günaydın............günaydın.............
bugün açılılşı yapmak bana nasip oldu.okuyacaktım ama benden önce kimse yazmadan yazayım dedim.
hayırlı cumalar hepimize...
bildirimimide yapayım gelmişken
başlangıç 78
geçen hafta 68.5
bu hafta 67.2(senaaaaaaaaaa benide mavile artık)
giden 1300
toplam giden 10800
hedef 65
günaydınnn günaydınnnnn:92: :92: :92:
başlangıç 71.3
geçen hafta 63.1
bu hafta 61.9
giden 1.200
toplam giden 9.400
hedef 60
çizelgemi ileri atayımmmmmmmmm
holeyyyyy yaşaasıııın maşallaahhhhh
2 hafta sonra hedeftesn sen anam
günaydın çıtırlarımm :79: herkese hayırlı cumalar ve güzel bildirimler diliyorum
senadan eqitim alıyormuşş bensiz bişey yapamıyomusun kızım senn gel ısırıyım seni çok tatlısınn
kıss sen fransız kalmışsın konuyaonun içine ben kaçmışım
kıss yok o işin esprisiyditopiqin adını falan deqiştireceqim yok
ooo emine ablammm ne güzel bildirim bu böyleehayhay ablacım bu hafta mavisin
küçüktüm..akşam film izlyorduk ailece evde..filimde köpüklü biralar içilmeye başladı..ben bir anda lavaboya gidip istifra ettim..miden inanılmaz bulanmıştı..ogün bu gündür biranın adını bile duysam içim dışıma çıkıyor..zaten bildirim yapıp simit yicem diye kahvaltı yapmadım şimdi yine lavaboya gididcem nerdeyse...içme canım yaa dinimizde haram heleki bir bayana asla yakışmıyor bence..böyşe dediqim için kırılma lütfen bana..
günaydın kızlarrr... bu hafta hiç dikkat etmemem ve regl olmama ragmen - 300deyim.. başlabgıcım 14 şubat.. toplamda giden 9.6.. yeni kilom 67.4 hedefim 64
günaydın çıtır kızlarrrhepimizin cuması mübarek olsun
sabah regl sancısıyla uyandım 2 gün erken oldu ama geç kalmasından iyidir 3 çocukla değilmiiiii
veeeeee regle vede haftaiçi kaçamaklara ramen sonuç 1 kiloo:3
başlangıç.77
geçn hfta.75
bugün. 74
senacımm eşim memur canım ve burda 7 sene kalma zorunluluğumuz var 2 senemiz geçti kaldı 5 seneama emekli olma durumuda var daha erken
şöyle söyleyim canım inş.rabbimizin izniyle 2015 de istanbuldayız canım evimizi bile satmadık geri dönücez diye hayırlısı artık
Aferin kızz devat et böyleebugün yaşadığım tarihi olayı size anlatayım
benim sevgili bidenecik bi eltim var kendisi benden sonra evlenmiş ama benden yaşça oldukça büyük.kendisi nişanlılığı evliliği süresince yani bu benim evlenmemle bir yani yaklaşık 9 senedir.resmen kayınvalideme geliyo oturuyor iş oldumu çocuğu bahane ediyor resmen beni ve anne babamızı hizmetçi yerine koyuyodu.yakın zamanda ben artık dayanamadım beraber olduğumuz bi gün yemek yedik ama masayı falan toplamadım inanmazsınız bulaşıkları kayınpederim yıkadı bu hatun kayınvalideme anne bak kızım oynarken resimlerine videolarına bak dedi bakıştı gülüştüler vs.sonrasında ben 1 kere daha toplamadım etmedim her kayınvalide gibi benimkide hemen kocama neden yapmıyo etmiyo falan dedi kocişimde hep omu yapacak dedi.kayınvalidemde diğer oluna bundan sonra oda geldimi yapacak ben oturucam vs diye çemkirdi.kaynımda bunu karısına yetiştirdi.hanım sonra bize küstü kayınvalidemle konuşmadı eşimle aynı yerde çalışmasına rağmen suratına bakmadı nerdeyse 2 hafa kadar.neyse sonra işi düşünce kayınvalidemle barıştı vs.neyse işte benle konuşmuyo 2 kere denk geldik birinde suratıma bile bakmadı zoraki tokalaştı 2.sindede yanımda kocam vardı ne bana ne kocişime pas verdi transit geçti.neyse