canım ben özel bişey yapmadım sadece akşamları eve geç gittiğim için geç saatte yemek yiyordum onu kestim ayrıca günde 6 fincan kahve içiyodum onu 2 fincana düşürdüm bide şu akşam kaçamağım olmasa iyice incelirim ha bide unutmadan problemli bi kaynanam var onun da etkisini unutmamak lazım
etı form un bıskuvısı ve mavı yesılın bı cukulatası var onlardan yıyomusunuz
anacım 1-2 kilo versen idare edersin valla 7 kiloda 44 bedenden 40 bedene düştüm herkes gibi bende şoktayım annem 70 kiloyla o bedene nası giriyosun diyo cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum ama çok mutluyum aynaya baktıkça içim açılıyo ve iştahım kesiliyo bian önce zayıflayım diye
günaydın herkeze aç karnına greyfurt suyumu içtim gece yatarken sıcak sirkeli suyu içmiştim birazdan etimek zeytin ve peynir yiyecem,eşimde artık spor yapıyor akşamları ekmeği kesti onuda gaza getirdim kızlar akşam ben bisiklet çevirirken oda yürüyüş yaptı geldi kıskanmalar başladı gittiğimiz yerlerde insanlar bana zayıflamışsın dedikçe kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeze aç karnına greyfurt suyumu içtim gece yatarken sıcak sirkeli suyu içmiştim birazdan etimek zeytin ve peynir yiyecem,eşimde artık spor yapıyor akşamları ekmeği kesti onuda gaza getirdim kızlar akşam ben bisiklet çevirirken oda yürüyüş yaptı geldi kıskanmalar başladı gittiğimiz yerlerde insanlar bana zayıflamışsın dedikçe kaydirigubbakcemile3
ohh afiyet olsun canım ama yaramasın ne güzel karı kocakaydirigubbakcemile5 keske benımde öyle olsaydı beraber yapardık kıskandımama artık benımkıde kılo almaya basladı 54 kılo ike şimdi 59 kılo artık oda benım gıbı bişey oldugu zaman benı tehdıt edıyor bırakırım yemegı dıye bende onu tehdıt edıyorum bende dıyetı bırakırım dıye böle yuvarlanıp gidiyoruz hakkımızda hayırlar olur işallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?