70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cezama razıyım ama bak mazeret sunabilirmiyim canım akşam yemeği saatinde işyerinde oluyorum o saate bişey yemek adına yiyorum yoksa eve gelmeyi beklesem saat 9u geçiyor 9 a yakın çıkıyoruz işten işte bişeyler yapmaya çalışıyorum bide öğlen yemeği geç yiyoruz öğle saatimiz yok bizim ne zaman bulduk o zaman yiyoruz biraz düzensiz oluyor ama inşallah düzene girer neyse valla yaptık bir hata elimizde olmadan şimcik cezam belirli oranda düşermi yoksam kural katı katlanacaksın mı diyorsunDDD

sen ne iş yapıyon be bacım :26:affedildin ozaman

sen ne iş yapıyon be bacım :26:affedildin ozaman
tüpçüde çalışıyorum yazın işlerimiz 9u bile geçiyor ğhesap işleri olduğu için erken çıkamıyorum affedildimmi yani ceza falan ğyok dimi azda olsa ama yinede şımarmamak lazım malum açlık başa geldimi şımarıklık dinlemez :))

kızlar ben kaçıyorum malum tansiyon beni tepe takla etti hepinizi öptüm

teşekkür edrim canım
bencede canım menün çok kötüüüühasta olan biri içindikkat etmen lazım

gözden kaçmış tatlım yaaaaaçok geçmiş olsun

bencede su çok az ben 3 e tamamladım bile dahada içiyorum kuşum

teşekkür ederim canımben arada hatırlatıyorum size gözden kaçırmanıza izin vermem

sağolasın canımmmmm

kızlar ben kaçıyorum malum tansiyon beni tepe takla etti hepinizi öptüm

tansiyonunu kontrol ette yat canım ..

Son düzenleme:
kızlar bu son halimm işteee

Eklentiler

• $Resim 265.webp
    4 KB · Görüntüleme: 61
  • $Resim 264.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $Resim 266.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 267.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
selam kızlarr çok yorgunum bugün mantının yanısıra eriştede kestik çok güzel oldu 1 kiloda ben aldım..hemen yatıcam cıss yedim yinee..yaırnda rölyefe gidicem öqlen ordada cıss var cumaya artı çıkmam Allahım emri..

canım reqlin kaç gün geçti hep geçermiydi bikaç gün..

gel yeşimimmm benim yanımaa...kollarımı açtım bekliyorum senii

yer problemi olan varsa, koca derdinden kaçmak isteyen warsa benim bekar evi hepinizi bekler
all inclusive hemideee sabah otları, aksam müslileri koyarım önünüze, yemeyeni döverim

haziranın sonunda gelicem cnm..güzelbahçeye çok yakınız tel açarım gelirsin bizim villaya okey oynarız

bedne müstakil topik istiyorumm

çok geçmiş olsun cnm...bu gevezeler akşama kadar öene çalıyorşarda bi geçmiş olsun demiyolar dimii..

hoşgeldin cnm...inş. hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur..bizde severiz

öylemi aslıcım..hangi kursta okudun bende o kurslarda büyüdüm..

yeşim moralini bozmak istemiyorum ama bu kıyafet üstünde emanet gibi durmuş cnm git bedenine göre bir kıyafet seç lütfen..
kızlar bu son halimm işteee

canım göbek olayı sende bitmiş..diyetle işin kalmamış..ama şidddetle spor yapmalısın..basenlerin ve popon var ve bunlar sporla gider cnm..bu hafta artıda çıkarsan sana okkalı bir mekik cezası veriyimmm

çok uykum var kendinize iyi bakın çıtırlarımm

inşş çıkmamm cnmmm popom benim sivri tabir edilen cinsten spora gidiyom birazda yuvarlayımm diyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…