70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senaaa kız bizede simit alsananaaaaa yiyek şurdaaaaa

dün kursa giderken 8.55te sıcak simit gelmişti simitçiye..hevesimi bugüne sakladım ve daha geç gittiqim halde yeni simit gelmemiş..sabahki simitlerden aldım..boşuna beklemişim 9a kadar..bilseydim 8de alır aç beklemezdim..okadar çok seviyorumki simiti 2 tane daha yiyebilirim..almaya giderken 1 tanelik para alıyorum yanımaa şaşırıpta 2-3 tane almıyım diye

aslıcım biz seninle msnden konuşalım özelime adresi yazarsan eklerim

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar, cuma gunu olunca asagısı en kadar kalabalık oluyo boylee :92::92:

bu haftaya regl olarak basladıgım ıcın, cuma gunu tartıda ne gorecegımı cok merak edıyodum

başlangıç : 79 kg
geçen hafta : 77,7 kg
bugün : 76,7 kg
giden : 1000 gr
toplamda giden : 2,3 kg
hedef :58 kg

hedefe gore bıraz agır ılerlıyorum sanırım, napcam bılemedımmm valla :44: yine de cok sukur dıyorummm:92:
kılo veren arkadasları canı gonulden tebrık edıyorummm

kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da uzulmesim dermisim ama uzulsun uzulinki haftaya daha iyi olsun tabi ben buhafta hayal kirikligina ugradim cunku dun tartildigimda tartida 66.8 görmüstüm ama bugun 67.4 gördüm

Bildirim:

Baslangic: 82,5
Gecen hafta:67,8
Bu hafta : 67.4
giden: 400 gr
toplam: 15,1

kizlar regl oldum bu hafta kacamak yaptim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir..

Bildirim yapayım...

Başlangıç:90 kg
Geçen hafta: 61.7 kg
Bu hafta: 61.5 kg
Giden:200 gr
Toplam giden: 28.500 kg
Hedef kilo:55 kg

Kilo korumaya geçmiş gibi bedenim...
iki aşağı bir yukarı...
Uzun bir dönem 61 kiloydum...
Nasıl 69 da 2 ay süründüm...
Umarım 61 sendromunu daha kolay atlatabilirim...

Geçmişi okuyayımm...

maş. canım ne güzel vermişsin neler yaptın anlatırmısın eeeeeeee bide boy olunca süper olmuşsun

canım güne kahve ve 300 mekikle başlıyorum. bi oğlan var bende 10 aylık zaten emekleyen zulüm:131:
o başlı başına spor zaten..
vallahi kaçamak da yaptım. dondurmamı da yedim börek kurupasta çekirdek falan da yedim ama önemli olan dengeyi ayarı tutturmak..
behafif beslenmeyi öğrendim. kocama ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum ve kocam yemek yerken yanında durmuyorum bi kez.. ki oturup yemiyeyim kendime de eziyet etmiyeyim diye.
kendime pırasa yapıyorum az yağ az tuzlu, ıspanak yapıyorum kereviz salatası yapıyorum. patatez haşıyorum ya da yaptığım yağlı sebze yemeği varsa kocama suyunu almadan tanelerini alıyorum bol yoğurtla yiyorum.az az sık yiyorum.
ben ara öğlen akşam şeklinde yiyemiyorum çocuktan içim ne zaman ezilirse o zaman yiyorum bişiler. genelde ara niyetine elma ya da salata yiyorum. salata altın nesnedir mesela benim için.
bu canım yani sebze meyve ağırlıklı yiyorum abartmıyorum yerken.
aç kalıp vermiyorum yani canım.
bi de haşlanmış tavuk suyuna çorba altındır yine.. derisini aldırıyoruz tabe. haşlarken kemikleri kırıyoruz ki iliği çıksın faydalı olsun.
ben bunları yapıyorum.

bu arada yazıyı bulamadım...PAPATYAcım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllar sizin olsun canım
canım mmm
soğol
senin nezdindetüm arkidişlere tşk ederim
öptüm balım
dualarımız seninle bebişim
amaaaan kız kırılsın boooşver sana bişe olmasın
kız niye bize haksızlık ediyon yaşımızda ne varmış
biz malımıza sahibiz ondann kolay veremiyoz
heralde galiba sanırsam
eğitim topiğine hoşgeldiniz
ilk ders
nasıl içindekilerdökülül
şimdiye kadarsen üzülmüşün
herşey sırayla dimi ama

