teşekkür ederim canım eh biras vermişim ben haftada bir kilo hedeflemiştim oda en iyi ihtimal aman geç olsun güç olmasın yavaş ama kalıcı kilo verelim inşallah
ay yaaaawruuum kıyamam sanaaa ben, wallahi kaçırmışımmm canım beniim cok özür dilerrrimm
hemidee hasta mı olmuş benim bebekiiim kıyamam çanaa ben, nası begenmem, nası hayran olmam sana regkl döneminde 1 kg wermişsin, bide bitince ödemini atınca kafadan eksi1kg daha olcaksın, tebrik ederim kuzuuu seniii
özürler olsun tekrardaan
canım bu bir aylık zamanda neler yaptın geriye dön ve bir inceleme yap bakalım nerde nasıl beslandin hataların neydi yada doğru yaptıkların neydi ama bnir ayda iki kiloda iyi aslında önemli olan kas değil yağ eritmek yavaş ama kalıcı kilo olsunselam arkadaşlar bir ay oldu ben diyete başlayalı 2 kilo verdim anca ama gerisi gelmiyo nolucak bu halimiz şimdi 73üm
eşini anlıyorum aynısından bende de var
36 yaş geç değil bence
çocuklar ne düşünüyorlar ama oda çok önemli
maddi durumunda sorun yoksa düşün bence
çocuklar büyüdükten sonra 3.çocuk yapanlar iyikide yapmışım diyo
sağlıkla ilgili bi sorunun varmı
ay heyecanlıyım he bu ilk bildirimim olacak listeye alcanız demi beni kaptan binide yazcan dimi iyiki bu topiği bulmuşum valla bi azim bi azim bakalım neler olacak
BELENAYIN BİLDİRİM
Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 82 kg
Bu hafta: 80.5 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 1500 kg
Hedef kilo:55 kg
BAKTIM BİŞRAZ BÖLEMİ OLUYOR BİLDİRİMLER UMARIM OLMUŞTUR
günaydın canım bi açtım senin myazın çıktı karşıma öncelikle rabbim çocuklarını bağışlasın maşallah büyütmüşsün iki çocuk yeter aslında ama eşinin isteğinide göz önünde bulundur çokistiyorsa ve tabi bebeğin bakımında sana yardımcı olacaksa öle karşşıdan sevmek için bebek yapılmaz sana yardımcı olacağını düşünüyorsan yap bir tane daha derim ay bak şimdi neye benzedi biliyormusun bekara karı boşamak kolay diye bir laf var benimki ona benzedib enim yok ya hiç iki üç olsun diyorum herkes yapsın diyorum tabi bakımı var bebek büyütmek zor bu devirde yaşına glince yaşın geç değil dur kız bende 36 yaşındayım ve çocuğım yok deli gibi istiyorum olmasını 36 yaş iyidir iyi kazandibi olur şaka bir yana onu doğuracak ve bakacak olan sensin sen nasıl hissediyorsan öle yap eşinide razı et edemezsen doğur ver eline baksın hakkında hayırlısı olsun canım
canim kesinlikle yas knusunda gec oldugunu dusunme bebek icin daha cok gencsin benim teyze kizim yas olak senden daha buyuk onunda 17 yasinda bir kizi 14 yasinda bir oglu var evde hep bebek isteniliyordu oda israrlar dayanamadi kabul eti hamile kaldi ikiz bebek oldular simdi 7 aylik oldular ele avuca sigmiyorlar ccuklari bebekler dogduktan sonra acayip degistiler oglu cok ters, haylaz, sorumsuz biriydi o bebeklerin dogmasiyla cok ayri bir kisilik olustu cocukta okul ders disinda butun zamanini onlarla geciriyor bakimina kadar herseyini yapiyor... butun evin nesesi olmuslar.. gerci bizden ayri bir sehirde oturuyorlar biz sevemiyoruz canimiz gidiyor... tabi senin dusuncende onemli ama esinide kirma..
canam o senin hamileliyinin nasıl geçtiğine bağlı.tansiyon şeker problemin gençken olmasa dahi yaşın ileri olduğu için hamileli,kte çıkması mümkün.bu bebeğide etkiler.ben kendi adıma şunları büyüteyim daha düşünmüyorum.
bu arada günaydın kızlar.ne güzel kilo veren arkadaşları kutluyorum.
ben 70 başladım.
geçen hafta 67 kiloydum
bu hafta aç karnına 64.5 çıktım.
ben kaçar hepinize sağlıklı günler
:80::80::80::80:kaptanım dikkatini çektimi yazım kilo bildirimim
başlangıç tarihim 18 nisan 2011
başlangıç 75.5
geçen hafta 72.8
bu hafta 71.8
giden 1000
toplamda giden 3700
idare eder bence
ben 33 eşim 38 yaşında şu an....
