70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben 4+1 bakıyorum...
4+1 di zaten...
Ama adam 3. katı 10 bin fazla veren birine sattı...
Bende almadım diğer katları..
Bıktım artık başımdan aşağı silkelenen halılardan...
tam cevap yazıyodumki pc yine cuv diye diye kapandı neyse bende o ara kalktım yemeğimi hazırladım baştan ayağa kişisel temizlik olayı vs yaptım temiz pak giyimdim geldim
sen önceden anladın kalabalık olcaz biz 5 odalı olsun evdedin kenar semplerde ancak bukadar geniş evler oluyor.bence sen duplex bahçeli bi ev al dağılın bahçeye arada bizde dağılırız bahçede biz alamadık bari sen al :26:

bende istiyorum ama imkanlar buna elvermiyor.fazilet alsın ben onun bahçesine gidicem oda yeter bana

04.05.2011 Çarşamba menüüüüm
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay

Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay

Öğle
Ton balıklı salata
yarım dilim kepekli ekmek

Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt

akşam ögünümü de eve gidince yapcam, kaçamak yok söz

doğru söylüyosun canım ne diyem inş. bende vericem 1 ay koydum kendine sen görürsün bakk

senacım... allah kabul etsin ecrini fazla fazla versin inş. o dediğin kurslar benim yetiştiğim kurslar bizde o dediklerini 15 gün önce yaptık +3 kiloma maaal oldu ama dediğin gibi olsun sonunda allah rızası var bak canım kermes çektii şimdii

kız ben zaten haziranın 15 de istanbuldayım allah nasip ederse çok özledimmm

hafta sonu yiğenimin nikahı var.sizce bu takım çokmu kötü çokmu demode görünüyor.yani öyle görünmeli zatende alalı uzun yıllar oldu çünkü. giyebilicem elbisem falanda var ama oda kısa birazcık.amcam ve damat tarafı biraz muhafazakar bende popomun yarısı açıkta gidersem biraz tuhaf olur herhalde

Kız salatalarına mayonez mi koyuyordun ilık defa duydum
Bu arada yarın bi fırında tavuk deniiim bakayım

Müge cok az su içiyon tatlım ben şimdiye kadar 2 lt içtim biraz fazlalaştır bence

aaaah aaah biliyorum tatlım yaaaa

Valla tatlım ben sabah-akşma müsli yenmesine karşıyım...Bence müsli sadece tek öğünlük olmalı...Onun dışında fazla değil ki menün tatlım gayet iyi , ama sabah kahvaltılarını şöyle peynirli zeytinli yap....yasık ama miğdemizeeee

ne güzel menü kız bu...ama utanmıyor musun nutella yemeye birde buraya yazmaya uleeeeeeeen

ayyy kızlaaar kahverengi bile dese birileri aklıma o hergün bir paket çikolata yediğim günler aklıma geliyor...ne çok eziyet etmişim vücuduma yaaa, kıyamaaaam

aynen canim bizde ayne derteyiz benim oturduyum yer 55 metre kare iki oda mutfak bizde mustakil ev istiyoruz ama 150 bin eurodan basliyo oda yarisi cokmus evler yani girmeden insaaten gecmesi lazim olanlar tabi bulduk bikactane ama ise yaramaz dedi kayinbabam kocam babasinin sözünden hic cikmaz sagolsun bide korkuyorlar yanlarindan gidecegiz diye hemen yan yana evlerimiz ama bende artik kendi hayatimi kurmak istiyorum onlarin gölgesi altinda dört sene oldu biktim yani

gel anacığım gel..o kadar kilo vermişsin yine verirsin..biz seni motive ederiz hatta o gazla bi bakmışsın hamilesin

selam hanımlar nasılsınız ben okuldan geldim herzamanki gibi yorgunum bu arada her gün yediklerimizi yazıyomuyuz buraya...

canımhosgeldınve gecmıs olsun üzme kendini gel buraya sıkıntıların azalır inş birlikte elimizden gelen desteği veririz tüm arkadaşlarla zaten kılo olarakta bı kısmını vermıssın fazla bı kılon yok.inş bebişin de hayırlı zmaanda olur canım

bence cok kötü deil ama üstündeki ceketi giymesen daha ıyı olur sankım:26:

iyi akşamlar herkese

buugün sesım az da olsa cıkıyo artık eşime çemkirebiliyorum yuppi

alemsin fıstıkkkk
Allah kabul etsin tatlım.üzülme kilolar için sen dengelemesini bilirsin aşkım
Aynen aynen, saçım kıvırcık olmasa ve memnun olmasam kıvırcıklığımdan böyle düşünmeme rağmen kullanırdım heralde. O kadar güzel görünüyor ki düz saçlı güzeller.
fıstık sen de çok güzelsin tatlım
vaaaaayyyy aramızda manken varmışşşşşş.ee bu kiloları nasıl veriyosun belli oldu seninki manken vücudu anacımmmmm
mülakat tarihim belli olduu
8 haziraaann
hadi hayırlısı bakalım fıstığım hakkında hayırlsi neyse o olur inşşş.
inş canım Rabbim gönlüne göre verir.dua ediyorum senin içinn
4 gündür diyetteyim ve sadece 400 gr. gitmiş. Çok sinir bozucu. Bir an önce zayıflamak istiyorum yaaaa offfff!
aaaaa sabirsız olma tatlım duuu bakalım daha 4 günnncükkkk.
küstümmm ben unutulmuşum.tamam çok giremiyorum ama hergün geliyorum yaniiiii

geçmiş olsun kuzuuummmm gözümüzden kaçmıştır.

herkese slmmmm akşam giremedim almış başını gitmiş syfalarrrr.nasılsınız fıstıklar.keyifle yerindedir inşşş.ikigündür kaçırdım iyice menülerimi paylaşmadım o yüzden.uffff annemlerde ölçüyü kaçırıyorum hep.

