70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:80::80::80::80:kaptanım dikkatini çektimi yazımkilo bildirimim
başlangıç tarihim 18 nisan 2011
başlangıç 75.5
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.8
giden 1000
toplamda giden 3700
idare eder bence

ne kadar bildirim yapmak istemesemde mecburummm

başlangıç : 77.6
geçen hafta : 77.3
bu hafta:77.3
giden : koca bi sıfır
toplam giden:2.3
hedef:70

bu hafta kaçamak yapmiyciiiiimmm

ben 33 eşim 38 yaşında şu an....
3 çocuğum var....
8 yıllık evliyiz....
ev aldık.. üstelik 2 bebeğimin doğumuna 3 gün kala
inşaat boya öyle bir eve...
yavaş yavaş oldu...
çok zorlandım...
tek başıma yabancı bir şehirde annesiz babasız kayınvalidesiz pedersiz... akrabasız yaşıyorum...
seneye Allahın izniyle borcumuz bitecek..
en küçük kızım 1,5 yaşına girecek o zaman...inş.
ve ben yeni ve kocaman bir ev alacağım inşallah...
oğluma ve kızlarıma yeni odalar hazırlayacağım..inş.

iyi ki anne olmuşum..
ben ilk bebeğime 27
ikincisine 30
üçüncüsüne 32
yaşında hamile kaldım...

genç bir anneyim...
gören hala bekar mısınız diyor...
bayılıyorum öyle dediklerinde

bence yaşın ideal yaş...
hayatta pişman olmayalım ilerde..
Başbakan bile 3 diyor...
bundan 15 yıl sonra;
ben 48
eşim 53
oğlum 21
kızım 18
diğer kızım 16
yaşında olacak....

düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni...
iki damat bir gelinim olcak
gelsin torunlar

maşallah canım

afferin kız
pes etmeyince oluyomuş bak

oha bebişim afferim wallaaaaa
haftayada böyle görelim senii

haftaya daha da zorlayacağım ben haziran sonuna kadar ne kadar vermem gerekiyorsa vereceğim. birde bu hafta kaçamağım olmuştu kızlar sanırım yürüyüş ve plates mucizesi demem gerekiyor buna...Siz olmasanızda asla başaramazdım...
Özellikle kaptanım ne zaman vazgeçecek gibi olsam moral bozsam, ilgilendi benimle...
Hepinizi çook seviyorum...Hayatıma ne kadar köklü bir şekilde girdiğinizi bilemezsiniz, beni böyle değiştiriyorsunuz ya , ömür boyu unutulmayacaksınız

Sena ablacım benim için fikir beyan etmek çok zor ben susmak istiyorum ne diyeceğimi bilemedim

walla bence yaşın tam dogurmalııık hiç geç falan diye düşünme, ayrıca cocuklar da büyümüş onlar da yardım ederler bence.. ben olsam kıyamazdım eşime, bide cocuk cok sewerim, yapardım kesin, ama senin ne istediğinde önemli tabi, hamile kalınca kafadan 2 yıl çalışılmıyo.. senin içsesin ne diyo önemli olan o, yeni dogmus bebek kokusunu düşün, için gidiyosa istiyosun bence

Bu arada erginsena..
Bir bebek daha istiyorum...
Maddi durumum ; iki memur çalışıyoruz işte...
Ama ben bebeğin rızkıyla geldiğine inananlardanım...
Ay gene banlamasınlar beni..
Rızık dedim

Canım benim yaşım 38 ve 8 aylık bir oğlum var. Büyük oğlum 11 yaşında asla ikinci çocuk yok diyorduk eşimle ama oğlumun 3 senelik ısrarı sonunda tamam dedik yapalım . Ben yine de tereddütteydim ve bunca yıldan sonra ve bu yaştan sonra olmaz derden Rüzgarım adı gibi girdi hayatımıza .Ailemden ve aşimin alisenden kimse yok yaşadığım şehirde ve üstalik daha 2 yıldır Konyadayız (eşim asker) benim mesaisi belli olmayan bir işim var .Kısacası bütün bunlara rağmen karar verdik ve iyikide gelmiş oğlum deliler gibi seviyoruz tadını çıkarark büyütüyoruz en büyük avantajım memleketten halam geldi o bakıyor bizimle kalıyor. Allah yardımcı oluyor Senacığım .Ben ilk doğum doktoruna gittiğimde ama yaşım çok ileri demiştim doktor çok saçma artık insanlar 30 lu yaşlarda evleniyor rahat olun dediki ve ben hamile kaldığımda senden 1 yaş daha büyüktüm. Cesaret canım Allah yardımcı olur..

