70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 şeker attım yazacakken 1 bardak şekerli çay gibi anlaşılmış. sağ ol tatlım sana da iyi kurslar

eşimle anlaşma yaptık ayda 3 defa kaçamak hakkımız var onu da dondurmadan yana kullanmaya karar verdik. eee sizce nasıl olur?

Son düzenleme:
dün evde çok işim vardı öldüm yorgunluktan üstüne eltim de pasta börek coşmuş.. kumpas kurdu bana tirbiyesiz

dün vicdan azaplarıyla kapandıysa da ne yapıyoruz moral bozbuyoruz..

güne kahvem ve 300 mekiğimle başladım .. zaten en önemlisi benim için şu anda göbeği toplamak..
ohh ohh

300 mekik ile başlamak süper ama eltinizin yaptığı :130: ama moralimizi bozmadan devam edeceğiz değil mi?

Canım bak en önemlisi de o zaten ben dün cips yedim mesela...ama bu dikkatli beslenmeyi hayatıma almaya hazılanırken birkaç kaçamak beni vazgeçiremez...Ben ömür boyunca hiç mi cips yemicem mesela...hem dün 3-4 tane fln aldım birde ama sabah verdiğim kilodan ( sır- cuma günü söylicem ) +200 deydim mesela...ama biliyorum ki o bende misafir

Kaptanıııımmmm o artılar geldikleri gibi giderler sadece porsiyonlarına dikkat et, seni çooook seviyoooorrrmmm

GÜNAYDIN KIZLAR HAYDİ SPORA

gununuz aydin olsun citirlar bugun daha dikatli olalim kizlar buyuk gun yaklasti

sen de gitme bızım akrabalık ilişkileri de pek kuvvetli deil aynı ilde olmadığımızdan mı diyorum ama bencehayır en basıtı bı dayım var bır oglu bır kızı kızı burda okudu ank da bıze gelıp gıderdı yer içerdi bizde zevkle ağırlardık ama kendisi arayıp sormaz hiç ben o doğum yaptıgında aradımo benı aramadı dogumumda , dogum gunlerınde aradım zamanında burdayken annemlerle pasta alıp gıttık evıne ama ondan hıcbı gerı dönüş görmedim su an 2 kuzenım de ıst da hali vaktı yerındeler yanı anlıycagınız biraz üstten bakarlar ist a gitsem ben geldim diye aramam bile yani o kadar ama napıyım hersey bı yere kadar karsılık görmeyince değil mi yaniii

ne yedın gene kız dıycektım ama cıps götürmüşün am afazla deıl neyse canın saolsun senın şu huyunu sevıyorum pes etmıyorsun moral motıven süperr aferin sanaa

hepinize günaydın kızlar umarım bu hafta azda olsa gıder kılolar cok heyecanlıyım

canim esine bugun yetistiremedigini yarin yapacagini soyle daha iyi lur...

işin kötüsü mantıları biz (çanakkale'de) hazırlarız önceden yani kış için yani evde hazır sadece tavuk haşlanıp üzerine dökülecek :97: küçük tabak yerim 4 kaşık fazla mı olur?

gunaydın evim temizlenıyo bugün ohhh

kızlar ya perdelerı yıkıyorum da tullerı beyazlatmak için ne yapıyosunuz ?

ben suya ısladım ,makınede yıkayıp tül koslası dökecem ama baya rengi kötü olmuş.

başka öneriniz var mı?

kolay gelsin bende onları yapıyorum ama 1- 2 çorba kaşığı şeker attıklarını biliyorum

Tabi sen onu birde Sena Kaptana sor...ahaha yaa kuzu 71 dim sen hatırlarsın birden 80'e fırlayınca aslında "tamam dedim ya sen bi halt beceremiyorsun", o psikolojiden çooook zor çıktım ama tam çıktım eninde sonunda ben o istediğim 50li kilolara GE-LE-CEM !
Sen nasılsın bakalım hatun? yarın cuma

evet tatlım yaklaştı :92: eşimden inadına gibi mantı istedi bugün artık ben nasıl yaparım bilmiyorum

al kocanı koy çuvala al kocanı koy çuvala
salla salla vur duvaraa
Şaka bi yana da bu eşler sizin zayıflayıp manken gibi olmanızdan gerçekten korkuyorlar birazda...Tabi ki onun için istememiştir tatlım ama sen ona inat o mantıyı bi güzel yap bi kaşıktan fazla da alma...Hem senin ne kadar kararlı olduğunu görünce hem sevinecek hemde o da dikkat etmeye başlayacaktır

Sizin yüzünden bende evlenmek ister oldum iyi mi

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar bikaç gündür yazdıklarınız okuyop kaçıyordum hep..

muazzez süpersin yaaa.. diyeti bırak artık yoksa

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..hastalara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorumm..hepinizi özledim valla.. ben galiba yarın eksilerde çıkamıcamm.. bunun tek sebebi de tahin.. ne güzel evde bitmişti bende bilerel almıyordum. geçen gün kaynanam almış getirmiş.. çok severim tahini asla dayanamam.. ama mutlaka şekerli çay ve beyaz ekmekle yemeliyim tadı öyle çıkıyor.. kendimi frenleyemiyorum... ne etcem bilmiyorum

günaydın hatunlar,
hemen menümü yazıp,geçmişe gidiyoruuum

04.05.2011 Çarşamba

Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay

Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay

Öğle
Ton balıklı salata

Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt

yoruuum isterizzz, yoruuum isterizzz

aaa nutella yenir mi diyette, tatlı bisküvi yenir mi derseniz, ben kendime yeni bir formül buldum, artıkın kaçamak yapmamak için, sabah ve öğlen öğünlerimde makul boyutlarda, tadımlık cnmın istediği şeylerden yicem ve inşallah bunu hayat felsefem haline getircem

bu arada bu sabah düne göre -500 cıktım yukarda yazdıgım menüyle, bilginize

Son düzenleme:
evlen kız yuvanı kur erkenden boşver
benım durumlar ıyıdır ınsallah fena deılım heralde tahmınım orta bıseyler cıkar ıns

canım athini sade mi yiyorsun sırf yağ o yaa pekmezle karsıtırırız bız pek aram yoktur benım

kızlarr hepınıze gunaydın, gecmısı okuyup geldım :92:
ya bişi sorcam, şimdi bu hafta benım regl dönemimdi ya, kilo verememişimmidir :44: inat etim tartılmıyorm, banyoda duruyo tartı, her tuvalete gıttıgım de bı yanım tartıl bı yanım sabret cumaya kadar dıyooo

Bu arada Muazzez e yorum yapamadım gercı pek yapılcak bıseyı yok ta maşallah diyorum ben popoya felan takılmıyorum bunlar popo görmemiş heralde

kaptanım güzelbahçe neresi ki
ben pierre lotide oturuyorum

öncelikle günaydın hanımlar hepinize kaçamaksız bir gün diliyorum
en azından kendim için kahvaltımı yaptım aramıda yedim şimdi misafirim gelecek onları bekliyorum ama ikramlı değil canlar

senacımmm çok sevindim canım demek sende bizim kurslarımızda okudun diyorum ben zaten bu senada beni çeken bişey var diye gerçekten
ben çorumda okudum canım 2 sene sonrada tekamül için samsun da da 1 sene şimdi elimden geldiğince dışardan görevdeyim canım
sen nerde okudun bu arada :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…