3 çocuğum var....
8 yıllık evliyiz....
ev aldık.. üstelik 2 bebeğimin doğumuna 3 gün kala
inşaat boya öyle bir eve...
yavaş yavaş oldu...
çok zorlandım...
tek başıma yabancı bir şehirde annesiz babasız kayınvalidesiz pedersiz... akrabasız yaşıyorum...
seneye Allahın izniyle borcumuz bitecek..
en küçük kızım 1,5 yaşına girecek o zaman...inş.
ve ben yeni ve kocaman bir ev alacağım inşallah...
oğluma ve kızlarıma yeni odalar hazırlayacağım..inş.
iyi ki anne olmuşum..
ben ilk bebeğime 27
ikincisine 30
üçüncüsüne 32
yaşında hamile kaldım...
genç bir anneyim...
gören hala bekar mısınız diyor...
bayılıyorum öyle dediklerinde
bence yaşın ideal yaş...
hayatta pişman olmayalım ilerde..
Başbakan bile 3 diyor...
bundan 15 yıl sonra;
ben 48
eşim 53
oğlum 21
kızım 18
diğer kızım 16
yaşında olacak....
düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni...
iki damat bir gelinim olcak
gelsin torunlar
haftaya daha da zorlayacağım ben haziran sonuna kadar ne kadar vermem gerekiyorsa vereceğim. birde bu hafta kaçamağım olmuştu kızlar sanırım yürüyüş ve plates mucizesi demem gerekiyor buna...Siz olmasanızda asla başaramazdım...
Özellikle kaptanım ne zaman vazgeçecek gibi olsam moral bozsam, ilgilendi benimle...
Hepinizi çook seviyorum...Hayatıma ne kadar köklü bir şekilde girdiğinizi bilemezsiniz, beni böyle değiştiriyorsunuz ya , ömür boyu unutulmayacaksınız
Sena ablacım benim için fikir beyan etmek çok zor ben susmak istiyorum ne diyeceğimi bilemedim
bnm iç sesim yapma diyowalla bence yaşın tam dogurmalıııkhiç geç falan diye düşünme, ayrıca cocuklar da büyümüş onlar da yardım ederler bence.. ben olsam kıyamazdım eşime, bide cocuk cok sewerim, yapardım kesin, ama senin ne istediğinde önemli tabi, hamile kalınca kafadan 2 yıl çalışılmıyo.. senin içsesin ne diyo önemli olan o, yeni dogmus bebek kokusunu düşün, için gidiyosa istiyosun bence
Bu arada erginsena..
Bir bebek daha istiyorum...
Maddi durumum ; iki memur çalışıyoruz işte...
Ama ben bebeğin rızkıyla geldiğine inananlardanım...
Ay gene banlamasınlar beni..
Rızık dedim
Canım benim yaşım 38 ve 8 aylık bir oğlum var. Büyük oğlum 11 yaşında asla ikinci çocuk yok diyorduk eşimle ama oğlumun 3 senelik ısrarı sonunda tamam dedik yapalım . Ben yine de tereddütteydim ve bunca yıldan sonra ve bu yaştan sonra olmaz derden Rüzgarım adı gibi girdi hayatımıza .Ailemden ve aşimin alisenden kimse yok yaşadığım şehirde ve üstalik daha 2 yıldır Konyadayız (eşim asker) benim mesaisi belli olmayan bir işim var .Kısacası bütün bunlara rağmen karar verdik ve iyikide gelmiş oğlum deliler gibi seviyoruz tadını çıkarark büyütüyoruz en büyük avantajım memleketten halam geldi o bakıyor bizimle kalıyor. Allah yardımcı oluyor Senacığım .Ben ilk doğum doktoruna gittiğimde ama yaşım çok ileri demiştim doktor çok saçma artık insanlar 30 lu yaşlarda evleniyor rahat olun dediki ve ben hamile kaldığımda senden 1 yaş daha büyüktüm. Cesaret canım Allah yardımcı olur..