kaptancığım daha 25 yaşında bi kardeşin olarak haddim olmadan yorum yapayım...ben çocuklara bayılırım bende mesela 3 tane isterim...ama işi etraflı düşünmek lazım bi kere tıp ilerledi 36 yaş geç değil..hamileliğin nasıl geçiyor?
eşin sana her dönemde yardımcımı?
maddi durumunuz iyimi(yanlış anlaşılmasın madiiyatta önemli çok çocuk içim)
en önemlisi sen istiyormusun biz 4 kız kardeşiz mesela ablam 29 yaşında ben25 yaşındayım benim küçüğüm 17 yaşında onun küçüğü 11 yaşındabiraza fazla aralıklıyız..:76::76:annem mesela bizim yanımıza gelip kalmak istiyor ama kardeşim var diye doğumumuzda bile okul olduğıu için çok gelip kalamadıama annem çok gen ç gösteriyoabalmla ben ona hiç yakışmıyoruz..sonuncular annemle bbaam için evde birer ses oldu...babam çok yardımcıdır anneme..bide yaşalanınca ne bilim her yerde torun sesi çocuklar..çok güzel bence..amma ve lakin eksileri ve artıları her insana göre değişir...nacizane fikirlerim bunlar ablacım..ya kocanı ikna et bir daha bu konuyu açmasın yada doğur gitsin yyyyaaaa amaaaaan

Bu sabah çok mutluyum

Bildirim
Baş 78.200
Geç.H. 72
Bu Hafta 70.700
giden 1.300
Toplam Gid.7.500
Hedef 60

TEBRİK EDERİM İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLMUŞ

TEBRİK EDERİM İNŞALLAH BENDE SİZLER GİBİ ZAYIFLADIĞIMI GÖRÜRÜM

TEBRİK EDERİM GÜZEL VERMİŞSİN BU HAFTA

TEBRİK EDERİM

TEBRİK EDERİM KAÇAMAĞA RAĞMEN İYİ VERMİŞSİN

TEBRİK EDERİM EN AZINDAN +DA DEĞİLSİN

TEBRİK EDERİM SİZLERİ GÖRDÜKÇE ZAYIFLAMA İSTEĞİM ARTIYOR

günaydın demeden dalmışım
aşağıda dizi dizi dizilen akideşler öpüldünüz

başlangıç:79
geçen hafta:73
buhafta:72.5
giden:500gr
toplamda giden:6.5
TEBRİK EDERİM

TEBRİK EDERİM MAŞALLAH GÜZEL VERMİŞSİN

:80::80::80::80:kaptanım dikkatini çektimi yazımkilo bildirimim
başlangıç tarihim 18 nisan 2011
başlangıç 75.5
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.8
giden 1000
toplamda giden 3700
idare eder bence
TEBRİK EDERİM

ne kadar bildirim yapmak istemesemde mecburummm

başlangıç : 77.6
geçen hafta : 77.3
bu hafta:77.3
giden : koca bi sıfır
toplam giden:2.3
hedef:70

bu hafta kaçamak yapmiyciiiiimmm
OLSUN HAFTAYA VERİRSİN İNŞALLAH

Bu sabah çok mutluyum

Bildirim
Baş 78.200
Geç.H. 72
Bu Hafta 70.700
giden 1.300
Toplam Gid.7.500
Hedef 60
TEBRİK EDERİM

