70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederimm

kız yeşim siizn şu düğün meselesınden dolayı amcanlara gergindim, hışmına eltın mı ugramış...

abimin bi lafı var bayılıyorum nankör insanlar için altın kural:1 iyilik yap,1 kafasına vur....

canım çekememezlıkler sorsuzlar her ailede var.sende içine atan bi tıpsin en son patlamışsın halıyle...

ama sana tavsıyem ıçine atma kiminle ne sorunun varsa al akrşına konuş ya da şakayla ima et,bi şekılde söle biriktirme sakın tatlı sert olup ...

her kes senın ne düşündüğünü ne hissettiğini bılsın....o zaman daha saygı görürsün...

kılom 73.3

yok ablacım kırılmam saygı duyarım
ben de küçüktüm, ilk babamla içmiştim biramı, nasıl bir şey olduğunu bil ki merak edip bilmediğin ortamlarda içme demişti.. babamla çok kez kadeh tokuşturduğumu bilirim.. kendisi simdi 5 yıldır namazında, bir lokma da içki sürmedi ağzına.. ama yılbaşlarında benim kadehimi o doldurur.. ben içiyorsam bu babamı bile ilgilendirmez, o benimle rabbimin arasında sonucta.
yakışmadığını düşünebilirsin, saygı duyarım, ben içtiğim zaman ki bu en fazla ayda2 kere oda arkadaşlarladır, vicdani olarak rahatsız olmuyorum hzursuzluk da duymuyorum, herkesin kendi hissiyatı, önemli olan sey bence herkese saygılı olmak, din kul ile Allah arasındadır sadece.. herkes düşüncelerini tabiiki söyler ama kimse kimseyi zorlayamazz dimi ablamm ( sen öyle yaptın anlamında demiyom, düşüncemi sölüyom )

günaydın çıtır kızlarrr hepimizin cuması mübarek olsun
sabah regl sancısıyla uyandım 2 gün erken oldu ama geç kalmasından iyidir 3 çocukla değilmiiiii

veeeeee regle vede haftaiçi kaçamaklara ramen sonuç 1 kiloo :3
başlangıç.77
geçn hfta.75
bugün. 74

senacımm eşim memur canım ve burda 7 sene kalma zorunluluğumuz var 2 senemiz geçti kaldı 5 seneama emekli olma durumuda var daha erken
şöyle söyleyim canım inş.rabbimizin izniyle 2015 de istanbuldayız canım evimizi bile satmadık geri dönücez diye hayırlısı artık

kızzz deniz nerdesinn sen gördüm seni şimdiii tüm hafta nerelere gittiiiin haber wermeden cok merak ettim ben defalarca yazdıııım

tebrik ederiiiimmmm

Aferin kızz devat et böylee65::kötülere hücuummm

canım güzel söylüyorsun da o biraz yapı meselesi insan istese de dogru oldugunu bılsede yapamayabılıyor yani.HUy bu bıraz da ben 30 yasına geldım bıraz kırdım kendımı ama tam ıstedıgım gıbı deılım :84:yapım bu yanı yeşime benziyom bende

Kızlar soyle bı bakıp cıkayım dedım kılo veren herkesı kutluyorum,veremeyenlere de haftaya daha fazlasıyla verirler inşallah diyorum.Ben bugun izinliyim işe gitmiycem.Yarın oğluma dogum günü yapıcaz evde hazırlık,temizlik v.s yapıcam işim cok yani.arada uğrarım öpüyorum hepinizi:80::79:

kızlar günaydın ben geldim ceeeeeee diyip gidecem bildirim yapmaya geldim çok yoğunum malum misafirler var. pazartesi kavuşacaz artık. okuyamadım eskileri. ama sizi çok özledim misafire rağmen gramlar gitti.

başlangıç: 74.2
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.7
giden: 400 gram
toplamda:7.5

öptüm sizi

gittmeeee ben çeni cok öçleeediiimmmm

kızzz deniz nerdesinn sen gördüm seni şimdiii tüm hafta nerelere gittiiiin haber wermeden cok merak ettim ben defalarca yazdıııım

canım demiştim ya misafirlerim var diye. gezmekten fırsatım olmadı inan. pazartesi görüşürüz çok özledim sizlerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiii öptüm kocaman

canım demiştim ya misafirlerim var diye. gezmekten fırsatım olmadı inan. pazartesi görüşürüz çok özledim sizlerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiii öptüm kocaman

ben bilmiyodum, kimse de demedi, merak ettim, dedim bebiş fln mı hastalandı, koyyykkktuuuum
sewindim ama kıskandımda, git sen misafirlerinle gez eğlen hıh
öperim anacım seni,,,kendine dikkat ett, cok özletme kendini böleee

benim düşünceli arkadaşım çok saolllll öptümmmm

eveeet.. bildirimi yapalım..

boy 174
başlangıç kg.......91
geçen hafta kg...78.2
bu hafta kg........76.2
bu hafta giden....2000gr
toplamda giden...14.8

güne kahvem ve 300 mekikle başladım.. aydın bi gün olsun hepimize...

KIZLAR BEN HALA ŞOKTAYIM

Başlangıç:80.6
Geçen Hafta :80.6
Bu hafta : 78.1
Giden:2.5 kg
T.giden: 2.5 ==> daha yeni başladık anacım

uaaa demekki neymiş...Müge eski haline geri dönmüş ve tam gaz hedefinde ilerliyormuş çıtır guzularıyla birlikte...hiiaaaa çok mutluyum uleeeeeeeen....

maşallah canım

maş. canım ne güzel vermişsin neler yaptın anlatırmısın eeeeeeee bide boy olunca süper olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…