midemden sesler geliyo psikolojik değildir heralde
saol balım ya kıs bende senı sevıyomda bı msn ye gelemedın daaaallah kem gözlerden saklasın canım nazar kötü bişey felak ve nas surelerini oku öyle nazar boncuğuna felanda inanmayın kızlar onların hepsi uydurma dinimizde yeri olmayan şeyler
tez gidip dön canım şööööööyle 2 kilocukla beraberde birleşelim bi noktada demi yanii
kazasız belasız inş.seviyom kız senii
ay canım bılmıyom valla...saolasınCanım bazı insanların yıldızı düşük derler cabuk nazar değer sende onlardansın demekkı tehlıkelı bısey nazar aslında Allah korusun bol bol felak nas oku canım bırde ayet-el kürsi
iyi akşamlar
oyyy dünki uykum yüzenden spora gidememiştim buakşam extra günümdü gittim terattım birde kese attırsam tam olucakkk:87:nasılsınız?iyi gibsinzi çoğunu okumadım ama:))
eşimin vadisi başladı ama içide yanmıştır 3übirarada içicez olurmu kızlar ben içemmiiii:26:
4birarada olammıııı
menümü yazayım..bakayım nediyeceksinzi...kimse çıkmadan yazayımda barii
uyanınca 1bardak ıklık su,1incir
kahvaltı
2dilim tost makinasınd akızarmış çavdar ekmeği(hava soğuktu içim ısınsın dedimüstüne azcık tereyağ)
peynir,zeytin,söğüşlerr..
1.ara
6tane falan çilek ama baya şekersiz tamdiyetti yani
500ml su
öğlen
ıspanak yemeği içnde bulgur var azcık pirinç nooooo
yogurtla azda ekemk çünkü kursat bayılmamak için
2.ara
500mlsu
sat 16:00
arkdaşa uğradım biraz fazla ara oldu ama
1tane dolma biber etsiz
yarımkase yoğurt
pırasa kavurma
2bardak çay şekrsiz
ve spora giderim gelirim ordada 1litre su...
40dakka bantta yürüdm,25dk ayakta pisklet
25dkka otur pisklet bukadar
öyle işte nasılllllşimdide kahve zamanı eşim kurtalar vadiden beni görmez ama azyanında oturayımm
merak eden varmı bilmiyorum
buarada hala adet olmadım arda sancı geliii gidiiiiyarınd abekleyimde nolur nolmaz evli insanız c.tesi sabh test yapayım olmazsam:26:hayde iyi gecelrrrrrr
canım geçmiş olsun.şimdi daha iyiymişsin sevindim.bu arada nacizane fikrim bu form çayları da tansiyona sebebp olabilirrr.kızlar hasta ve yaşlı bir hatun olarak ben geldim...gene benim tansiyon fırladı ,demin ölçtüm(bugün gün boyu yüksekti)15 e 10...çok fena başım dönüyor ve şu an dudaklarımın kenarı uyuşmuş durumda...halbuki tuzsuz yiyiyorum,hergün sabah 7 de tansiyon ilacımı içiyorum,zaten sağlıklı besleniyorum haşlama fırında ve sebze yemekleri takılıyorum zeytin ve peynirimde tuzsuz diyettir anlamadım gayette relax bir gündü(çok yoğun olmasına rağmen)
neyse kötüye bişey olmazmış,kafa ütülemeye gerek yok sadece sesli düşündüm
napıyonuz bakiiiimmm hımmmmm
menüm iğrenç kızıcaksınız kaçamak yok ama gün boyu yemekte yoktu...midem tansiyondan dolayı gün boyu bulandığı için hiçbişey yiyemedim ama hiç böyle yapmazdım takip eden kızlar bilirler...napayım sabah 17 ye 11 di bu saat olmuş anca 15 e 10 a indi...birazdan tekrar bakıcam düşmemişse ikinci tansiyon ilacını alıcam offffffffffff
neyse azda olsa menümü vereyim
sabah
çeyrek evde hazırlanmış bol sebzeli ayvalık tostu,form çay
ara
yarım avuç fındık badem sarı leblebi kuru üzüm
öğle
yok
ara
yok
akşam
eşim sürpriz bir kaçamak yemek yapmış ,sadece onu kırmamak adına 1 çorba kaşığığ aldım,tadına bakıp eline sağlık dedim,birde yarım limon sıkıp içtim belki tansiyonu düşürür diye bakalım...
