E
EU2
Ziyaretçi
çok geçmiş olsun tatlım.İş içinde hayırlısı olsun ama iş bulmadan yerinden kıpırdama bencede.kızlar günaydın
reglim bitti bugun den itibaren daha sıkı şekld devam diyete bugun sabah bir puaça yedim 4 bardak su içtim 1 avuç beyaz leblebi yedim şimdide kesti beni bakalım aşçımız ne yaptı ögleye ne var
bu arada ben çok şansız biriyim yaaa hastaydım biliyorsunuz daha kendimi bile toparlamadan regl oldum igne vermişti dr 10 tane onları vurduruyordum iğnelerin yerleri çok feci agrıyordu dün dra soledim demez mi apse yapmış şimdide ignelere ara verdik o apsenin geçmesi gerekirmiş yoksa allah göstermesin sakatlık felan yapıomuş ayyyyy ne kızlar bu benim çektiğim bu kadar şeyin üzerine hala çalışıyorum adamlar halime acıyıp izide vermiyor offfffffffff........en yakın zamanda iş bulup çıkmam gerek burdan yardım gerek kızlar bilginiz olsun....
ben de yıllardır sabahları iki dilim kepek ekmeği dışında ekmek tüketmiyorum ama yine de sürekli kilo aldım.Bunun nedeni de tatlıya olan düşkünlüğümdü.Kilo veremem diye sakın düşünme canım çünkü veriliyor ama gitgide biraz daha zaman alıyor.Özellikle yerleşmiş yağları vücuttan atmak çok zor ama imkansız değil.inşallah canım ama bu benim normal yemeğim yane ben ekmek yemem ne öğle yemeğinde ne de akşam aslında az yemek yerim son zamanlarda yemek işini abarttım bide tatlı ekledim bu bana fazla geldi orta okulan beri topluyum ergenlik çağından kalma ama son 3 yılda yani işe girdikten sonra çok aldım otura otura olcağı buydu
şimdi yediklerime biraz daha dikkat etmeye başladım sirkeli suyumu içiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok sıkıcızaten bol su içerim su kurbağası diolar bana o derece :) ama bünye meselesi sanırım kilo alırım ama veremem
ebtunacığım öncelikle kendine fil gibi deme.bak gayet güzel bir kızım demişsin.güzel olmak =zayıf olmak değil bence okadarda değil yani.O zaman bütün zayıf insanlar çok güzel olmalıydı. neticede kilo bi şekilde verilebilir.kilolu olmak bakımsız olmak değildir.kendi bedenine uygun kıyafetler giyinerek çok şık olabilirsin.yaşca senden büyük olduğumu tahmin ediyorum.Bir abla tavsiyesi kendini asla ihmal etme.asla sengözlerimebaksanabemzirirken kilo verilir derler ama bende hiç öyle bi şey olmadı...aksine emzirmeyen arkadaşlar inceceik oldu ben hala fil gibiyim :bbo:bu duruma çok canım sıkılıyor :1no2:
bir an önce eski halime dönmek istiyorum,rtık kendime acıyorum,hiç bi şekilde kendime güvenim yok...aslında gayet güzel bi kzım ama içimden hiç bi şey gelmiyor...hiç bi kıyafetim olmadığı için hep aynı şeyleri giyiyorum,saçlarımı alelede bi tokayla tutturup çıkıyorum...oysa eskiden o kadar renkli,o kadar özenli giyinirdim ki...senağlama
inşallah geçecek bu günler,bu sıkıntılar :Saruboceq:
o yüzden sabretmeliyim
aslında ben bu elma krom tabletinden almayı düşünüyorum ama emzirdiğim için almıyorum...oğlum temmuzda 1 yaşına girecek,eğer o zmana kadar emmeye devam ederse ki inşallah eder :Saruboceq: temmuzda ben sütten kesmeyi düşünüyorum,o zaman destekleyici ürünlere başlayabilirim