70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün güne hüzünle başladım uyandımmhava kapalı yağmurlu kahvaltı sonrası televizyonu açtım merek ettim şehidimizi...kastamonudaki tören izliyroum..allahım sen nsabır ver eşine,ailesine..kuzum yaa çocuk öyle bakıyor ama büyüdükçe baba yokluğu onu çok yalnız hissettirecek...izlerken dayanamdımmyane zor bir imtihan gerçekten....
allahım polislerimiz,askerlerimizi hepimiz korusunnn..hainler nasılda i,zliyordur allah iman,vican,merhaömet versinnn onlaradaa......

GÜNAYDIN CERENCİM.. valla menü süper müsli+süt+nesfit üçlüsüne devam yane...
canım yaptığın tamamen doğru zaten diyette şu bu yenmez diye bişey yok.. bende aynen böyle yapıyorum yasaklı ve kalorili şeyleri sabah ya da öğleyin yiyorum ki gün içinde erisin diye..ben bazen cips ve kola bile tüketiyorum ama sadece bazen.. eskisi gibi hergün zararlı şeyler değil sadece canım istediği zaman yiyorum onları.. işte sağlıklı zayıflamak kilosunu korumak ve hayatını bu şekilde devam ettirmek böyle olur...yaşasın yemek yemek...günlerdir markette nutella gözüme çarpıyor almadan çıkıyorum hep.. onun gibi çikolata yok yaaa..enfes bişii
evet canım genelde sade tüketiyorum.. ama bi an önce bırakmam gerek yağ ve şeker deposu resmen..

okurken tüylerim ürperdi izleyemıyorum zaten ben Allah mekanını cennet eylesin aılesıne sabırlar versın.

dün akşam izlerken içim sızladı.. düşünsene oh be yorucu bigün bitti diye sevinerek eve dönerken hain alçakça ........ insanların yaptığı bir alçaklıkla hayatını kaybediyorsun.. masum insanları öldürmekle demokrasi özgürlük aradığını düşünen bütün insanlardan nefret ediyorum.. zalimler için yaşasın cehennem.. rabbim ailesine sabır versinn..

günaydın tatlım, kesinlikle katılıyorum dediklerine, gecenin bir yarısı tatlı krizine girip de kaşık kaşık nutellaları götüreceğime, haftada2 kere kahvaltımda yerim
hem psikolojik olarak kendimi rejim psikolojisinden cıkarıyorum, hem de vücuduma bu tarz besinleri unutturmayarak kıtlık sinyalleri vermesini önlüyorum
ben diyetteyiim, onu yemem bunu yemem diyince stres yapıyoruz bence, vücud geriliyo.. önemli olan bence, ne zaman, ne kadar ve ne yediğimiz..

hey maşşallllahh anam hepsi senin miii

Bu arada Muazzez e yorum yapamadım gercı pek yapılcak bıseyı yok ta maşallah diyorum ben popoya felan takılmıyorum bunlar popo görmemiş heralde

resimelrine baktım tebriklerrrevet oince bele popo fazla ama zaten enzor eriyen kısım malesef..benimde belimde incelme var ama popom yayık değil benimde ama üstpopo inmeliiiiordan az şimdilik sabırla beklyorum
iyigecelerr..

hepinize teşekkür edeerim çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr platesede başlıcam popoyu birazdaha yuvarladımı iş tamamdır anacımmm

tünaydınnnnnnnnnnn :92: :92: :92: :92: :92: yarın büyük günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a kız siz yaparmısınız bilmemmm hıdırellez bu akşama denk geliyomuşşşş gül ağacı dibine filan resim yapardıkkk vs bi çok şeyyy

kızlar bu son halimm işteee

kızım sen ne zayıflamaya uğraşıyon göbek basen hiç bişi yok
totom var diyosun ama göremedim
hasta etme adamı yok sana recim mecim

benim tüller de renk beyazlatma sorunum yok allahtan
store perde yaptırmıştım rengide uyumlu olsun diye gri gümüş renkli simleri var
kir belli etmiyo
tam pasaklı işi

iyi düşünmüşsün tatlım da
dikkat et nutellanın ucu kaçmasın
zira kendisi çok yenesi bişi :26:

Bu arada Muazzez e yorum yapamadım gercı pek yapılcak bıseyı yok ta maşallah diyorum ben popoya felan takılmıyorum bunlar popo görmemiş heralde

bencede
onda ki de popo mu

valla ben de aynen katılıyorum canım, buna basenlerin var incelmesi lazım filan dıyolarsa benımkını gorduklerınde korkup kacacaklar herhalde
arkadas gercekten de super olmuş, maşallahhh darısı başımızaa

toto mu seviyorum ecük daha toplayımm yeter bana cnm burda hep sizin sayenizde motiveee oldummmm sizin eserinizim bennn

herkese selamlar...insülin direnci ve diğer saçmalıklar yüzünden aldığım ve vermek için vücudumun direndiği kilolarım var...kısa sürede bu hale nasıl geldiğime şaşırırkenn bunları keşfettim..ne olursa oldun bir dahiliye ya da endokrin uzmanına görünün..bilmediğimiz bişeyler olabilir

haklısııınn
benim troidler çalışmıyomuş mesela
şeker hastası olma durumum varmış
bi tek insülin direncime bakmadılar
onu da bi ara gidip halletcem inşallah
nasıl baktırılıyor bilmiyorum ama

Kızlar arkadaşım "Fransız kadınlar neden kilo almaz?" diye bir kitap getirmiş...içerisinde gerçekten çok ilginç şeyler yazıyor...Kilo almayı bırak gram yağ yok %80inin vücudunda..Buraya da okudukça özet özet notlar aktarırım

Son düzenleme:
bende pasaklının önden gıdenıyım de....

perdede şık dursun diye organze aldım..o da bellı edıyo valla kiri pisi....

konu komşu yardıma geldi deterjanlı suda bekletıyoz ...kadın da çığnemiş ayağıyla hehe....

bakalım perdeler nasıl olcak bende merak edıyom...

ayda 1 yıka dıyolar yaaaa siz ayda 1 yıkıyo musunuz?

ayda 1 kırlenıyo mu?

benımkı çok zahmetlı yan kanatları bi atıyom,türlleri bi,güneşlıkleri bi....

3 posta 2.5 saattten 7.5 saat demek...bekle bekle bıtmıyo yaaaaaaaa

benimde 3 aylık oğlum var bol bol emziriyorum bi de sabah kalktığımda müsli yiyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıorum.beyaz ekmeği tamamen bıraktım çok faydası oldu spor olarakta şimdilik oğlum yetio bana durmuyo hiç btün gün kucağımda pışpışlıorum oturamıorum.biraz daha büyüsün platese devam edicem

canım neden 2.5 saat yıkıyorsunkı anlamadım bende kırısmasın dıye cok postada yıkıyorum ama narın programı var baya kısa onda yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…