birazdan ölçüp yazarım size ama oda hala dönüyor
gün boyu 2,5 litre su içtim başkada bişey yok
geçmiş olsun canımmmmm.iyi akşamlar nasılsınız gündüz okumaya çalıştım yazdıklarınızı ama bir gözüm işte bir gözüm topikte zor oldu eli işte gözü oynaşta misali:)))))akşamı zor ettim bu grip illeti bu sene beni çok sevdi ayda bir kez uğruyor bu seferde feneyakaladı evde olsam yatıp dinlenicem ama nerdeee akşama kadar saldalye üstünde zor geçti gün zaten ağzımın tadı yok ama yinede yedim biçok şey yazim bari amma gevezelik ettim))
SABAH:
bir gevrek
bir bardak yeşil çay
ARA ÖĞÜN:
YOK
ÖĞLE:
küçük bir tabak yağsız çökelekli makarna
bir bardak hazır çorba
ARA ÖĞÜN:
bir tane incir aslında niyetim iki taneydi ama biri kurtlu çıktı ıyyykkk çöp tenekesi yedi benim ara öğünün yarısını:)
AKŞAM:
bir küçük zeytinli poğaça
ARA ÖĞÜN:
bir tane elma
SABAH YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM ÇOK HASTA OLDUĞUM İÇİN YATAKTAN ANCA KALKIP İŞE GİDECEK KUVVETİ BULDUM AMA BİRAZ SONRA SPOR ALETİNE BİNECEĞİM YARIM SAAT
nedir durumum kızlar mönü nasıl:)
maşallah fıstığımaaaa tam fıstık olmuşsun gerçekten.kızlar bu son halimm işteee
ayyyyyy ben de emzirirken tahin pekmez hastasıydımherkese günaydın kızlar bikaç gündür yazdıklarınız okuyop kaçıyordum hep..
muazzez süpersin yaaa.. diyeti bırak artık yoksa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..hastalara sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorumm..hepinizi özledim valla.. ben galiba yarın eksilerde çıkamıcamm.. bunun tek sebebi de tahin.. ne güzel evde bitmişti bende bilerel almıyordum. geçen gün kaynanam almış getirmiş.. çok severim tahini asla dayanamam.. ama mutlaka şekerli çay ve beyaz ekmekle yemeliyim tadı öyle çıkıyor.. kendimi frenleyemiyorum...ne etcem bilmiyorum
nice 5 senelere tatlımmmmkızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
aslım afiyet olsun balım
sena benız özlıycen çok ....
haftasonu ankaradayım nete gırmeme ıhtımalım yuksek yarın gidcem ınş.pazartesiye görüşürüz.
bu arada evım tertemiz oldu her yer mismis bide burnum koku alsa.....
allah sonumu hayır etsın kızlar 6 gundur üzerımde bır nazar var hissedıyorum.
pazar gunu kamyonun altında kalıyodum son anda kurtuldum...
evde her gun bi şey mutlaka kırılıyo ...dün rondo kırıldı
bugun patates doğrayıcı...diğer gunler nerdeyse her akşam benım bardağımdakı cam kaşıklar...
ayyy kızlar bana dua edın ya..
nazarın kımden oldugunu bıliyorum da zorunlu görüştüğüm birisi ne yapayım...
ara ara oluyo böle evde borcamlar tuz buz olur ,cam bardak ortadan kırılır,nazar boncuklu cam bardak boncuk yerıne yakın belınden delınır ne hıkmetse...
allahım herkesın yuvasını art niyetli insanlardan uzak tutsun korusun inşallah(aminnnn)
seherım gelmışşşşşş
balım napıyonnnnnnnsaol balım ya kıs bende senı sevıyomda bı msn ye gelemedın daaa
ay canım bılmıyom valla...saolasın
kızlar bugün evlilik yıldönümüm
tam tamına 15 yılı geride bıraktık
koçişim de bugün geldi şehir dışındaydı
napacak acep:26::26::26:
allah sonumu hayır etsın kızlar 6 gundur üzerımde bır nazar var hissedıyorum.
pazar gunu kamyonun altında kalıyodum son anda kurtuldum...
evde her gun bi şey mutlaka kırılıyo ...dün rondo kırıldı
bugun patates doğrayıcı...diğer gunler nerdeyse her akşam benım bardağımdakı cam kaşıklar...
