kızlar günaydın
reglim bitti bugun den itibaren daha sıkı şekld devam diyete bugun sabah bir puaça yedim 4 bardak su içtim 1 avuç beyaz leblebi yedim şimdide kesti beni bakalım aşçımız ne yaptı ögleye ne var
bu arada ben çok şansız biriyim yaaa hastaydım biliyorsunuz daha kendimi bile toparlamadan regl oldum igne vermişti dr 10 tane onları vurduruyordum iğnelerin yerleri çok feci agrıyordu dün dra soledim demez mi apse yapmış şimdide ignelere ara verdik o apsenin geçmesi gerekirmiş yoksa allah göstermesin sakatlık felan yapıomuş ayyyyy ne kızlar bu benim çektiğim bu kadar şeyin üzerine hala çalışıyorum adamlar halime acıyıp izide vermiyor offfffffffff........en yakın zamanda iş bulup çıkmam gerek burdan yardım gerek kızlar bilginiz olsun....
canım sn ne iş yapıyosun bide nerde calısıyosun cok geçmis olsun canım
çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendin malesef her işyeri aynı öl ama gelkızlar günaydın
reglim bitti bugun den itibaren daha sıkı şekld devam diyete bugun sabah bir puaça yedim 4 bardak su içtim 1 avuç beyaz leblebi yedim şimdide kesti beni bakalım aşçımız ne yaptı ögleye ne var
bu arada ben çok şansız biriyim yaaa hastaydım biliyorsunuz daha kendimi bile toparlamadan regl oldum igne vermişti dr 10 tane onları vurduruyordum iğnelerin yerleri çok feci agrıyordu dün dra soledim demez mi apse yapmış şimdide ignelere ara verdik o apsenin geçmesi gerekirmiş yoksa allah göstermesin sakatlık felan yapıomuş ayyyyy ne kızlar bu benim çektiğim bu kadar şeyin üzerine hala çalışıyorum adamlar halime acıyıp izide vermiyor offfffffffff........en yakın zamanda iş bulup çıkmam gerek burdan yardım gerek kızlar bilginiz olsun....
canım yardımcı olabılecegım bırılerı yok ama derımkı sakın iş bulmadan cıkma işinde cünkü valla televizyondan izliyorum innankı aglamamak için zor tutuyorum kendımı bizim işler yok denılecek kadar suan işleri yok boş boş beklıyorlar iş yerınde bızım işte tekstıl kırızden cok etkılerndık allah yardımcımız olsun işallah allahım sana bol paralı rahat olabılecegın imkanlar sunar canım öpt
bende öğlen çorba,tavuk şinitzel ve yoğurt yedim birazdan türk kahvesi içicem pilav vardı yemedim ekmede yemedim nie kilo veremeiom ben yaww
kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?
bence birden vereceksin sen canım ,ekmek yememen harika bişey yerimsenibencanım ben de hiç maydonoz yemem..
sabahtan beri çalıştığım der sebzeler üzerine kızlar maydonoz öyle faydalıymış ki..belki ilaç gibi yemeye başlarım ben de..
hoşgeldin canım ben de yeni sayılırım burda..herkesin yakın kilolarda olması çok guzel yerimseniben
ebtuna harika gidiyorsun bence de..mantıda kendini tuttun bu süper bişey.. ben diyet yaptığım için evde öle şeyler yapmamaya çalışıyorum olunca yıyorum çunku..
