70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunki menum

sabah: bir cay bardagi meyveli musli
bir cay bardagi light sut

ara: yarim kase sutlac

öglen: 6 yk kiymali patlican yemegi
salata iki isirik beyaz ekmek
yogurt

ara: yarim muz
bir tane armut

aksam: bir cay bardagi musli
bir cay bardagi light sut

bundan sonra bisey yememege calisacam ins basaririm

ve yaklasik 3 litre su ve bitki caylarim

yorumlari bekliyorum citirlar

Son düzenleme:

fıstık geçmişi okumaya çalışıyorum zatende iyi kaynatmışsınız yetişemiyorumki...ama rüyan çıkmış bak...yorgun görünüyordun diyorsun yaaaaa bak bende tansiyon sabahtan beri yüksek ve hakketten çok yorgun görünüyorum ve hissediyorum sanki bir araba dayak yemişimbu kısmı tutmasaydı rüyanında çıtır kısmı tutsaydı keşkeama şuna çok sevindim,demekki birbirimizi nasıl benimsemişizki rüyamıza ayan oluyor artık

kuşum menün genel olarak güzel ama ben müslinin sadece bir öğün olmasını tavsiye etsem nacizane...mesela kahvaltını paşalar gibi yapsanda sadece akşam öğünü yesen daha besleyici bir menü olurdu

ayyy çok mutlu oldum akşam akşam
güzel haberler hediyeler alıyorum bu hafta
eşim çok beğendiğim bi cüzdan vardı onu almış
çok pahalı diye ben kıyıp alamamıştım ama rüyama girmişti
gitmiş almış bugün
anneler günü hediyesi niyetine verdi :81::81:

canımcok gecmıs olsun yüksek tansiyon cok fena annemde oldugundan bılıyorum acaba ilacın yetersiz gelmesin cünkü annemın 24 e kadar cıktıgı olmustur kac defa ılacı degıstı sımdı gund e3 ılac alıyor sukur ıyı yanı dengelıyor eger cok yorulmazsa moralı bozuk deılse ıdare edıyor.acaba yorgunluktan mı oldu canım dınlen kendıne dıkkat et senın eşindemi polis canım öyleyse benımkıyle meslektaşlar cok zor ıslerı ve bızımde oyle esım su an gece görevinde mesela Allah cümlesini korusun

canım bence güzel menün bend eyedım sütlaç bugun:18:

kuşum menün genel olarak güzel ama ben müslinin sadece bir öğün olmasını tavsiye etsem nacizane...mesela kahvaltını paşalar gibi yapsanda sadece akşam öğünü yesen daha besleyici bir menü olurdu

haklisin canim ya farkindayim hata yaptigimin ama ben dun biraz aksam makarnayi cok kacirinca bugun biraz daha hafif gecsin diye böyle yaptim yani dengelemek icin ama sagol tavsiyen icin

ay sorma ya kayinannem yapmis dun dayanamdim valla cok severim ama kendimi zor durdurdum ikinci tabagi bile yiyebilirdim yani:26:

gözden kaçmış tatlım yaaaaaçok geçmiş olsun

bencede su çok az ben 3 e tamamladım bile dahada içiyorum kuşum

bende anlamıyorum güya yasak ama herkes halı kılım ne bulursa çırpıyor biz çırpmıyoz pismiyiz yani toplu yerde yaşamak zor hele bizim gibi lojmanda avantajları oldugu kadar dezavantajıda cok

Değil mi? Müstakillere de paramız yetişmiyor ...
Sanki mebus garısıyım...
Olsam almam mı hem size kızlar hem kendime....

canım geçmiş olsun inan gerçekten görmedim ben...

tertemiz oldum diyorsun yani...
Canım geniş ev herşeyi güzel gösteriyor..
Koltuk takımlarım bu evde fossss aynı böyle duruyor

yurtdışında olunca gurbet hasreti bir başka oluyor değil mi?
hele Kapıkule sınır kapısından geçerken...
Ağlardım...:2::2::2:

Hoşgeldin Nisa..
Tabi katılabilirsin
Düzenli paylaşımlar yap yediklerini görelim...

Canım seni unutmuşum evet ya..
İnan gözümden kaçmış..
Yoksa sen menim meslektaşımsın..
Seni nasıl unuttum ben ya

Affet

Çok geçmiş olsun bebeğim...
Topladın mı bari şimdi kendini...

Güle güle kullan Gözdecim..
Rüyana mı girmişti
Kız böyle şeyler benim hiç rüyama girmiyor
Hep çocuk var rüyalarımda
Acep nidendir?

haklisin canim ya farkindayim hata yaptigimin ama ben dun biraz aksam makarnayi cok kacirinca bugun biraz daha hafif gecsin diye böyle yaptim yani dengelemek icin ama sagol tavsiyen icin
affedildin ozaman şekerim yağları ertsin ozaman
kız yazdıklarım seninkilerin içinde görünüyor niyekine...kuzum benim tansiyon ilacım 3.kez değişti 10 yılda...bu çok iyi geliyorda dediğin gibi yorgunluk olabilir bide çok fena lodos vardı ipsalada...bugün beni çok etkiledi ondanda olabilir belkim...

Son düzenleme:
kızlar yoğunummm ya burda perde bördürleri diktiriyorum bayan bulupp onları ayarlamak felan vaktimi alıyor geçmişe çok uzun bakamıyorummmm.

maşallah sohbette akmış gitmiş gene

şu an 13 e 9 olmuş canım biraz daha düşmüş çok sağol ilgin için

iyi akşamlar nasılsınız gündüz okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama bir gözüm işte bir gözüm topikte zor oldu eli işte gözü oynaşta misali:)))))akşamı zor ettim bu grip illeti bu sene beni çok sevdi ayda bir kez uğruyor bu seferde feneyakaladı evde olsam yatıp dinlenicem ama nerdeee akşama kadar saldalye üstünde zor geçti gün zaten ağzımın tadı yok ama yinede yedim biçok şey yazim bari amma gevezelik ettim))
SABAH:
bir gevrek
bir bardak yeşil çay

ARA ÖĞÜN:
YOK

ÖĞLE:
küçük bir tabak yağsız çökelekli makarna
bir bardak hazır çorba

ARA ÖĞÜN:
bir tane incir aslında niyetim iki taneydi ama biri kurtlu çıktı ıyyykkk çöp tenekesi yedi benim ara öğünün yarısını:)

AKŞAM:
bir küçük zeytinli poğaça

ARA ÖĞÜN:
bir tane elma

SABAH YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM ÇOK HASTA OLDUĞUM İÇİN YATAKTAN ANCA KALKIP İŞE GİDECEK KUVVETİ BULDUM AMA BİRAZ SONRA SPOR ALETİNE BİNECEĞİM YARIM SAAT

nedir durumum kızlar mönü nasıl:)

kızlar yoğunummm ya burda perde bördürleri diktiriyorum bayan bulupp onları ayarlamak felan vaktimi alıyor geçmişe çok uzun bakamıyorummmm.

maşallah sohbette akmış gitmiş gene

güle güle kullan canım...valla kızlar bu hafta coşmuşlar bende hiç geçmişi tam okuyamıyorum yaaaondan sonra eksik kalıyoruz değilmi...

öncelikle geçmiş olsun...gelelim cezana
akşam menün olmamış,onun yerine hastaymışsın güzel bi çorba kaynatıp bol acılı limonlu yanınada bol limonlu yeşil salata demüüüü...bide öğlen makarnanın yanına bir pors. sebze ısmarlayabilirdin kuşumcum

kızlar hatice sultanın gelinliğine bayıldım...çok güzeeeeeellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…