arkadaşlar her birinizin ayrı ayrı yorumunu istiyorum bu konuda..
öncelikle yaşım 36..
15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..
tabii 40 yaşında birde koçiş...
eşim geçen yıl bir tane daha bebek istedi.. ben göze alamıyorum..dışarda bebek falan gördüqünde gözleri yaşarıyordu eşimin..çocuklar evlenince üstüste oldular nasıl büyüdüler anlayamadık doyasıya sevemedik diyor..geçen yaz bihayli tartıştık bu konuda..sonra gidip spral taktırdım bir müddet konuşmadı bnmle..şimdi bikaç gündür yine bu konu gündemde..3.bebişimizin olmasını çok istiyor..bu konu açıldıqında gözlerindeki ışıqı anlatamam..ama ben 3 çocuqun hem çok fazla olduqunu düşünüyorum hem yaşımın ilerlediqini düşünüyorum hemde çalışmak istiyorum..eşimide anlamaya çalışıyorum ama yeniden bir bebek yıllarca herşeyden mahrum kalmak demek..göze alamıyorum..lütfen bana düşüncelerinizi yazarmısınız arkadaşlar..[/QU
kızımı büyüttükten sonra 2.bir bebeğin hayali bile ürkütüodu beni taaa ki korunma eksiklği yüzünden oğluma hamile kalana kadar.yeni bir bebek yeni bir yaşam gibi Rabbimin kadınlara bağışladığı en büyük lütuf annelik tamam cok zor hele belli bir yaştan sonra cocukları büyütüp oh rahatladım dediğin zamandan sonra daha da zor.çok yorgunum gecelerce uyumadığım oluyor aynaya bakamıyorum bazen delirecek gibi oluyorum ama oğlum yüzüme bakıp güldüğünde hiçbir sıkıntım kalmıyor.Allah ım hayırlısını versin karar senin oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde kpss ye hazırlanıodum bende ve bıraktım kaybettiğim zaman şuan hiç umrumda değil yine başlarım yine yaparım diorum yeni bir bebeği gerçekten istiosan bence herşeye değer
kızlar merhaba bi tımbik sosis daha geldi kabul edermisiniz aranıza motiveye ihtiyacım var[/QUOTE
gel anacım gel,o dediğinden bol bişey yok burda,boyun kaç tatlım
bu arada benim boy 1,58 benden kısada yoktur heralde
hoşbuldum canım artık burası zayıflarla dolsuuun:)boyum 1.65 ama basenlerimin maşallahı var üstüm o kadar yok,gecende bizim sekreter bile senin bu popon erimez dedi off offf
hoşbuldum canım artık burası zayıflarla dolsuuun:)boyum 1.65 ama basenlerimin maşallahı var üstüm o kadar yok,gecende bizim sekreter bile senin bu popon erimez dedi off offf
o sekreter senin poponu kıskanmıştır canım bakma sen milletin lafına azimle boğazını tutan her popoyu eritir bu böle değildi ama neyse
ben bakarımCanım üç çocuğuma da kendim bakıyorum...
Bakıcı telaşındayım şu an biliyorsun belki...:44:
Rabbimden başka onları emanet edebileceğim kimsem yok malesef...
Bunun için Rabbimden başkasına sığınmıyorum...
O biliyor halimi..
Görüyor...Yardımı sonsuz biliyorum..
Gönlüme göre versin bişey istemiyorum...
Bu arada erginsena senin kullanıcı adın...
Bu sebeple kullandım...
Sen bana aysebahar dediğinde gönlüme bahar gelirken..
İsteyerek seçtiğin kullanıcı adını kullanmak istedim..
Yoksa Arzu mu demeliydim kuzu?
Çalışmak istiyorsan canım...
Şunu bil ki çalışma hayatı inan başka dertleri de oluyor...
Anlatmaya kalksam dur dersin...
