canimbenim cok gecmis olsun sabah yazmistim ama gecmisi okumamis olabirsin diye tekrar yazayim dedim dun gece sen sena ayse bahar ve gren ruyama girdiniz ben memleketeydim sizlerde yanima gelmistiniz demistim deryacim sen cok yorgun duruyrdun sanki isten cikip bize gelmistin ama super zayiflamistin ....
derdimiz ayniymis bizde kredi yuzunden ev alamiyoruz bu krediyi bitirmeden baska kredi vermiyorlar benimkide ayni kendi tarafina hic laf soyletirmez ne kadar hakli olsamda haksiz taraf durumuna dusurulurum....
bugunki menum
sabah: bir cay bardagi meyveli musli
bir cay bardagi light sut
ara: yarim kase sutlac
öglen: 6 yk kiymali patlican yemegi
salata iki isirik beyaz ekmek
yogurt
ara: yarim muz
bir tane armut
aksam: bir cay bardagi musli
bundan sonra bisey yememege calisacam ins basaririm
ve yaklasik 3 litre su ve bitki caylarim
yorumlari bekliyorum citirlar
canımcok gecmıs olsun yüksek tansiyon cok fena annemde oldugundan bılıyorum acaba ilacın yetersiz gelmesin cünkü annemın 24 e kadar cıktıgı olmustur kac defa ılacı degıstı sımdı gund e3 ılac alıyor sukur ıyı yanı dengelıyor eger cok yorulmazsa moralı bozuk deılse ıdare edıyor.acaba yorgunluktan mı oldu canım dınlen kendıne dıkkat etkızlar hasta ve yaşlı bir hatun olarak ben geldim...gene benim tansiyon fırladı ,demin ölçtüm(bugün gün boyu yüksekti)15 e 10...çok fena başım dönüyor ve şu an dudaklarımın kenarı uyuşmuş durumda...halbuki tuzsuz yiyiyorum,hergün sabah 7 de tansiyon ilacımı içiyorum,zaten sağlıklı besleniyorum haşlama fırında ve sebze yemekleri takılıyorum zeytin ve peynirimde tuzsuz diyettir anlamadım gayette relax bir gündü(çok yoğun olmasına rağmen)
neyse kötüye bişey olmazmış,kafa ütülemeye gerek yok sadece sesli düşündüm
napıyonuz bakiiiimmm hımmmmm
menüm iğrenç kızıcaksınız kaçamak yok ama gün boyu yemekte yoktu...midem tansiyondan dolayı gün boyu bulandığı için hiçbişey yiyemedim ama hiç böyle yapmazdım takip eden kızlar bilirler...napayım sabah 17 ye 11 di bu saat olmuş anca 15 e 10 a indi...birazdan tekrar bakıcam düşmemişse ikinci tansiyon ilacını alıcam offffffffffff
neyse azda olsa menümü vereyim
sabah
çeyrek evde hazırlanmış bol sebzeli ayvalık tostu,form çay
ara
yarım avuç fındık badem sarı leblebi kuru üzüm
öğle
yok
ara
yok
akşam
eşim sürpriz bir kaçamak yemek yapmış ,sadece onu kırmamak adına 1 çorba kaşığığ aldım,tadına bakıp eline sağlık dedim,birde yarım limon sıkıp içtim belki tansiyonu düşürür diye bakalım...