ayyy kızlar bana dua edın ya..
nazarın kımden oldugunu bıliyorum da zorunlu görüştüğüm birisi ne yapayım...
ara ara oluyo böle evde borcamlar tuz buz olur ,cam bardak ortadan kırılır,nazar boncuklu cam bardak boncuk yerıne yakın belınden delınır ne hıkmetse...
allahım herkesın yuvasını art niyetli insanlardan uzak tutsun korusun inşallah(aminnnn)
açım deme kıııız aç değilsin...elma ye bari bi tane 28 kcalben bugün doymadım hiç yaaa
akşam müsli yedim kesmedi geceye doğru kaçamak yapmıyım diye bi kase çorba içtim ama hala açııımmm :84::84:
bu sunta ne canım :26::26::26:düne göre menün çok sağlıklı.ve az kalorili.hatunlar ben geldim...düne göre çok iyiyim sabah tansiyonum biraz uçuktu ama düzene girdi şükür 11 e 7 civarı gidiyor
hemen menümü vereyim
sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekm.üstüne beyaz peynir,3 çatal menemen,4 zeytin,çeyrek dilim diyet reçel,3 bardak şekersiz çay
ara
yarım avuç sarı leblebi,kuru üzüm,badem,fındık,form çay
öğle
çeyrek haşlanmış tavuk göğsü,2 çatal sabahki menemen,söğüş salata
ara
3 sunta,form çay
akşam
frambuaz meyveli yoğurt,taze altın çilek 5 adet
gün boyu 3.5 lt.su
SPOR
40 dk.7.0 da yürüyüş,20 dk.makinenin kemeri,20 dk.ayakta eliptik bisiklet,pilates topunda 150 mekik
bakalım sonucları ne olacak bu hafta ümitliyim ama...birde bi kaç güne en fazla hafta sonu regl olucam :26::26:
bende regl dönemindeyim nolcek şimdi az mı vercez bu hafta:44::44::44:evrene msaj gönderelim öyle zayıflayalım bu hafta o zmniyi aksamlar güzeller bugun sabah tartildim kahvaltidan sonra 66.8 dim ama daha yeni tartildim 68.5 bugun fazla birseyde yemedim acaba vucudumda ödemmi oldu regl yuzunden ins yarin 66 cikarim coook korkuyorum neyse bugunki menüm :
Sabah: bir dilim kepekli ekmek
uc siyah zeytin bir yesil zeytin
bir dilim yagsiz peynir
dört tane cerry domates
ara: yarim sutlac biraz cips cok cikolata ( regl yuzunden)
öglen: mercimek corbasi
dört tane köfte
marul salatalik domates maydonoz
ara: dört tane altin cilek
aksam: bir c b musli
bir c b light sut
3 litreye yakin su ve bitki caylarim
nasil regl dönemim de oldugum icin biraz ödem olustu galiba acayip sis hissediyorum kendimi
iyi akşamlar
oyyy dünki uykum yüzenden spora gidememiştim buakşam extra günümdü gittim terattım birde kese attırsam tam olucakkk:87:nasılsınız?iyi gibsinzi çoğunu okumadım ama:))
eşimin vadisi başladı ama içide yanmıştır 3übirarada içicez olurmu kızlar ben içemmiiii:26:
4birarada olammıııı
menümü yazayım..bakayım nediyeceksinzi...kimse çıkmadan yazayımda barii
uyanınca 1bardak ıklık su,1incir
kahvaltı
2dilim tost makinasınd akızarmış çavdar ekmeği(hava soğuktu içim ısınsın dedimüstüne azcık tereyağ)
peynir,zeytin,söğüşlerr..
1.ara
6tane falan çilek ama baya şekersiz tamdiyetti yani
500ml su
öğlen
ıspanak yemeği içnde bulgur var azcık pirinç nooooo
yogurtla azda ekemk çünkü kursat bayılmamak için
2.ara
500mlsu
sat 16:00
arkdaşa uğradım biraz fazla ara oldu ama
1tane dolma biber etsiz
yarımkase yoğurt
pırasa kavurma
2bardak çay şekrsiz
ve spora giderim gelirim ordada 1litre su...
