70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:

evlılık yıldonumunuz kutlu ve de mutlu olsun canımmm
agzınızın tadı bozulmadan saglıklı, huzurlu daha nıce yıllara

bu arada daha bı yılını doldurmamıs evlılıgı olan bana da darısı basıma demek düşer tabikiii

merhabalar
ya ben şaşırdım
evdeki tartıda 72 çıkıyorum dün sporda 73 çıktım psikolojim bozuldu...
1 ayda 3 kilo ne kadar az üstelik günde 1-2 saat spor yapmama rağmen...

bende cumadan cumaya dahil olmak istiyorum artık daha çok sıkmam gerek anlaşılan hangi arkadaşa mesaj atıyorduk !

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:

ooo maşallah canım baya yol katetmişsiniz nice yıllara inşallah huzur ve mutlulukla benım annemlerınde 25 nısanda 40 yılı doldu darısı bizlere ama gercekten zaman cabuk gecıyor

kızlar merhaba,bugünkü menüm,.
sabah,.nesfit yağsız süt ile
ara;1 elma
öğlen;1 kase salata,yarım dilim ekmek
şimdilik bu kadar akşam fırında balık düşünüyorum
yalnız yarınki ölçüm beni çok korkutuyor,hiç kilo vermedim sanırım

tartılarda farklı çıkman gayet normal.1 -2 kilo oynama olur kıyafetti şuydu buydu.bu yüzden düzenli sadece 1 tartıda tartıl.bunun dışındada ayda 3 kilo gayet normal.2 ay daha çok verirsin.zaten normal şartlarda 5 kiloyu geçmemeli aylık kilo kaybı.o hızla verdiğin kiloyu aynı hızla geri alırsın çünkü.az gitsin ama temelli gitsin

kızlar gez gez kafama göre bi elbise bulamadım
en son ihtimal olarak şöyle biş diktireyim diyorum sizce nasıl olur bana

HERKESE SELAMM.
bu sıralar sadece okuyabiliyorum . ben sayfaları okuyup bitirene kadar kuzular uyanıyor ay amma döktürüyorsunuz yaw:))) yetişemiyom valla:))

papatya canım tebrik ediyorum allah nazarlardan korusun. tam 15 yıl dile kolay..

inşallah dediğin gibi olur canım moral verdiğin için sağ ol !

sizleri gördükçe biz azimleniyoruz iyi ki varsınız

bu hafta çok garip beslendim bakalım tartı ne diyecek. valla çok yedim ama sanki inceldim gibi oldu. anlamadım. çok merak ediyorum hatta merakıma yenilip tam tartılacaktım sabah kızladan biri içerden uyandığının işareti olan çığlığı attı edepsiz bunlar yaa:)) ve tartılamadım ama çok merak ediyorum. eğer kilo verdiysem boşuna kısmışım kenidmi bu zmanaa kadar:)) karnım doydu bayağı bu hafta tek farkli olarak ara öğünlerde yoğurt ve elma yedim artı olarak..

çok benziyosunuz sanada çok yakışır hiç diktirmesende olur al 1,5 metre kumaş yandan bağla 3-5 çengelli iğne yanlardan oh mis gibi püfür püfür

hee çok benziyom ikiz kibin
düğün sinopta olmasa yapılırda rüzgarın kurbanı olursam o kötü

Son düzenleme:
inşallah dediğin gibi olur canım moral verdiğin için sağ ol !

sizleri gördükçe biz azimleniyoruz iyi ki varsınız
ilk 1 ay gerçekten bişi olmuyor.tartıda değişim bile olsa vucutta olmuyo.yada vucutta oluyor tartıda olmuyor.2. ay sonunda artık gözle görülür tüm değişiklikler oluyor.bu yüzden moralini bozmahem önemli olan hedefe ulaşma bideha geri almamak.yoksa habire viriyoz duruyoz bi yerimizde saydığımız yok bide hangi kiloda olursan ol 3 kiloda bi değişim yaşamazsın her 5 kiloluk kayıpta gözle görülür değişimler olur bu yüzden 1 kilo aldım 3 kilo verdim belli oluyor olmuyo diye düşünme.sağlıklı olcam iyi görünücem önemli olan bu demelisin.yoksa 70 kilo olupta gayet fit görünen arkadaşlarımız var.sayılarla kafanı bulandırma hiç

aay boyle konsurken kitap kahramanları gıbı gozumun onunde canlanıyosunuzz, merak edıyorum valla hepınızı
profılınde albumu olan fılan hıc yok mu ya aranız da :44: merakım gıtsın bırazcıkk

hee çok benziyom ikiz kibin
düğün sinopta olmasa yapılırda rüzgarın kurbanı olursam o kötü
işte çengelli iğneler bunun için baya tarz bişi olur benzerlik konusundada ciddiydim gerçekten benziyosunuz ona yakışan sana daha çok yakışır

sempatik canım elbise hem şık hemde rahat görünüyor çok beğendim. eğer temmuza kadar zayıflarsam bende sünnet düünümüz var böyle b,şey düşünebilirim. kopya çekebilirim dimi:))

tamam kaptan eyvallah

sağlıklı olacak ve iyi görüneceğim
'ben gözel bir karıyem ' diye bir türk sineması sahnesi vardı o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…