beni niye etmediiin kiii

beni niye etmediiin kiii
ayyy canım benim özür dilerim o kadarda geçmiş sayfalara baktım kimse kalmasın diye senin birkaç yazını gördüm ama bildirimini görmedim şimcik seni tebrik ediyorum canım hee bu arada kaç kilo verdin bakim

beni niye etmediiin kiii

bak bırı de senı unutunca ınsan bı kotu oluyomuşşş dimiii

bende tam sana yazcaktım, herkeslerı tebrık etmıssın yorum yapmıssın, ben kalmısım
bılmıyorum reglım dıemı alınganımmm :26: baktım lequim herkeslere yorum yapıyor, acaba bana ne yazcak yaşam koçum dedım ama baktım ki yokummm begenmedın mı verdıgım 1 kıloyu ama hem de reglım bu hafta ona ragmen ıyı deıl mı
neyseee artık

senaaaaaaa biliyosunn düşüncemiiii hadi hemen yapıyosunnnnn çok güzel bi kelime kullanmışsın sen eşinin gözünde o istegi ışığı gördüysennnn bence beklemeeee

anam tam hamileler topiği olcaz bu gidişleeeee

arkadaşım ağzın bal yesin emi amiiiin

ay yaaaawruuum kıyamam sanaaa ben, wallahi kaçırmışımmm canım beniim cok özür dilerrrimm
hemidee hasta mı olmuş benim bebekiiim kıyamam çanaa ben, nası begenmem, nası hayran olmam sana regkl döneminde 1 kg wermişsin, bide bitince ödemini atınca kafadan eksi1kg daha olcaksın, tebrik ederim kuzuuu seniii
özürler olsun tekrardaan

ben de bildireyim..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:77.7 kg
Bu hafta: 77,4 kg
Giden:300 gr
Toplam giden: 600 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

sabah 18 dk eliptik kondisyon bisikletinde yürüdüm.
kahvaltı
2 bardak su
3 dilim tamyağlı peynir
5 zeytin
5 cherry domates
1 salatalık
4-5 sivri biber
yeşillik
2,5 dilim esmer ekmek
kuşluk
1 elma
öğle
1 tabak karnabahar,salata,yoğurt,2 dilim esmer ekmek yiyeceğim
ikindi
1 muz yiyeceğim
akşam
4-5 adet köfte,salata,yoğurt,2 esmer ekmek yiyeceğim
gece
4-5 adet çilek yiyeceğim inşallah.. planlarım bunlar..dünkü programıma harfiyen uydum fakat akşam az çikolata ve bir avuç kadar antepfıstığı kaçamağı yaptım..

erginsena,biz 3 kardeşiz,annem 3.kardeşimi 34 yaşındayken doğurdu,ben 13 yaşındaydım,elimde büyüdü sayılır.o zaman yaşım geçti mi falan diyen annem şimdi diyor ki iyi ki son tekne kazıntısını doğurmuşum..o kardeşime ayrı düşkündür..bence imkanlarınız varsa düşünün..ben 30 yaşındayım,ikinciyi düşünüyoruz 3-4 sene sonra.. eğer aklım olsaydı,6 sene önce evlendiğimde yapardım,kariyer falan dedim erteledim ama hiç gerek yokmuş,Allahım böyle uygun görmüş tabii.. geçen yıl doğuma girerken ve çıktıktan sonra da dua ettim,Rabbim hayırlısıyla her isteyene nasip etsin inşallah diye..hayırlısı olsun hakkınızda..

estagfurullah canımcım, takılıyodum ben sana, bak bende unutmuşum arkidişimii
900 gr werdim ben bu hafta, buna da şükür
seni de listede görmekten mutluluk duyucaam, maşallahın war, sağlam giriş yaptınn walla

teşekkür ederim canım eh biras vermişim ben haftada bir kilo hedeflemiştim oda en iyi ihtimal aman geç olsun güç olmasın yavaş ama kalıcı kilo verelim inşallah

selam arkadaşlar bir ay oldu ben diyete başlayalı 2 kilo verdim anca ama gerisi gelmiyo nolucak bu halimiz şimdi 73üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…