70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eşinin mesleqi neydi..kaç yıl kalacaksınız mersinde tekrar buraya dönme ihtimaliniz varmı aslıcım..

canım hergün 7 ayetül kürsiyi okursan Rabbim selamete erdiririr ayetülkürsi koruyucu duadır herşeyden bizleri korur..

ben bugün doymadım hiç yaaa
akşam müsli yedim kesmedi geceye doğru kaçamak yapmıyım diye bi kase çorba içtim ama hala açııımmm :84::84:

canım bu perşembenin bize oynadıqı bir oyun..yarın bildirim günü olduqundan özellikle bugün kaçamak yapmamaya çalışıyoruz ama akşam olurken herşey canımız istiyor..bu oyuna gelme canım..bnm yine simit krizim tuttu sabahı zor edicem..yaprak almıştım hafta sonuna sakladım zor tutuyorum kendimi sarıp yememek için.. kurstan aldıqım erişte ve mantıdan canım çekiyor hep hafta sonuna sakladım..zaten hafta arası hep cıss şeyler yedim yarın artıda çıkıcam aslında bu hafta sonu kaçamak yapmayı hiç haketmiyorum..ama yapıcamm

hurafe diyoruz dimii laf dinle biraz kuzuu

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm zaten yakında topiqin adını deqiştirecem..zayıflamak için 70-79 topiqine gelip hamile kalanlar topiqi koyucam çaqırın hamiş kalmak isteyenelri bizim topiqe boşuna oyalanmasınlar hamiş topiklerinde

ben seni şuan bulunduqun topikten hatırlıyorum..sayenizde geldiqimle gittiqim bir olmuştu..

saol canım

sena canım bu arad ben geçen haftanın cezasını hala çekmedım ....hastaydın ya kendımı yormayım dıye...

iyi akşamlar arkadaşlar, uzun zaman yazamadım. Annemler geldi şehir dışından.Bu arada benim diyet güme gitti.şimdi sil baştan başlayacağım. bu arada ders de çalışıyorum açık öğretim 4. sınıftayım, sınavı atlatayım işi daha sıkı tutacağım inşallah. Herkese tekrar iyi geceler.

kızlarrr iyi geceler yarın tartıda görüşmek üzere :18: :18:

iyigeceler kızlar bende yatıyorum uyku gözümden akıyor..

nasıl yaptın canım yaaa maşallah bende kilo vermek istiyorum artık ama yapamıyorum dayanamıyorum yarın tartılmaya korkuyorum ilk hafta kilo verdim bu 3 hafta ama yine veremedim heralde ağlamak istiyorum :2::2::2::2:
hata yapıp yapmadığını gözlemlemen lazım .aynı şeyleri yapıyosan kilo vermeni engelleyen sağlık sorunların yada bikaç arkadaşımızda ortaya çıkan süpriz hamilelikte olabilir senanında dediği gibi kilo vermeye gelip hamile kalanların topiği burası darısı inşallah tedavilerinde sonuç alamayan ve hasretle bebek sahibi olmayı isteyenlerin başına.bence sende bi kendinikolaçan et ne hata yapıyosun bul.muhakkak bişi varki 2 haftada bi değişim olmamış.yoksa en az 100-200 gr bile olsa bi değişim olurdu