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakalım?
bir polisimiz şehit olmuş of çok üzüldüm ya...
kimbilir ne hayalleri vardı hepsi bitti işte .....
ailesi düşünmek bile istemiyorum.
kılavuzcum senin nazarında tüm emniyetin başı sağolsun
içim yanıyor içim

kızlar ben 4 gün oldu hiç dikkat edemiyorum...regl olamadım hala onun gerginliği ve duygusallığı var....sinirden çatlıcam...içimden hiçbişe yapmak gelmiyo...

canim insalah istedigin yerde istedigin ev nasip olur bende senin gibi birilerinin glgesinde yasamayi sevmiyorum benim esimde amcasinin golgesinden cikmiyor hata onun yaninda calisiyor 5 aydir aylik alamiyor kiramizi bile borcla veriyoruz kendileri biz evlenigimizde bize verdikleri brc parayi bize kredi cektirerek aldilar tabi fazlasiyla ama bizim onlarda alacagimiz kac yildir dduruyor seslerini cikarmiyorlar ustelik bankaya brclu oldugumuzu bildikleri halde ama esim yinede onun golgesinden cikmiyor gerci senin kayin baaban oldugu icin maddi zarar verecegini sanmiyom gerci insanlar hep bana hep bana derler ama

canim onemli olan sana yakismasi demode olmasi o kadarda onemli degil ben hayatimda bir kere takim elbise giydim ondan takim elbise olayindan fazla anlamiyom ama seni zarif gosteriyor....

canim onemli olan sana yakismasi demode olmasi o kadarda onemli degil ben hayatimda bir kere takim elbise giydim ondan takim elbise olayindan fazla anlamiyom ama seni zarif gosteriyor....

ben ce de yakışması önemli.ben de takım pek sevmiyorum.ayrı ayrı alıp yakıştırmayı seviyorum.

kızlar hasta ve yaşlı bir hatun olarak ben geldim...gene benim tansiyon fırladı ,demin ölçtüm(bugün gün boyu yüksekti)15 e 10...çok fena başım dönüyor ve şu an dudaklarımın kenarı uyuşmuş durumda...halbuki tuzsuz yiyiyorum,hergün sabah 7 de tansiyon ilacımı içiyorum,zaten sağlıklı besleniyorum haşlama fırında ve sebze yemekleri takılıyorum zeytin ve peynirimde tuzsuz diyettir anlamadım gayette relax bir gündü(çok yoğun olmasına rağmen)
neyse kötüye bişey olmazmış,kafa ütülemeye gerek yok sadece sesli düşündüm
napıyonuz bakiiiimmm hımmmmm
menüm iğrenç kızıcaksınız kaçamak yok ama gün boyu yemekte yoktu...midem tansiyondan dolayı gün boyu bulandığı için hiçbişey yiyemedim ama hiç böyle yapmazdım takip eden kızlar bilirler...napayım sabah 17 ye 11 di bu saat olmuş anca 15 e 10 a indi...birazdan tekrar bakıcam düşmemişse ikinci tansiyon ilacını alıcam offffffffffff
neyse azda olsa menümü vereyim
sabah
çeyrek evde hazırlanmış bol sebzeli ayvalık tostu,form çay
ara
yarım avuç fındık badem sarı leblebi kuru üzüm
öğle
yok
ara
yok
akşam
eşim sürpriz bir kaçamak yemek yapmış ,sadece onu kırmamak adına 1 çorba kaşığığ aldım,tadına bakıp eline sağlık dedim,birde yarım limon sıkıp içtim belki tansiyonu düşürür diye bakalım...
birazdan ölçüp yazarım size ama oda hala dönüyor
gün boyu 2,5 litre su içtim başkada bişey yok

çok sağol inceliğinden dolayı
deminden beri haberlere bakıp etmediğim beddua kalmadı,insan ister istemez kendini ailesinin yerine koyuyor ve çok kötü bir durum...kadıncaaz sabah kocasını ek göreve yolluyor akşama gecikebilirim hatun diyor ve ....gelip sana kocanız şehit oldu başınız sağolsun diyorlar....sen bu arada eşim kaçta gelir çocukları yedirsemmi acaba diye düşünürken aldığın haber dünyanı karatıyorallah ailesine sabır şehidimizede rahmet eylesin canım

ah canim inan seni cok iyi anliyorum canim benim kayin babamda bize kredi cektirip turkiyeye ev yaptirdi kendine simdi biz o krediyi ödüyoruz gecenler bir ev bulduk tam bize göre ama malesef daha kredimiz oldugu icin banka kredi vermedi e bende kizidim benimkine niye böyle yapiyon niye sen ödüyon babanin kredisini felan diyince ee bizim evde kiyamet koptu bende yemin ettim bidaha agzimi acmicam diye ama kendi kendimi yiyorum böyle

canimbenim cok gecmis olsun sabah yazmistim ama gecmisi okumamis olabirsin diye tekrar yazayim dedim dun gece sen sena ayse bahar ve gren ruyama girdiniz ben memleketeydim sizlerde yanima gelmistiniz demistim deryacim sen cok yorgun duruyrdun sanki isten cikip bize gelmistin ama super zayiflamistin ....

derdimiz ayniymis bizde kredi yuzunden ev alamiyoruz bu krediyi bitirmeden baska kredi vermiyorlar benimkide ayni kendi tarafina hic laf soyletirmez ne kadar hakli olsamda haksiz taraf durumuna dusurulurum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…