bakbeceremiyorum canım yaaaa..hep yanlış oluyo..snra ban kızmayın diyee böyle yapıyorumm..yinede bi deneyeceğim güzel hatrına
balım istanbula gelmıynuz mu tayın felan tekrardan olmuyo mu?slm senacımmm çocukların kursta olmasına çok sevindim canım benimde kızım kursta
ben istanbula gelin geldim canım 16 sene oturdum sonra eşimin tayini çıktı 2 sene olmak üzere şimde mersin deyiz ama pek alışamadık buralara yapacak bişey yok kısmetmiş
bende mersinde 14 yıl kaldım evlenmeden oradaydım..konyaya gelin geldim..şimdi tayinimiz osmaniyede...ahhhh istanbul aahhhh..ben çok severim istanbulu..eşin polismi ben polis kızıyım..çok gezdik orada doğmuşum benslm senacımmm çocukların kursta olmasına çok sevindim canım benimde kızım kursta
ben istanbula gelin geldim canım 16 sene oturdum sonra eşimin tayini çıktı 2 sene olmak üzere şimde mersin deyiz ama pek alışamadık buralara yapacak bişey yok kısmetmiş
bak
şimdi parantezle başlayıp QUITE yazıp parantezle bıten şey alıntı yaptıgın bi kısının yazdıgı mesaj.
renklı yazanlarda her cumlede renkten dolayı bı renk adı yazar.onunla karıştırma ıhtımalın var parantez olayı onda da var sanırım. onu da anlarsın zaten.
seni görunce ben yoruluyorum çok zor oluyo böle tek tek alıntı yapmak
selam kızlar kurstan yeni geldim her yerim aqrıyor mantı yapmaktan heralde :26:
bendeeee
güzelbahçe izmirde canım yaa...ayy ben seni kimle karıştırdımm :26:
ben istanbulda okudum cnm..tekamüle gidemedim..2 sene okudum çıktım..kızımla oqlumda şimdi kurstalar..sen nerde yaşıyosun cnm..
muazzez dinimizde kese para vs.. diye bişey yok bunlar hurafe canım esas olan hıdırellez gecesi gül aqacının altına gül aqacı bulunamazsa topraqın üstüne Rabbimizden ne istiyorsak onun resmini çizip duamızı yapıp tevekkül etmemizdir..bu şekilde geçirelim gecemizi arkadaşlar..
nice 15 yıllara canım
bildirimini bana yapıyosun cnm
onların boyu uzunn
allah sonumu hayır etsın kızlar 6 gundur üzerımde bır nazar var hissedıyorum.
pazar gunu kamyonun altında kalıyodum son anda kurtuldum...
evde her gun bi şey mutlaka kırılıyo ...dün rondo kırıldı
bugun patates doğrayıcı...diğer gunler nerdeyse her akşam benım bardağımdakı cam kaşıklar...
ayyy kızlar bana dua edın ya..
nazarın kımden oldugunu bıliyorum da zorunlu görüştüğüm birisi ne yapayım...
ara ara oluyo böle evde borcamlar tuz buz olur ,cam bardak ortadan kırılır,nazar boncuklu cam bardak boncuk yerıne yakın belınden delınır ne hıkmetse...
allahım herkesın yuvasını art niyetli insanlardan uzak tutsun korusun inşallah(aminnnn)
allah sonumu hayır etsın kızlar 6 gundur üzerımde bır nazar var hissedıyorum.
pazar gunu kamyonun altında kalıyodum son anda kurtuldum...
evde her gun bi şey mutlaka kırılıyo ...dün rondo kırıldı
bugun patates doğrayıcı...diğer gunler nerdeyse her akşam benım bardağımdakı cam kaşıklar...
ayyy kızlar bana dua edın ya..
nazarın kımden oldugunu bıliyorum da zorunlu görüştüğüm birisi ne yapayım...
ara ara oluyo böle evde borcamlar tuz buz olur ,cam bardak ortadan kırılır,nazar boncuklu cam bardak boncuk yerıne yakın belınden delınır ne hıkmetse...
allahım herkesın yuvasını art niyetli insanlardan uzak tutsun korusun inşallah(aminnnn)
iyi aksamlar güzeller bugun sabah tartildim kahvaltidan sonra 66.8 dim ama daha yeni tartildim 68.5 bugun fazla birseyde yemedim acaba vucudumda ödemmi oldu regl yuzunden ins yarin 66 cikarim coook korkuyorum neyse bugunki menüm :
Sabah: bir dilim kepekli ekmek
uc siyah zeytin bir yesil zeytin
bir dilim yagsiz peynir
dört tane cerry domates
ara: yarim sutlac biraz cips cok cikolata ( regl yuzunden)
öglen: mercimek corbasi
dört tane köfte
marul salatalik domates maydonoz
ara: dört tane altin cilek
aksam: bir c b musli
bir c b light sut
3 litreye yakin su ve bitki caylarim
nasil regl dönemim de oldugum icin biraz ödem olustu galiba acayip sis hissediyorum kendimi
sabahki aranın mazeretini kabul ediyorum kuşum...bana ne oluyorsa
ayrıca sabahki tartını baz alıcaksın çünkü gün boyu vücut zaten 1-1,5 kg.ye yakın sabahtan farklı çıkar o yüzden sabahki tartın doğru canım
ay icimi rahatlattin varya agzindan bal akiyor kizsanki karsimda ender sarac konusuyor okadar guveniyorum siz benim canim diyettiisyenlerim
açııııımmm
bi form çayı yapayım bari
mideme bişi insin
bugün noldu bana böle yaa:26:
açııııımmm
bi form çayı yapayım bari
mideme bişi insin
bugün noldu bana böle yaa:26:
valla ben de aynen katılıyorum canım, buna basenlerin var incelmesi lazım filan dıyolarsa benımkını gorduklerınde korkup kacacaklar herhalde
arkadas gercekten de super olmuş, maşallahhhdarısı başımızaa
arkadaşalr çok güzel zayıflaıdğı için dedik beğenemdik demedik aaaaaaabiraz sıkılışırsa tam olucak dedik..yoksa biliyoruz nekadan büyük popolar olduğunu memlekette
iki gün önce ben senin gibiydim canım...bir parça beyaz peynir at ağzına yada kuru kayısı varsa 2-3 tane yede bastırsın...ben seçimimi beyaz peynirden kullanmıştım ama ekmeksiz sade ağzına atcen
cnm psikolojik olabilir mi yarın cuma ya nane filan kokla belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?