inşallah canım ama bu benim normal yemeğim yane ben ekmek yemem ne öğle yemeğinde ne de akşam aslında az yemek yerim son zamanlarda yemek işini abarttım bide tatlı ekledim bu bana fazla geldi orta okulan beri topluyum ergenlik çağından kalma ama son 3 yılda yani işe girdikten sonra çok aldım otura otura olcağı buydu
şimdi yediklerime biraz daha dikkat etmeye başladım sirkeli suyumu içiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok sıkıcızaten bol su içerim su kurbağası diolar bana o derece :) ama bünye meselesi sanırım kilo alırım ama veremem
bence karamsar olmamalısın canım, ben de ergenlikten beri kiloluyum, geçen sene diyetisyenle 65e kadar düştüm, yine gece geç saatte yemeseydim almazdım kilomu muhtemelen:)
bazı bünyelerin çabuk aldığı doğru ama sağlıklı yaşadıktan sonra kilolar bizden korksunkaydirigubbakcemile5
ebtunacım bu avatarım eskı yanı bundan önce bu grptaydım 68 inince havalandım galıba ama 69 grbuna gıttım ve havamı aldımselam kızlar ben geldim yine...diyeti bozmuyorum,tam gaz devam inşallah...
ben de şimdi buharda brokoli,brüksel lahanası,kabak haşladım onları yicem...ben her gün mutlaka bi öğünümde haşlanmış sebze yiyorum,,annem sağolsun haşlıyor,lahana da koyuyor ama bugün yoktu...yoğurt + 2 dilim çavdar ekmeğiyle yiyorum inanılmaz tok tutuyor kesinlikle tavsiye ederim cokacimcoook
dün evdekilere mantı yapmıştım,ben kesinlikle yemedim,aferin bana :hooray:
bugün de annem kuru patlıcan biber dolması yapmış bayılırım ama kesinlikle yememeliyim
tavuk haşladım,akşam ondan bi tane yemeyi düşünüyorum
sevil avatarına bayıldım ne güzel yapmışsın canım yaa,iyi fikir...
kocalara gelince..benim eşim 1,76 boyunda 76 kilo...ama çok yemesine rağmen kilo almayan bi yapısı var,tatlı krizleri vardır,her gün mutlaka çikolata ya da tatlı bi şeyler yer,hiç bi şey bulamasa gece kalkar kaşık kaşık nutella yer ama kilo almaz,aslında ben biraz daha iri yapılı olmasını isterdim:asigim:
bu arada kendimi biraz hafiflemiş hissediyorum inşallah öyledir,yarın tartılıcam inşallah üzülmem:1rolleyes:
saol canım inşallah 2006da spor salonuna gittim 6 ay spor yaptım vücutum sıkılaştı ve inan çok az kilo verdim 2 kg falan aynı anda 1 ay sıkı rejim yaptım herbal life kullandım ama yok veremedim artık vermem lazım o zaman 60 kg dım die kızıodum şimdi off
ebtunacım bu avatarım eskı yanı bundan önce bu grptaydım 68 inince havalandım galıba ama 69 grbuna gıttım ve havamı aldımdöndüm cok sukur eskıye az kaldı ama umudedıyorum bu hafta yenı avatar kılo resmı koymaya işallah olur diyorum dedımye canım cok tatlı istıyorcokacimcoook bugun kendımı zor tutuyorum az daha gıdıp tatlı turu seyler alıcaktım almadım ama cok cebellesıyorum kızlar bırtek dun 1500 kalorıye cıktım ve hala onun suçlulugu içimde gırtlamı sıkasım gelıyor :uhm::mymeka:
teşekkür ederim canıma.s....
benim 8 aylık bi oğlum var ve ona annemle babam bakıyorlar...onlar aslında ankara da oturuyorlar ama oğluma baktıkları için şu anda bizimle kalıyorlar yani beraber yaşıyoruz yerimseniben o yüzden evde her gün değişik yemek pişmek zorunda...ben diyet yapıyorum diye onları da engelleyemem ki :1no2:
kendimi tutmam lazım başka yolu yok...her görenin ne kadar kilo almışsın,içerde bi tane daha mı var?demesinden bıktımklava:
inşallah kazanıcam bu savaşıa.s
bak sen 60 kg olmuşsun bir zamanlar, ben hatırlamıyorum bile 60 olduğum zamanları, azimli ol, atıştırmaları azalt, gece yemek yeme, spor yap eminim her şey yolunda olacak:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?