70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bakarım 3 alana bi bedavamı bide benim için yaparsın

canım yazılarımdan biliyosundur bende hala anne olamdım,2düşüğümde var 6yıl olacak malesefrabbim sana tattırmış inş.yine tattırı oduyguyu..kardeş olmak güzel bir olay gerçekten 1kız 2erkek kardeşim var,canlarım onlar benim..onlar olmasa kim şımartır beni,kim dünyanın engüzeli tanıtır:)))öyle işte..seni,n sorunun belli bana tam teşhis bile koymadıal ryani,enson tüpteki doktorum az pcosa yatkınlık var dedi ama kesin değil,bende sonradan kilo aldım,tüylenmem arttı...vermemde zor oluyor sürekli mücadeledeyimbana kilo ver demedi hiç doktorlar tam teşhis olmadığından bn çok sitiyorum tabiki sağlığım ve psikolojim içinGÖRELİM MEVLAM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER.....

ben 1 ay 74 te kaldım noluyo hemen üüüyyyyle sabır bebişim
sen devam et
arkideşler yazmış ama
kuru kaysı bol su
bide yoğurt+sebze bende işe yarıyo :26::26::26:
kızlar merhaba bi tımbik sosis daha geldi kabul edermisiniz aranıza motiveye ihtiyacım var

geçmiş olsun çocuklarımız uf olmasın yaaaaaaaaa

arkadaşlar ben de 75 kiloyum .6 ay evvel doğum yaptımbeni de aranıza alın bende zayıflamak istiyorummm

Son düzenleme:
ne yer ne içersiniz bacılar?ben emziriyom halen ek gıdaya yeni geçtik.75 kilo 168 boy 65 olmak istiyorum...neler tavsiye ediyonuz kızçeler:76:

[

önce hoşgeldin
amaaaaaaaaaaa
yaahu daha yeni doğum yapmiışın:
bebeğinin süt vermenin keyfini çıkar niye kendini strese sokuyon
pasta börekten asitlilerden şekerlerden uzak dur zaten gidecektir onlar

gitmiyor ama gitmiyor.ne kadar uzak dursam da olmuyor.öyle takıldı kaldı.

kızlarrrrr kilo veren herkesii tebrik ederimmm veremeyenlerde moral bozmak yokkkk haftalarrr bitmedi yaaaaaaa

yeni gelen çıtırlar hoşgeldinizzz aramızaaaaa

selam canlar...
kilo korumada gibi olan ben geldim...
keyifsiz gibiyim..
niye anlamam
canım hiç iş yapmak istemiyor valla
bahar çarptı beni...
kardeşimin düğününe bol bol kıyafet bakarım
bulamam
greencim başka alternatif kıyafetin var mı?
başka yani ...
yakın zamanda fotolar ekleyeceğim size...
az meraklanın...

yok anam nerde alternatif olsada bulmak mesele.çarşı pazar gezip bakınmadıktan sonra zaten karar vermek bulmak imkansız :26:

....................................................................

Son düzenleme:

gürelim bakalım eski mankenlerden kim kalmış beya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…