70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok anam nerde alternatif olsada bulmak mesele.çarşı pazar gezip bakınmadıktan sonra zaten karar vermek bulmak imkansız :26:

pc kafayı yedi...
aralıklarla aynı mesajı 3 kez attı nasıl oldu anlamadım?
zor oluyor bu aralar kk ya girmek
atıyor beni

canım elbise giysen nasıl olur?
pantalon ceket yerine?
ben siyah bir elbise düşünüyorum..
hem zayıfcak olurum...

gürelim bakalım eski mankenlerden kim kalmış beya

yok canım ya..
170 boyum..
yani lisede 170 ti
en fazla 173 tür yani...
herkes öyle diyor dha uzunsun yeme bizi diyorlar...

ama geçen gün hani esmer bir manken var ya
güzellik yarışmasında ödül almıştı..
esparka gelmişler dyo şenliğine...
yan yana durduk

kısacıktı...
hani böyler derler ya ünlüleri görenler
içimde kaldı kızlar
bende içimi dökeyim:44::44::44:
cidden kısaydı ama...
ama benden zayıftı hakkını yemeyeyim...
vardı sanki 52-53 kg gibi gibi:26::26:

Ben yazdım kadere hüznü perişanı,
sonu gelmez yine de bitemez ümitler,
ama yoksa bahçemin eski şanı,
sebebi koparılan çiçekler....
Ama ben o çiçekleri yine ekerim fıstık gibi bahçemi toparlarım geri, bu sefer kapıya diktim aklımı, kalbimi de en güzel köşesine koydum bahçemin ,bahçemi ezip geçenler içeri asla tekrar alınmayacak !!

:82::82:

yok canım ya..
170 boyum..
yani lisede 170 ti
en fazla 173 tür yani...

yan yana durduk

kısacıktı...
içimde kaldı kızlar
cidden kısaydı ama...

canım pc kasıyor...
sürekli eski mesajlarım açılıyor sayfada
ne iş anlamıyorum...
eşim gelsin ona çektireceğim
bi kaç güne atarım buraya....

yok canım ya..
170 boyum..
yani lisede 170 ti
en fazla 173 tür yani...

yan yana durduk

kısacıktı...
içimde kaldı kızlar
cidden kısaydı ama...

canım pc kasıyor...
sürekli eski mesajlarım açılıyor sayfada
ne iş anlamıyorum...
eşim gelsin ona çektireceğim
bi kaç güne atarım buraya....

kızlar mesajlarım çıkıyor mu
bu ne ya....
ay çorbaya çevirdim kk yı
bi resim ekleyeyim dedim:44::44:
internetti çökerttim gacılarrrrrrrrrr

merak etme abla mesajlaın en az 2 kopya halinde çıkıyorrr

ha nikah içinmi sordundu ben yanlış anladım gelecek düğündeki kıyafet arayışımla ilgili sandımdı.valla gidip gitmicem ne yapacağım hala belirsiz.siyah triko bi elbisem var ama oda biraz kısa pek uygun düşmez gibime geliyor en kötü ihtimal gidersem onu giyebilirim ama şuan gerçekten bu konuda pek bi düşüncem yok :26:

kızlar bugün kimse bildirim yapmadı mı ben sanırım 69 da çakılı kaldım
herkes yaptı bildirimini geçmişi okumadınmı 69 çk riskli 67 ye in orda bekle bence en ideal kilo bence 67 iken baya değişmiş oluyosun.bide 60-65 arasındaki kilolarda onun dışında pek gözle görülür değişim olmuyo.:26:

67 ye insem def çalıp oynıcam zaten de çakıldım kaldım... sağol engin bilgilerin için şekerim :82:
bişi değil.ama cidden öyle 67 evet yine kilolu oluyoruz ama giydiğinin yakışacağı hafif etine dolgun görünsede fazlalıkları olan bi bayan gibi durmadığın bi kilo sonra zaten 64 e falan inene kadar pek farklı görünmüyon kıyafetlerin bile çok değişmiyo.nezaman 65 ten aşağı iniyon ozaman yine vucut değişiyo.her 3-4 kiloluk eksilmede fark gözleniyo.yoksa 1-2 kilo tartıda değişim gösteriyo görüntüde değil bi süre takılman ii 69 da vucut o kiloyu benimserse bidaha üzerine kolay kolay çıkmazsın.bak bende diyeti bıraktım hemde ne bırakma diyete başlayamadım ama hala aynı kilodayım ne aşağı ne yukarı.zayıfmıyım hayır tabiki balık etli bi hatunum hatta balık popolu
3 ay öncesi ve bugünü kıyasladığımda bu durumdan memnunum belki daha aşağısına inemicem ama bu halimde bile kalmam süper benim adıma.bu yüzden sende şuanını geçmişle kıyasla ve yerinde sayabildiğin için memnun ol

Son düzenleme:

dediğin çok doğru canım ben bugün 67 çıktım ve 3 gündür her gören aaaaaa nekadar zayıflamışsın ddiyorlar ki geçen hafta 68 dim çok bi fark yok ama görünümde çok farketti 72den 69 a düştüğümde bile kimse bukadar farketmemişti çok doğrusun be yeşimcim...

kilo bildirimimi yapıp geçmişe bi dalayım sonra gelip menümü yazarım kızlar
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:68.1
bu hafta:67.1
bu hafta giden:1000gr.
toplam giden:18.9 kg.
hedef:60 kg.
beden:40
boy:1.62 cm.

aha komik ama 1 haftada ne değişmiş gözleri görmüş 67 güzel rakam yukarısı tehlkeli aşağısı 3-4 kilodan sonra belli oluyor zaten 67 yi korumak bile başarı belli bi yaştan sonra.

supersin canim tebrikler............

dün bir kilo benim için hayal diyordun yaşımdan dolayı vermem zor diyordun bugün döktürmüşsün kiloları tam bir kilo seni kandırıkçı senii ama güzel olmuş seni yaşın kadar tebrik ediyorum gerçi sen gençsindir bu tebrik az oldu ya dur benim yaşımıda ekleyip ikisinin toplamı kadar tebrik ediyorum senisen dün gramlardan söz edip bugün kilolara vardın ya benimde iştahımı açtın bak kilo vermek konusunda tabiii

canım yaşım 39...ama dün yazdıklarımda çok samimiydim bu ikinci kez oluyor bukadar yüklü vermedim şimdiye kadar...sadece bir kez 1300 gr. vermiştim buda iki oldu ...sen sabah beni görcen gözlerim aynenböyle olduhatta ikinci kez çıktım ve kocişi çağırıp baktırdım oda okeyledi adamceğiz gitti bidaha çıkıp baktım işte böyle canım

kılavuz kaç yaşındasın canım geçmişte bu yüzden yavaş kilo verdiğini yazmışsın boyumuzda aynınerdeyse benimde 1.63

aha hiç gülücem yoktu eltim beni faceden silmiş çok üzüldüm anlatamam.40 yaşında hatun kendini 12 yaşında çocuklar gibi hissediyor üşenmemiş aferin ona ben üşendimdi silememiştim

kılavuzcum sen böbrek hastasıydın değilmi bu yüzden hızı kilo veremiyodun değilmi :26: yanlışmı anımsıyorum :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…