birazdan ölçüp yazarım size ama oda hala dönüyor
gün boyu 2,5 litre su içtim başkada bişey yok
bugunki menum
sabah: bir cay bardagi meyveli musli
ara: yarim kase sutlac
öglen: 6 yk kiymali patlican yemegi
salata iki isirik beyaz ekmek
yogurt
ara: yarim muz
bir tane armut
aksam: bir cay bardagi musli
bundan sonra bisey yememege calisacam ins basaririm
ve yaklasik 3 litre su ve bitki caylarim
yorumlari bekliyorum citirlar
kuşum menün genel olarak güzel ama ben müslinin sadece bir öğün olmasını tavsiye etsem nacizane...mesela kahvaltını paşalar gibi yapsanda sadece akşam öğünü yesen daha besleyici bir menü olurdu
canımcok gecmıs olsun yüksek tansiyon cok fena annemde oldugundan bılıyorum acaba ilacın yetersiz gelmesin cünkü annemın 24 e kadar cıktıgı olmustur kac defa ılacı degıstı sımdı gund e3 ılac alıyor sukur ıyı yanı dengelıyor eger cok yorulmazsa moralı bozuk deılse ıdare edıyor.acaba yorgunluktan mı oldu canım dınlen kendıne dıkkat etsenın eşindemi polis canım öyleyse benımkıyle meslektaşlar cok zor ıslerı ve bızımde oyle esım su an gece görevinde mesela Allah cümlesini korusun
canım bence güzel menün bend eyedım sütlaç bugun:18:
gözden kaçmış tatlım yaaaaaslm kızlar naparsınız be yahasta oldum bi geçmiş olsun dimediniz dün:84::84::84::84::84:herkese küstüm işte :95::95::95:çok yazamıyorum çünki bacağım belim her yerim ağrıyo..sakroiliak insitabilite olmuşum pilteste bazı hareketler zor olduğu için bi süre ara ver dedi.ama yvaştan yürüyeceğim artık mutluyum o yüzden bende geleyim kampaaaaa:93::93::93:menümü yazıyorum sabah hastaneye aç gittiğim için kahvaltım saat 11 de oldu öğünlerim kaydı o yüzden
öğle domtes salatalık peynir yumurta sıfır ekmek
ara yeşil çay muz
akşam müsli special k karışımı
ara elma ceviz içi
çok sağlıksız oldu ama bu günlük böyle kabul edin:26::26:öpüldünüüüüüz
Heyoooo gelsin menüler
04-05-2011
Sabah: Nesfit - yoğurt (1 kase)
Ara: 1 bardak kahve
Öğlen: 1 kase ezogelin - 1 salatalık - 2 dlm kızarmış kep. ekmek
ara: yarım kutu diyet cola - 1 yeşil elma
akşam: doyana kadar salata (yağsız)
Toplamda : 1 lt. su (umarım artırabilirim).... 1 saat yürüyüş, yarım saat plates (akşam)
....
Birde kocaman öpücüklerrr:82:
bende anlamıyorum güya yasak ama herkes halı kılım ne bulursa çırpıyorbiz çırpmıyoz pismiyiz yani toplu yerde yaşamak zor hele bizim gibi lojmanda avantajları oldugu kadar dezavantajıda cok
slm kızlar naparsınız be yahasta oldum bi geçmiş olsun dimediniz dün:84::84::herkese küstüm işte::çok yazamıyorum çünki bacağım belim her yerim ağrıyo..sakroiliak insitabilite olmuşum pilteste bazı hareketler zor olduğu için bi süre ara ver dedi.ama yvaştan yürüyeceğim artık mutluyum o yüzden bende geleyim kampaaaaamenümü yazıyorum sabah hastaneye aç gittiğim için kahvaltım saat 11 de oldu öğünlerim kaydı o yüzden
öğle domtes salatalık peynir yumurta sıfır ekmek
ara yeşil çay muz
akşam müsli special k karışımı
ara elma ceviz içi
çok sağlıksız oldu ama bu günlük böyle kabul edin:26::26:öpüldünüüüüüz
tam cevap yazıyodumki pc yine cuv diye diye kapandıneyse bende o ara kalktım yemeğimi hazırladım baştan ayağa kişisel temizlik olayı vs yaptım temiz pak giyimdim geldim
sen önceden anladın kalabalık olcaz biz 5 odalı olsun evdedinkenar semplerde ancak bukadar geniş evler oluyor.bence sen duplex bahçeli bi ev al dağılın bahçeye arada bizde dağılırız bahçede biz alamadık bari sen al :26:
bende istiyorum ama imkanlar buna elvermiyor.fazilet alsın ben onun bahçesine gidicem oda yeter bana
doğru söylüyosun canım ne diyem inş. bende vericem 1 ay koydum kendine sen görürsün bakk
senacım... allah kabul etsin ecrini fazla fazla versin inş. o dediğin kurslar benim yetiştiğim kurslar bizde o dediklerini 15 gün önce yaptık +3 kiloma maaal oldu ama dediğin gibi olsun sonunda allah rızası var bak canım kermes çektii şimdii
kız ben zaten haziranın 15 de istanbuldayım allah nasip ederse çok özledimmm
merhaba arkadaşlar ben 55 kiloluk bir çıtırken evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım.öncelikle bunu hareketsizliğime verdim çünkü şehir değiştirmiştim hiç bir yer bilmiyordum.sonra eve koşu bandı aldım hareket çoğaltmak için düzenli spor yaptım . ama yine veremedim.bizim normel yolla bebeğimiz olmadığı için tüp bebek yapıyoruz.alınan hormon ilaçları .12 günlük yatak istirahati derken 2. negatif sonucumu aldığımda tam 86 lık bi gülle olmuştum. sonra 3, denemem için doktor değiştirdiğimde kadın doğum uzmanım bana önce yazıflamam gerektiğini söyleyip dahiliye uzmanına yönlendirdi.veeee şeker hastası olduğumu öğrendim :84::84:meğer bu yüzden bu kadar çok kilo alıyormuşum.sonraaa tamı tamına 16 kilo verdim. artık yetmiş kiloydum.fakat 3. tedavimde 3 kilosunu geri aldım. yani şuan 73 kiloyum 3.negatifimide elime alınca bana kaldı bu kiloları üzerimden atmak.benim kişisel bi diyet listem var.sadece motive olmaya ihtiyacım var çünkü moralim çok kötü:95: .bugün psikiyatriste gittim antideprasan yazdı.beni aranıza alırsanız çok sevnirim.çok uzattım farkındayım....