Annelik kadar kutsal bir başka şey yok gibi
Yine de en doğru kararı düşünerek eşinle ver...
erginsena'ya 3.bebek yapması konusundaki fikirleri okudumda duygulandım arkadaşlarım
benim bir yavrum var henüz 22 aylık allahım onu bana bağışlasın,evlat gibisi yok
onuda tedaviyle aldım kucağıma,gerçi 4 ay gibi bir süre sürdü tedavim ama bana 4 yıl gibi gelmişti,içimde kopan fırtınalar dün gibi aklımda,şimdi kızım küçükken ve yanımda anneciğim varken bakacak 2.bebeğimide doğurmak istiyorum gel gelelim hamile kalamıyorum,kızım doğdu doğalı diyebilirimki korunmadım ama olmadı işte,adetlerim halen düzensiz,yumurtlamamın hiçbir ay olmadığına emin gibiyim,tedavi olayım diyorum kızım halen emiyo kıyamıyorum 1-2 ay daha diyorum rızkını alsın
hastalığım polikistik over,nedeni ne bilinmiyo açılımı yumurtlayamama,üniversiye sınavından sonra adetlerim bozuldu,yani şu an elimdeki mesleğim uğruna sağlığımdan oldum,bu hastalık kilo aldırıyo ve kilo aldıkçada hastalık ilerliyo,kendimi bildim bileli kilolu olduğumu düşününce kilolarımdan dolayı ben mi suçluyum yoksa bana kilo aldırdığı için hastalığım mı bilemiyorum.
umutla ve gözlerim dolu dolu dua ediyorum hep,hayırlısıysa bana bir evlat daha allahım diye,elimden hiçbirşey gelmiyo çünkü,sadece büyük miktarda kilo kayıpları bu hastalığın şiddetini azaltır,kendi kendine bile yumurtlama olabilir ve hamile kalınabilir diye söylendiğinden kilo vermek istiyorum
nolur bana destek verin kızlar
erginsena canım bence bu ortak verilebilecek bir karar,çocuklarında anlayabilecek bir yaştalar açık açık onlarında fikrini al derim,bana sorarsan elinde istediğin zaman hamile kalma gibi bir nimet varken değerlendir
o sekreter senin poponu kıskanmıştır canım bakma sen milletin lafına azimle boğazını tutan her popoyu eritir bu böle değildi ama neyse
ay inşallah canımm bu sefer umarım kilolar gider yazın cok mutsuz ediyo ve saglık içinde cok önemli
canım senin kaç çocuqun var ve tekrar düşünüyormusun..
canım bildirimini özele yaparsan bu hafta listenin altına haftayada listeye girersin
papatya77 den sena ya
dikkat dikkat
senaya yazdım yanlış yere yazmışım
canım
biri14 diğeri11 iki oğlum var
yaş 39
bazen düşünüyorum zor gelen çocuk bakmak 6 yaşından sonra daha zor
gerçi biz ne dersek boş allah ım ne yazmışsa o
2 yıl önce planlı olmayan bi gebeliğin ardından düşük yaptım ama kendimi o kadarmoda sokmuşumki çok üzüldüm ki 2 haftalık falandı
ben şu anda sağlığıma güvenmiyorum
allah ım gönlüne göre versin
canım her ne kadar eşim yardımcı olsada herşey bana kalıcak..ama okadar çok istiyorki etkisi altında kalıyorum kafam çok karışık..hiçbir zaman çalışma hayatım olmıcak..çok kararsızım..
ya bu erkeklere noluyo böylee belli bi yaştan sonra anlaşmaışalr gibi hepsi bebek diye tutturuyorr
canım şuanda bir problemim yok hamdolsun ama hamile kalırsam ne olur bilemem..
listenin altında ismini bu hafta göreceksin cnm haftayada listedesin inşallah
bnm bebeqi bırakacak kimsem yok cnm eqer bebeqim olursa çalışma hayatını unutmam gerekecek..ve çalışmayı çok istiyorum..eşimde bebeqi çok istiyor....offfffffffff...