40dakka bantta yürüdm,25dk ayakta pisklet
25dkka otur pisklet bukadar
öyle işte nasılllllşimdide kahve zamanı eşim kurtalar vadiden beni görmez ama azyanında oturayımm
merak eden varmı bilmiyorum
buarada hala adet olmadım arda sancı geliii gidiiiiyarınd abekleyimde nolur nolmaz evli insanız c.tesi sabh test yapayım olmazsam:26:hayde iyi gecelrrrrrr
son 1 ay diyetsiz toplam 4 ayama normal olarak bu kiloya gelmem yani 63 e gelmem 3 ayımı aldı
hepinize iyi akşamlar nasılsınız kılavuz nasıl oldun tansiyon geldimi kendine
kdr canım inşallah kırmızılar gelmezde güzel haber verirsin bize hayırlısı olsun inşallah
mönüyü yazim bari bugünüde atlattık hayırlısıyla:)alışıncaya kadar zorlayacak ama olsun valla azimettim olacak inşallah bir arkadaşımı gördüm bugün ard arda iki doğum yaptı kızı bi gördüm dal gibi olmuş şaşırdım kaldım onu görünce inanın karnımın açlığı geçti birden kendimi tok hissettim birazda kıskandım yok dedim bende zayıflamalıyım
sabah:
1 tane kumru
yeşil çay
ara öğün:
1 tane incir
öğle:
fırında tavuklu patates(küçük baget butu bir tane birde ince dilim patatesinden aldım)
patlıcan kavurma yoğurtlu
ara öğün:
bir dilim ekmek
akşamda bol booooooooooool marul yedim o kadar
ara öğün:
küçük elma
bugünde yürüyüşe gidemedim grip devam yarın zorlada olsa gideyim diyorum ama her akşam yatarken 50 tane mekik çekiyorum
nasıl yemişim iyimi öğrencem ben bu işi yavaş yavaş :)
aminn canım da bi sadaka ver hemen sadaka belayı uzaklaştırır..ayrıca bu boncuk batıl inanç ..sen boool bol oku evine ailene:26::26:
açım deme kıııız aç değilsin...elma ye bari bi tane 28 kcal
bu sunta ne canım :26::26::26:düne göre menün çok sağlıklı.ve az kalorili..tansiyonunuda takip ettir bi kaç gün bence
bende regl dönemindeyim nolcek şimdi az mı vercez bu hafta:44::44::44:evrene msaj gönderelim öyle zayıflayalım bu hafta o zmn
Allah gönlüne göre versin inşALLAH canım...
balım reglım bıtmedı dahacanımm özletme kendini çabu gel kuzummm.bu arada bol bol duaoku kendine.ayetel kürsi oku canımcımmmayyyy ben de nezle oldm kııııı senin gibi ses gitti.boğazım çok kötüüü ve en önemlisi de kilo veremedimmmm. :2::2::2::2::2:
saol tatlım öğrendın bakıyomda alıntı yapmayı senı seniaminn canım da bi sadaka ver hemen sadaka belayı uzaklaştırır..ayrıca bu boncuk batıl inanç ..sen boool bol oku evine ailene:26::26:
Allah gönlüne göre versin inşALLAH canım...
balım reglım bıtmedı daha
saol tatlım öğrendın bakıyomda alıntı yapmayı senı seni
bu arada 1 saat önce de eşimin bardağındaki am kaşık kırıldı....evde tabak çanak kalmıycak heralde..haha...
çok sağol canımkeşke akşam hafif bir çorba içseydin sanki...onun haricinde menün çok güzeldeeee kumru ne kız:26:
çorba olabirdi aslında hazır olanından vardı yanımda ama ben doğal olandan yanayım pek hazır gıdaları tüketmiyorum ama tabi mecbura kalınca alıyorum işte şöle evde yapılmış sıcacık bir çorba olsaydı ahhh ahh dedim ya eve geç geliyorum ondan neyse ama önerini dikkate alacağım bu arada kumru bir sandviç çeşidi canım izmirde kumru deriz biz gevreği düşün ay yani simiti onun sandviç hali içine domates peynir ve biber koyarlar tam bir kahvaltı oluyor ayrıca mönünün iyi olmasına sevindim bakalım yarın ne olcek kaç kilo verdim tartılmıyorum yarını bekliyorum gerçi ilk zamanlar kilo vermek kolay oluyor sonrası zorlaşıyor ama benim hedefim haftada bir kilo o bile yeter bana şimdilik
saol canımallah esirgesin arkadaşım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?