senaaa kız bizede simit alsananaaaaa yiyek şurdaaaaa
günaydın çıtır kızlarrrhepimizin cuması mübarek olsun
sabah regl sancısıyla uyandım 2 gün erken oldu ama geç kalmasından iyidir 3 çocukla değilmiiiii
veeeeee regle vede haftaiçi kaçamaklara ramen sonuç 1 kiloo:3
başlangıç.77
geçn hfta.75
bugün. 74
senacımm eşim memur canım ve burda 7 sene kalma zorunluluğumuz var 2 senemiz geçti kaldı 5 seneama emekli olma durumuda var daha erken
şöyle söyleyim canım inş.rabbimizin izniyle 2015 de istanbuldayız canım evimizi bile satmadık geri dönücez diye hayırlısı artık
KIZLAR BEN HALA ŞOKTAYIM
Başlangıç:80.6
Geçen Hafta :80.6
Bu hafta : 78.1
Giden:2.5 kg
T.giden: 2.5 ==> daha yeni başladık anacım
uaaa demekki neymiş...Müge eski haline geri dönmüş ve tam gaz hedefinde ilerliyormuş çıtır guzularıyla birlikte...hiiaaaa çok mutluyum uleeeeeeeen....
maş. canım ne güzel vermişsin neler yaptın anlatırmısın eeeeeeee bide boy olunca süper olmuşsun
canım mmmbu arada yazıyı bulamadım...PAPATYAcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar sizin olsun canım
dualarımız seninle bebişimbalım reglım bıtmedı daha
saol tatlım öğrendın bakıyomda alıntı yapmayı senı seni
bu arada 1 saat önce de eşimin bardağındaki am kaşık kırıldı....evde tabak çanak kalmıycak heralde..haha...
kız niye bize haksızlık ediyon yaşımızda ne varmışkız ben hiç haftada bir kilo veremedim ekimden beri diyetteyim sadece ve sadece bir kez 1300 gr. verdim onun haricinde 200 ile 600 gr. arası gidiyor ortalama...oyüzden haftada bir kilo bana uzak ama benim yaş,böbrek ve tansiyon sorunu dezavantajım...siz genç ve sağlıklısınız verebilirsiniz kuşum
eğitim topiğine hoşgeldinizbugün yaşadığım tarihi olayı size anlatayım
benim sevgili bidenecik bi eltim var kendisi benden sonra evlenmiş ama benden yaşça oldukça büyük.kendisi nişanlılığı evliliği süresince yani bu benim evlenmemle bir yani yaklaşık 9 senedir.resmen kayınvalideme geliyo oturuyor iş oldumu çocuğu bahane ediyor resmen beni ve anne babamızı hizmetçi yerine koyuyodu.yakın zamanda ben artık dayanamadım beraber olduğumuz bi gün yemek yedik ama masayı falan toplamadım inanmazsınız bulaşıkları kayınpederim yıkadı bu hatun kayınvalideme anne bak kızım oynarken resimlerine videolarına bak dedi bakıştı gülüştüler vs.sonrasında ben 1 kere daha toplamadım etmedim her kayınvalide gibi benimkide hemen kocama neden yapmıyo etmiyo falan dedi kocişimde hep omu yapacak dedi.kayınvalidemde diğer oluna bundan sonra oda geldimi yapacak ben oturucam vs diye çemkirdi.kaynımda bunu karısına yetiştirdi.hanım sonra bize küstü kayınvalidemle konuşmadı eşimle aynı yerde çalışmasına rağmen suratına bakmadı nerdeyse 2 hafa kadar.neyse sonra işi düşünce kayınvalidemle barıştı vs.neyse işte benle konuşmuyo 2 kere denk geldik birinde suratıma bile bakmadı zoraki tokalaştı 2.sindede yanımda kocam vardı ne bana ne kocişime pas verdi transit geçti.neyse bugüne gelelim.misafirliğe gittkya kayınvalidem ve ordaki teyzemiz bizim hatırımıza vs barışın git sarıl vs dediler.bende hanım bana tafra yapacak bide ben ayağına gidicem oldu canım dedim.hiç ısrar etmeyin dedim.hanım zade içeri girdi ısrar etmeyin anne olmaz vs dedi ben cvp bile vermedim.sonra bi