kaptancığım daha 25 yaşında bi kardeşin olarak haddim olmadan yorum yapayım...ben çocuklara bayılırım bende mesela 3 tane isterim...ama işi etraflı düşünmek lazım bi kere tıp ilerledi 36 yaş geç değil..hamileliğin nasıl geçiyor?
eşin sana her dönemde yardımcımı?
maddi durumunuz iyimi(yanlış anlaşılmasın madiiyatta önemli çok çocuk içim)
en önemlisi sen istiyormusunbiz 4 kız kardeşiz mesela ablam 29 yaşında ben25 yaşındayım benim küçüğüm 17 yaşında onun küçüğü 11 yaşında biraza fazla aralıklıyız..:76::76:annem mesela bizim yanımıza gelip kalmak istiyor ama kardeşim var diye doğumumuzda bile okul olduğıu için çok gelip kalamadı ama annem çok gen ç gösteriyo abalmla ben ona hiç yakışmıyoruz..sonuncular annemle bbaam için evde birer ses oldu...babam çok yardımcıdır anneme..bide yaşalanınca ne bilim her yerde torun sesi çocuklar..çok güzel bence..amma ve lakin eksileri ve artıları her insana göre değişir...nacizane fikirlerim bunlar ablacım..ya kocanı ikna et bir daha bu konuyu açmasın yada doğur gitsin yyyyaaaa amaaaaan
laaay lay loommçokk sevındırık oldummmmm
ayrıca dun aksam kocişte bana haftasonu arkadaslarla dısarı cıkalım, ne zmndır bısıler yapmadık dedi, bende bi panık olmdum:18: şimdi bişiler içsem gerı dönüşü kötü olur, içmesem köös köss hiç sevmem öyle oturmayı, baktım dun gece lequim de aynı sefayı yapmış gerı dönüşü de pek bi fazla olmamış, kendıme bu haftasonu ızın vereyım dedım ben debı kacamakta bu haftasonu kocişle bana olsun öpenziiiii seni koccamannn
ayrıca denızı ben de merak etmıstım kac gundur yoktu, ıyı olduguna sevındım valla, ben de gormemeısım mısafırını gelecegını,ona da sevgıler burdannn:80:
canım senin kaç çocuqun var ve tekrar düşünüyormusun..
canım bildirimini özele yaparsan bu hafta listenin altına haftayada listeye girersin
canım her ne kadar eşim yardımcı olsada herşey bana kalıcak..ama okadar çok istiyorki etkisi altında kalıyorum kafam çok karışık..hiçbir zaman çalışma hayatım olmıcak..çok kararsızım..
ya bu erkeklere noluyo böylee belli bi yaştan sonra anlaşmaışalr gibi hepsi bebek diye tutturuyorr
canım şuanda bir problemim yok hamdolsun ama hamile kalırsam ne olur bilemem..
listenin altında ismini bu hafta göreceksin cnm haftayada listedesin inşallah
bnm bebeqi bırakacak kimsem yok cnm eqer bebeqim olursa çalışma hayatını unutmam gerekecek..ve çalışmayı çok istiyorum..eşimde bebeqi çok istiyor....offfffffffff...
:26::26::26:
bnm iç sesim yapma diyo
ya neden bana erginsena diyosunnn:84::84: sena deseneeergin bnm soyadımm
ama senin 2. bnm 3. olacak..sen düşünürmüsün bitane dahaa
bilemiyorumm eve kapanıcam pskolojim bozulur diye korkuyorum öbür çocuklaırmı çok zor büyütüüm buda öyle olacak sanıyorum..:44:
başlangıç:76.4
geçen hafta:74.4
bu hafta:74.4
giden : 0
toplam giden 2 kg
hedef:65
kızlar bu hafta gram kilo veremedim canım çoook sıkkın vazgeçmek istemiyorum desteğinize çok ihtiyacım var ne olur moral verin motive edin beni
kilo verenleri tebrik ediyorum bu arada
iyi kilo veripte benim gibi bazı haftalarda hiç kilo verememiş varmı yoksa ben bu işi başaramayacakmıyım kızlar :2:
senaaaaaaa biliyosunn düşüncemiiii hadi hemen yapıyosunnnnnçok güzel bi kelime kullanmışsın sen eşinin gözünde o istegi ışığı gördüysennnn bence beklemeeee
anam tam hamileler topiği olcaz bu gidişleeeee
ben de bildireyim..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:77.7 kg
Bu hafta: 77,4 kg
Giden:300 gr
Toplam giden: 600 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
sabah 18 dk eliptik kondisyon bisikletinde yürüdüm.
