70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar
kilo bildirimi yapıcam ama hiç içimden gelmiyo
başlangıç 79.03 (5 şubatta başladım)
geçen hafta 71.2
bu hafta 71.5
gelen 300gr
hedef 65
2 hafta kadar ara vericem kızlar haftaya ameliyat olacağım.bu haftada griple boğuşuyorum:2:
sizleri okumaya devam edicem

amin canım inş. kafam gerçekten çok karışık yorumlarınız inşallah yol gösterir bana..

canım bnm özelime her cuma bildirim yapıcaksın diqer günler yapmana gerek yok cuma günü yapılan bildirimlerle listemizi hazırlıyoruz kafan karışmasın cnm..
bebek konusunda gerçekten çok kararsızım Rabbim hayırlı olan yöne yönlendirir inşallah..

amin canım Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada hayırlı ve saqlıklı bir bebiş nasip eder cnm..

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun inş. ameliyatın hayırlı geçer güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

herkese selamm

başlangış 2 şubat
başlangıç kilosu 75
geçen hafta 69,4
bu hafta 68,4:))
giden 1000 gr.
toplam gide 6,600gr
hedef 65
:))

erginsena'ya 3.bebek yapması konusundaki fikirleri okudumda duygulandım arkadaşlarım
benim bir yavrum var henüz 22 aylık allahım onu bana bağışlasın,evlat gibisi yok
onuda tedaviyle aldım kucağıma,gerçi 4 ay gibi bir süre sürdü tedavim ama bana 4 yıl gibi gelmişti,içimde kopan fırtınalar dün gibi aklımda,şimdi kızım küçükken ve yanımda anneciğim varken bakacak 2.bebeğimide doğurmak istiyorum gel gelelim hamile kalamıyorum,kızım doğdu doğalı diyebilirimki korunmadım ama olmadı işte,adetlerim halen düzensiz,yumurtlamamın hiçbir ay olmadığına emin gibiyim,tedavi olayım diyorum kızım halen emiyo kıyamıyorum 1-2 ay daha diyorum rızkını alsın
hastalığım polikistik over,nedeni ne bilinmiyo açılımı yumurtlayamama,üniversiye sınavından sonra adetlerim bozuldu,yani şu an elimdeki mesleğim uğruna sağlığımdan oldum,bu hastalık kilo aldırıyo ve kilo aldıkçada hastalık ilerliyo,kendimi bildim bileli kilolu olduğumu düşününce kilolarımdan dolayı ben mi suçluyum yoksa bana kilo aldırdığı için hastalığım mı bilemiyorum.
umutla ve gözlerim dolu dolu dua ediyorum hep,hayırlısıysa bana bir evlat daha allahım diye,elimden hiçbirşey gelmiyo çünkü,sadece büyük miktarda kilo kayıpları bu hastalığın şiddetini azaltır,kendi kendine bile yumurtlama olabilir ve hamile kalınabilir diye söylendiğinden kilo vermek istiyorum
nolur bana destek verin kızlar
erginsena canım bence bu ortak verilebilecek bir karar,çocuklarında anlayabilecek bir yaştalar açık açık onlarında fikrini al derim,bana sorarsan elinde istediğin zaman hamile kalma gibi bir nimet varken değerlendir

Son düzenleme:
hemde dikkat etmeden he fdm
,maşşallah anam :)
teşekkürler canım ben de seni tebrik ederim...

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.. alan bikaç kişi sadece.. harikayız..

canım bu konu o kadar hassas ki.. senin isteklerin ve eşinin istekleri çakışıyor gibi. yaşın henüz geç değil..ben sezaryan değil de normal doğum yapmış olsam 4 tane çocuğum olsun isterdim.. hele ki sonuncu baya geç olsun isterdim.. ama sezaryan olunca geç yaşta vücudum toparlanamaz herhalde..çünkü sen yaşlanınca tutunacağın bi dal olacak hep..evde seninle uzun yıllar yaşayacak bi ciğer parçası daha düşnsene.. çocuklarının yaşı büyük kardeş kıskançlığı yaşamazsın hatta daha çabuk olgunlaşırlar bence..maddi durum da öenmli tabi..demişsin ya yaparsam hayattan geri kalıcam diye.. sen belki istediklerini biraz erteleyip 5-6yıl sonra çalışmaya başlayacaksın.. ama eşinin isteği yerine gelmemiş olacak eğer bebişiniz olmazsa.. yani o hedefine hiç ulaşamıcakk

Canım üç çocuğuma da kendim bakıyorum...
Bakıcı telaşındayım şu an biliyorsun belki...:44:
Rabbimden başka onları emanet edebileceğim kimsem yok malesef...
Bunun için Rabbimden başkasına sığınmıyorum...
O biliyor halimi..
Görüyor...Yardımı sonsuz biliyorum..
Gönlüme göre versin bişey istemiyorum...

Bu arada erginsena senin kullanıcı adın...
Bu sebeple kullandım...
Sen bana aysebahar dediğinde gönlüme bahar gelirken..
İsteyerek seçtiğin kullanıcı adını kullanmak istedim..
Yoksa Arzu mu demeliydim kuzu?