bugün yaşadığım tarihi olayı size anlatayım
benim sevgili bidenecik bi eltim var kendisi benden sonra evlenmiş ama benden yaşça oldukça büyük.kendisi nişanlılığı evliliği süresince yani bu benim evlenmemle bir yani yaklaşık 9 senedir.resmen kayınvalideme geliyo oturuyor iş oldumu çocuğu bahane ediyor resmen beni ve anne babamızı hizmetçi yerine koyuyodu.yakın zamanda ben artık dayanamadım beraber olduğumuz bi gün yemek yedik ama masayı falan toplamadım inanmazsınız bulaşıkları kayınpederim yıkadı bu hatun kayınvalideme anne bak kızım oynarken resimlerine videolarına bak dedi bakıştı gülüştüler vs.sonrasında ben 1 kere daha toplamadım etmedim her kayınvalide gibi benimkide hemen kocama neden yapmıyo etmiyo falan dedi kocişimde hep omu yapacak dedi.kayınvalidemde diğer oluna bundan sonra oda geldimi yapacak ben oturucam vs diye çemkirdi.kaynımda bunu karısına yetiştirdi.hanım sonra bize küstü kayınvalidemle konuşmadı eşimle aynı yerde çalışmasına rağmen suratına bakmadı nerdeyse 2 hafa kadar.neyse sonra işi düşünce kayınvalidemle barıştı vs.neyse işte benle konuşmuyo 2 kere denk geldik birinde suratıma bile bakmadı zoraki tokalaştı 2.sindede yanımda kocam vardı ne bana ne kocişime pas verdi transit geçti.neyse bugüne gelelim.misafirliğe gittkya kayınvalidem ve ordaki teyzemiz bizim hatırımıza vs barışın git sarıl vs dediler.bende hanım bana tafra yapacak bide ben ayağına gidicem oldu canım dedim.hiç ısrar etmeyin dedim. hanım zade içeri girdi ısrar etmeyin anne olmaz vs dedi ben cvp bile vermedim.sonra bi anda odada yanlız kalmış bulunduk durup dururken bana laf attı arkamdan dedikodu yaptın vs. bende ne dedikodu yaptım söyle dedim.anneme sor anlatsın dedi.yo sen anlat dedim o niye anlatsınki dedim.yok ıh mıh dedi.bende zaten dedim sen çirkefsin üste çıkarsın bi şekilde bu yüzden hiç konuşmayalım dedim o sırada içeri anne ile o teyze geldi.onlara duyuracakya ben çikefim ha falan dedi.yo dedim çirkef değil çirkeflik yaparsın dedim ama görmeniz lazım ben normalde asla böyle tartışma ortamında bulunmam laf derken bile sinirler ağlar orayı terkederim.hatun böyle olacağını düşündü ama yanıldı bilmiyolarki ben burda senayla eğitim alıyorum süper ötesi rahatlamış pozisyondayım.daha çok sözler geçtide çok uzun oldu yazım bu yüzden kısa kesiyorum.normalde bu duruma üzülürdüm neden böyle oldu idye ahlanır vahlanırdım :26:ama içime ne kaştıysa feci mutlu ve huzurluyum.beni engellemeseler daha sayıp duracaktım eşim bile hayret etti dışarıdaydı içeri girdi ben ağlar çıkarsın sandım ama son durumda biraz daha ileri gitseydin o ağlayıp çıkacaktı dedi

yuru be kuzum kim tutar seni bende arkandayim..... bende aynen insanlar bana ne desede ben onlari kramam ama bende insanlarin beni kirdigi gibi kirmak istiyorum su icine kacan seyi arada banada yolasana kizzz.......

yuru be kuzum kim tutar seni bende arkandayim..... bende aynen insanlar bana ne desede ben onlari kramam ama bende insanlarin beni kirdigi gibi kirmak istiyorum su icine kacan seyi arada banada yolasana kizzz.......
ya benim hatun çok aldandı zannetti laf söyleyemem ben başkadım saydırmaya o bir iki bişi dedi ama hazırlıksızdı.ben öldürücü vuruşlar yaptım sizin geleceğinizi blmiyodum dedi bende tabi sizz tek evlatsınızya ondan bilememişindir dedim
ısrarla bana sus dedi kaynvalidem ve o teyze bende yok dedim ben sessizim diye konuşamam sanmayın dedim konuşmam gerektiğinde konuşurum ve hiçte susmam dedimdim yemin ediyorum 3 de şok oldu benim o halime.bide durum çok komik ben oturuyorum sağımda yetze solumda kayınvalidem eltim karşımda tek resmen uyanığında önde gideni lafları inceden inceden kimse yokken söylüyo etrafım dolunca laf ebeliği yapıyo ama çok yanıldı hemde çok beklediğinden fazla hazılrıklıydım ve bunu kendide dedi boş gelmemişin buraya epey hazırlanmışsın.sadece bu sözü yeter zaten böyle bi rakip olacağımı asla tahmin edemedi yeminle hala gülüyorum feci mutluyum kimsenin söyleyemediğini söyledim zaten doğru şeyide yaptığıma inandım duyduklarımdan sonra sana hizmet ettm dedim ne yaptınki bana dedi hiçbişi yapmadın dedi .yani yazıklar olsun derim bundan sonra kızıyla ondan çok ilgilendim kızı benim için deli divane oluyoken onu bile soğuttu benden.kızımada bişi yapmadın dedi.zaten nasıl bi anne olduğunu kızının sarfettiği şu sözden anlamak yetiyor.eşim tesadfen kulak misafiri oldu.6 yaşında kız annesinin beni görmek istemediğini birine söylerken duymuş.yani nasıl bi annedirki bu kızının yanında herhangi bir aile bireyi hakkında ileri geri konuşur.yuh diyorum artık onun anneliği insanlığı bukadarmış.dediğim kadar çirkef ve nankör biri oh mosmor yaptım onu bugün

ee öyle olucak galiba senacımm..sizlerin kliosu azalmış biz şişkolarda hamile kalırsak nolur bilmem planlar yatar,yane diyosunki burası uğurlu geliyor haaaolabülür valla stres attımm ve hamile kaldım dersemm şaşmayınnnnisminide değiştirme ,çok yığILMA olur hatta topiğin esrarengizi kalmazzz,biz böle devam edelim kalırsam bana yine menülerime yorum yaprsın değilmiiiya nasip bakalımmöptüm kaptanımm....

