70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yer problemi olan varsa, koca derdinden kaçmak isteyen warsa benim bekar evi hepinizi bekler
all inclusive hemideee sabah otları, aksam müslileri koyarım önünüze, yemeyeni döverim

süpersin canım yaa allah iyiliğini versin güldürdün beni aynen yemek derdi olmaz sabah ot akşam müsli hahahhhahahaa

merhaba arkadaşlar...
2008 yılının ağustos ayında yaklaşık 57 kilo ile evlendim...evlendikten sonra tüm yaşam biçimim değişti...şehir değiştirdim....çalışmayı bıraktım...ve eşim nöbetli çalıştığı için evde çok kalıyor gelsin pastalar gitsin börekler,11 de kahvaltılar,geceleri çerezler cipsler derkenn 2010 mayısta kızıma hamile kaldığımda 67 kiloydum...hamilelik sürecinde yaklaşık 15 kilo aldım...şuan 71 kiloyum...ama halimden hiç memnun değilim...kızım 3 aylık oldu yavaş yavaş bişiler yapmak istiyorum...bu emzirme sürecini kara çevirmem lazım....yardım ve önerilerinizi bekliyorum...

iyi gecelr arkdaşlar..çıkanalr olmuş ama eee yorgunlar hastaaşlr var..
kılavuzcum geçmiş olsun..diğer hasta arkdaşalr sizede
bugünki menüm yazayımda bakayım neler tüketmişimmm
kahvaltı
2dilim çavdar ekmek
sucuklu yumurta(çoktandır yemiyordum)
2zeytin
azcık peynir
çay tabiki şekersiz

ara
1litre su
bikaç badem finduk

öğlen
tavuk(arkdaşların ve benim ortak tarifim)
tereli domates salatıklı salata
bulgur pilavı(valla 4dört kaşığı geçti çook güzeldi(
ayran...çok güzel doydum

ara
500 ml su
1elma

akşam.saat 17gibi uyku bastı öğlen ağır geldi herhalde dedim azcık uzanayım sütümüde örtmedimki kalkcam spora gitcem tlfonda bozuk arayan olmadı öyle bir uymuşumki saat 19a doğru telefon öçaldı nihayet düzeldi kızkardeşim arıyor..ayyy sporrrr nasıl zülüyorum osaatden sonnada gtimedim
azmsüli yedim gece çok acıkmayımdiye

kalktım 2bardak su içtim eşim geçgelicekti canım çay istedi 2komşumu çağırdım biri spordanda arkdaşım

çayın yanına bisküvi,kabuklu fsıtık ,çekirdek vardı çook az otalndım çünküa rdkaşın kızı çok fena dağıtıyo tehlikeli biraz etrafa tırmanıyo ona bakmaktan yemediöm iyide oldu beee,,

arkdaşım belden falan güzle gitmişin dediiiöyle anca oturdum işte bugün otuırma odamla mutfağı temzilemiştim yendien tamizledimmmbol egzersiz oldu
yarın akşam gideyim sporaaa:87::87:

hürreme bak be selimide doğurdu padişahta yaniii macunları götürüyor herall:84:

senaa bazen geçiyor canım sadece 3gün gecikti şimdi bakalım..:44:tedavi sonrası olablirmiş yada hamiellik vardır umarım inşaallahh...

iyii gecelerrr görüşürüzzz sabahhhhhhhhh:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

resimelrine baktım tebriklerrrevet oince bele popo fazla ama zaten enzor eriyen kısım malesef..benimde belimde incelme var ama popom yayık değil benimde ama üstpopo inmeliiiiordan az şimdilik sabırla beklyorum
iyigecelerr..

gel anacığım gel..o kadar kilo vermişsin yine verirsin..biz seni motive ederiz hatta o gazla bi bakmışsın hamilesin
sağolasın..inşallah canım..
teşekkür ederim...inşallah...bakalım vermeye çalışacağım..15 kilo fazlam var...