alemsin fıstıkkkk
Allah kabul etsin tatlım.üzülme kilolar için sen dengelemesini bilirsin aşkım
fıstık sen de çok güzelsin tatlım
vaaaaayyyy aramızda manken varmışşşşşş.ee bu kiloları nasıl veriyosun belli oldu seninki manken vücudu anacımmmmm
hadi hayırlısı bakalım fıstığım hakkında hayırlsi neyse o olur inşşş.
inş canım Rabbim gönlüne göre verir.dua ediyorum senin içinn
aaaaa sabirsız olma tatlım duuu bakalım daha 4 günnncükkkk.
küstümmm ben unutulmuşum.tamam çok giremiyorum ama hergün geliyorum yaniiiii
geçmiş olsun kuzuuummmm gözümüzden kaçmıştır.
kızlar hasta ve yaşlı bir hatun olarak ben geldim...gene benim tansiyon fırladı ,demin ölçtüm(bugün gün boyu yüksekti)15 e 10...çok fena başım dönüyor ve şu an dudaklarımın kenarı uyuşmuş durumda...halbuki tuzsuz yiyiyorum,hergün sabah 7 de tansiyon ilacımı içiyorum,zaten sağlıklı besleniyorum haşlama fırında ve sebze yemekleri takılıyorum zeytin ve peynirimde tuzsuz diyettir anlamadım gayette relax bir gündü(çok yoğun olmasına rağmen)
neyse kötüye bişey olmazmış,kafa ütülemeye gerek yok sadece sesli düşündüm
napıyonuz bakiiiimmm hımmmmm
menüm iğrenç kızıcaksınız kaçamak yok ama gün boyu yemekte yoktu...midem tansiyondan dolayı gün boyu bulandığı için hiçbişey yiyemedim ama hiç böyle yapmazdım takip eden kızlar bilirler...napayım sabah 17 ye 11 di bu saat olmuş anca 15 e 10 a indi...birazdan tekrar bakıcam düşmemişse ikinci tansiyon ilacını alıcam offffffffffff
neyse azda olsa menümü vereyim
sabah
çeyrek evde hazırlanmış bol sebzeli ayvalık tostu,form çay
ara
yarım avuç fındık badem sarı leblebi kuru üzüm
öğle
yok
ara
yok
akşam
eşim sürpriz bir kaçamak yemek yapmış ,sadece onu kırmamak adına 1 çorba kaşığığ aldım,tadına bakıp eline sağlık dedim,birde yarım limon sıkıp içtim belki tansiyonu düşürür diye bakalım...