günaydın............günaydın.............
bugün açılılşı yapmak bana nasip oldu.okuyacaktım ama benden önce kimse yazmadan yazayım dedim.
hayırlı cumalar hepimize...
bildirimimide yapayım gelmişken
başlangıç 78
geçen hafta 68.5
bu hafta 67.2(senaaaaaaaaaa benide mavile artık)
giden 1300
toplam giden 10800
hedef 65

günaydın gününüz aydın olsun kızlar :80:

gelelim bildirime gerçek olarak geçen hafta 76 kilodan başladım. bugün 73 giden 3 oleyyy hedef 60

kahvaltıda 1 tane salatalık(tuzsuz), yumurta, 1 bardak çay ve 1 tane çavdar ekmeği yedim. öğlen kararsızım ama akşam kıymalı tarhana çorbası bol salata var

Son düzenleme:

eline diline sağlık tatlım anladığım kadarıyla sizin iyi niyetinizden faydalanıp kendisi bir şekilde işlerden kaçıyordu (yanlış anlamadıysam.). klasik akıllı geçinmeye çalışan tiplerden. ayrıca çocuğun bunlardan haberdar olması hiç iyi değil :26:

ayyy kızlaaarr, bildirim geldii valla
ben cok pis dünden kalmayım, üniversiteden arkadaşlarım geldi dün yatıya, saat 4te yattım, simdide işteyimm
dün gece cok pis kaçamaklar yaptım, 4 tane miller bira , 1 tane piko ve 2 su bardağı patlamış mısır yedim
şu an midem, başım cok fenaaa, ama değdi walla cok eğlendim dün, ii geldi

bildirimimi de yazıııyımmm

başlangıç : 75 kg
geçen hafta : 68,4 kg
bugün : 67,5 kg
giden : 900 gr
toplamda giden : 7,5 kg
hedef : 62 kg

dün o biraları içmeseydim en az 1 kg wermiş olurdum ama oldu bikerem

günaydın kızlarrr... bu hafta hiç dikkat etmemem ve regl olmama ragmen - 300deyim.. başlabgıcım 14 şubat.. toplamda giden 9.6.. yeni kilom 67.4 hedefim 64

günaydınnn günaydınnnnn:92: :92: :92:

başlangıç 71.3
geçen hafta 63.1
bu hafta 61.9
giden 1.200
toplam giden 9.400
hedef 60

çizelgemi ileri atayımmmmmmmmm

günaydın çıtırlarımm :79: herkese hayırlı cumalar ve güzel bildirimler diliyorum

senadan eqitim alıyormuşş bensiz bişey yapamıyomusun kızım senn gel ısırıyım seni çok tatlısınn

kıss sen fransız kalmışsın konuya onun içine ben kaçmışım

kıss yok o işin esprisiydi topiqin adını falan deqiştireceqim yok

ooo emine ablammm ne güzel bildirim bu böylee hayhay ablacım bu hafta mavisin

küçüktüm..akşam film izlyorduk ailece evde..filimde köpüklü biralar içilmeye başladı..ben bir anda lavaboya gidip istifra ettim..miden inanılmaz bulanmıştı..ogün bu gündür biranın adını bile duysam içim dışıma çıkıyor..zaten bildirim yapıp simit yicem diye kahvaltı yapmadım şimdi yine lavaboya gididcem nerdeyse...içme canım yaa dinimizde haram heleki bir bayana asla yakışmıyor bence..böyşe dediqim için kırılma lütfen bana..

Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar herkese
Ben de kilo bildirirmimi yapayım iftiharla

Başlangıç; 81
Geçen hafta; 76
Bu gün ; 74
Hedef; 65
Toplamda giden; 7

günaydınnn günaydınnnnn:92: :92: :92:

başlangıç 71.3
geçen hafta 63.1
bu hafta 61.9
giden 1.200
toplam giden 9.400
hedef 60

çizelgemi ileri atayımmmmmmmmm

geçen haftanın acısını çıkarmışsın cnm tebriklerr

bu arada özele bildirim yapmayı unutmayın tekrar söylemicem

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.6
bu hafta 65.4
gelen +800
toplamda 24.600
hedef 60

simit alma saatim geldi hemen alıp geliyom laptop açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…