- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ben eşimle anlaştım. ona ayrı kendime yrı yemek hazırlıyorum. ona sofra kurup mutfaktan kaçıyorum. o yiyo garibim tek başına kalkıyo.. Allahtan ne koyarsan koy önüne 5 dk da süpürme usulü yiyo sorun olmuyo =D
karşısında da durulmaz yani yazık eziyet olur o insanın canına..
ben daha güzelim demiiiişte çengelli iğneler bunun için baya tarz bişi olurbenzerlik konusundada ciddiydim gerçekten benziyosunuz ona yakışan sana daha çok yakışır
sempatik canım elbise hem şık hemde rahat görünüyor çok beğendim. eğer temmuza kadar zayıflarsam bende sünnet düünümüz var böyle b,şey düşünebilirim. kopya çekebilirim dimi:))
ben eşimle anlaştım. ona ayrı kendime yrı yemek hazırlıyorum. ona sofra kurup mutfaktan kaçıyorum. o yiyo garibim tek başına kalkıyo.. Allahtan ne koyarsan koy önüne 5 dk da süpürme usulü yiyo sorun olmuyo =D
karşısında da durulmaz yani yazık eziyet olur o insanın canına..
ben daha güzelim demiii
ecikte vücudum benzeyeydi
hatun taş resmen
çek tatlım nolcek
benim göğüsler ecik büyük olduğu için bunun içine şu korseli gibi olan çamaşırlardan giyincem o da toplar ecik götü göbeği birazdan zayıflarsam bu kadından farkım kalmaz
canım sen ne kadar zamandır evlısın, profıl resmındeki sayet sen ve esınse baya gencsiniz siz deayrıca o fotoda hıc bı fazlalık gozukmuyo valla
kızlaaarr bgnkü menümü yazıcaaamm, cok bakamıyorum işler yoğun..
bir de bi arkadaşın dgünüsü war, pasta alıp geldiler hemide madodan , kutlıcaz birazdan ama ben tadına bile bakmıcaaam
Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Şekersiz çay
Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay
Öğle
1 porsiyon hazır acılı domates çorbası ( çabuk çorba )
1 porsiyon light yogurt
2 tane eti formun pirinç patlağı
Ara
3 tane eti formun portakallı bisküvisi( bunu yediğim için akşama sadece müsli yicem, nesfit yok )
Şekersiz yeşil çay
Akşam
3 yk müsli
1 su bardağı süt
kızım şu hazır çorbaları yeme yaaa
akşam evde yap koy kavanoza işe götür ısıt orda onu iç
sağlıklı değil onlar
temmuzda 2 yıl olcak canım kısmetse
ben 28 eşim 29 yaşında genç sayılırz daha
o da geçen sene çekiln bi foto arkadaşın düğününde çekmişlerdi
eşim biraz beni sarmaladığı için kilolarımı kapatmış sağolsun
benim sorunum göbek zaten tatlım
diğer kısımlar çok abartı değil
temmuzda 2 yıl olcak canım kısmetse
ben 28 eşim 29 yaşında genç sayılırz daha
o da geçen sene çekiln bi foto arkadaşın düğününde çekmişlerdi
eşim biraz beni sarmaladığı için kilolarımı kapatmış sağolsun
benim sorunum göbek zaten tatlım
diğer kısımlar çok abartı değil
walla tatlım bizim burda mutfağımız bilem yok, mecbur çabuk çorbaya talim
ben de 27 yasımdayım, temmuzda bızımde evlılıgımıızn ilk yılı bıtcek inşşş :92:
siz de maşallah pek yakısmısınız
gobek için bol bol mekik ceksene, valla benım 10 gunde toparlandı normal ve yan mekiklekk ya katılamdan once bı hırka almıstım, onünü ilikleyınce ayrık duğme yerlerı duruyodu bende onu acık gıyerım demıstım, dun gıydım bı guzel dugmelerını kapadım, en ufak acıklık bıle yoktu
bende dıyımde benımkıne her fotoda sarıp sarmalasın ıyıce benı, saklayacak yerım cokya da en ıyısı ben onun arkadasıdna sarılıyım bı kafam cıksın omzunun uzerınden yeter
hanımlar geçen cuma diyete başladım 78.5 tan bu sabah 75.3 dü nasıl gidişatımm sizce
canım ya ne kadar benziyoruz benimde 2 yıl olucak ağustos başı bende hazirana 65 olmak istiyorum benimde tek sorunum kocaman göbeğim belkide rakip oluruz ne dersin zevkli olmazmıha bu arada boyun kaç
olsun bizde taşız.sonuçta dünyada binbir çeşit taş şekli varben daha güzelim demiii
ecikte vücudum benzeyeydi
hatun taş resmen
tebrik ederim inşallah hep böyle güzel kilolar verirsin :128:
çekiyorum canım başladım pazartesiden itibaren
hem sıkılaşmış da olur
gün de 50 taneden başladım 5 5 arttırıyorum bakalım faydasını ne zaman görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?