duzenı, neyseee
aklıma gelenlerden yazıyorum; semızotu cıktı artık marketten aldım gecen gun ben de, semızotu salatası yapabılırız artık, domates salatalık fılan ya da ıstersek yogurtlayıp yerız; havuc rendeleyıp kavurabılırız yıne o da sarımsaklı yogurtla cok guzel oluyo, sonra şu salatalarda kullandıgımız mor lahana var ya, onu rendeleyıp yogurtlayınca cok guzel oluyo onerırım,ben normalde de yemeklerın yanına meze nıyetıne yaparım içine bı kasıkta mayonez koyarak ama şimdi koymadan yapcaz artık :26: sonra gecen aksam da kabagı yuvarlak yuvarlak kesıp hıc yagsız bıraz suyla teflon tavaya koydum, pişmesine yakın ıcıne domates rendeledım bı dişte sarımsak dogradım, yogurtlayıp yedımsonra fırın torbalarına tavuk,patlıcan, kabak fılan atıp baharatlı pişirebiliriz
bı de mantar severler, fırında mantar yapabılırler üzerine kasar yerıne beyaz peynır, bıraz pul bıber koyabılırız; patlıcan ya da kırmızı bıber kozleyebılırız; bıber kızartması yerıne tost makınasında bıberı yapabılırız, yıne bu da favorımdır,biberlerin uzerıne azıcık sirke gezdırınce daha da guzel oluyolar aklınızda bulunsun
aklıma şimdilik gelenler bunlar, akşam vaktine de yaklaşmısken inş yararlı olurrsiz de aklınıza gelen fıkırlerı yazın mutlaka, yedıklerıme dıkkat edıcem derken ne yıyecegım harbı sorun oluyo
Müge cok az su içiyon tatlım ben şimdiye kadar 2 lt içtim biraz fazlalaştır bence
SLM ÇITIRLARR NASILSINIZZ
dışardaydım anca geldim dünki kaçamakların ardından bugün toparlanmaya çalışıyom bari aynı çıkıyım cumaya
sabah
müsliii
ara
2 salatalık
öğlen salata 1 dil ekmek 2 küçük yağsız karnıyarık
ara kahve 3 kepekli bisküvi küçük muz
akşama müsliiiii
yiycem yinede çok olmuş yaaaaaa
hemen geçmişe bi göz atıyım
04.05.2011 Çarşamba menüüüüm
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay
Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay
Öğle
Ton balıklı salata
yarım dilim kepekli ekmek
Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
akşam ögünümü de eve gidince yapcam, kaçamak yok söz
ah ah bende ev derdinden gidiyorum avrupanin ev yonunde en kotu ve en pahli sehri paris ve etrafi evler birseye benzemiyor ama cok pahali benimoturdugumev 2+1 kirasi 900 euro yani 2000tl aylik odemesi kazandigimiz kiraya zor yetiyor devlet yardimlariyla ayakta duruyok aslinda oglum okula baslasa bende calisacam o zaman biraz toplaniriz burda ev almak her zaman daha avantajli ama biraz birikim lazim zaten evi banka kredisiyle aliyoruz ama noter parasi 20 bin euro lazim ondan hep erteliyoruz gerci su an oturdugum evin fiyati 150 bin euro ama ev demeye bin sahit lazim iyisde cok pahali ben aparman istemiyom ilede mustakilolsun diyorum onlarin fiyatlarida 250bi euro' dan basliyor servet lazim ev icin...