afferin kız
pes etmeyince oluyomuş bak

oha bebişim afferim wallaaaaa
haftayada böyle görelim senii

haftaya 1500le gelirsin sen bebişim benden söylemesi :)

gunaydin kizlar benim icin berbat bi haftaydi bir indim bir ciktim dunde aksama kadar misafirkteydim arkadas turkiyeye gidecek diye ziyeret edeyim dedim birakmadi beni aksam bizimkilerde is cikisinda geldiler gec saate kadar ordaydim hic dikat edemedim
kil bil
baslangic:82.5
gecen hafta:67.9
bu hafta:67.6
guden :300
toplam giden:14.9
hedef:60

günaydın demeden dalmışım
aşağıda dizi dizi dizilen akideşler öpüldünüz

başlangıç:79
geçen hafta:73
buhafta:72.5
giden:500gr
toplamda giden:6.5

cnm canın sağolsun, haftaya biraz daha cok dikkat edicez artık
tebrik ederiiim

ablacııım maşşallah sana yani varya helal olsun ya 3te1ini eritmişsin hee

arkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..

öncelikle yaşım 36..
15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..
tabii 40 yaşında birde koçiş...
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..

Son düzenleme:
kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmesin haftaya daha iyi sonuc alacaklar size guveniyom ...

günaydın canım bi açtım senin myazın çıktı karşıma öncelikle rabbim çocuklarını bağışlasın maşallah büyütmüşsün iki çocuk yeter aslında ama eşinin isteğinide göz önünde bulundur çokistiyorsa ve tabi bebeğin bakımında sana yardımcı olacaksa öle karşşıdan sevmek için bebek yapılmaz sana yardımcı olacağını düşünüyorsan yap bir tane daha derim ay bak şimdi neye benzedi biliyormusun bekara karı boşamak kolay diye bir laf var benimki ona benzedib enim yok ya hiç iki üç olsun diyorum herkes yapsın diyorum tabi bakımı var bebek büyütmek zor bu devirde yaşına glince yaşın geç değil dur kız bende 36 yaşındayım ve çocuğım yok deli gibi istiyorum olmasını 36 yaş iyidir iyikazandibi olurşaka bir yana onu doğuracak ve bakacak olan sensin sen nasıl hissediyorsan öle yap eşinide razı et edemezsen doğur ver eline baksın hakkında hayırlısı olsun canım

eşini anlıyorum aynısından bende de var
36 yaş geç değil bence
çocuklar ne düşünüyorlar ama oda çok önemli
maddi durumunda sorun yoksa düşün bence
çocuklar büyüdükten sonra 3.çocuk yapanlar iyikide yapmışım diyo
sağlıkla ilgili bi sorunun varmı

ay heyecanlıyım he bu ilk bildirimim olacak listeye alcanız demi beni kaptan binide yazcan dimi iyiki bu topiği bulmuşum valla bi azim bi azim bakalım neler olacak

BELENAYIN BİLDİRİM

Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 82 kg
Bu hafta: 80.5 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 1500 kg
Hedef kilo:55 kg
BAKTIM BİŞRAZ BÖLEMİ OLUYOR BİLDİRİMLER UMARIM OLMUŞTUR

canim kesinlikle yas knusunda gec oldugunu dusunme bebek icin daha cok gencsin benim teyze kizim yas olak senden daha buyuk onunda 17 yasinda bir kizi 14 yasinda bir oglu var evde hep bebek isteniliyordu oda israrlar dayanamadi kabul eti hamile kaldi ikiz bebek oldular simdi 7 aylik oldular ele avuca sigmiyorlar ccuklari bebekler dogduktan sonra acayip degistiler oglu cok ters, haylaz, sorumsuz biriydi o bebeklerin dogmasiyla cok ayri bir kisilik olustu cocukta okul ders disinda butun zamanini onlarla geciriyor bakimina kadar herseyini yapiyor... butun evin nesesi olmuslar.. gerci bizden ayri bir sehirde oturuyorlar biz sevemiyoruz canimiz gidiyor... tabi senin dusuncende onemli ama esinide kirma..

canam o senin hamileliyinin nasıl geçtiğine bağlı.tansiyon şeker problemin gençken olmasa dahi yaşın ileri olduğu için hamileli,kte çıkması mümkün.bu bebeğide etkiler.ben kendi adıma şunları büyüteyim daha düşünmüyorum.
bu arada günaydın kızlar.ne güzel kilo veren arkadaşları kutluyorum.
ben 70 başladım.
geçen hafta 67 kiloydum
bu hafta aç karnına 64.5 çıktım.
ben kaçar hepinize sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…