GÜNAYDIN CERENCİM.. valla menü süper müsli+süt+nesfit üçlüsüne devam yane...günaydın hatunlar,
hemen menümü yazıp,geçmişe gidiyoruuum
04.05.2011 Çarşamba
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay
Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay
Öğle
Ton balıklı salata
Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
yoruuum isterizzz, yoruuum isterizzz
aaa nutella yenir mi diyette, tatlı bisküvi yenir mi derseniz, ben kendime yeni bir formül buldum, artıkın kaçamak yapmamak için, sabah ve öğlen öğünlerimde makul boyutlarda, tadımlık cnmın istediği şeylerden yicem ve inşallah bunu hayat felsefem haline getircem
bu arada bu sabah düne göre -500 cıktım yukarda yazdıgım menüyle, bilginize
evet canım genelde sade tüketiyorum.. ama bi an önce bırakmam gerek yağ ve şeker deposu resmen..evlen kız yuvanı kur erkenden boşver
benım durumlar ıyıdır ınsallah fena deılım heralde tahmınım orta bıseyler cıkar ıns
canım athini sade mi yiyorsun sırf yağ o yaapekmezle karsıtırırız bız pek aram yoktur benım
bugün güne hüzünle başladım uyandımmhava kapalı yağmurlu kahvaltı sonrası televizyonu açtım merek ettim şehidimizi...kastamonudaki tören izliyroum..allahım sen nsabır ver eşine,ailesine..kuzum yaa çocuk öyle bakıyor ama büyüdükçe baba yokluğu onu çok yalnız hissettirecek...izlerken dayanamdımmyane zor bir imtihan gerçekten....
allahım polislerimiz,askerlerimizi hepimiz korusunnn..hainler nasılda i,zliyordurallah iman,vican,merhaömet versinnn onlaradaa......
dün akşam izlerken içim sızladı.. düşünsene oh be yorucu bigün bitti diye sevinerek eve dönerken hain alçakça ........ insanların yaptığı bir alçaklıkla hayatını kaybediyorsun.. masum insanları öldürmekle demokrasi özgürlük aradığını düşünen bütün insanlardan nefret ediyorum.. zalimler için yaşasın cehennem.. rabbim ailesine sabır versinn..bugün güne hüzünle başladım uyandımmhava kapalı yağmurlu kahvaltı sonrası televizyonu açtım merek ettim şehidimizi...kastamonudaki tören izliyroum..allahım sen nsabır ver eşine,ailesine..kuzum yaa çocuk öyle bakıyor ama büyüdükçe baba yokluğu onu çok yalnız hissettirecek...izlerken dayanamdımmyane zor bir imtihan gerçekten....
allahım polislerimiz,askerlerimizi hepimiz korusunnn..hainler nasılda i,zliyordurallah iman,vican,merhaömet versinnn onlaradaa......
GÜNAYDIN CERENCİM.. valla menü süper müsli+süt+nesfit üçlüsüne devam yane...
canım yaptığın tamamen doğru zaten diyette şu bu yenmez diye bişey yok.. bende aynen böyle yapıyorum yasaklı ve kalorili şeyleri sabah ya da öğleyin yiyorum ki gün içinde erisin diye..ben bazen cips ve kola bile tüketiyorum ama sadece bazen.. eskisi gibi hergün zararlı şeyler değil sadece canım istediği zaman yiyorum onları.. işte sağlıklı zayıflamak kilosunu korumak ve hayatını bu şekilde devam ettirmek böyle olur...yaşasın yemek yemek...günlerdir markette nutella gözüme çarpıyor almadan çıkıyorum hep.. onun gibi çikolata yok yaaa..enfes bişii
evet canım genelde sade tüketiyorum.. ama bi an önce bırakmam gerek yağ ve şeker deposu resmen..
hey maşşallllahh anam hepsi senin miii
herkese günaydın kızlar bikaç gündür yazdıklarınız okuyop kaçıyordum hep..