anda odada yanlız kalmış bulunduk durup dururken bana laf attı arkamdan dedikodu yaptın vs. bende ne dedikodu yaptım söyle dedim.anneme sor anlatsın dedi.yo sen anlat dedim o niye anlatsınki dedim.yok ıh mıh dedi.bende zaten dedim sen çirkefsin üste çıkarsın bi şekilde bu yüzden hiç konuşmayalım dedim o sırada içeri anne ile o teyze geldi.onlara duyuracakya ben çikefim ha falan dedi.yo dedim çirkef değil çirkeflik yaparsın dedim ama görmeniz lazım ben normalde asla böyle tartışma ortamında bulunmam laf derken bile sinirler ağlar orayı terkederim.hatun böyle olacağını düşündü ama yanıldı bilmiyolarki ben burda senayla eğitim alıyorum süper ötesi rahatlamış pozisyondayım.daha çok sözler geçtide çok uzun oldu yazım bu yüzden kısa kesiyorum.normalde bu duruma üzülürdüm neden böyle oldu idye ahlanır vahlanırdım :26:ama içime ne kaştıysa feci mutlu ve huzurluyum.beni engellemeseler daha sayıp duracaktım eşim bile hayret etti dışarıdaydı içeri girdi ben ağlar çıkarsın sandım ama son durumda biraz daha ileri gitseydin o ağlayıp çıkacaktı dedi
KIZLAR BEN HALA ŞOKTAYIM
uaaa demekki neymiş...Müge eski haline geri dönmüş ve tam gaz hedefinde ilerliyormuş çıtır guzularıyla birlikte...hiiaaaa çok mutluyum uleeeeeeeen....
KIZLAR BEN HALA ŞOKTAYIM
kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da uzulmesim dermisim ama uzulsun uzulinki haftaya daha iyi olsun tabi ben buhafta hayal kirikligina ugradim cunku dun tartildigimda tartida 66.8 görmüstüm ama bugun 67.4 gördüm
Bildirim:
Baslangic: 82,5
Gecen hafta:67,8
Bu hafta : 67.4
giden: 400 gr
toplam: 15,1
gunaydin kizlar benim icin berbat bi haftaydi bir indim bir ciktim dunde aksama kadar misafirkteydim arkadas turkiyeye gidecek diye ziyeret edeyim dedim birakmadi beni aksam bizimkilerde is cikisinda geldiler gec saate kadar ordaydim hic dikat edemedim
kil bil
baslangic:82.5
gecen hafta:67.9
bu hafta:67.6
guden :300
toplam giden:14.9
hedef:60
günaydın demeden dalmışım
aşağıda dizi dizi dizilen akideşler öpüldünüz
başlangıç:79
geçen hafta:73
buhafta:72.5
giden:500gr
toplamda giden:6.5
Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir..
Bildirim yapayım...
Başlangıç:90 kg
Geçen hafta: 61.7 kg
Bu hafta: 61.5 kg
Giden:200 gr
Toplam giden: 28.500 kg
Hedef kilo:55 kg
Kilo korumaya geçmiş gibi bedenim...
iki aşağı bir yukarı...
Uzun bir dönem 61 kiloydum...
Nasıl 69 da 2 ay süründüm...
Umarım 61 sendromunu daha kolay atlatabilirim...
Geçmişi okuyayımm...
günaydın canım bi açtım senin myazın çıktı karşıma öncelikle rabbim çocuklarını bağışlasın maşallah büyütmüşsün iki çocuk yeter aslında ama eşinin isteğinide göz önünde bulundur çokistiyorsa ve tabi bebeğin bakımında sana yardımcı olacaksa öle karşşıdan sevmek için bebek yapılmaz sana yardımcı olacağını düşünüyorsan yap bir tane daha derim ay bak şimdi neye benzedi biliyormusun bekara karı boşamak kolay diye bir laf var benimki ona benzediarkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..
tabii 40 yaşında birde koçiş...
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..
eşini anlıyorum aynısından bende de vararkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..
arkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?