70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagolun citir guzeller birde hic eve bos gelmeyi sevmeyen kocam var her aksam sorar aksam dedigimde saat 12ne getireyim diye artik aramasini yasakladim hamileyken kebap yemekten cocuk nerdeyse kebap seklinde dogacakti simdi kizimda et olan herseyi seviyor kanina gecti ..........bizim isyerinin saginda cin rest. solunda hint restorani caddenin karsisi pastane vallahi oraya gitmek bile istemiyorum vallahi irade ustu direniyorum

ayy kızlar süpersiniz yaasırnaşık şey...çoklu alıntı yapmasını bilmiyorum,bilsem 3ünüzünkini de alacaktım peşpeşe,amma komik oldu yauv :roflol:
pastane,pizzacı ve restoran :roflol:
ayy ben halime şükredeyim o zaman,ben de dolaptaki pastayı dert edip duruyorum kendime...kaydirigubbakcemile3
ama nuraycım en fenası seninkiymiş,hem restoranınız var,hem kocan her gün ne getireyim diye soruyo,hem de evinin etrafı bilimum yemekçilerle dolu durumda,hem de tam karşında pastane var :roflol: vallahi bravo sana,bunca çeldirici arasında iyi sabrediyosun :hooray:
evet kızlar evlerimizin yakınında da pastane v.b gibi sevdiğimiz şeyler olmamalı aslında,ev alırken buna da dikkat etmeli :roflol:
ay çok güldüm akşam akşam...ben de evdekilere mantı haşlıyorum ama ben yemicem karnım tok,sadece meyve yicem

ben bugün sabah karışık suyumu içtim 1 bardak
arada fındık ceviz
öğlen salata
arada 1 elma ve 1 havuç
akşam salata
ben kozmik beden temizliği yapmaya çalışıyrm dünden beri tabiki.sağlık için ya kızlar

valla whitehall haklısın canım bende kaynanam varken fazla yiyemezdim bu cok yiyor demesın dıye bazen beraber oturmak istiyorum kaynanamla ama hezamanda olmuyorya zor oluyor boşver tek 3 kilo fazla olsunda rahat olalım evimizde kızlar bende bugun bıraz makarnamı kacırdım ve formun portakallısını yedım ortalama 1500 kalori almısım cokmu yaww

selam kızlar ben geldim listeyi yeni inceleyebildim ..hossum hakikatten çok hoşsun süpre olmuş liste emeğine sağlık geç oldu ama kusuruma bekamssın in ş..arkadaşlar haftanın birincisi dahil veren herkesi kutluyorum benim durumumdakilere yola devam diyorum ..yeni gelenlerimiz baya çok ne güzel ..olmuş topiğimiz ..sizlerede kolay gelsin arkadaşlar..

etı form un bıskuvısı ve mavı yesılın bı cukulatası var onlardan yıyomusunuz

etı form un bıskuvısı ve mavı yesılın bı cukulatası var onlardan yıyomusunuz

ben eti formun çikolatalısını yemiyorum, kalori değerleri o kadar da düşük değil, ama mısır ve pirinç patlağı var o hem çok hafif hem midemi dolduruyor ara öğün olarak 3-4 tane yiyorum çoğu zaman:)

ben paketleri okuyup kalori değerlerini karşılaştırmanızı tavsiye ederim diyet ürün alırken:)

canım iyi olmana sevindim allah hakkında hayırlısını versin ikini içinde öyle ...bu arada sen herhalinle güzelsin resimlrinide gördüm ...

arkadaşlar ben pco hastasıyım ve zor kilo veriyorum belki benim gibi olan ardaşlar varsa bir bildikleri vardır neyapıyorsunuz diye sorayım dedim bana yardımcı olursanız sevinirim

Herkese günaydınnnnn!....
şimdi bir fincan sahlep içip (sabah sabah canım çok istedi) yüzmeye gideceğim.hepinize kolay gelsin arkadaşlar

günaydın kızlar burası bana bagımlılık yaptı kocamı gönderip hemen buraya atıyorum kendimi sorumlu hissediyorum kendimi sizlere karsı bırazdan kahvaltı edicem ama ne yesem kestiremiyorum az daha bende pasta yıcektım ama iyiki yemedim gece gece kolay eritemeyiz neyse ben bi bakayım neler götürebilirim

günaydın herkeze aç karnına greyfurt suyumu içtim gece yatarken sıcak sirkeli suyu içmiştim birazdan etimek zeytin ve peynir yiyecem,eşimde artık spor yapıyor akşamları ekmeği kesti onuda gaza getirdim kızlar akşam ben bisiklet çevirirken oda yürüyüş yaptı geldi kıskanmalar başladı gittiğimiz yerlerde insanlar bana zayıflamışsın dedikçe kaydirigubbakcemile3

ohh afiyet olsun canım ama yaramasın ne güzel karı kocakaydirigubbakcemile5 keske benımde öyle olsaydı beraber yapardık kıskandım ama artık benımkıde kılo almaya basladı 54 kılo ike şimdi 59 kılo artık oda benım gıbı bişey oldugu zaman benı tehdıt edıyor bırakırım yemegı dıye bende onu tehdıt edıyorum bende dıyetı bırakırım dıye böle yuvarlanıp gidiyoruz hakkımızda hayırlar olur işallah:Saruboceq:

oh ne güzel benimki de yemeğe devam ediyor halaklava:

kız sen bırak sporu adamı yerinden kıpırdatmakaydirigubbakcemile3

benımkıde 80,90 olsaydı dıye dedım canım yoksa kıpırdatırmıyım onu zaten aksam kustum kocama bana pasta almadı cok sınırlendım neyse sabah gönlünü aldım ayy vanım benım nasıl bi sarıldı pişman olmuş demekki :roflol:

seni düşünmüş canım napsın:)biliyor erkekler pastaya hayır deme becerimiz yokcokacimcoook
boyu kaç ki eşinin?90 kilo da olmasın tombik oluyolar benimkisi gibi:)

boyu 172, 70 kilo olsa iyi olucak adama sarılıyorum sadece kemık hissediyorum ama ben kocamı öyle sevdım zayıfken bana diyorki ben kılo alırsam kızlar bırakmaz peşimi diyor bende bak hele diyorum tabi nasıl biri olugumu az cok biliyor tabbııı saka yapıyoruz işte egleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…