olduğum yerde saydım diyebilirimkaç çıktııınnn
akşam müsli ye bol su iç yarına tahliye edersin hepiciğiniii
bizim içinde dile tüm 70-79 topiği forma girsinkızlarrr şimdi çıkıp hıdırellez için kırmızı küçük keseler alcammmkomşunun bahçesindeki gül ağacına asıcammm içine bozuk para ve dileklerimi yazıppp.sizin yaptıgınız şeyler var mı
olduğum yerde saydım diyebilirimregli yeni bitti bu yüzden yarın tam belli olur
bizim içinde dile tüm 70-79 topiği forma girsin
biliyon artık büyük beden mankende vargül agacının altına manken resmi koyayımmm bütün topik böle olsun diyee
hayır kilo verme hızın 2 katı oluyor ama vucut su tuttuğu için net kilonu ancak 1-2 gün sonra öğrenebiliyosun.adet dönemi altın dönemya ben de bu hafta reglim, o zmn kılo vermek daha mı zor oluyo :44::44:
onlar seni düşünmüyor ama sen onlar a uygun kıtafet düşünüyosunhafta sonu yiğenimin nikahı var.sizce bu takım çokmu kötü çokmu demode görünüyor.yani öyle görünmeli zatendealalı uzun yıllar oldu çünkü. giyebilicem elbisem falanda var ama oda kısa birazcık.amcam ve damat tarafı biraz muhafazakar bende popomun yarısı açıkta gidersem biraz tuhaf olur herhalde
Eki Görüntüle 189640
balbademimkızlar hasta ve yaşlı bir hatun olarak ben geldim...gene benim tansiyon fırladı ,demin ölçtüm(bugün gün boyu yüksekti)15 e 10...çok fena başım dönüyor ve şu an dudaklarımın kenarı uyuşmuş durumda...halbuki tuzsuz yiyiyorum,hergün sabah 7 de tansiyon ilacımı içiyorum,zaten sağlıklı besleniyorum haşlama fırında ve sebze yemekleri takılıyorum zeytin ve peynirimde tuzsuz diyettir anlamadım gayette relax bir gündü(çok yoğun olmasına rağmen)
neyse kötüye bişey olmazmış,kafa ütülemeye gerek yok sadece sesli düşündüm
napıyonuz bakiiiimmm hımmmmm
menüm iğrenç kızıcaksınız kaçamak yok ama gün boyu yemekte yoktu...midem tansiyondan dolayı gün boyu bulandığı için hiçbişey yiyemedim ama hiç böyle yapmazdım takip eden kızlar bilirler...napayım sabah 17 ye 11 di bu saat olmuş anca 15 e 10 a indi...birazdan tekrar bakıcam düşmemişse ikinci tansiyon ilacını alıcam offffffffffff
neyse azda olsa menümü vereyim
sabah
çeyrek evde hazırlanmış bol sebzeli ayvalık tostu,form çay
ara
yarım avuç fındık badem sarı leblebi kuru üzüm
öğle
yok
ara
yok
akşam
eşim sürpriz bir kaçamak yemek yapmış ,sadece onu kırmamak adına 1 çorba kaşığığ aldım,tadına bakıp eline sağlık dedim,birde yarım limon sıkıp içtim belki tansiyonu düşürür diye bakalım...