muazzez süpersin yaaa.. diyeti bırak artık yoksa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..hastalara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorumm..hepinizi özledim valla.. ben galiba yarın eksilerde çıkamıcamm.. bunun tek sebebi de tahin.. ne güzel evde bitmişti bende bilerel almıyordum. geçen gün kaynanam almış getirmiş.. çok severim tahini asla dayanamam.. ama mutlaka şekerli çay ve beyaz ekmekle yemeliyim tadı öyle çıkıyor.. kendimi frenleyemiyorum...ne etcem bilmiyorum
Bu arada Muazzez e yorum yapamadım gercı pek yapılcak bıseyı yok tamaşallah diyorum ben popoya felan takılmıyorum bunlar popo görmemiş heralde
toto maşallah tam sıkmalık
moralimi bozacak bişi yok ama elimdeki tek olur kıyafetim bu nolurdu kot tişört gitsekhanım hanım olmak bana değil rockçıyım asiyim ben maddi olarak şimdi ekstra bişi almam anca ağlaya sızlaya olabilir.eşime bıraksam gitme diyo.çünkü şahsen davet edilmedim.amcamın kızının nikahı ve amcam beni babamı kaybedeli beri 1 kere aramadı.bir küçük olarak bende aramadım o ayrı ama.diğer amcalarım halalarım ararken onun bu zaman zarfında 1 kere bile iyimşsin bi ihtiyacın varmı vs diye aramasıda lazımdı.benim babamla olan bağımı yaşadığım kaybın nekadar büyük olduğunu az çok biliyo olması lazımdı dşye düşünüyorum.evlenecek olan kızı bile faceden etkinlik daveti şeklinde beni nikahına çağırdı.hiç olmadı abla görüşemiyorz vs hayırlısıysa evlenicem şu tarihte aramızda olmanı istiyorum vs diyebilirdi çok dertliyim anacım anlatamam
yok yaa içemiyorm vallaha içemiyorum billaha içemiyorum
BİRDE GEÇMİŞ OLSUN GUZUUUUUUUM
o dizide ki kıyafetler, takılar, saçlar, ince beller çok sinirimi bozuyooor :84::84::84::84:
KIZLAR BEN Bİ SAAT ÖNCE YASAK BİŞİ YEDİM :26::26::26:
dövcem kendimi ama
canim benim babana allahtan rahmet diliyorum yeri mekani cennet olsun amcanla iliskin icin cok uzuldum siteminden sonuna kadar haklisin yasinin vermis oldugu konum olarak en cok onun seni koruyup korumasi lazim ama bunu becerememis ama sen yinede git onlar utansin senin soz soyleme hakin olsun onlarin degil...
manken gibisin canim diyecek sz bulamadim...
resimelrine baktım tebriklerrrevet oince bele popo fazla ama zaten enzor eriyen kısım malesef..benimde belimde incelme var ama popom yayık değil benimde ama üstpopo inmeliiii ordan az şimdilik sabırla beklyorum
iyigecelerr..
kızlar bu son halimm işteee
gunaydın evim temizlenıyo bugün ohhh
kızlar ya perdelerı yıkıyorum da tullerı beyazlatmak için ne yapıyosunuz ?
ben suya ısladım ,makınede yıkayıp tül koslası dökecem ama baya rengi kötü olmuş.
başka öneriniz var mı?
