70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaç çıktııınnn
akşam müsli ye bol su iç yarına tahliye edersin hepiciğiniii
olduğum yerde saydım diyebilirim regli yeni bitti bu yüzden yarın tam belli olur

bizim içinde dile tüm 70-79 topiği forma girsin

kizlar dun regl oldum ve canim asiri derecede tatli istiyo bugun sabahtan beri yemedigim sey kalmadi ins aksama durdururum kendimi of bu kadinlarin cilesi bitmez bitmeyecek

olduğum yerde saydım diyebilirim regli yeni bitti bu yüzden yarın tam belli olur

bizim içinde dile tüm 70-79 topiği forma girsin

ya ben de onu sormustum ama kımsecıkler cvp vermedii
ben de bu hafta reglım, kılo vermek daha mı zor bu donem de ınat edıp tartılmadım da, verememıssem uzulmeyeyım mii:44::44:

onlar seni düşünmüyor ama sen onlar a uygun kıtafet düşünüyosun
canım yaa
sonuçta akraba zitareti sünnettir sen git bacım kıyafetinle değil duruşunla cevap ver kapak olsun
balbademim
geçmiş olsun
bi hemşireyede onu yao bunu yap denmezki bizden iyi bilirsin
yorma kendini
kızlar bu son halimm işteee
kızımmmm senin bu topikte ne işin var
zayıf olan var olamayan var
insanın gözü kalır beeeeeeeee
milyon kere maşşşşşşşaaallah
dön kaşı bi tarafını

fıstığım suyu bardakla değil de şişeyle iç sankim o zaman daha çok içiliy en azından bende öyle oldu

senin için üzülmeyen aramayanlar için yıpratma kendini
sen doğru olanı yap allah katında hesap veren onlar olsun bacı üzme kendini

bizim orda da taşları üst üste bağlayıp ğül agacına asarlardı
kızzzz
kaşıdınmı totoyu

kizlar dun regl oldum ve canim asiri derecede tatli istiyo bugun sabahtan beri yemedigim sey kalmadi ins aksama durdururum kendimi of bu kadinlarin cilesi bitmez bitmeyecek
bende ilk günler kastım kastım sonra bi akşam 1 ekmek yedim üzerine kahvaltı çik. yarısını yedim ohhh bomba gibi enerji doldum 1 günlük kaçamaklar oluyor olacakta önemli olan 2. ye yapmamak ve birde yararlı kaçamaklar yapmak.yediğimiz şey bari vitaminli sağlıklı bişi olsun

herkes farklı şeyler uyguluyo niyet önemli allahım inş herkesin dileğini hayırlısı olcaksa gerçekleştirsin

kaşıdım yuvarlak totomuuu

yarını bekle canım
bugün yemeden durabilirsen yarın ki kaçamağına tatlı eklersin

ya ben de onu sormustum ama kımsecıkler cvp vermedii
ben de bu hafta reglım, kılo vermek daha mı zor bu donem de ınat edıp tartılmadım da, verememıssem uzulmeyeyım mii:44::44:

gerçi cevaplanmış ama okuduğum bi yazıda
eğer adet dönemindeyken dikkatli beslenilirse 1ile 3 kilo arasında verileceği yazıyodu tabiki ödem de var tatlı ihtiyacını taze yada kuru meyvelerden alın diyodu

sorma ya benim kadar düşünselerdi ohoo akşam amcamı gördüm rüyamda zaten bana az soğuktu ve sonrasında birbirimize sarılıp ağladık.düşünmekten rüyalarıma girdi gerçekten hala karar veremedim.gitsem bi türlü gitmesem bi türlü.gitmim param cebimde kalsın çocuk yapınca ona takarız takacamızı.saolsun 2 yiğenim var bende sonra evlenen oh mis gibi kaçtılar beni masrafa sokmadılar

hayır kilo verme hızın 2 katı oluyor ama vucut su tuttuğu için net kilonu ancak 1-2 gün sonra öğrenebiliyosun.adet dönemi altın dönem

metabolizman daha hizli calisiyo ama tatli ihtiyacin artiyo en azindan bende öyle oluyo

o zaman ıyı degerlendırmek lazım bu günleri cok tesekkurler kızlar bılgılendırmeler ıcın
benım tek tatlıyla kalsa ıyı butun abur cuburlara karsı karsı konulamaz bı ıstek baslıyo ama nasıl oldu bılmıyorum bu hafta kendımı frenlemeyı basarabıldımmm

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:

herşey sende bitiyor.insanlar bağımlılıklarından düşünce yoluyla zorda olsa kurtuluyor.sürekli telkinlerde bulunmalı.bende sabah gözümü açtığımda aburcuburları kucağıma doldururdum sanki rüyamda görmüş gibi hayatımdan 2 ay çıkartmam yetti.şimdi arada yiyorum yine.şimdi diyet takvimi baktım son 1 aydır diyet yapmadığımı göz önünde bulundurursak başladığım günden bu yana 19 hafta geçmiş ki bunun 4 haftasını kendimi simit fırınlarına adayarak geçirdim 15 kilo verdim.belki hedefime ulaşmış değilim ama bu halimi bile korumam yeterli.zaten sorun olanda koruma kısmı 1 ay 1 sene süre ne olursa olsun zayıflarsın ama önemli olan bunu uzun süre almamak.bunu başardıkmı hedefe ulaşmış olacağız

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
klasik şekilde kutlayabilir maşallah 15 sene bizde bu sene 10 a giricez zaman ne çabuk geçiyor :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…