- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
tartılarda farklı çıkman gayet normal.1 -2 kilo oynama olur kıyafetti şuydu buydu.bu yüzden düzenli sadece 1 tartıda tartıl.bunun dışındada ayda 3 kilo gayet normal.2 ay daha çok verirsin.zaten normal şartlarda 5 kiloyu geçmemeli aylık kilo kaybı.o hızla verdiğin kiloyu aynı hızla geri alırsın çünkü.az gitsin ama temelli gitsinmerhabalar
ya ben şaşırdım
evdeki tartıda 72 çıkıyorum dün sporda 73 çıktım psikolojim bozuldu...
1 ayda 3 kilo ne kadar az üstelik günde 1-2 saat spor yapmama rağmen...
bende cumadan cumaya dahil olmak istiyorum artık daha çok sıkmam gerek anlaşılan hangi arkadaşa mesaj atıyorduk !
gül agacının altına manken resmi koyayımmm bütün topik böle olsun diyee
çok benziyosunuz sanada çok yakışırkızlar gez gez kafama göre bi elbise bulamadım
en son ihtimal olarak şöyle biş diktireyim diyorum sizce nasıl olur bana
Eki Görüntüle 190357
tartılarda farklı çıkman gayet normal.1 -2 kilo oynama olur kıyafetti şuydu buydu.bu yüzden düzenli sadece 1 tartıda tartıl.bunun dışındada ayda 3 kilo gayet normal.2 ay daha çok verirsin.zaten normal şartlarda 5 kiloyu geçmemeli aylık kilo kaybı.o hızla verdiğin kiloyu aynı hızla geri alırsın çünkü.az gitsin ama temelli gitsin
çok benziyosunuz sanada çok yakışırhiç diktirmesende olur al 1,5 metre kumaş yandan bağla 3-5 çengelli iğne yanlardan oh mis gibi püfür püfür
ilk 1 ay gerçekten bişi olmuyor.tartıda değişim bile olsa vucutta olmuyo.yada vucutta oluyor tartıda olmuyor.2. ay sonunda artık gözle görülür tüm değişiklikler oluyor.bu yüzden moralini bozmainşallah dediğin gibi olur canım moral verdiğin için sağ ol !
sizleri gördükçe biz azimleniyoruz iyi ki varsınız
işte çengelli iğneler bunun için baya tarz bişi olurhee çok benziyom ikiz kibin
düğün sinopta olmasa yapılırda rüzgarın kurbanı olursam o kötü
ilk 1 ay gerçekten bişi olmuyor.tartıda değişim bile olsa vucutta olmuyo.yada vucutta oluyor tartıda olmuyor.2. ay sonunda artık gözle görülür tüm değişiklikler oluyor.bu yüzden moralini bozmahem önemli olan hedefe ulaşma bideha geri almamak.yoksa habire viriyoz duruyoz bi yerimizde saydığımız yok bide hangi kiloda olursan ol 3 kiloda bi değişim yaşamazsın her 5 kiloluk kayıpta gözle görülür değişimler olur bu yüzden 1 kilo aldım 3 kilo verdim belli oluyor olmuyo diye düşünme.sağlıklı olcam iyi görünücem önemli olan bu demelisin.yoksa 70 kilo olupta gayet fit görünen arkadaşlarımız var.sayılarla kafanı bulandırma hiç
aynen öyle.zaten güzeliz o ayrı
tamam kaptan eyvallah
sağlıklı olacak ve iyi görüneceğim
'ben gözel bir karıyem ' diye bir türk sineması sahnesi vardı o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?