70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seherım gelmışşşşşş

balım napıyonnnnnnn saol balım ya kıs bende senı sevıyomda bı msn ye gelemedın daaa

Canım bazı insanların yıldızı düşük derler cabuk nazar değer sende onlardansın demekkı tehlıkelı bısey nazar aslında Allah korusun bol bol felak nas oku canım bırde ayet-el kürsi
ay canım bılmıyom valla...saolasın

iyi akşamlar
oyyy dünki uykum yüzenden spora gidememiştim buakşam extra günümdü gittim terattım birde kese attırsam tam olucakkk:87:nasılsınız?iyi gibsinzi çoğunu okumadım ama:))
eşimin vadisi başladı ama içide yanmıştır 3übirarada içicez olurmu kızlar ben içemmiiii:26:
4birarada olammıııı
menümü yazayım..bakayım nediyeceksinzi...kimse çıkmadan yazayımda barii
uyanınca 1bardak ıklık su,1incir
kahvaltı
2dilim tost makinasınd akızarmış çavdar ekmeği(hava soğuktu içim ısınsın dedimüstüne azcık tereyağ)
peynir,zeytin,söğüşlerr..

1.ara

6tane falan çilek ama baya şekersiz tamdiyetti yani
500ml su

öğlen
ıspanak yemeği içnde bulgur var azcık pirinç nooooo
yogurtla azda ekemk çünkü kursat bayılmamak için

2.ara
500mlsu
sat 16:00

arkdaşa uğradım biraz fazla ara oldu ama
1tane dolma biber etsiz
yarımkase yoğurt
pırasa kavurma

2bardak çay şekrsiz

ve spora giderim gelirim ordada 1litre su...
40dakka bantta yürüdm,25dk ayakta pisklet
25dkka otur pisklet bukadar
öyle işte nasılllllşimdide kahve zamanı eşim kurtalar vadiden beni görmez ama azyanında oturayımm

merak eden varmı bilmiyorum
buarada hala adet olmadım arda sancı geliii gidiiiiyarınd abekleyimde nolur nolmaz evli insanız c.tesi sabh test yapayım olmazsam:26:hayde iyi gecelrrrrrr

hadi hayırlısı inşallah allah gönlüne göre versin canım...menünde son ara biraz yoğun olmuş sanki ama genelde güzel

canım geçmiş olsun.şimdi daha iyiymişsin sevindim.bu arada nacizane fikrim bu form çayları da tansiyona sebebp olabilirrr.
geçmiş olsun canımmmmm.
kızlar bu son halimm işteee
maşallah fıstığımaaaa tam fıstık olmuşsun gerçekten.
ayyyyyy ben de emzirirken tahin pekmez hastasıydımbayılırım.o yüzden çok kilo aldımm amaaannnn dikkatt...
kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
nice 5 senelere tatlımmmm

seherım gelmışşşşşş

balım napıyonnnnnnnsaol balım ya kıs bende senı sevıyomda bı msn ye gelemedın daaa

ay canım bılmıyom valla...saolasın

canımm özletme kendini çabu gel kuzummm.bu arada bol bol duaoku kendine.ayetel kürsi oku canımcımmmayyyy ben de nezle oldm kııııı senin gibi ses gitti.boğazım çok kötüüü ve en önemlisi de kilo veremedimmmm. :2::2::2::2::2:

aminn canım da bi sadaka ver hemen sadaka belayı uzaklaştırır..ayrıca bu boncuk batıl inanç ..sen boool bol oku evine ailene:26::26:
ben bugün doymadım hiç yaaa
akşam müsli yedim kesmedi geceye doğru kaçamak yapmıyım diye bi kase çorba içtim ama hala açııımmm :84::84:
açım deme kıııız aç değilsin...elma ye bari bi tane 28 kcal
bu sunta ne canım :26::26::26:düne göre menün çok sağlıklı.ve az kalorili..tansiyonunuda takip ettir bi kaç gün bence
bende regl dönemindeyim nolcek şimdi az mı vercez bu hafta:44::44::44:evrene msaj gönderelim öyle zayıflayalım bu hafta o zmn

Allah gönlüne göre versin inşALLAH canım...

