slm senacımmm çocukların kursta olmasına çok sevindim canım benimde kızım kursta
ben istanbula gelin geldim canım 16 sene oturdum sonra eşimin tayini çıktı 2 sene olmak üzere şimde mersin deyiz ama pek alışamadık buralara yapacak bişey yok kısmetmiş
canım eşinin mesleqi neydi..kaç yıl kalacaksınız mersinde tekrar buraya dönme ihtimaliniz varmı aslıcım..
allah sonumu hayır etsın kızlar 6 gundur üzerımde bır nazar var hissedıyorum.
pazar gunu kamyonun altında kalıyodum son anda kurtuldum...
evde her gun bi şey mutlaka kırılıyo ...dün rondo kırıldı
bugun patates doğrayıcı...diğer gunler nerdeyse her akşam benım bardağımdakı cam kaşıklar...
ayyy kızlar bana dua edın ya..
nazarın kımden oldugunu bıliyorum da zorunlu görüştüğüm birisi ne yapayım...
ara ara oluyo böle evde borcamlar tuz buz olur ,cam bardak ortadan kırılır,nazar boncuklu cam bardak boncuk yerıne yakın belınden delınır ne hıkmetse...
allahım herkesın yuvasını art niyetli insanlardan uzak tutsun korusun inşallah(aminnnn)
canım hergün 7 ayetül kürsiyi okursan Rabbim selamete erdiririr ayetülkürsi koruyucu duadır herşeyden bizleri korur..
ben bugün doymadım hiç yaaa
akşam müsli yedim kesmedi geceye doğru kaçamak yapmıyım diye bi kase çorba içtim ama hala açııımmm :84::84:
canım bu perşembenin bize oynadıqı bir oyun..yarın bildirim günü olduqundan özellikle bugün kaçamak yapmamaya çalışıyoruz ama akşam olurken herşey canımız istiyor..bu oyuna gelme canım..bnm yine simit krizim tuttu sabahı zor edicem..yaprak almıştım hafta sonuna sakladım zor tutuyorum kendimi sarıp yememek için.. kurstan aldıqım erişte ve mantıdan canım çekiyor hep hafta sonuna sakladım..zaten hafta arası hep cıss şeyler yedim yarın artıda çıkıcam aslında bu hafta sonu kaçamak yapmayı hiç haketmiyorum..ama yapıcamm
gül agacının dalına bağlıcam kırmızı ufak bir keseye koyup bozuk paragül agacı olmayan balkonuna koyar cam önüne koyar bereket olsun diye gül agacının altınada resim çizcem yanlış bişey yok yaptığımda niyet önemli sadece
hurafe diyoruz dimii laf dinle biraz kuzuu
iyi akşamlar
oyyy dünki uykum yüzenden spora gidememiştim buakşam extra günümdü gittim terattım birde kese attırsam tam olucakkk:87:nasılsınız?iyi gibsinzi çoğunu okumadım ama:))
eşimin vadisi başladı ama içide yanmıştır 3übirarada içicez olurmu kızlar ben içemmiiii:26:
4birarada olammıııı
menümü yazayım..bakayım nediyeceksinzi...kimse çıkmadan yazayımda barii
uyanınca 1bardak ıklık su,1incir
kahvaltı
2dilim tost makinasınd akızarmış çavdar ekmeği(hava soğuktu içim ısınsın dedimüstüne azcık tereyağ)
peynir,zeytin,söğüşlerr..
1.ara
6tane falan çilek ama baya şekersiz tamdiyetti yani
500ml su
öğlen
ıspanak yemeği içnde bulgur var azcık pirinç nooooo
yogurtla azda ekemk çünkü kursat bayılmamak için
2.ara
500mlsu
sat 16:00
arkdaşa uğradım biraz fazla ara oldu ama
1tane dolma biber etsiz
yarımkase yoğurt
pırasa kavurma
2bardak çay şekrsiz
ve spora giderim gelirim ordada 1litre su...
40dakka bantta yürüdm,25dk ayakta pisklet
25dkka otur pisklet bukadar
öyle işte nasılllllşimdide kahve zamanı eşim kurtalar vadiden beni görmez ama azyanında oturayımm
merak eden varmı bilmiyorum
buarada hala adet olmadım arda sancı geliii gidiiiiyarınd abekleyimde nolur nolmaz evli insanız c.tesi sabh test yapayım olmazsam:26:hayde iyi gecelrrrrrr
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm zaten yakında topiqin adını deqiştirecem..zayıflamak için 70-79 topiqine gelip hamile kalanlar topiqi koyucam
merhaba kızlar hepinize iyi kilo vermeler diliyorum geçen sene bu topikte çok yazdım ben çok tırmaladım kilo vermek için malesef olmadı kas kaybettim yağlarm kaldı bende pes ettim 6 diyet filan yapmadım kilolar zaten kas verdiğimden iki misli geri geldi pes ettim diyetisyene gittim şimdi 65 kiloya indim 7 ayda. başlangıç kilom 83 tü :26:
14 kilo yağ verdim şimdi yağ oranım düşük çok şükür kurtuldum yağlardan. eski arkadaşlarım beni tanıyan varmı aranızda diye bakmaya geldimhepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum sakın pes etmeyin
ben seni şuan bulunduqun topikten hatırlıyorum..sayenizde geldiqimle gittiqim bir olmuştu..
saol canım
sena canım bu arad ben geçen haftanın cezasını hala çekmedım ....hastaydın ya kendımı yormayım dıye...