Hoşgeldin Nisa..
Tabi katılabilirsin
Düzenli paylaşımlar yap yediklerini görelim...

teşekkürler..hoşbuldum...yarın başlıyorum...yazacağım listemi...

hoşgeldin cnm...inş. hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur..bizde severiz
[/QUOTE]

teşekkür ederim canım...inşallah..

kızlar bu son halimm işteee
toto maşallah tam sıkmalık

gel yeşimimmm benim yanımaa...kollarımı açtım bekliyorum senii

yeşim moralini bozmak istemiyorum ama bu kıyafet üstünde emanet gibi durmuş cnm git bedenine göre bir kıyafet seç lütfen..
moralimi bozacak bişi yok ama elimdeki tek olur kıyafetim bu nolurdu kot tişört gitsek hanım hanım olmak bana değil rockçıyım asiyim ben maddi olarak şimdi ekstra bişi almam anca ağlaya sızlaya olabilir.eşime bıraksam gitme diyo.çünkü şahsen davet edilmedim.amcamın kızının nikahı ve amcam beni babamı kaybedeli beri 1 kere aramadı.bir küçük olarak bende aramadım o ayrı ama.diğer amcalarım halalarım ararken onun bu zaman zarfında 1 kere bile iyimşsin bi ihtiyacın varmı vs diye aramasıda lazımdı.benim babamla olan bağımı yaşadığım kaybın nekadar büyük olduğunu az çok biliyo olması lazımdı dşye düşünüyorum.evlenecek olan kızı bile faceden etkinlik daveti şeklinde beni nikahına çağırdı.hiç olmadı abla görüşemiyorz vs hayırlısıysa evlenicem şu tarihte aramızda olmanı istiyorum vs diyebilirdi çok dertliyim anacım anlatamam

diyete yeni başlayan birbirimize destek olacağımız burda hergün yediklerimizi paylaşacağimızdiyet kankası arıyoum.ben 78 kgım ve bi an önce 64 e inmek istiyoummm..

bencede su çok az ben 3 e tamamladım bile dahada içiyorum kuşum

yok yaa içemiyorm vallaha içemiyorum billaha içemiyorum
BİRDE GEÇMİŞ OLSUN GUZUUUUUUUM

kızlar hatice sultanın gelinliğine bayıldım...çok güzeeeeeellllll

o dizide ki kıyafetler, takılar, saçlar, ince beller çok sinirimi bozuyooor :84::84::84::84:

KIZLAR BEN Bİ SAAT ÖNCE YASAK BİŞİ YEDİM :26::26::26:
dövcem kendimi ama

canim benim babana allahtan rahmet diliyorum yeri mekani cennet olsun amcanla iliskin icin cok uzuldum siteminden sonuna kadar haklisin yasinin vermis oldugu konum olarak en cok onun seni koruyup korumasi lazim ama bunu becerememis ama sen yinede git onlar utansin senin soz soyleme hakin olsun onlarin degil...

manken gibisin canim diyecek sz bulamadim...

hepinize iyi geceler kizlar yarin gorusmek uzere opuldunuz......

kocamı uyuttum da geldim haha...

millet çocuğunu uyutur ben kocamı....

bu saatte nete girdiğimi görse kesin kapattırır.aman görmesın mışıl mışıl uyusun o....

tükkanı ben kapatıyom bakalım sabah kim açıcek??????

açan kişi sobe desin...........

Merhaba ben 76 kiloyum ayda 4 kilo 4 kilo derken ekim başına 60 kilo girmek istiyorum bıktım artık ya lisede de 63 kiloydum kendimi hiç beğenmezdim meğer o zamanlar nasıl iyiymişim

Sigarayı bırakalı tam 1 ay oldu ve onca hareketsizliğe ve yemeye rağmen (ilk hafta, aynı gün içinde hem profiterol yiyip hem de 3 saat sonra kocaman çikolatayı tek başıma bitirdiğim de oldu. ben de sigarasızlık bahanesiyle hep çikolataya saldırmışım iyi mi) hiç ama hiç kilo almadım. sabahları 2 kaşık elma sirkesiyle bir kahve kaşığı balı sirkeye karıştırıp içtim o kadar. yani diyeceğim o ki, bu sirkeli su cidden işe yarıyor ilk kez diyetle beraber denicem inşallah gider artık kilolar

