70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım ben ayda bir yıkamıyorum.. evim anacadde üzeri ama kışın ortasında ve kış sonu yıkarım özellikle.. kalorifer isi gitsin diye onun dışında da 2 kez felan yıkarım.. perde programım var ona atıyorum.. vanish kosla kullanıyorum gayet güzel oluyorr

inersin canım yakında inşallah...

vall biz ne desek bilemeyiz ki.. sürekli farklı şeyler duyuyor insan.. ama dediğin gibi kahvaltıyı geç yapıp ta ünde 2 öğün yediğim zaman ben hiç acıkmıyorum..aman ne çetrefilli işler bunlar ya.. insan neye inanacağına şaşıyor..

anam bunlara kalsa hiçbişi yemememiz lazım tüübe tübeeeee
yok kız bu kadın tam tersi herşeyi ye diyor.. bişey hariç o da şeker..bana bunun söyledikleri daha rahat bi diyet gibi geldi valla...

geçen yıl aşkı memnu da da yapmışlardı hatırladımmm

ya ben de onu sormustum ama kımsecıkler cvp vermedii
ben de bu hafta reglım, kılo vermek daha mı zor bu donem de ınat edıp tartılmadım da, verememıssem uzulmeyeyım mii:44::44:
sakın üzülme.. ödemden dolayı fazla çıkabilirsin ama reglin bitince tartıdaki rakama sen bile inanamıcaksınn

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:

canım farklı yerlerde ve farklı zamnlarda tartılma moralin bozulurrr..ve sporun 1 satten sonrası boş diyor uzmanlar haberin olsunnn

selam kızlar kocişimin istediği mantıdan 4 kaşık yedim akşam yersem olmaz en azından nefsimi kessin diye şimdi ona mantıyı yedircem kendime de ezogelin yapacağım en geç 5 de bitiyor yemek faslı 5 i geçerse rahatsız oluyorum

ver gazı ver gazı
hop 1 ki 3 hop 1 ki 3

yağını koymadıktan sonra mantı ve biraz yoğurttan zarar gelmez bence.

evet bundan sonra evdeki tartımı esas alacağım sağ ol canım
:44: bir saatten sonrası neden acaba ? boş ?
valla bir arkadaşım söylemişti nedenleri de bana mantıklı gelmişti ama şimdi hatırlayamadım.. canım hem kendini ne diye o kadar yıpratıyorsun ki.. zaten gün içinde de bol bol enerji harcarsın bu yüzden bi saat yeter de artar bikleee

kız maşallah saat 5te yediğin halde dayanıyorsan ne güzel benim 7yi kesin buluyor..

9 gibi acıkmaya başlıyorum gidip tartılıyorum yemekten vazgeçiyorum ya da eşime acıktım ben diyorum o da sen bilirsin yazın ben bunun içine neden giremiyorum diye başımın etini yeme diyor yine vazgeçiyorum. vermem gereken kilolar çok zamanım fazla değil temmuz 1'de inşallah en fazla 63- 64 olmalıyım

senın yıne 7 ıyı bence, keske bızımde yemek ısımız 7de bıtebılse :26:
bız o saatte anca evde olabılıyoruz, sonra üzerini değiştir, bi elini yüzünü yıka, mutfaga gır filan derken saat kac oluyo
öğlenlerimi ofıste iyi kotu ıdare edebiliyorum artık ama aksamları buyuk sıkıntı, nası yoluna sokabılırz bılemıyorumm:18::18:

Son düzenleme:
çalışırken zor oluyor tatlım. biz eşimle okuldan gelince iş bölümü yapıyorduk şimdi ben kpss için bıraktım evdeyi yemek yine bana kaldı. ama kayınvalidem ile annem bize geldiğinde yemekleri bir akşam önceden hazırlıyordum ki daha rahat olsun diye

aay boyle konsurken kitap kahramanları gıbı gozumun onunde canlanıyosunuzz, merak edıyorum valla hepınızı
profılınde albumu olan fılan hıc yok mu ya aranız da :44: merakım gıtsın bırazcıkk

yaa bende en gec 5 bucuk 6 gıbı yemek olayını bitiriyordum ama 4 bucukta cıkıyodum ısten bu hafta süt iznim bitiyor ve 6 da cıkcam bende sneın durumuna gelcem yanı işimiz zor birde benım bebik var evde

ben de onceden hazırlamaya calısıyorum elımden geldıgınce ama işte her zaman olmuyoo :26: dun aksam bıttı hazır yaptıgım yemekler, bu aksama bı corbamız var, hadı bana yeter de kocişe bişiler lazımm

hıımm kızlar siz de akşamları müsli ye da gevreklerlerle geçiştirmeyi deneyebilirsiiz o zaman..en iyi yol bu olur herhaldee

yaa bende en gec 5 bucuk 6 gıbı yemek olayını bitiriyordum ama 4 bucukta cıkıyodum ısten bu hafta süt iznim bitiyor ve 6 da cıkcam bende sneın durumuna gelcem yanı işimiz zor birde benım bebik var evde

zor valla canımm, bı yolunu bulmak lazım
neysekı yaz gelıyo, bıraz daha hafıflıycek yapılabılecek seyler :92: bende dıyorum eşime, ooh yaz gelıyo artık aksamları karpuz peynır ıdare ederız dıye, o da tabı ya idare ederiz ederiz diye dalga gecıyo benlee
sen de bebişte varsa, sorumluluk daha agır tabıı, hepımıze Allah kolaylık versın :92:

Son düzenleme:
bu arada ben de menumu yazayım

sabah :simit+peynir
ara :biberiye çayı
öğlen :1 bardak domates corbası + - yulaf+yogurt+keten tohumu -
ara :bir adet salatalık

akşamı bilemiyorum daha, bi fikri olanlar önerebilir :92:

bu arada dun aksam, yumurta tavasında kepeklı makarna hasladım kendıme sonra evde semızotu vardı bır tutam ondan yıkadım, kepeklı makarnayla karıstırıp kendıme salata yaptım ve sarımsaklı yogurtla yedimm

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:

maşallah nice yıl dönümlerini mutu huzurlu geçirin inşallah...

aynen benim de isteğim temmuz başına kadar 63 lere inmek..
nefsime hakim olmam lazım lazım lazım:18:

ben de oyle dusunuyorumm ama eşime yemekler yapıp o benım karsımda hapur hupur yerken zor yaa

ben eşimle anlaştım. ona ayrı kendime yrı yemek hazırlıyorum. ona sofra kurup mutfaktan kaçıyorum. o yiyo garibim tek başına kalkıyo.. Allahtan ne koyarsan koy önüne 5 dk da süpürme usulü yiyo sorun olmuyo =D
karşısında da durulmaz yani yazık eziyet olur o insanın canına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…