bugüne gelelim.misafirliğe gittkya kayınvalidem ve ordaki teyzemiz bizim hatırımıza vs barışın git sarıl vs dediler.bende hanım bana tafra yapacak bide ben ayağına gidicem oldu canım dedim.hiç ısrar etmeyin dedim.hanım zade içeri girdi ısrar etmeyin anne olmaz vs dedi ben cvp bile vermedim.sonra bi anda odada yanlız kalmış bulunduk durup dururken bana laf attı arkamdan dedikodu yaptın vs. bende ne dedikodu yaptım söyle dedim.anneme sor anlatsın dedi.yo sen anlat dedim o niye anlatsınki dedim.yok ıh mıh dedi.bende zaten dedim sen çirkefsin üste çıkarsın bi şekilde bu yüzden hiç konuşmayalım dedim o sırada içeri anne ile o teyze geldi.onlara duyuracakya ben çikefim ha falan dedi.yo dedim çirkef değil çirkeflik yaparsın dedim ama görmeniz lazım ben normalde asla böyle tartışma ortamında bulunmam laf derken bile sinirler ağlar orayı terkederim.hatun böyle olacağını düşündü ama yanıldı bilmiyolarki ben burda senayla eğitim alıyorum süper ötesi rahatlamış pozisyondayım.daha çok sözler geçtide çok uzun oldu yazım bu yüzden kısa kesiyorum.normalde bu duruma üzülürdüm neden böyle oldu idye ahlanır vahlanırdım :26:ama içime ne kaştıysa feci mutlu ve huzurluyum.beni engellemeseler daha sayıp duracaktım eşim bile hayret etti dışarıdaydı içeri girdi ben ağlar çıkarsın sandım ama son durumda biraz daha ileri gitseydin o ağlayıp çıkacaktı dedi
kız yeşim siizn şu düğün meselesınden dolayı amcanlara gergindim, hışmına eltın mı ugramış...
abimin bi lafı var bayılıyorum nankör insanlar için altın kural:1 iyilik yap,1 kafasına vur....
canım çekememezlıkler sorsuzlar her ailede var.sende içine atan bi tıpsin en son patlamışsın halıyle...
ama sana tavsıyem ıçine atma kiminle ne sorunun varsa al akrşına konuş ya da şakayla ima et,bi şekılde söle biriktirme sakın tatlı sert olup ...
her kes senın ne düşündüğünü ne hissettiğini bılsın....o zaman daha saygı görürsün...
kılom 73.3
kızlar günaydın ben geldim ceeeeeee diyip gidecem bildirim yapmaya geldim çok yoğunum malum misafirler var. pazartesi kavuşacaz artık. okuyamadım eskileri. ama sizi çok özledim misafire rağmen gramlar gitti.
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.7
giden: 400 gram
toplamda:7.5
öptüm sizi
kızzz deniz nerdesinn sen gördüm seni şimdiii tüm hafta nerelere gittiiiin haber wermeden cok merak ettim ben defalarca yazdıııım
canım demiştim ya misafirlerim var diye. gezmekten fırsatım olmadı inan. pazartesi görüşürüz çok özledim sizlerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiii öptüm kocaman
ben bilmiyodum, kimse de demedi, merak ettim, dedim bebiş fln mı hastalandı, koyyykkktuuuum
sewindim ama kıskandımda, git sen misafirlerinle gez eğlen hıh
öperim anacım seni,,,kendine dikkat ett, cok özletme kendini böleee
KIZLAR BEN HALA ŞOKTAYIM
Başlangıç:80.6
Geçen Hafta :80.6
Bu hafta : 78.1
Giden:2.5 kg
T.giden: 2.5 ==> daha yeni başladık anacım
uaaa demekki neymiş...Müge eski haline geri dönmüş ve tam gaz hedefinde ilerliyormuş çıtır guzularıyla birlikte...hiiaaaa çok mutluyum uleeeeeeeen....
eveeet.. bildirimi yapalım..
boy 174
başlangıç kg.......91
geçen hafta kg...78.2
bu hafta kg........76.2
bu hafta giden....2000gr
toplamda giden...14.8
güne kahvem ve 300 mekikle başladım.. aydın bi gün olsun hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?