Çalışmak istiyorsan canım...
Şunu bil ki çalışma hayatı inan başka dertleri de oluyor...
Anlatmaya kalksam dur dersin...
Annelik kadar kutsal bir başka şey yok gibi

Yine de en doğru kararı düşünerek eşinle ver...

canım çok geçmiş olsun. allahım tez zamanda dualarını kabul etsin. bende tedavi ile kavulştum kızlarıma. bizde hiç bir sorun olmadığı halde 3 yıl bebek hasreti çektik. o yğzden seni çok iyi anlıyorum. bir arkadaşımda daha pko vardı. metebolizma uzmanına gitti şeker tetleri ve insülün direnci testi yapıldı genelde pkolarda insülin direnci oluyormuş ve buda kilo vermeyi e yumurtlamayı engelliyormuş. hiç bu testleri yaptırdın mı acaba. arkadaşım ilaç kullanarak yumurtlamasını normale döndürdü. sanırım doğum kontrol hapı ve insülin direnci için bir ilaç kullandı bir süre.. doktoruna bir sor yada araştır derim

amiin tatlım çok sağol,geçmiş hamileliğimde insülin direnci ile alakalı bir hap kullandım hastalığın teşhisi konulunca o hapı direk verdi,insülin direnci varmı baktırmadı yani,ama o ilacı şuan emzirdiğim için kullanamiyorum,kilolar çok zor gidiyo evet inanki normal biri haftada 1,5 2 kilo verir ben 1 kilo verirken.2.bebeğim yine tedaviyle olacak gibi bu gidişle ama tedaviden önce yaza kadar kilo vermem lazım ki tedavi işe yarasın,ilk bebeğimde 71.6 kiloydum ondada tedaviden önce 7 kilo verdimde kaldım inşallah yine verebilirim.ama bu hafta yerimde saydım ondan canım sıkkın

Son düzenleme:

sıkma canını canım. bende de haşimato troidi çıktı doğumdan sonra. çook zor k,lo veriyorum.nisan başından beri yerimde sayıyordum diyebilirim. ben haftada zorla 300-400 gr. verebiliyorum. bu hafta karnımı sürekli doyurduğum halde böyle oldu şaşırdım. sanırım duraksamadan sonra birden veriliyor canım.sende değişimi eminim haftaya hissedeceksin.. moralbozmak yok yola devamm

inşallah canım çok sağol,haftaya güzel bir kilo vermem lazım buna çok ihtiyacım var

heyyyyyyyyy kaptan artıdasın kızzzzz..tabi bizsiz yersen mantıları olacağı buydu.ayrıca bende simit istiyorummm.bende simite bayılıyorum ama yok yakınlarımda.
senacım bütün topik anlaşmış gibi olsun diye yazmış ama ben abla olarak nacizane fikrim olumsuz.senin allah bağışlasın zaten evlatların var.bir değil 5 tane daha doğursan onlarda sevilir ama kendini düşün.ben geç evlenince kızımı 35 yaşında hamile kaldım ve tarama testlerinde down sendromu pozitifti en büyük nedende yaşımdı çok ağladım aldırmayı düşünmediğim için amniosentez bile yaptırmadım.hareketlerini duyarken aldıramazdım.rabbime şükürler olsunki sağlıklı bir çocuk.ama dokuz ay boyunca rüyalarımda neler doğurduğumu ben bilirim.rüya görmemek için uyumuyordum.ama urfaya tayin olunca insanların 45 yaşında sağlıklı çocuklarda doğurduğunu gördüm.
birde belli bir yaştan sonra çocuk büyütmek çok zor.vücutta bünyede dayanmıyor.eşler hep istiyor onlara göre ne var babalık en kolay iş.. sabaha kadar sen uykusuz kalacaksın. haaaaaaa eşin yardım edecek. nasıl? sen yorulunca o alacak ama o sen yorulunca.bilmiyorum allah olmayanlara nasip etsin diyorum ben.kusura bakma canım yazdıklarım için.

özel mesaj at diyecektim ama sena demiş.
beni niye etmediiin kiii
benide etmemiş.küstüm oynamıyorum ben.

senacımmm...rabbim ne hayırlıysa sana onu nasip etsin inş
herkes yorum yaptı ama en doğru kararı verecek olan sensin canım tabi 3 çocuğun artısıda var eksiside herşey öyle değilmi. senin ne düşündüğün ne taraftan baktığın önemli çocuklarada sor bence

rabbim hepimizin evladını bağışlasın evlatlarımızla bizleri imtihan etmesinsana ve senin nezdinde evlat isteyen herkesee hayırlısıyla nasip etsin canım

Senacım Allah hayırlısını nasip etsin hakkında.. Ne dese insan olmaz şimdi ama kendini de düşün erkekler bakmıyo sonuçta

ben de bugün çocuğu acıbademe götürdüm.. çileğe alerjisi varmış mğer kuzumun.. kırmızı isilik gibi kabarcıklar çıkardı yüzünde.. 2 haftaya geçecek inşallah merhemimizi sürcz..

bugün arkadaşıma dedim ki o benim gözümde popom kada öğretmen ve anne.ve baya büyük bi değer veriyorum çünkü vucudumdaki en büyük yer orası

senadan eqitim alıyormuşş bensiz bişey yapamıyomusun kızım senn gel ısırıyım seni çok tatlısınn
seni örnek alıyorum ısır beni virüsünü kapayım

yok hiç alakası yok.amcamla aramda bişi yok sorun o hiçbişi yok.beni aramamasına kırgınlığım var kızının düğününe gitmem gerekiyor ama davet edilmişliğim face üzerinden takıldığım şeyler bunlar.eltimin konusu ayrı onun yeri başka bende hayatımdaki ilk küslüğüm ve tartışmam olduğu içim popom kadar değeri büyük gözümde

çok pis sahaya çıktım neye uğradığını şaşırdı.kociş ağlayarak dışarı çıkmanı bekledim dedi.bende az bıraksalardı ağlayarak dışarı başka birini gönderecektim bi müsade etmediler deidm

ama senide görmedimki tebrik ederim bak ettim işyerindeyim okuması zor oluyor gözden kaçmış hadi affet affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…