:26::26::26:
bnm iç sesim yapma diyo
ya neden bana erginsena diyosunnn:84::84: sena deseneeergin bnm soyadımm
ama senin 2. bnm 3. olacak..sen düşünürmüsün bitane dahaa
bilemiyorumm eve kapanıcam pskolojim bozulur diye korkuyorum öbür çocuklaırmı çok zor büyütüüm buda öyle olacak sanıyorum..:44:
başlangıç:76.4
geçen hafta:74.4
bu hafta:74.4
giden : 0
toplam giden 2 kg
hedef:65
kızlar bu hafta gram kilo veremedim canım çoook sıkkın vazgeçmek istemiyorum desteğinize çok ihtiyacım var ne olur moral verin motive edin beni
kilo verenleri tebrik ediyorum bu arada
iyi kilo veripte benim gibi bazı haftalarda hiç kilo verememiş varmı yoksa ben bu işi başaramayacakmıyım kızlar :2:
ben 1 ay 74 te kaldım noluyo hemen üüüyyyyle sabır bebişimya bide kızlar ben peklik çekiyorum söylemesi ayıp öyle çok ileri değil ama kendimi şiş hissediyorum çok,form çayı içemiyorum çocuğum emiyo birkaç kez içtim kızım göbeğini tuttu ertesi gün ağrıyo gibi içemiyorum ondan napcam ben kızlar
kızlar merhaba bi tımbik sosis daha geldi kabul edermisiniz aranıza motiveye ihtiyacım var
geçmiş olsun çocuklarımız uf olmasın yaaaaaaaaaSenacım Allah hayırlısını nasip etsin hakkında.. Ne dese insan olmaz şimdi ama kendini de düşün erkekler bakmıyo sonuçta
ben de bugün çocuğu acıbademe götürdüm.. çileğe alerjisi varmış mğer kuzumun.. kırmızı isilik gibi kabarcıklar çıkardı yüzünde.. 2 haftaya geçecek inşallah merhemimizi sürcz..
ay inşallah canımm bu sefer umarım kilolar gider yazın cok mutsuz ediyo ve saglık içinde cok önemli
evet yaa hele önceden zayıfsan daha çok etkileniosun eski pantolonlarıma baktıkca içim gidio ama iyi oluyo bir yandan da gaza geliorum
arkadaşlar ben de 75 kiloyum .6 ay evvel doğum yaptımbeni de aranıza alın bende zayıflamak istiyorummm
aman halt etmiş ohoşbuldum canım artık burası zayıflarla dolsuuun:)boyum 1.65 ama basenlerimin maşallahı var üstüm o kadar yok,gecende bizim sekreter bile senin bu popon erimez dedi off offf
bi evin temeli geniş olursa sağlam olur(bu böle değildi ya )
oturunca sağlam oturursun
hacı yatmaz gibi
ben öylyimde
arkadaşlar ben de 75 kiloyum .6 ay evvel doğum yaptımbeni de aranıza alın bende zayıflamak istiyorummm
önce hoşgeldin
amaaaaaaaaaaa
yaahu daha yeni doğum yapmiışın:
bebeğinin süt vermenin keyfini çıkar niye kendini strese sokuyon
pasta börekten asitlilerden şekerlerden uzak dur zaten gidecektir onlar
[
önce hoşgeldin
amaaaaaaaaaaa
yaahu daha yeni doğum yapmiışın:
bebeğinin süt vermenin keyfini çıkar niye kendini strese sokuyon
pasta börekten asitlilerden şekerlerden uzak dur zaten gidecektir onlar
gitmiyor ama gitmiyor.ne kadar uzak dursam da olmuyor.öyle takıldı kaldı.
yok anam nerde alternatifselam canlar...
kilo korumada gibi olan ben geldim...
keyifsiz gibiyim..
niye anlamam
canım hiç iş yapmak istemiyor valla
bahar çarptı beni...
kardeşimin düğününe bol bol kıyafet bakarım
bulamam
greencim başka alternatif kıyafetin var mı?
başka yani ...
yakın zamanda fotolar ekleyeceğim size...
az meraklanın...
selam canlar...
kilo korumada gibi olan ben geldim...
keyifsiz gibiyim..
niye anlamam
canım hiç iş yapmak istemiyor valla
bahar çarptı beni...
kardeşimin düğününe bol bol kıyafet bakarım
bulamam
greencim başka alternatif kıyafetin var mı?
başka yani ...
yakın zamanda fotolar ekleyeceğim size...
az meraklanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?