70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sn ne iş yapıyosun bide nerde calısıyosun cok geçmis olsun canım

canım sn ne iş yapıyosun bide nerde calısıyosun cok geçmis olsun canım

kayseride ikamet ediyorum burdan kendime uygun bir iş bakıyorum burda yönetici asistanlıgı yapıorum ama satış ve satın alma konusunda da bilgim var okulum onun üzerine (iktisat) burdan iş bulursam süper olacak.....

canım yardımcı olabılecegım bırılerı yok ama derımkı sakın iş bulmadan cıkma işinde cünkü valla televizyondan izliyorum innankı aglamamak için zor tutuyorum kendımı bizim işler yok denılecek kadar suan işleri yok boş boş beklıyorlar iş yerınde bızım işte tekstıl kırızden cok etkılerndık allah yardımcımız olsun işallah allahım sana bol paralı rahat olabılecegın imkanlar sunar canım öpt

çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendin malesef her işyeri aynı öl ama gel napalım sabredicez evdeyken dinlenmeye çalış
iş içinde hakkında hayırlısı bu aralar çok zor iş bulmak ama şans bu belli olmaz

haklısın sevilcan iş bulmadan çıkılcak bi dönemde değiliz malesef keşke sevdiğimiz işlerde çalışabilsek hayat daha çekilir olurdu bence ,inşallah bir an önce düzlir herşey

sabah 1bardak sogan suyu 1bardak maydanoz suyu,3kayısıve 1bardak ılık suyla içtim.1dilim kepek ekmek az peynir arada bir batdak süt öglen 2domates 2dilim kepek ekmegi,1yumurta yedim corbada vardı ama çok doydum ya ahep böle yapıyorum diyetimi hep eksik yiyorum(olmaz ki bölee(arada 1 bardak sütüm var.çok gecmiş olsun melankoli 699 canımcım.buzamanda iş bulmak cokzor kriz var malesef(allah tüm zorda olanlara yardım etsin.

bende öğlen çorba,tavuk şinitzel ve yoğurt yedim birazdan türk kahvesi içicem pilav vardı yemedim ekmede yemedim nie kilo veremeiom ben yaww

Merhaba kızlar ,

aöf sınavlarına çalıştığım için sabah gelemiyorum ..

ben sabah 1 simit az peynir ve 4 zeytin +çay içtim..

öğlen de yemekhanede yemedim dışarda lokantaya gitsem illaki kalorili yıcem diye gitmedim..kahvaltılık aldım..

beyaz peynir +kaşar+domates+ 2 dilim kadar kepek ekmek +şekerli çay içtim..

akşam protierol kaçamağı yaptım ama ceza olarak yemek yemedim..

sabah yarım litre suyumu içtim ve sirkeli suyumu da içtim..ben sadece sabahları içiyorum bunu işe yaramaz mı?

selam kızlar ben geldim yine...diyeti bozmuyorum,tam gaz devam inşallah...
ben de şimdi buharda brokoli,brüksel lahanası,kabak haşladım onları yicem...ben her gün mutlaka bi öğünümde haşlanmış sebze yiyorum,,annem sağolsun haşlıyor,lahana da koyuyor ama bugün yoktu...yoğurt + 2 dilim çavdar ekmeğiyle yiyorum inanılmaz tok tutuyor kesinlikle tavsiye ederim cokacimcoook
dün evdekilere mantı yapmıştım,ben kesinlikle yemedim,aferin bana :hooray:
bugün de annem kuru patlıcan biber dolması yapmış bayılırım ama kesinlikle yememeliyim
tavuk haşladım,akşam ondan bi tane yemeyi düşünüyorum
sevil avatarına bayıldım ne güzel yapmışsın canım yaa,iyi fikir...
kocalara gelince..benim eşim 1,76 boyunda 76 kilo...ama çok yemesine rağmen kilo almayan bi yapısı var,tatlı krizleri vardır,her gün mutlaka çikolata ya da tatlı bi şeyler yer,hiç bi şey bulamasa gece kalkar kaşık kaşık nutella yer ama kilo almaz,aslında ben biraz daha iri yapılı olmasını isterdim:asigim:
bu arada kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum inşallah öyledir,yarın tartılıcam inşallah üzülmem:1rolleyes:

bende öğlen çorba,tavuk şinitzel ve yoğurt yedim birazdan türk kahvesi içicem pilav vardı yemedim ekmede yemedim nie kilo veremeiom ben yaww

bence birden vereceksin sen canım ,ekmek yememen harika bişey yerimsenibencanım ben de hiç maydonoz yemem..