merhaba arkadaşlar ben 55 kiloluk bir çıtırken evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım.öncelikle bunu hareketsizliğime verdim çünkü şehir değiştirmiştim hiç bir yer bilmiyordum.sonra eve koşu bandı aldım hareket çoğaltmak için düzenli spor yaptım . ama yine veremedim.bizim normel yolla bebeğimiz olmadığı için tüp bebek yapıyoruz.alınan hormon ilaçları .12 günlük yatak istirahati derken 2. negatif sonucumu aldığımda tam 86 lık bi gülle olmuştum. sonra 3, denemem için doktor değiştirdiğimde kadın doğum uzmanım bana önce yazıflamam gerektiğini söyleyip dahiliye uzmanına yönlendirdi.veeee şeker hastası olduğumu öğrendim :84::84:meğer bu yüzden bu kadar çok kilo alıyormuşum.sonraaa tamı tamına 16 kilo verdim. artık yetmiş kiloydum.fakat 3. tedavimde 3 kilosunu geri aldım. yani şuan 73 kiloyum 3.negatifimide elime alınca bana kaldı bu kiloları üzerimden atmak.benim kişisel bi diyet listem var.sadece motive olmaya ihtiyacım var çünkü moralim çok kötü:95: .bugün psikiyatriste gittim antideprasan yazdı.beni aranıza alırsanız çok sevnirim.çok uzattım farkındayım....
canımhosgeldınve gecmıs olsun üzme kendini gel buraya sıkıntıların azalır inş birlikte elimizden gelen desteği veririz tüm arkadaşlarla zaten kılo olarakta bı kısmını vermıssın fazla bı kılon yok.inş bebişin de hayırlı zmaanda olur canımmerhaba arkadaşlar ben 55 kiloluk bir çıtırken evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım.öncelikle bunu hareketsizliğime verdim çünkü şehir değiştirmiştim hiç bir yer bilmiyordum.sonra eve koşu bandı aldım hareket çoğaltmak için düzenli spor yaptım . ama yine veremedim.bizim normel yolla bebeğimiz olmadığı için tüp bebek yapıyoruz.alınan hormon ilaçları .12 günlük yatak istirahati derken 2. negatif sonucumu aldığımda tam 86 lık bi gülle olmuştum. sonra 3, denemem için doktor değiştirdiğimde kadın doğum uzmanım bana önce yazıflamam gerektiğini söyleyip dahiliye uzmanına yönlendirdi.veeee şeker hastası olduğumu öğrendim :84::84:meğer bu yüzden bu kadar çok kilo alıyormuşum.sonraaa tamı tamına 16 kilo verdim. artık yetmiş kiloydum.fakat 3. tedavimde 3 kilosunu geri aldım. yani şuan 73 kiloyum 3.negatifimide elime alınca bana kaldı bu kiloları üzerimden atmak.benim kişisel bi diyet listem var.sadece motive olmaya ihtiyacım var çünkü moralim çok kötü:95: .bugün psikiyatriste gittim antideprasan yazdı.beni aranıza alırsanız çok sevnirim.çok uzattım farkındayım....
hafta sonu yiğenimin nikahı var.sizce bu takım çokmu kötü çokmu demode görünüyor.yani öyle görünmeli zatendealalı uzun yıllar oldu çünkü. giyebilicem elbisem falanda var ama oda kısa birazcık.amcam ve damat tarafı biraz muhafazakar bende popomun yarısı açıkta gidersem biraz tuhaf olur herhalde
Eki Görüntüle 189640
iyi akşamlar herkese
buugün sesım az da olsa cıkıyo artık eşime çemkirebiliyorum yuppi
kzı hastayım dıye elımegecenı yıyom benım halım farklı olsa da sevınsem...
üstelık aslı şişkonun tekı o bana rakip olması içüüüüüün benım kılomda olmalı..........dermişim
Allah kabul etsin tatlım.üzülme kilolar için sen dengelemesini bilirsin aşkımselam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..
fıstık sen de çok güzelsin tatlımAynen aynen, saçım kıvırcık olmasa ve memnun olmasam kıvırcıklığımdan böyle düşünmeme rağmen kullanırdım heralde. O kadar güzel görünüyor ki düz saçlı güzeller.
vaaaaayyyy aramızda manken varmışşşşşş.ee bu kiloları nasıl veriyosun belli oldu seninki manken vücudu anacımmmmm
Canım ya o kadar heyecanlandım ki okurken...