kahvaltı
2 bardak su
3 dilim tamyağlı peynir
5 zeytin
5 cherry domates
1 salatalık
4-5 sivri biber
yeşillik
2,5 dilim esmer ekmek
kuşluk
1 elma
öğle
1 tabak karnabahar,salata,yoğurt,2 dilim esmer ekmek yiyeceğim
ikindi
1 muz yiyeceğim
akşam
4-5 adet köfte,salata,yoğurt,2 esmer ekmek yiyeceğim
gece
4-5 adet çilek yiyeceğim inşallah.. planlarım bunlar..dünkü programıma harfiyen uydum fakat akşam az çikolata ve bir avuç kadar antepfıstığı kaçamağı yaptım..
erginsena,biz 3 kardeşiz,annem 3.kardeşimi 34 yaşındayken doğurdu,ben 13 yaşındaydım,elimde büyüdü sayılır.o zaman yaşım geçti mi falan diyen annem şimdi diyor ki iyi ki son tekne kazıntısını doğurmuşum..o kardeşime ayrı düşkündür..bence imkanlarınız varsa düşünün..ben 30 yaşındayım,ikinciyi düşünüyoruz 3-4 sene sonra.. eğer aklım olsaydı,6 sene önce evlendiğimde yapardım,kariyer falan dedim erteledim ama hiç gerek yokmuş,Allahım böyle uygun görmüş tabii.. geçen yıl doğuma girerken ve çıktıktan sonra da dua ettim,Rabbim hayırlısıyla her isteyene nasip etsin inşallah diye..hayırlısı olsun hakkınızda..
cerenin annesi, noldu hemen bırakmışsın motivasyonunu.. olur böyle dönemler.. 2 haftada2 kilo werdim diye teselli et kendini.. haftaya tam gaz dewamsın, eminimm
biliyorum canımda sende bnm düşüncelerimi biliyosun Allahım nolur en hayırlı olanı nasip eyle ..
amin canım..
sorma tatlım ya ne güzel motiveydim haftada 1 kilo edefim vardı bu hafta hiç gitmeyince kendime nasıl kızıyorum anlatamam,hep tartıkmaktan oluyo hafta içi baskülü alıp kırasım geliyo inan ki duramıyorum tartılmadan sonrada aaa 3 günde iyi verişim deyip kaçamak yapıyorum ertesi gün bakıyorum verdiğimi almışım hoop moralim bozuluyo,duygusal çalkalanmalar işte
ya bide kızlar ben peklik çekiyorum söylemesi ayıp öyle çok ileri değil ama kendimi şiş hissediyorum çok,form çayı içemiyorum çocuğum emiyo birkaç kez içtim kızım göbeğini tuttu ertesi gün ağrıyo gibi içemiyorum ondan napcam ben kızlar
ol tabi bebişiiim, hakkındırrr
cnmm eğerki dışarı cıkıyosanız m...er markasından iç sadece, o şeker olmayan we göbecik yapmayan tek arpa suyu
bzde kop kopa gidiyoz bu cumartesiii
hmm bak bunu bılmıyodum :44: bi de meksikalı var ya mar...i, ondan damı uzak durayım ben bacımmneyse artk m..erı da severım, düzeni bozmayacaksa kocişi arayıp haftsonuna okeyi vereyim ben de : 1:
hayırlı cumalar...
bildirimmi odaneyyyy
senacım biliyorum değiştirmeyeceğini yaa ben takılıyomşimdi sana özle mesaj bugündemi atayım geçen attıydım ya ömrümde bukadar anlamsı kıt olmamıştım:84:
ya ben yazmayım kilomuhaa nolurki sizlerede tebrikler....
ayşe baharcım negüzel,allah nazardan korusun..
ayrıca benim yaş 30 bende isterdim 3çocuk olsun,nasip bakalım ya olmaya başladımı devamı gelicek,belkide...ama hayalim yoktu genç anne olsam diye ama yıllar geçtikçe korkuyorum genç anne olmak artık çok geç,ortayaş anne olsam onada razıyım24te evlendik bebklerim düşmesydi şindi 5yaşındaydı belki2.de olmuştu..senacım seninde sağlık sorununu falan yoksa gerçekten istiyosan yap yaa ozaman kaptanda hamile topiği olurrr
kararını bekliyoruzzzzz:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?