Bugün sabah hastaneye yetişmem gerekiyordu o yüzden
kahvaltı ayaküstü oldu:
1 dilim ekmek üzerine azıcık yağsız peynir, 1 tane cevizin içi ve 1 kaşık da tuzsuz biber salçası

ara öğün: 1 tane elma

öğlen: 100 gr et döner (ekmekarası sipariş ettim, tüm yağını ekmeğe bastırdım döneri de ekmeksiz yedim )
limonlu yağsız salata + büyük bardak ayran

ara öğün: 1 kuru kayısı 3 tane de kuru siyah üzüm

akşam: 1 katı yumurta bolca roka, tere
avuç içi kadar bir kase bol naneli yağsız yoğurt
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 tane zeytin

gece: 1 tane elma

bir de 1 saat yürüyüş yaptım

ben çevirmen olduğum için çooook hareketsizim hep bilgisayar başında. şimdi örneğin sabah 4e kadar otururum nereden baksanız. ama en son elmamı yedim ve gece de yemiycem inat ettim

ah bir de spor yapabilsem
tek başıma hiç içimden gelmiyor spor yapması

günaydın kızlar :92:

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1 şekerli çay ve yumurta yedim. regl olduğum halde kilo vermişim çok sevindim :92: :92:

kızlar eşim izin aldı.siteye giremiyorum busene tayinciyiz o yüzden bir kaç arkadaş var.onlara gidip geliyoruz.dikkatli yemeğe çalışıyorum.vakit yok yazmaya.YARIN BÜYÜK GÜN

kızlar eşim izin aldı.siteye giremiyorum busene tayinciyiz o yüzden bir kaç arkadaş var.onlara gidip geliyoruz.dikkatli yemeğe çalışıyorum.vakit yok yazmaya.YARIN BÜYÜK GÜN

inşallah istediğiniz bir yer çıkar tatlım :92: bizde il dışı ile ilgilli kılavuzu bekliyoruz inşallah tercih hakkımız olur da gideriz çok sıkıldım memleketimi özledim kordonumu denizimi her şeyi ahh ahh sabah sabah

selam kızlar günaydınlarrr herkese hayırlı ve güzel sabahlarr birazdan evden çıkıcam arkadaşlar kursum var bugün öqlen yinede yasaklı yemeklerr :84: Allahım yardım et son zamanlarda bu tarz yiyecekler çok üst üste geldi kendimi teselli etmeye çalışsamda bu durumdan dolayı çok huzursuzum..yarın sadece 100-200qr artıda çıksam nolur sankii

hoşgeldin cnm aramıza katılmaya karar vererek ilk adımı atmışsın..:13:..hergün menüleirni paylaşıp biizm menülerimizide örnek alırsan nasıl bir yol izlemen gerektiqi konusunda bilqin olur..hep beraber elele kilolarımız veriyoruz cnm.. senide aramızda görmekten mutluluk duyarız

herşeyden önce RABBİMİZDEN en hayırlı olanı istemelisin..tevekkül et tatlım herşeyin en güzeli senin olsun

canım okuyunca çok üzüldüm..insan böyle durumlarda eşine karşıda mahçup oluyor..anladıqım kadarıyla sen bu merasimde bulunmak istiyorsun..madem gideceksin sana ilgi göstermeyen kişiler için bütçeni zorlayıp yeni bişey alma..hatta tişörtle git..yapana yapılır cnm..ama ben olsam çaqırılmadıqın yere asla gitmezdim..aynı senin gibi bir olay bnm başımada geldi ve ben gitmedim..bence eşin haklı cnm

canım öncelikle hışgeldin burdan ayrılmaz hergün bizimle menülerini paylaşır ve yazdıkalrımızı örnek alırsan merak etme spor isteqin tavan yapar..bizim sihirli deqneqimiz var canım dokunduqumuz herkes çıtır oluyor..bu sözümü yabana atma canım bak nasıl spor yapmak isteyeceksin

günaydın kızlar :92:

sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1 şekerli çay ve yumurta yedim. regl olduğum halde kilo vermişim çok sevindim :92: :92:

ayyy nolur şekerli çay içme kilo versende son derece saqlıksız..onun yerine bir kare çikolata yemeyi tercih ederim..

inşallah hayırlı ve güzel bir yer çıkar cnm..hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun

gittimkızlar akşama görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…