İnşallah hepimiz zayıflar ve bir gün gerçekten buluşuruz..
tenim dediğin gibi beyaz..
Saçlarım siyah evet koyu kahve siyaha yakın
Yüzüm için herkes çok güzel olduğumu söyler...
Rabbimin güzelliği derim..
Bir dönem gelinlik modelliği yaptım.. Bekarken...
Sonra mankenlik teklifleri geldi ama ben kabul etmedim.
Rahmetli babam açık giyimi fazla onaylamazdı ve bende onu kırmak istemezdim.
Hiç görmemiştin beni ama bence evet o bendim alacam...
hadi hayırlısı bakalım fıstığım hakkında hayırlsi neyse o olur inşşş.mülakat tarihim belli olduu
8 haziraaann
inş canım Rabbim gönlüne göre verir.dua ediyorum senin içinnarkadaşlar bugünde adet olmadım inş.olmam yada olacaksamda olayım hemen yoksa farkında olmadan acabadiyorumm..dışarı çıktım kahvaltıdan sonra çarşıalra yürüdüm kuaföre gitim eczanenin önünde geçerken bi ses test alma dedi bir rahatlık geldi yaa bekle dedii nebileyimm
aaaaa sabirsız olma tatlım duuu bakalım daha 4 günnncükkkk.4 gündür diyetteyim ve sadece 400 gr. gitmiş. Çok sinir bozucu. Bir an önce zayıflamak istiyorum yaaaa offfff!
küstümmm ben unutulmuşum.tamam çok giremiyorum ama hergün geliyorum yaniiiii
Görüşelim evet evet!!
Arcak81 green ve ben Eskşehirde
Erginsena alaca kdr lequim sempatik srpi sudem asl yaren papatya_77 Pj_Muguet bulut81KILAVUZ durusuuuu mektupp triendy21 fdm seanymph barkınım ve ben gelirim yine 3 çocukla İstanbula
yurtdışına çıkış yasağım var kızlar
Yurtdışındakiler istanbula gelin..
gereği düşünüldü nerdesin sen
slm kızlar naparsınız be yahasta oldum bi geçmiş olsun dimediniz dün:84::84::84::84::84:herkese küstüm işte :95::95::95:çok yazamıyorum çünki bacağım belim her yerim ağrıyo..sakroiliak insitabilite olmuşum pilteste bazı hareketler zor olduğu için bi süre ara ver dedi.ama yvaştan yürüyeceğim artık mutluyum o yüzden bende geleyim kampaaaaa:93::93::93:menümü yazıyorum sabah hastaneye aç gittiğim için kahvaltım saat 11 de oldu öğünlerim kaydı o yüzden
öğle domtes salatalık peynir yumurta sıfır ekmek
ara yeşil çay muz
akşam müsli special k karışımı
ara elma ceviz içi
çok sağlıksız oldu ama bu günlük böyle kabul edin:26::26:öpüldünüüüüüz
aynen canim bizde ayne derteyiz benim oturduyum yer 55 metre kare iki oda mutfak bizde mustakil ev istiyoruz ama 150 bin eurodan basliyo oda yarisi cokmus evler yani girmeden insaaten gecmesi lazim olanlar tabi bulduk bikactane ama ise yaramaz dedi kayinbabam kocam babasinin sözünden hic cikmaz sagolsunbide korkuyorlar yanlarindan gidecegiz diye hemen yan yana evlerimiz ama bende artik kendi hayatimi kurmak istiyorum onlarin gölgesi altinda dört sene oldu biktim yani
hafta sonu yiğenimin nikahı var.sizce bu takım çokmu kötü çokmu demode görünüyor.yani öyle görünmeli zatendealalı uzun yıllar oldu çünkü. giyebilicem elbisem falanda var ama oda kısa birazcık.amcam ve damat tarafı biraz muhafazakar bende popomun yarısı açıkta gidersem biraz tuhaf olur herhalde
Eki Görüntüle 189640
canim onemli olan sana yakismasi demode olmasi o kadarda onemli degil ben hayatimda bir kere takim elbise giydim ondan takim elbise olayindan fazla anlamiyom ama seni zarif gosteriyor....
