arkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..
tabii 40 yaşında birde koçiş...
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..
maşallah canım
afferin kız
pes etmeyince oluyomuş bak
oha bebişim afferim wallaaaaa
haftayada böyle görelim senii
öncelikle yaşım 36..
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..
öncelikle yaşım 36..
öncelikle yaşım 36..
öncelikle yaşım 36..
TEBRİK EDERİM İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLMUŞKIZLAR BEN HALA ŞOKTAYIM
Başlangıç:80.6
Geçen Hafta :80.6
Bu hafta : 78.1
Giden:2.5 kg
T.giden: 2.5 ==> daha yeni başladık anacım
uaaa demekki neymiş...Müge eski haline geri dönmüş ve tam gaz hedefinde ilerliyormuş çıtır guzularıyla birlikte...hiiaaaa çok mutluyum uleeeeeeeen....
TEBRİK EDERİM İNŞALLAH BENDE SİZLER GİBİ ZAYIFLADIĞIMI GÖRÜRÜMkızlar günaydın ben geldim ceeeeeee diyip gidecem bildirim yapmaya geldim çok yoğunum malum misafirler var. pazartesi kavuşacaz artık. okuyamadım eskileri. ama sizi çok özledim misafire rağmen gramlar gitti.
başlangıç: 74.2
geçen hafta: 67.1
bu hafta: 66.7
giden: 400 gram
toplamda:7.5
öptüm sizi
TEBRİK EDERİM GÜZEL VERMİŞSİN BU HAFTAeveeet.. bildirimi yapalım..
boy 174
başlangıç kg.......91
geçen hafta kg...78.2
bu hafta kg........76.2
bu hafta giden....2000gr
toplamda giden...14.8
güne kahvem ve 300 mekikle başladım.. aydın bi gün olsun hepimize...
TEBRİK EDERİMgünaydın arkadaslar, cuma gunu olunca asagısı en kadar kalabalık oluyo boylee :92::92:
bu haftaya regl olarak basladıgım ıcın, cuma gunu tartıda ne gorecegımı cok merak edıyodum
başlangıç : 79 kg
geçen hafta : 77,7 kg
bugün : 76,7 kg
giden : 1000 gr
toplamda giden : 2,3 kg
hedef :58 kg
hedefe gore bıraz agır ılerlıyorum sanırım, napcam bılemedımmm valla :44: yine de cok sukur dıyorummm:92:
kılo veren arkadasları canı gonulden tebrık edıyorummm
TEBRİK EDERİM KAÇAMAĞA RAĞMEN İYİ VERMİŞSİNkizlar kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da uzulmesim dermisim ama uzulsun uzulinki haftaya daha iyi olsun tabi ben buhafta hayal kirikligina ugradim cunku dun tartildigimda tartida 66.8 görmüstüm ama bugun 67.4 gördüm
Bildirim:
Baslangic: 82,5
Gecen hafta:67,8
Bu hafta : 67.4
giden: 400 gr
toplam: 15,1
kizlar regl oldum bu hafta kacamak yaptim
TEBRİK EDERİM EN AZINDAN +DA DEĞİLSİNGünaydın kızlar...
Umarım herkes iyidir..
Bildirim yapayım...
Başlangıç:90 kg
Geçen hafta: 61.7 kg
Bu hafta: 61.5 kg
Giden:200 gr
Toplam giden: 28.500 kg
Hedef kilo:55 kg
Kilo korumaya geçmiş gibi bedenim...
iki aşağı bir yukarı...
Uzun bir dönem 61 kiloydum...
Nasıl 69 da 2 ay süründüm...
Umarım 61 sendromunu daha kolay atlatabilirim...
Geçmişi okuyayımm...
TEBRİK EDERİM SİZLERİ GÖRDÜKÇE ZAYIFLAMA İSTEĞİM ARTIYORgunaydin kizlar benim icin berbat bi haftaydi bir indim bir ciktim dunde aksama kadar misafirkteydim arkadas turkiyeye gidecek diye ziyeret edeyim dedim birakmadi beni aksam bizimkilerde is cikisinda geldiler gec saate kadar ordaydim hic dikat edemedim
kil bil
baslangic:82.5
gecen hafta:67.9
bu hafta:67.6
guden :300
toplam giden:14.9
hedef:60
TEBRİK EDERİMgünaydın demeden dalmışım
aşağıda dizi dizi dizilen akideşler öpüldünüz
başlangıç:79
geçen hafta:73
buhafta:72.5
giden:500gr
toplamda giden:6.5
TEBRİK EDERİM MAŞALLAH GÜZEL VERMİŞSİNcanam o senin hamileliyinin nasıl geçtiğine bağlı.tansiyon şeker problemin gençken olmasa dahi yaşın ileri olduğu için hamileli,kte çıkması mümkün.bu bebeğide etkiler.ben kendi adıma şunları büyüteyim daha düşünmüyorum.