son 1 ay diyetsiz toplam 4 ay ama normal olarak bu kiloya gelmem yani 63 e gelmem 3 ayımı aldı

nasıl yaptın canım yaaa maşallah bende kilo vermek istiyorum artık ama yapamıyorum dayanamıyorum yarın tartılmaya korkuyorum ilk hafta kilo verdim bu 3 hafta ama yine veremedim heralde ağlamak istiyorum :2::2::2::2:

hepinize iyi akşamlar nasılsınız kılavuz nasıl oldun tansiyon geldimi kendine
kdr canım inşallah kırmızılar gelmezde güzel haber verirsin bize hayırlısı olsun inşallah

mönüyü yazim bari bugünüde atlattık hayırlısıyla:)alışıncaya kadar zorlayacak ama olsun valla azimettim olacak inşallah bir arkadaşımı gördüm bugün ard arda iki doğum yaptı kızı bi gördüm dal gibi olmuş şaşırdım kaldım onu görünce inanın karnımın açlığı geçti birden kendimi tok hissettim birazda kıskandım yok dedim bende zayıflamalıyım

sabah:
1 tane kumru
yeşil çay

ara öğün:
1 tane incir

öğle:
fırında tavuklu patates(küçük baget butu bir tane birde ince dilim patatesinden aldım)
patlıcan kavurma yoğurtlu

ara öğün:
bir dilim ekmek

akşamda bol booooooooooool marul yedim o kadar

ara öğün:
küçük elma

bugünde yürüyüşe gidemedim grip devam yarın zorlada olsa gideyim diyorum ama her akşam yatarken 50 tane mekik çekiyorum

nasıl yemişim iyimi öğrencem ben bu işi yavaş yavaş :)

çok sağol canımkeşke akşam hafif bir çorba içseydin sanki...onun haricinde menün çok güzeldeeee kumru ne kız:26:

sunta eti form bisküvi varya o canımtansiyonumu ölçüyorum kuşum merak etme hem evde aletim var hemde hemşireyim ya iş yerinde sık sık bakıyorum ,ilgin için sağolbide 10 yıldır tansiyon hastasıyım kurdu oldum artıkda sağlıkla şaka olmuyor işte

Son düzenleme:
balım reglım bıtmedı daha

aminn canım da bi sadaka ver hemen sadaka belayı uzaklaştırır..ayrıca bu boncuk batıl inanç ..sen boool bol oku evine ailene:26::26:

Allah gönlüne göre versin inşALLAH canım...
saol tatlım öğrendın bakıyomda alıntı yapmayı senı seni

bu arada 1 saat önce de eşimin bardağındaki am kaşık kırıldı....evde tabak çanak kalmıycak heralde..haha...

bu arada yazıyı bulamadım...PAPATYAcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar sizin olsun canım

allah esirgesin arkadaşım çok geçmiş olsun

çok sağol canımkeşke akşam hafif bir çorba içseydin sanki...onun haricinde menün çok güzeldeeee kumru ne kız:26:

çorba olabirdi aslında hazır olanından vardı yanımda ama ben doğal olandan yanayım pek hazır gıdaları tüketmiyorum ama tabi mecbura kalınca alıyorum işte şöle evde yapılmış sıcacık bir çorba olsaydı ahhh ahh dedim ya eve geç geliyorum ondan neyse ama önerini dikkate alacağım bu arada kumru bir sandviç çeşidi canım izmirde kumru deriz biz gevreği düşün ay yani simiti onun sandviç hali içine domates peynir ve biber koyarlar tam bir kahvaltı oluyor ayrıca mönünün iyi olmasına sevindim bakalım yarın ne olcek kaç kilo verdim tartılmıyorum yarını bekliyorum gerçi ilk zamanlar kilo vermek kolay oluyor sonrası zorlaşıyor ama benim hedefim haftada bir kilo o bile yeter bana şimdilik

kız ben hiç haftada bir kilo veremedim ekimden beri diyetteyim sadece ve sadece bir kez 1300 gr. verdim onun haricinde 200 ile 600 gr. arası gidiyor ortalama...oyüzden haftada bir kilo bana uzak ama benim yaş,böbrek ve tansiyon sorunu dezavantajım...siz genç ve sağlıklısınız verebilirsiniz kuşum

suntacı seniii...arkadaşımm iyi gecelr sana..ivet biraz ağır oldu ama osaatten sonnada ağır bişiler olmadı yani...neyse bende kaçar..iyigeclere
arkdaşalrımmm...
allah razı olsun inş. dualrınız kabul olurda bebişimd eolurr gecikmesi kötü yaa yaşamayan bielmez ya yoksa düşüncesii nebileyi hayırlısı bencedeeesize hemncik haber veririm satenn
napalım hala olucam onu severim bide teyze olsam iyi olucakk:87:ama kendi ebbeğim başka tabikiii

merhaba kızlar hepinize iyi kilo vermeler diliyorum geçen sene bu topikte çok yazdım ben çok tırmaladım kilo vermek için malesef olmadı kas kaybettim yağlarm kaldı bende pes ettim 6 diyet filan yapmadım kilolar zaten kas verdiğimden iki misli geri geldi pes ettim diyetisyene gittim şimdi 65 kiloya indim 7 ayda. başlangıç kilom 83 tü :26:
14 kilo yağ verdim şimdi yağ oranım düşük çok şükür kurtuldum yağlardan. eski arkadaşlarım beni tanıyan varmı aranızda diye bakmaya geldim hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum sakın pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…