- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydın canım ya ben uzun bir süredir içiom ama artık fayda etmio sanki şimdi sabah aç karnına akşamda yatmadan önce içiorum faydası vardır umarım :)selam kizlar hizli kilo vermeler.bende sirkemi ictim pc basina gectim.kahvlti yapcam daha
günaydıın herkese.
sabah 1 dilim ekmek peynir tere maydonoz ve dereotu ile kahvaltımı yaptım.
bugün diyette 3. günüm.tek duam sonuna dek yılmadan gidebilmek
dün anneme ve kayınvalidemi tembihledim beni zorlamayın yemeğe gelirsek brokoli haşlayın vs diye....mahçup olmamam lazım
benim kocamda aynı boyda 75ken idealdi
ama şu 1 senede 90a çıktı
maydanoz yenmez mi güzelim?bayılırım ben hele kahvaltıda beyaz peynirin içine doğrayınca harika oluyor
Allah'tan ben yanlızım da kendi isteğime göre yemek pişiriyorum
yoksa haftasonu anneme gittim yedirdi,içirdi ooohh
yesıllık yıyebıldıgınız kadar yemeye calısın cunku kalsıyum fazla mıktarda var oda napıyor vucudumuza yagların daha cabuk atılmasını saglıyor bıde kılo alımını en aza indiriyor ben ben üç ögün kalsuyum almaya calısıyorum bide karbonhıtratla proteyını bir arada tuketmıyorum bıde mutlaka gununuz proteyınsız gecırmeyın gercı bu sabah yumurtayla 1 dılım kepek ekmek yedım ama yumurta vardı napıyım yumurtada tok tutuyor
zaten diyet yapanlara yumurta öneeriyorlarmış tok tuttuğu için ama fazla yeşillikde iyi değil yani herşeyin fazlası zarar biliyorsunuz kalsiyum için iyi ama kan yapıcı özelliği var kanın fazla pıhtılaşmasına neden oluyor diye duymuştum
senınkıne cok görme canım pastanede calısıyormus bide erkekler daha cabuk kılo verırler gör bak o bı dıyet yapsın senden önce bitirir işi demedı deme onun için diyetlerı sıkı tutalım demı arkadasım bız anlastık 65 te carpısıcaz bana 65 te kal dıyo 70 kadar gıdecem dıyo ama hıper aktıf acıcık kafasına bısey taksın sınırlensın hemen gıdıyo kılolar ahhh bende keske öle olabılsem :Saruboceq:
zaten diyet yapanlara yumurta öneeriyorlarmış tok tuttuğu için ama fazla yeşillikde iyi değil yani herşeyin fazlası zarar biliyorsunuz kalsiyum için iyi ama kan yapıcı özelliği var kanın fazla pıhtılaşmasına neden oluyor diye duymuştum
ama canım benım belkı haklı olabılırsın televızyondakı dıyetısyenler istedıgınınz kadar salata turu seyler yıyın dıyor bende onların yalancısıyım sahsen ben aksam mutlaka salata yemeye calısıyorum gün içindede 300 gr yogurt tuketıyorum
o da öyle diyor sen zayıfla sonra ben zayıflıcam diyo
isterse 1 ayda verirmiş kilo:roflol:
yumurtayı hayatta yiyemem bende en son haşlanmış yumurta ilkokuldayken yemiştim annemin zoruyla,2-3 ayda bir canım yumurta isterse içine bol baharat ve maydanoz koyar yerim,yumurta yediğimi anlamıyayım diye
annişler çocuklarınızı yemeğe zorlamayın,sonra benim gibi nefret ederler
kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?