sabahtan beri çalıştığım der sebzeler üzerine kızlar maydonoz öyle faydalıymış ki..belki ilaç gibi yemeye başlarım ben de..

kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?

hoşgeldin canım ben de yeni sayılırım burda..herkesin yakın kilolarda olması çok guzel yerimseniben

ebtuna harika gidiyorsun bence de..mantıda kendini tuttun bu süper bişey.. ben diyet yaptığım için evde öle şeyler yapmamaya çalışıyorum olunca yıyorum çunku..

inşallah canım ama bu benim normal yemeğim yane ben ekmek yemem ne öğle yemeğinde ne de akşam aslında az yemek yerim son zamanlarda yemek işini abarttım bide tatlı ekledim bu bana fazla geldi orta okulan beri topluyum ergenlik çağından kalma ama son 3 yılda yani işe girdikten sonra çok aldım otura otura olcağı buydu
şimdi yediklerime biraz daha dikkat etmeye başladım sirkeli suyumu içiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok sıkıcı zaten bol su içerim su kurbağası diolar bana o derece :) ama bünye meselesi sanırım kilo alırım ama veremem

ebtuna harika gidiyorsun bence de..mantıda kendini tuttun bu süper bişey.. ben diyet yaptığım için evde öle şeyler yapmamaya çalışıyorum olunca yıyorum çunku..

teşekkür ederim canıma.s....
benim 8 aylık bi oğlum var ve ona annemle babam bakıyorlar...onlar aslında ankara da oturuyorlar ama oğluma baktıkları için şu anda bizimle kalıyorlar yani beraber yaşıyoruz yerimseniben o yüzden evde her gün değişik yemek pişmek zorunda...ben diyet yapıyorum diye onları da engelleyemem ki :1no2:
kendimi tutmam lazım başka yolu yok...her görenin ne kadar kilo almışsın,içerde bi tane daha mı var?demesinden bıktımklava:
inşallah kazanıcam bu savaşıa.s

bence karamsar olmamalısın canım, ben de ergenlikten beri kiloluyum, geçen sene diyetisyenle 65e kadar düştüm, yine gece geç saatte yemeseydim almazdım kilomu muhtemelen:)

bazı bünyelerin çabuk aldığı doğru ama sağlıklı yaşadıktan sonra kilolar bizden korksunkaydirigubbakcemile5

saol canım inşallah 2006da spor salonuna gittim 6 ay spor yaptım vücutum sıkılaştı ve inan çok az kilo verdim 2 kg falan aynı anda 1 ay sıkı rejim yaptım herbal life kullandım ama yok veremedim artık vermem lazım o zaman 60 kg dım die kızıodum şimdi off

ebtunacım bu avatarım eskı yanı bundan önce bu grptaydım 68 inince havalandım galıba ama 69 grbuna gıttım ve havamı aldım döndüm cok sukur eskıye az kaldı ama umudedıyorum bu hafta yenı avatar kılo resmı koymaya işallah olur diyorum dedımye canım cok tatlı istıyorcokacimcoook bugun kendımı zor tutuyorum az daha gıdıp tatlı turu seyler alıcaktım almadım ama cok cebellesıyorum kızlar bırtek dun 1500 kalorıye cıktım ve hala onun suçlulugu içimde gırtlamı sıkasım gelıyor :uhm::mymeka:

bu kilolar sanki yapışmış üstümüze bir yıl öncesine kadar çok çabuk veriridim 3 gün yemesem 5 kg giderdi nerdeyse, ama şimdi metabolizmayı çalıştıracak herşeyi yapıyorum ama nafile bir yıl önce kürtaj oldum regl çok az oluyor yok denecek kadar hemde sanırım bunun çok etkisi var hormanlara baktırdım bişey çıkmadı ama yinede vazgeçmek yok başaran biz olacağızkaydirigubbakcemile5

bak sen 60 kg olmuşsun bir zamanlar, ben hatırlamıyorum bile 60 olduğum zamanları, azimli ol, atıştırmaları azalt, gece yemek yeme, spor yap eminim her şey yolunda olacak:ecrin_bebek:

canım tatlı yemek istediğinde kellogs k bar lardan ye,gerçekten tatlı krizini kesiyo,tadı çok güzelhem de sadece 90 kalori cokacimcoook
kızlar benim de evlendikten sonra kilo problemim başladı...evlenirken 58 kiloydum,bu arada aslında daha zayıftım ama ilk tayinim doğuya çıktı,orda yemek içmekten başka bi şey yapmıyoduk ve ben kilo almaya başlamıştım...neyse sonra 58 e döndüm ve evlendim :asigim:
evliliğimin 7. ayında 64 kiloyu gördüm ve spor salonuna gitmeye başladım,gerçekten çok güzel çalışıyordum ama boğazımı tutmuyordum :tomato:çıkar çıkmaz çikloataya v.s sarılıyordum:tomato: dolayısıyla kilo veremedim ve sporu bıraktım...sonra 69 kiloya kadar çıktım ve kendi kendime diyete başladımyasakkelime...gerçekten süper bi diyet yaptım,çok bilinçli,kalori hesabına ve mantığa dayalı bi rejimdi...yürüyüşe çok önem verdim,ciddi ciddi yürüdüm ve 3 ayda falan 60 kiloya indim,hatta 59u görmüştüm...
ama kilo almalarım durmadı...bi alıp bi vererek 60-69 arasında gidip geldim...
sonunda 70 kiloya ramak kalmışken hamile kaldım ve sonuç böyle oldu :çok üzgünüm:
hamileliğim tam bir sürprizdi,tam diyete başlayacaktım ki test yaptım hamile olduğum ortaya çıktı...:CüvCüv:
emzirirken kilo verilir derler ama bende hiç öyle bi şey olmadı...aksine emzirmeyen arkadaşlar inceceik oldu ben hala fil gibiyim :bbo:bu duruma çok canım sıkılıyor :1no2:
bir an önce eski halime dönmek istiyorum,rtık kendime acıyorum,hiç bi şekilde kendime güvenim yok...aslında gayet güzel bi kzım ama içimden hiç bi şey gelmiyor...hiç bi kıyafetim olmadığı için hep aynı şeyleri giyiyorum,saçlarımı alelede bi tokayla tutturup çıkıyorum...oysa eskiden o kadar renkli,o kadar özenli giyinirdim ki...senağlama
inşallah geçecek bu günler,bu sıkıntılar :Saruboceq:
o yüzden sabretmeliyim
aslında ben bu elma krom tabletinden almayı düşünüyorum ama emzirdiğim için almıyorum...oğlum temmuzda 1 yaşına girecek,eğer o zmana kadar emmeye devam ederse ki inşallah eder :Saruboceq: temmuzda ben sütten kesmeyi düşünüyorum,o zaman destekleyici ürünlere başlayabilirim

AA KAÇ KİLOSUN Kİ BOYUN KAÇ? HEM BEBEĞİN DAHA ÇOK KÜÇÜK EMZİRİYORSAN ÇOK NORMAL BAKMA SEN ONLARA..

MAGRENTA AYNEN OTURMAKTAN OLDU NE OLDUYSA.. BOĞAZI TUTUTNCA KİLO ALIMI DURUYOR AMA HEMEN VERİLMİYOR ONUN İÇİN DE HAREKET ŞART..BİR DE SEN ZATEN AZ YIYORMUŞSUN YA ONUN İÇİN ÇOK FARKETMEYEBİLİR..

MİNNA YAŞ DA ÇOK ÖNEMLİ KİLO VERMEDE HER GEECN YAŞTA ZORLAŞIYOR MALESEF YANİ BENDE ÖYLE EN AZINDAN..

MİSZORRO BEN EVLENİRKEN O KİLODAYDIM VE ŞİŞMANIM DERDİM AH AH
EBTUNA BEN DE 71 LE HAMİLE KALDIM ŞU AN KIZIM 15 AYLIK VE 72,5 KİLOYUM BİR AYDIR DİYETTEYIM

bak sen 60 kg olmuşsun bir zamanlar, ben hatırlamıyorum bile 60 olduğum zamanları, azimli ol, atıştırmaları azalt, gece yemek yeme, spor yap eminim her şey yolunda olacak:ecrin_bebek:

60a bile fazla diyordum canım ya şimdi 71i görünce ödüm koptu bu böyle gidicek die orda dur dedim ve bu siteyle karşılaştım hemen üye oldum :)))
bu sefer kilo vericem baktım olmuyor diyetisyene gidicem artık
nasılsa yaz gelio bol hareket yapıcaz :))) incelcezzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…