70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıın herkese.
sabah 1 dilim ekmek peynir tere maydonoz ve dereotu ile kahvaltımı yaptım.

bugün diyette 3. günüm.tek duam sonuna dek yılmadan gidebilmek
dün anneme ve kayınvalidemi tembihledim beni zorlamayın yemeğe gelirsek brokoli haşlayın vs diye....mahçup olmamam lazım

günaydın kızlar hepinize az kalorili günler :)))
dün akşam olayı kaçırdım birazcık kokoreç yedim uzun zamandır yememiştim :)))
bugün az yicem yürücem kapatıcam olayın inşallah
sabah tostumu yedim çayımı içtim birazdan da yeşil çayımı içerim :)kaydirigubbakcemile5

selam kizlar hizli kilo vermeler.bende sirkemi ictim pc basina gectim.kahvlti yapcam daha
günaydın canım ya ben uzun bir süredir içiom ama artık fayda etmio sanki şimdi sabah aç karnına akşamda yatmadan önce içiorum faydası vardır umarım :)

canım ya maydonozu nasıl yiyorsunuz yaa hiç sevmiyrum ben ((
iyi yapmışın tembihlemekle kararlı ol ki ısrarcı olmasınlar benim annemde her akşam yemeğinde ekmek yemicenmi pilavdan da ye ya da makarnadanda ye biraz daha ye deyip duruyor oysa ben zaten akşamları ekmek yemem 25 yıldır öğrenemedi yaaa :)))
rejim yapmaya çalışıyorum bana ısrarcı davranma diorum ama nerde hergün bir öncekinin tekrarı gibi zaten damak zevkime uyan bir şey olursa dayanamıyorum

maydanoz yenmez mi güzelim?bayılırım ben hele kahvaltıda beyaz peynirin içine doğrayınca harika oluyor
Allah'tan ben yanlızım da kendi isteğime göre yemek pişiriyorum
yoksa haftasonu anneme gittim yedirdi,içirdi ooohh

benim kocamda aynı boyda 75ken idealdi
ama şu 1 senede 90a çıktı

senınkıne cok görme canım pastanede calısıyormus bide erkekler daha cabuk kılo verırler gör bak o bı dıyet yapsın senden önce bitirir işi demedı deme onun için diyetlerı sıkı tutalım demı arkadasım bız anlastık 65 te carpısıcaz bana 65 te kal dıyo 70 kadar gıdecem dıyo ama hıper aktıf acıcık kafasına bısey taksın sınırlensın hemen gıdıyo kılolar ahhh bende keske öle olabılsem :Saruboceq:

hiç sevmiyorum maydonozu yiyemiyorum kısır yaparken bile bana ayırıolar maydonozsuz dereotsuz :))) ama maydonozu yemeye çalışcam artık ödem söktürücü olduğu için

yesıllık yıyebıldıgınız kadar yemeye calısın cunku kalsıyum fazla mıktarda var oda napıyor vucudumuza yagların daha cabuk atılmasını saglıyor bıde kılo alımını en aza indiriyor ben ben üç ögün kalsuyum almaya calısıyorum bide karbonhıtratla proteyını bir arada tuketmıyorum bıde mutlaka gununuz proteyınsız gecırmeyın gercı bu sabah yumurtayla 1 dılım kepek ekmek yedım ama yumurta vardı napıyım yumurtada tok tutuyor

zaten diyet yapanlara yumurta öneeriyorlarmış tok tuttuğu için ama fazla yeşillikde iyi değil yani herşeyin fazlası zarar biliyorsunuz kalsiyum için iyi ama kan yapıcı özelliği var kanın fazla pıhtılaşmasına neden oluyor diye duymuştum

ama canım benım belkı haklı olabılırsın televızyondakı dıyetısyenler istedıgınınz kadar salata turu seyler yıyın dıyor bende onların yalancısıyım sahsen ben aksam mutlaka salata yemeye calısıyorum gün içindede 300 gr yogurt tuketıyorum

o da öyle diyor sen zayıfla sonra ben zayıflıcam diyo
isterse 1 ayda verirmiş kilo:roflol:

yumurtayı hayatta yiyemem bende en son haşlanmış yumurta ilkokuldayken yemiştim annemin zoruyla,2-3 ayda bir canım yumurta isterse içine bol baharat ve maydanoz koyar yerim,yumurta yediğimi anlamıyayım diye
annişler çocuklarınızı yemeğe zorlamayın,sonra benim gibi nefret ederler

gunaydin citir hatunlar bizim kiz karga mamasini yemeden kalktigi icn 7de ayaktaydim esim icerde pireler ucusturarak uyuyor sirkeli su ictim ay sabahin 7sinde vallahi Cin iskencesi uzerine su ictim aksam esim ispanak yemegi yapmis banada yagsiz salata saat 8di ama yarim tabak ispanak 1dolu kase salata yedim acikmistim masallahi var superde yapmis tabi kendinede koca tabak soslu makarna yatmadan 1fincan cay 2biskuvi yedimsirkeli su icip yattim simdi ne yesem bilmiyorum saat 8:40 sirkeli su istahimi kapatti

bir ortasını yiyicen artık arada gidip kan testlerinizi yaptırın zaten biz kadınlar kansızız
birde yoğurt faydalı ama o kadarı günlük ihtiyacını karşılamaz canım kefir tavsiye ediyorum günde yarım kilo ile 1 kilo arası kefir içmek vücudun %75 oranında karşılıyormuş :)

canım alıştır kendini çocuk olmadan bence yengem her sabah 1 tane yumurta haşlayıp yiyor ne demişler herşey çocuk için :)))

günaydınlar herkese:)
sabah sirkeli suyumu içtim, yürüyüşümü yaptım, 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir 5 zeytin+ domates salatalıkla kahvaltı yaptım, şimdi de işimin başındayım, bugün sabah tartıya çıktım sanki yarım kilo daha gitti gibi, tartım beni yanıltmıyorsa pazartesi sürprizlerle karşınızdayımkaydirigubbakcemile5

kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?

canım birbirimize destek oluyor kilo vermek için neler yaptığımızı paylaşıyoruz, pazartesi sabahları da kilo bildirimi yapıp şampiyonlarımızı seçiyoruz:)

valla kızlar ben bebek yapana kadar ne versem razım 1 kiloda 2 hafta kardır benım gıbı iştahlı bırıne ya su sırkelı suyu ben sevıyorum özellıklede sıcak içilince ama mıdemı arıtıyor yoksa cok işe yarıyor sadece aksamlar içsem sorun olurmu acaba bakk bakk yıne karnım grulduyor yemek te gönderdım ama sansını zorluyor nisandahazan canım hoşgeldına.s. pazartesılerı lıste hazırlanıyor ama sen hemen bıseyler yapmaya basla :1hug:genel bılınenlerı yapmaya calısıyoruz tabı kendımızi ac bırakmayacak kadar bişeyler yeyıp mıdemızı kandırıyoruzgamyoncuiremsu

kızlar günaydın
reglim bitti bugun den itibaren daha sıkı şekld devam diyete bugun sabah bir puaça yedim 4 bardak su içtim 1 avuç beyaz leblebi yedim şimdide kesti beni bakalım aşçımız ne yaptı ögleye ne var
bu arada ben çok şansız biriyim yaaa hastaydım biliyorsunuz daha kendimi bile toparlamadan regl oldum igne vermişti dr 10 tane onları vurduruyordum iğnelerin yerleri çok feci agrıyordu dün dra soledim demez mi apse yapmış şimdide ignelere ara verdik o apsenin geçmesi gerekirmiş yoksa allah göstermesin sakatlık felan yapıomuş ayyyyy ne kızlar bu benim çektiğim bu kadar şeyin üzerine hala çalışıyorum adamlar halime acıyıp izide vermiyor offfffffffff........en yakın zamanda iş bulup çıkmam gerek burdan yardım gerek kızlar bilginiz olsun....

günaydın hanımlar. ben de sabah sirkeli suyumu içtim geldim. hafif bi kahvaltı yapıcam. eşimla kahvaltı yaparken sadece yarım haşlanmış yumurta yedim. birazdan kızımı almaya gidicem okula ,o zaman kepek ekmeği alırım eve gelince de yoğurtla beraber yerim öğün olsun diye. sabah oğlum tost istemişti neyseki kendime yapmadım.bugün reglimde bitecek inşallah kilo vermem hızlanacak.kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…