70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlar geçen cuma diyete başladım 78.5 tan bu sabah 75.3 dü nasıl gidişatımm sizce

6 günde 3.2 dıyosun, bi de nasıl dıye mı soruyosunnnn, tövbe tövbeeee
sana sadece sunu yazabılırımmmm
bı oncekı cumayı kasdedıosan yıne tabrık ederım, ınş boyle devam ederrr

Son düzenleme:

ızgara etin sakıncası yok aslında ama abartmamak lazım
salata ye bol bol onlrla tıka mideni
en azından yapmaya çalış

ızgara etin sakıncası yok aslında ama abartmamak lazım
salata ye bol bol onlrla tıka mideni
en azından yapmaya çalış
ben öyle yaparımda kayınvalidem falanda var o habire doldurur tabağımı mecburen yemek zorunda kalırım bende kocişe takviye yaparım ama oda uyuzdur yemez

kzılar hepınıe ıyı aksamlar, ben spora kacarrr
madem reglken metabolızma daha ıyı calısıyo, bız de fırsattan yararlanalımmm barı

tebrik ederim gerçekten :81:
bende ortalama o kilolara düşmek istiyorum ya merak ettim
ben rahat kilo veren biriyim.o yüzden ilk 1 aydan sonra sıkıntısız her hafta 1 er kilo verdim.nisan ayı süresince diyeti bıraktım gibi bişi oldu.eskisi gibi düzenli yapamadım.vermem gereken bi 5 kilom daha var onuda bu önümüzdeki 1-2 ay içerisinde halletmeyi düşünmekteyim.ama acelesi yok önce şuanki kilomu bi süre koruyabilim en büyük başarım bu olacaktır kilo çizelgene bakmayı unuttum ama bence düzenli beslendikten sonra 3 ay içerisinde 10 kilo vermek ve bidaha geri almamak mümkün.yoksa ayda 7- 8 kiloda verirlir ama aynı hızla geri alınır

[1] Eti Form Light Bisküvi 3 ADET 50.7 50.7
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50 50
[3] Fındık 8 GRAM 52 52
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Malta Eriği (16 gr) 2 adet 16 16
[6] Karnıyarık 1 PORSİYON 270 270
[7] mantar çorbası 1 porsiyon 125 125
[8] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100 100
[9] Beyaz Leblebi 2 AVUÇ 40 40
[10] Eti Form Müsli 30 GRAM 89.7 89.7
[11] pınar light süt 2 100 ml 70 70
[12] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
Toplam : 1042.4 kal.

kızlar yine ben geldim buda bu zamana kadar yediklerimin kalorilerii nasıl
valla yarın eksi beklemiyorumda artı olmasam iyidir bu hafta misafir üst üste geldi

aslım afiyet olsun balım

sena benız özlıycen çok ....

haftasonu ankaradayım nete gırmeme ıhtımalım yuksek yarın gidcem ınş.pazartesiye görüşürüz.

bu arada evım tertemiz oldu her yer mismis bide burnum koku alsa.....

selam kızlar kurstan yeni geldim her yerim aqrıyor mantı yapmaktan heralde :26:

bendeeee

kaptanım güzelbahçe neresi ki
ben pierre lotide oturuyorum

güzelbahçe izmirde canım yaa...ayy ben seni kimle karıştırdımm :26:

ben istanbulda okudum cnm..tekamüle gidemedim..2 sene okudum çıktım..kızımla oqlumda şimdi kurstalar..sen nerde yaşıyosun cnm..

muazzez dinimizde kese para vs.. diye bişey yok bunlar hurafe canım esas olan hıdırellez gecesi gül aqacının altına gül aqacı bulunamazsa topraqın üstüne Rabbimizden ne istiyorsak onun resmini çizip duamızı yapıp tevekkül etmemizdir..bu şekilde geçirelim gecemizi arkadaşlar..

kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:

nice 15 yıllara canım

bildirimini bana yapıyosun cnm

onların boyu uzunn

senacım kayınvalıdeme anneelr gunu kutlaması yapıcaz
kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
nıce sağlıklı mutlu senelere

bence menün gayet iyi ve sağlıklı canım.genelde 1000 kcal altındaki diyetler pek tavsiye edilmiyor..ama ben çaktırmdan yediklerimi azltıyorumbazal metabolizman kaç.?ondan 1042 kcal yi çıkarırsan.günlük kaç kcal i kaybettiğini bulabilirsin..ayrıca 7000 kcal =bir kilo..yani ne kadar zmnda kaç kilo vereceğini aşağı yukarı tahm,n edebilirsin canım

hoşgeldin kaptanımmm:79::79::79::79:tatlı ağrılar bunlar sabaha bişeyciğin kalmaz

menün çok ii canım bir çatal al bari nolcek yaaa nefsini körle anacığım

hoşgeldin kaptanımmm:79::79::79::79:tatlı ağrılar bunlar sabaha bişeyciğin kalmaz
canım bırden fazla alıntı yapacaksan ...

alıntıu yaptııgn yerın sagında kutucuk var alıntı yapcagın her mesajda ona tıkla...

daha sonra konuya cevap vere bas sırayla tek tek alıntılarına cevap yazarsın

heee bencede ne yiyeceğiz ozmn..valla ben zmznında az yemeyide denedim sonuç fossssss3 haftadır kocişimin verdiği önerilerin dışına çıkmıyorum gayet iyi gidiyorumm.. inanmıyorum ben bu kadınaher gün yeni bişey çıkıyo..insülin direnci falan insanların akılları karışıyo.bildiğim kadarıyla insülin direnci herkeste oluşmaz..potansiyel lazım oluşması için..heh hehe bende dr oldum başınıza

beceremiyorum canım yaaaa..hep yanlış oluyo..snra ban kızmayın diyee böyle yapıyorumm..yinede bi deneyeceğim güzel hatrına

slm senacımmm çocukların kursta olmasına çok sevindim canım benimde kızım kursta
ben istanbula gelin geldim canım 16 sene oturdum sonra eşimin tayini çıktı 2 sene olmak üzere şimde mersin deyiz ama pek alışamadık buralara yapacak bişey yok kısmetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…