ayyy nolur şekerli çay içmekilo versende son derece saqlıksız..onun yerine bir kare çikolata yemeyi tercih ederim..
inşallah hayırlı ve güzel bir yer çıkar cnm..hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun
gittimkızlar akşama görüşürüz...
dün evde çok işim vardı öldüm yorgunluktan üstüne eltim de pasta börek coşmuş.. kumpas kurdu bana tirbiyesiz
dün vicdan azaplarıyla kapandıysa da ne yapıyoruz moral bozbuyoruz..
güne kahvem ve 300 mekiğimle başladım .. zaten en önemlisi benim için şu anda göbeği toplamak..
ohh ohh
dün evde çok işim vardı öldüm yorgunluktan üstüne eltim de pasta börek coşmuş.. kumpas kurdu bana tirbiyesiz
dün vicdan azaplarıyla kapandıysa da ne yapıyoruz moral bozbuyoruz..
güne kahvem ve 300 mekiğimle başladım .. zaten en önemlisi benim için şu anda göbeği toplamak..
ohh ohh
gununuz aydin olsun citirlarbugun daha dikatli olalim kizlar buyuk gun yaklasti
sen de gitmetoto maşallah tam sıkmalık
moralimi bozacak bişi yok ama elimdeki tek olur kıyafetim bu nolurdu kot tişört gitsekhanım hanım olmak bana değil rockçıyım asiyim ben maddi olarak şimdi ekstra bişi almam anca ağlaya sızlaya olabilir.eşime bıraksam gitme diyo.çünkü şahsen davet edilmedim.amcamın kızının nikahı ve amcam beni babamı kaybedeli beri 1 kere aramadı.bir küçük olarak bende aramadım o ayrı ama.diğer amcalarım halalarım ararken onun bu zaman zarfında 1 kere bile iyimşsin bi ihtiyacın varmı vs diye aramasıda lazımdı.benim babamla olan bağımı yaşadığım kaybın nekadar büyük olduğunu az çok biliyo olması lazımdı dşye düşünüyorum.evlenecek olan kızı bile faceden etkinlik daveti şeklinde beni nikahına çağırdı.hiç olmadı abla görüşemiyorz vs hayırlısıysa evlenicem şu tarihte aramızda olmanı istiyorum vs diyebilirdi çok dertliyim anacım anlatamam
yok yaa içemiyorm vallaha içemiyorum billaha içemiyorum
BİRDE GEÇMİŞ OLSUN GUZUUUUUUUM
o dizide ki kıyafetler, takılar, saçlar, ince beller çok sinirimi bozuyooor :84::84::84::84:
KIZLAR BEN Bİ SAAT ÖNCE YASAK BİŞİ YEDİM :26::26::26:
dövcem kendimi ama
evet tatlım yaklaştı :92: eşimden inadına gibi mantı istedi bugün artık ben nasıl yaparım bilmiyorum
canim esine bugun yetistiremedigini yarin yapacagini soyle daha iyi lur...
gunaydın evim temizlenıyo bugün ohhh
kızlar ya perdelerı yıkıyorum da tullerı beyazlatmak için ne yapıyosunuz ?
ben suya ısladım ,makınede yıkayıp tül koslası dökecem ama baya rengi kötü olmuş.
başka öneriniz var mı?
Tabi sen onu birde Sena Kaptana sor...ahaha yaa kuzu 71 dim sen hatırlarsın birden 80'e fırlayınca aslında "tamam dedim ya sen bi halt beceremiyorsun", o psikolojiden çooook zor çıktım ama tam çıktım eninde sonunda ben o istediğim 50li kilolara GE-LE-CEM !ne yedın gene kız dıycektım ama cıps götürmüşün am afazla deıl neyse canın saolsun senın şu huyunu sevıyorum pes etmıyorsun moral motıven süperr aferin sanaa
hepinize günaydın kızlar umarım bu hafta azda olsa gıder kılolar cok heyecanlıyım
evet tatlım yaklaştı :92: eşimden inadına gibi mantı istedi bugün artık ben nasıl yaparım bilmiyorum
evlen kız yuvanı kur erkenden boşverTabi sen onu birde Sena Kaptana sor...ahaha yaa kuzu 71 dim sen hatırlarsın birden 80'e fırlayınca aslında "tamam dedim ya sen bi halt beceremiyorsun", o psikolojiden çooook zor çıktım ama tam çıktım eninde sonunda ben o istediğim 50li kilolara GE-LE-CEM !