bu arada günaydın kızlar.ne güzel kilo veren arkadaşları kutluyorum.
ben 70 başladım.
geçen hafta 67 kiloydum
bu hafta aç karnına 64.5 çıktım.
ben kaçar hepinize sağlıklı günler
TEBRİK EDERİM:80::80::80::80:kaptanım dikkatini çektimi yazım kilo bildirimim
başlangıç tarihim 18 nisan 2011
başlangıç 75.5
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.8
giden 1000
toplamda giden 3700
idare eder bence
ne kadar bildirim yapmak istemesemde mecburummm
başlangıç : 77.6
geçen hafta : 77.3
bu hafta:77.3
giden : koca bi sıfır
toplam giden:2.3
hedef:70
bu hafta kaçamak yapmiyciiiiimmm
TEBRİK EDERİMBu sabah çok mutluyum
Bildirim
Baş 78.200
Geç.H. 72
Bu Hafta 70.700
giden 1.300
Toplam Gid.7.500
Hedef 60
TEBRİK EDERİM İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLMUŞ
TEBRİK EDERİM İNŞALLAH BENDE SİZLER GİBİ ZAYIFLADIĞIMI GÖRÜRÜM
TEBRİK EDERİM GÜZEL VERMİŞSİN BU HAFTA
TEBRİK EDERİM
TEBRİK EDERİM KAÇAMAĞA RAĞMEN İYİ VERMİŞSİN
TEBRİK EDERİM EN AZINDAN +DA DEĞİLSİN
TEBRİK EDERİM SİZLERİ GÖRDÜKÇE ZAYIFLAMA İSTEĞİM ARTIYOR
TEBRİK EDERİM
TEBRİK EDERİM MAŞALLAH GÜZEL VERMİŞSİN
TEBRİK EDERİM
OLSUN HAFTAYA VERİRSİN İNŞALLAH
TEBRİK EDERİM
ayyy canım benim özür dilerim o kadarda geçmiş sayfalara baktım kimse kalmasın diye senin birkaç yazını gördüm ama bildirimini görmedim şimcik seni tebrik ediyorum canım hee bu arada kaç kilo verdin bakimbeni niye etmediiin kiii
beni niye etmediiin kiii
arkadaşım ağzın bal yesin emi amiiiinsenaaaaaaa biliyosunn düşüncemiiii hadi hemen yapıyosunnnnnçok güzel bi kelime kullanmışsın sen eşinin gözünde o istegi ışığı gördüysennnn bence beklemeeee
anam tam hamileler topiği olcaz bu gidişleeeee
bak bırı de senı unutunca ınsan bı kotu oluyomuşşş dimiii
bende tam sana yazcaktım, herkeslerı tebrık etmıssın yorum yapmıssın, ben kalmısım
bılmıyorum reglım dıemı alınganımmm :26: baktım lequim herkeslere yorum yapıyor, acaba bana ne yazcak yaşam koçum dedım ama baktım ki yokummmbegenmedın mı verdıgım 1 kıloyu ama hem de reglım bu hafta ona ragmen ıyı deıl mı
neyseee artık
ayyy canım benim özür dilerim o kadarda geçmiş sayfalara baktım kimse kalmasın diye senin birkaç yazını gördüm ama bildirimini görmedim şimcik seni tebrik ediyorum canım hee bu arada kaç kilo verdin bakim
teşekkür ederim canım eh biras vermişim ben haftada bir kilo hedeflemiştim oda en iyi ihtimal aman geç olsun güç olmasın yavaş ama kalıcı kilo verelim inşallahestagfurullah canımcım, takılıyodum ben sana, bak bende unutmuşum arkidişimii
900 gr werdim ben bu hafta, buna da şükür
Seni de listede görmekten mutluluk duyucaam, maşallahın war, sağlam giriş yaptınn walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?