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım?
bir polisimiz şehit olmuş of çok üzüldüm ya...
kimbilir ne hayalleri vardı hepsi bitti işte .....
ailesi düşünmek bile istemiyorum.
kılavuzcum senin nazarında tüm emniyetin başı sağolsun
içim yanıyor içim
canim insalah istedigin yerde istedigin ev nasip olur bende senin gibi birilerinin glgesinde yasamayi sevmiyorum benim esimde amcasinin golgesinden cikmiyor hata onun yaninda calisiyor 5 aydir aylik alamiyor kiramizi bile borcla veriyoruz kendileri biz evlenigimizde bize verdikleri brc parayi bize kredi cektirerek aldilar tabi fazlasiyla ama bizim onlarda alacagimiz kac yildir dduruyor seslerini cikarmiyorlar ustelik bankaya brclu oldugumuzu bildikleri halde ama esim yinede onun golgesinden cikmiyor gerci senin kayin baaban oldugu icin maddi zarar verecegini sanmiyom gerci insanlar hep bana hep bana derler ama
canimbenim cok gecmis olsun sabah yazmistim ama gecmisi okumamis olabirsin diye tekrar yazayim dedim dun gece sen sena ayse bahar ve gren ruyama girdiniz ben memleketeydim sizlerde yanima gelmistiniz demistim deryacim sen cok yorgun duruyrdun sanki isten cikip bize gelmistin ama super zayiflamistin ....kızlar hasta ve yaşlı bir hatun olarak ben geldim...gene benim tansiyon fırladı ,demin ölçtüm(bugün gün boyu yüksekti)15 e 10...çok fena başım dönüyor ve şu an dudaklarımın kenarı uyuşmuş durumda...halbuki tuzsuz yiyiyorum,hergün sabah 7 de tansiyon ilacımı içiyorum,zaten sağlıklı besleniyorum haşlama fırında ve sebze yemekleri takılıyorum zeytin ve peynirimde tuzsuz diyettir anlamadım gayette relax bir gündü(çok yoğun olmasına rağmen)
neyse kötüye bişey olmazmış,kafa ütülemeye gerek yok sadece sesli düşündüm
napıyonuz bakiiiimmm hımmmmm
menüm iğrenç kızıcaksınız kaçamak yok ama gün boyu yemekte yoktu...midem tansiyondan dolayı gün boyu bulandığı için hiçbişey yiyemedim ama hiç böyle yapmazdım takip eden kızlar bilirler...napayım sabah 17 ye 11 di bu saat olmuş anca 15 e 10 a indi...birazdan tekrar bakıcam düşmemişse ikinci tansiyon ilacını alıcam offffffffffff
neyse azda olsa menümü vereyim
sabah
çeyrek evde hazırlanmış bol sebzeli ayvalık tostu,form çay
ara
yarım avuç fındık badem sarı leblebi kuru üzüm
öğle
yok
ara
yok
akşam
eşim sürpriz bir kaçamak yemek yapmış ,sadece onu kırmamak adına 1 çorba kaşığığ aldım,tadına bakıp eline sağlık dedim,birde yarım limon sıkıp içtim belki tansiyonu düşürür diye bakalım...
birazdan ölçüp yazarım size ama oda hala dönüyor
gün boyu 2,5 litre su içtim başkada bişey yok
ah canim inan seni cok iyi anliyorum canim benim kayin babamda bize kredi cektirip turkiyeye ev yaptirdi kendine simdi biz o krediyi ödüyoruz gecenler bir ev bulduk tam bize göre ama malesef daha kredimiz oldugu icin banka kredi vermedi e bende kizidim benimkine niye böyle yapiyon niye sen ödüyon babanin kredisini felan diyince ee bizim evde kiyamet koptu bende yemin ettim bidaha agzimi acmicam diye ama kendi kendimi yiyorum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?