70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de ayrı yemek hazırlıyorum ama beraber yıyoruz
alısverısten geldıkten sonra hep mızmızlanırdım, özellikle de bısı begenıp uzerımde guzel durmayınca o da bıraz azımlı olup hırs yapsan verırsın kılo ama sen de hıc hırs yok dıyodu şimdi gün boyu ne yedıgımı gormuyo tabi, aksamları sen de yesene benım yedıgımden dıye ısrar ettıgınde butun kararlılıgımla yok ben bunu yıyecem dedıgım de kendıme guvenım daha da yerıne gelıyo, bılmem anlatabıldım mi bana soylemese de içten içe bu kararlı halimi daha cok sevdıgını bılıyorumm
ama kocişim saolsun yanımda bu konuda, ben senı her halınle sevıyorum, benım ıcın değil kendın ıcın verıyosun oyuzden sen bılırsın dıyo aşka geldim sanırımmm

Son düzenleme:
işte çengelli iğneler bunun için baya tarz bişi olur benzerlik konusundada ciddiydim gerçekten benziyosunuz ona yakışan sana daha çok yakışır
ben daha güzelim demiii
ecikte vücudum benzeyeydi
hatun taş resmen

sempatik canım elbise hem şık hemde rahat görünüyor çok beğendim. eğer temmuza kadar zayıflarsam bende sünnet düünümüz var böyle b,şey düşünebilirim. kopya çekebilirim dimi:))

çek tatlım nolcek
benim göğüsler ecik büyük olduğu için bunun içine şu korseli gibi olan çamaşırlardan giyincem o da toplar ecik götü göbeği birazda zayıflarsam bu kadından farkım kalmaz

Son düzenleme:

benim ki de sefil gibi tek yiyo yemeği bazen
dün ben müsli yedim ona normal yemek koydum
yemeği yedi bende müsli yiycem dedi
ama 1 kaşık aldı sevmedi
bunu mu yiyosun diye acıyarak baktı bana

canım sen ne kadar zamandır evlısın, profıl resmındeki sayet sen ve esınse baya gencsiniz siz de ayrıca o fotoda hıc bı fazlalık gozukmuyo valla

Son düzenleme:
kızlaaarr bgnkü menümü yazıcaaamm, cok bakamıyorum işler yoğun..
bir de bi arkadaşın dgünüsü war, pasta alıp geldiler hemide madodan , kutlıcaz birazdan ama ben tadına bile bakmıcaaam

Sabah
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde pınar beyaz light ve light zeytin ezmesi
1 dilim tam bugday ekmeği – üzerinde 1 çay kaşığı nutella
Şekersiz çay

Ara
2 tane eti formun portakallı bisküvisi
Sekersiz yesil cay

Öğle
1 porsiyon hazır acılı domates çorbası ( çabuk çorba )
1 porsiyon light yogurt
2 tane eti formun pirinç patlağı

Ara
3 tane eti formun portakallı bisküvisi ( bunu yediğim için akşama sadece müsli yicem, nesfit yok )
Şekersiz yeşil çay

Akşam
3 yk müsli
1 su bardağı süt

Son düzenleme:
canım sen ne kadar zamandır evlısın, profıl resmındeki sayet sen ve esınse baya gencsiniz siz de ayrıca o fotoda hıc bı fazlalık gozukmuyo valla

temmuzda 2 yıl olcak canım kısmetse
ben 28 eşim 29 yaşında genç sayılırz daha
o da geçen sene çekiln bi foto arkadaşın düğününde çekmişlerdi
eşim biraz beni sarmaladığı için kilolarımı kapatmış sağolsun
benim sorunum göbek zaten tatlım
diğer kısımlar çok abartı değil

kızım şu hazır çorbaları yeme yaaa
akşam evde yap koy kavanoza işe götür ısıt orda onu iç
sağlıklı değil onlar

ben de 27 yasımdayım, temmuzda bızımde evlılıgımıızn ilk yılı bıtcek inşşş :92:
siz de maşallah pek yakısmısınız
gobek için bol bol mekik ceksene, valla benım 10 gunde toparlandı normal ve yan mekikle kk ya katılamdan once bı hırka almıstım, onünü ilikleyınce ayrık duğme yerlerı duruyodu bende onu acık gıyerım demıstım, dun gıydım bı guzel dugmelerını kapadım, en ufak acıklık bıle yoktu

bende dıyımde benımkıne her fotoda sarıp sarmalasın ıyıce benı, saklayacak yerım cok ya da en ıyısı ben onun arkadasıdna sarılıyım bı kafam cıksın omzunun uzerınden yeter

canım ya ne kadar benziyoruz benimde 2 yıl olucak ağustos başı bende hazirana 65 olmak istiyorum benimde tek sorunum kocaman göbeğim belkide rakip oluruz ne dersin zevkli olmazmı ha bu arada boyun kaç

akşam yemeği de bitti şükürler olsun

ben çorba içerken eşim mantıya geçmişti neyse zamanında yediklerime sayıyorum

çekiyorum canım başladım pazartesiden itibaren
hem sıkılaşmış da olur
gün de 50 taneden başladım 5 5 arttırıyorum bakalım faydasını ne zaman görcez

slm hatunlar oku oku bitiremedim maş. pek canlı topikimizz
menümü yazayım
sabah
3 adet etiform bisküvi
az peynir
1 domates
ara 9 fındık
2 yenidünya
öğlen
karnıyarık 1 kase çorba
yoğurt
ara 1 avuç leblebi keşke yemeseydim
akşama müsliiiiii

canım ya ne kadar benziyoruz benimde 2 yıl olucak ağustos başı bende hazirana 65 olmak istiyorum benimde tek sorunum kocaman göbeğim belkide rakip oluruz ne dersin zevkli olmazmı ha bu arada boyun kaç

olur tabiiiisiiii
yarından itibaren başlayalım rakip olmaya
ne kadar kilo vercez
boyum 1.70 canım

Son düzenleme:
ben daha güzelim demiii
ecikte vücudum benzeyeydi
hatun taş resmen
olsun bizde taşız.sonuçta dünyada binbir çeşit taş şekli var bizde kendi çapımızda taşız maşallah
akşam bi tanıdığımıza davetliyiz mangal yapacaklarmış söylemesi ayıp bu yüzden şimdilik kahve içiyorum akşama ne yaparım belli olmaz.kemerimide iice sıktımki yiyecek yerim az olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…