Sen nasılsın bakalım hatun? yarın cuma
al kocanı koy çuvala al kocanı koy çuvala
salla salla vur duvaraa
Şaka bi yana da bu eşler sizin zayıflayıp manken gibi olmanızdan gerçekten korkuyorlar birazda...Tabi ki onun için istememiştir tatlım ama sen ona inat o mantıyı bi güzel yap bi kaşıktan fazla da alma...Hem senin ne kadar kararlı olduğunu görünce hem sevinecek hemde o da dikkat etmeye başlayacaktır
Sizin yüzünden bende evlenmek ister oldum iyi mi
herkese günaydın kızlar bikaç gündür yazdıklarınız okuyop kaçıyordum hep..
muazzez süpersin yaaa.. diyeti bırak artık yoksa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..hastalara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorumm..hepinizi özledim valla.. ben galiba yarın eksilerde çıkamıcamm.. bunun tek sebebi de tahin.. ne güzel evde bitmişti bende bilerel almıyordum. geçen gün kaynanam almış getirmiş.. çok severim tahini asla dayanamam.. ama mutlaka şekerli çay ve beyaz ekmekle yemeliyim tadı öyle çıkıyor.. kendimi frenleyemiyorum...ne etcem bilmiyorum
selam kızlarrçok yorgunum bugün mantının yanısıra eriştede kestik çok güzel oldu 1 kiloda ben aldım..hemen yatıcam cıss yedim yinee..yaırnda rölyefe gidicem öqlen ordada cıss var cumaya artı çıkmam Allahım emri..
canım reqlin kaç gün geçti hep geçermiydi bikaç gün..
gel yeşimimmm benim yanımaa...kollarımı açtım bekliyorum senii
haziranın sonunda gelicem cnm..güzelbahçeye çok yakınız tel açarım gelirsin bizim villaya okey oynarız
bedne müstakil topik istiyorumm
çok geçmiş olsun cnm...bu gevezeler akşama kadar öene çalıyorşarda bi geçmiş olsun demiyolar dimii..
hoşgeldin cnm...inş. hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur..bizde severiz
öylemi aslıcım..hangi kursta okudun bende o kurslarda büyüdüm..
yeşim moralini bozmak istemiyorum ama bu kıyafet üstünde emanet gibi durmuş cnm git bedenine göre bir kıyafet seç lütfen..
canım göbek olayı sende bitmiş..diyetle işin kalmamış..ama şidddetle spor yapmalısın..basenlerin ve popon var ve bunlar sporla gider cnm..bu hafta artıda çıkarsan sana okkalı bir mekik cezası veriyimmm
çok uykum var kendinize iyi bakın çıtırlarımm
kızlar bu son halimm işteee
selam kızlarrçok yorgunum bugün mantının yanısıra eriştede kestik çok güzel oldu 1 kiloda ben aldım..hemen yatıcam cıss yedim yinee..yaırnda rölyefe gidicem öqlen ordada cıss var cumaya artı çıkmam Allahım emri..
canım reqlin kaç gün geçti hep geçermiydi bikaç gün..
gel yeşimimmm benim yanımaa...kollarımı açtım bekliyorum senii
haziranın sonunda gelicem cnm..güzelbahçeye çok yakınız tel açarım gelirsin bizim villaya okey oynarız
bedne müstakil topik istiyorumm
çok geçmiş olsun cnm...bu gevezeler akşama kadar öene çalıyorşarda bi geçmiş olsun demiyolar dimii..
hoşgeldin cnm...inş. hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur..bizde severiz
öylemi aslıcım..hangi kursta okudun bende o kurslarda büyüdüm..
yeşim moralini bozmak istemiyorum ama bu kıyafet üstünde emanet gibi durmuş cnm git bedenine göre bir kıyafet seç lütfen..
canım göbek olayı sende bitmiş..diyetle işin kalmamış..ama şidddetle spor yapmalısın..basenlerin ve popon var ve bunlar sporla gider cnm..bu hafta artıda çıkarsan sana okkalı bir mekik cezası veriyimmm
çok uykum var kendinize iyi bakın çıtırlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?