birazdan ölçüp yazarım size ama oda hala dönüyor
gün boyu 2,5 litre su içtim başkada bişey yok
kızımmmm senin bu topikte ne işin varkızlar bu son halimm işteee
fıstığım suyu bardakla değil de şişeyle iç sankim o zaman daha çok içiliy en azından bende öyle olduyok yaa içemiyorm vallaha içemiyorum billaha içemiyorum
BİRDE GEÇMİŞ OLSUN GUZUUUUUUUM
o dizide ki kıyafetler, takılar, saçlar, ince beller çok sinirimi bozuyooor :84::84::84::84:
KIZLAR BEN Bİ SAAT ÖNCE YASAK BİŞİ YEDİM :26::26::26:
dövcem kendimi ama
toto maşallah tam sıkmalık
moralimi bozacak bişi yok ama elimdeki tek olur kıyafetim bu nolurdu kot tişört gitsekhanım hanım olmak bana değil rockçıyım asiyim ben maddi olarak şimdi ekstra bişi almam anca ağlaya sızlaya olabilir.eşime bıraksam gitme diyo.çünkü şahsen davet edilmedim.amcamın kızının nikahı ve amcam beni babamı kaybedeli beri 1 kere aramadı.bir küçük olarak bende aramadım o ayrı ama.diğer amcalarım halalarım ararken onun bu zaman zarfında 1 kere bile iyimşsin bi ihtiyacın varmı vs diye aramasıda lazımdı.benim babamla olan bağımı yaşadığım kaybın nekadar büyük olduğunu az çok biliyo olması lazımdı dşye düşünüyorum.evlenecek olan kızı bile faceden etkinlik daveti şeklinde beni nikahına çağırdı.hiç olmadı abla görüşemiyorz vs hayırlısıysa evlenicem şu tarihte aramızda olmanı istiyorum vs diyebilirdi çok dertliyim anacım anlatamam
kızlarrr şimdi çıkıp hıdırellez için kırmızı küçük keseler alcammmkomşunun bahçesindeki gül ağacına asıcammm içine bozuk para ve dileklerimi yazıppp.sizin yaptıgınız şeyler var mı
bende ilk günler kastım kastım sonra bi akşam 1 ekmek yedim üzerine kahvaltı çik. yarısını yedim ohhh bomba gibi enerji doldumkizlar dun regl oldum ve canim asiri derecede tatli istiyo bugun sabahtan beri yemedigim sey kalmadi ins aksama durdururum kendimi of bu kadinlarin cilesi bitmez bitmeyecek
onlar seni düşünmüyor ama sen onlar a uygun kıtafet düşünüyosun
canım yaa
sonuçta akraba zitareti sünnettir sen git bacım kıyafetinle değil duruşunla cevap ver kapak olsun
balbademim
geçmiş olsun
bi hemşireyede onu yao bunu yap denmezki bizden iyi bilirsin
yorma kendini
kızımmmm senin bu topikte ne işin var
zayıf olan var olamayan var
insanın gözü kalır beeeeeeeee
milyon kere maşşşşşşşaaallah
dön kaşı bi tarafını
fıstığım suyu bardakla değil de şişeyle iç sankim o zaman daha çok içiliy en azından bende öyle oldu
senin için üzülmeyen aramayanlar için yıpratma kendini
sen doğru olanı yap allah katında hesap veren onlar olsun bacı üzme kendini
bizim orda da taşları üst üste bağlayıp ğül agacına asarlardı
kızzzz
kaşıdınmı totoyu
ya ben de onu sormustum ama kımsecıkler cvp vermedii
ben de bu hafta reglım, kılo vermek daha mı zor bu donem de ınat edıp tartılmadım da, verememıssem uzulmeyeyım mii:44::44:
kizlar dun regl oldum ve canim asiri derecede tatli istiyo bugun sabahtan beri yemedigim sey kalmadi ins aksama durdururum kendimi of bu kadinlarin cilesi bitmez bitmeyecek
ya ben de onu sormustum ama kımsecıkler cvp vermedii
ben de bu hafta reglım, kılo vermek daha mı zor bu donem de ınat edıp tartılmadım da, verememıssem uzulmeyeyım mii:44::44:
sorma ya benim kadar düşünselerdi ohooonlar seni düşünmüyor ama sen onlar a uygun kıtafet düşünüyosun
canım yaa
sonuçta akraba zitareti sünnettir sen git bacım kıyafetinle değil duruşunla cevap ver kapak olsun
senin için üzülmeyen aramayanlar için yıpratma kendini
sen doğru olanı yap allah katında hesap veren onlar olsun bacı üzme kendini
hayır kilo verme hızın 2 katı oluyor ama vucut su tuttuğu için net kilonu ancak 1-2 gün sonra öğrenebiliyosun.adet dönemi altın dönem
metabolizman daha hizli calisiyo ama tatli ihtiyacin artiyo en azindan bende öyle oluyo
herşey sende bitiyor.insanlar bağımlılıklarından düşünce yoluyla zorda olsa kurtuluyor.sürekli telkinlerde bulunmalı.bende sabah gözümü açtığımda aburcuburları kucağıma doldururdum sanki rüyamda görmüş gibio zaman ıyı degerlendırmek lazım bu günlericok tesekkurler kızlar bılgılendırmeler ıcın
benım tek tatlıyla kalsa ıyı butun abur cuburlara karsı karsı konulamaz bı ıstek baslıyo ama nasıl oldu bılmıyorum bu hafta kendımı frenlemeyı basarabıldımmm
klasik şekilde kutlayabilirkızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?