günaydın hatunlar,
hemen menümü yazıp,geçmişe gidiyoruuum
04.05.2011 Çarşamba
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Sekersiz cay
Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay
Öğle
Ton balıklı salata
Ara
4 tane çilek
3 tane kuru kayısı
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
yoruuum isterizzz, yoruuum isterizzz
aaa nutella yenir mi diyette, tatlı bisküvi yenir mi derseniz, ben kendime yeni bir formül buldum, artıkın kaçamak yapmamak için, sabah ve öğlen öğünlerimde makul boyutlarda, tadımlık cnmın istediği şeylerden yicem ve inşallah bunu hayat felsefem haline getircem
bu arada bu sabah düne göre -500 cıktım yukarda yazdıgım menüyle, bilginize
Bu arada Muazzez e yorum yapamadım gercı pek yapılcak bıseyı yok tamaşallah diyorum ben popoya felan takılmıyorum bunlar popo görmemiş heralde
kızım sen ne zayıflamaya uğraşıyon göbek basen hiç bişi yok
totom var diyosun ama göremedim
hasta etme adamı yok sana recim mecim
benim tüller de renk beyazlatma sorunum yok allahtan
store perde yaptırmıştım rengide uyumlu olsun diye gri gümüş renkli simleri var
kir belli etmiyo
tam pasaklı işi
iyi düşünmüşsün tatlım da
dikkat et nutellanın ucu kaçmasın
zira kendisi çok yenesi bişi :26:
bencede
onda ki de popo mu
valla ben de aynen katılıyorum canım, buna basenlerin var incelmesi lazım filan dıyolarsa benımkını gorduklerınde korkup kacacaklar herhalde
arkadas gercekten de super olmuş, maşallahhhdarısı başımızaa
haklısııınnherkese selamlar...insülin direnci ve diğer saçmalıklar yüzünden aldığım ve vermek için vücudumun direndiği kilolarım var...kısa sürede bu hale nasıl geldiğime şaşırırkenn bunları keşfettim..ne olursa oldun bir dahiliye ya da endokrin uzmanına görünün..bilmediğimiz bişeyler olabilir
kızlar bu son halimm işteee
QUOTE]
cnm ben zaten akşamdan hazırlayıp iş yerine getiriyorum, önümde kavanozu olmayacağı için problem yok bence, kendimi de zaten bi kaç gündür daha rahat hissediyorum.. 1 aydır sewgiliye patlayıp duruyorum, gergin asabi bi insan oldum nefsimle dövüşmekten
bence sen yanlış topictesin canımfıstık gibiyim diye bi topic yokmu maşAllah valla bişeyciğin kalmamış
bende pasaklının önden gıdenıyım de....kızım sen ne zayıflamaya uğraşıyon göbek basen hiç bişi yok
totom var diyosun ama göremedim
hasta etme adamı yok sana recim mecim
benim tüller de renk beyazlatma sorunum yok allahtan
store perde yaptırmıştım rengide uyumlu olsun diye gri gümüş renkli simleri var
kir belli etmiyo
tam pasaklı işi
bencede
onda ki de popo mu
merhaba arkadaşlar...
2008 yılının ağustos ayında yaklaşık 57 kilo ile evlendim...evlendikten sonra tüm yaşam biçimim değişti...şehir değiştirdim....çalışmayı bıraktım...ve eşim nöbetli çalıştığı için evde çok kalıyor gelsin pastalar gitsin börekler,11 de kahvaltılar,geceleri çerezler cipsler derkenn 2010 mayısta kızıma hamile kaldığımda 67 kiloydum...hamilelik sürecinde yaklaşık 15 kilo aldım...şuan 71 kiloyum...ama halimden hiç memnun değilim...kızım 3 aylık oldu yavaş yavaş bişiler yapmak istiyorum...bu emzirme sürecini kara çevirmem lazım....yardım ve önerilerinizi bekliyorum...
bende pasaklının önden gıdenıyım de....
perdede şık dursun diye organze aldım..o da bellı edıyo valla kiri pisi....
konu komşu yardıma geldi deterjanlı suda bekletıyoz ...kadın da çığnemiş ayağıyla hehe....
bakalım perdeler nasıl olcak bende merak edıyom...
ayda 1 yıka dıyolar yaaaa siz ayda 1 yıkıyo musunuz?
ayda 1 kırlenıyo mu?
benımkı çok zahmetlı yan kanatları bi atıyom,türlleri bi,güneşlıkleri bi....
3 posta 2.5 saattten 7.5 saat demek...bekle bekle bıtmıyo yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?