birazdan ölçüp yazarım size ama oda hala dönüyor
gün boyu 2,5 litre su içtim başkada bişey yok
ayyy çok mutlu oldum akşam akşam
güzel haberler hediyeler alıyorum bu hafta
eşim çok beğendiğim bi cüzdan vardı onu almış
çok pahalı diye ben kıyıp alamamıştım ama rüyama girmişti
gitmiş almış bugün
anneler günü hediyesi niyetine verdi :81::81:
affedildin ozaman şekerim yağları ertsin ozamanhaklisin canim ya farkindayim hata yaptigimin ama ben dun biraz aksam makarnayi cok kacirinca bugun biraz daha hafif gecsin diye böyle yaptim yani dengelemek icin ama sagol tavsiyen icin
kız yazdıklarım seninkilerin içinde görünüyor niyekine...kuzum benim tansiyon ilacım 3.kez değişti 10 yılda...bu çok iyi geliyorda dediğin gibi yorgunluk olabilir bide çok fena lodos vardı ipsalada...bugün beni çok etkiledi ondanda olabilir belkim...canımcok gecmıs olsun yüksek tansiyon cok fena annemde oldugundan bılıyorum acaba ilacın yetersiz gelmesin cünkü annemın 24 e kadar cıktıgı olmustur kac defa ılacı degıstı sımdı gund e3 ılac alıyor sukur ıyı yanı dengelıyor eger cok yorulmazsa moralı bozuk deılse ıdare edıyor.acaba yorgunluktan mı oldu canım dınlen kendıne dıkkat etsenın eşindemi polis canım öyleyse benımkıyle meslektaşlar cok zor ıslerı ve bızımde oyle esım su an gece görevinde mesela Allah cümlesini korusun
amin canım...evet benim eşimde polis ve yaklaşık bir yıldır adliye polisliğine geçtide ek görevler hariç geceye gitmiyor bunada şükür,yıllarca o nöbetli ben nöbetli çocuklar ve biz perişan olmuştuk ben nöbetten gelirdim sabah o giderdi gece gelirdi ben sabah giderdim akşam gelirdim o geceye giderdi....neyse,zor meslek polislik askerlik...allah hepsini herkesi ailesine sevdiklerine vatana millete bağışlasın canım bende lojmanda oturuyorum tam rezillikheryönden
canım bence güzel menün bend eyedım sütlaç bugun:18:
Değil mi? Müstakillere de paramız yetişmiyor ...
Sanki mebus garısıyım...
Olsam almam mı hem size kızlar hem kendime....
canım geçmiş olsun inan gerçekten görmedim ben...
tertemiz oldum diyorsun yani...
Canım geniş ev herşeyi güzel gösteriyor..
Koltuk takımlarım bu evde fossss aynı böyleduruyor
yurtdışında olunca gurbet hasreti bir başka oluyor değil mi?
hele Kapıkule sınır kapısından geçerken...
Ağlardım...:2::2::2:
Hoşgeldin Nisa..
Tabi katılabilirsin
Düzenli paylaşımlar yap yediklerini görelim...
Canım seni unutmuşum evet ya..
İnan gözümden kaçmış..
Yoksa sen menim meslektaşımsın..
Seni nasıl unuttum ben ya
Affet
Çok geçmiş olsun bebeğim...
Topladın mı bari şimdi kendini...
Güle güle kullan Gözdecim..
Rüyana mı girmişti
Kız böyle şeyler benim hiç rüyama girmiyor
Hep çocuk var rüyalarımda
Acep nidendir?
kızlar yoğunummm ya burda perde bördürleri diktiriyorum bayan bulupp onları ayarlamak felan vaktimi alıyor geçmişe çok uzun bakamıyorummmm.
maşallah sohbette akmış gitmiş gene
iyi akşamlar nasılsınız gündüz okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama bir gözüm işte bir gözüm topikte zor oldu eli işte gözü oynaşta misali:)))))akşamı zor ettim bu grip illeti bu sene beni çok sevdi ayda bir kez uğruyor bu seferde feneyakaladı evde olsam yatıp dinlenicem ama nerdeee akşama kadar saldalye üstünde zor geçti gün zaten ağzımın tadı yok ama yinede yedim biçok şey yazim bari amma gevezelik ettim))
SABAH:
bir gevrek
bir bardak yeşil çay
ARA ÖĞÜN:
YOK
ÖĞLE:
küçük bir tabak yağsız çökelekli makarna
bir bardak hazır çorba
ARA ÖĞÜN:
bir tane incir aslında niyetim iki taneydi ama biri kurtlu çıktı ıyyykkk çöp tenekesi yedi benim ara öğünün yarısını:)
AKŞAM:
bir küçük zeytinli poğaça
ARA ÖĞÜN:
bir tane elma
SABAH YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM ÇOK HASTA OLDUĞUM İÇİN YATAKTAN ANCA KALKIP İŞE GİDECEK KUVVETİ BULDUM AMA BİRAZ SONRA SPOR ALETİNE BİNECEĞİM YARIM SAAT
nedir durumum kızlar mönü nasıl:)
güle güle kullan canım...valla kızlar bu hafta coşmuşlar bende hiç geçmişi tam okuyamıyorum yaaaondan sonra eksik kalıyoruz değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?