70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun tatlım.İş içinde hayırlısı olsun ama iş bulmadan yerinden kıpırdama bencede.
ben de yıllardır sabahları iki dilim kepek ekmeği dışında ekmek tüketmiyorum ama yine de sürekli kilo aldım.Bunun nedeni de tatlıya olan düşkünlüğümdü.Kilo veremem diye sakın düşünme canım çünkü veriliyor ama gitgide biraz daha zaman alıyor.Özellikle yerleşmiş yağları vücuttan atmak çok zor ama imkansız değil.
ebtunacığım öncelikle kendine fil gibi deme.bak gayet güzel bir kızım demişsin.güzel olmak =zayıf olmak değil bence okadarda değil yani.O zaman bütün zayıf insanlar çok güzel olmalıydı. neticede kilo bi şekilde verilebilir.kilolu olmak bakımsız olmak değildir.kendi bedenine uygun kıyafetler giyinerek çok şık olabilirsin.yaşca senden büyük olduğumu tahmin ediyorum.Bir abla tavsiyesi kendini asla ihmal etme.asla sengözlerimebaksanab

Ben bugün 2 saat yüzdüm,yürüdüm öğlen de 3 tuzlu çubuk yedim bir parça peynirle.şimdilik iyi gidiyor.Bu ara da soğan suyuna da devam ediyorum.Artık birinden birinin işe yaraması lazım.hiç bu kadar azimli olmamıştım.sonuçları hep birlikte görücez inş.

valla canım az yiyorum millet benle dalga geçiyor ben bu kadar yesem açlıktan ölürüm die benim metobolizma rölantide çalışıo ama bulucam çaresini çalışmasam gidicem doktora ama izin almak çok zor gidip bi kan testi yaptırıcam ona göre hormon testi yaptırıcam bakalım baktım hala veremiyorum diyetisyene gidicem

Merhaba kızzlar ben kilo takip çizelgesi yaptım iki tane birincisi hergün tartılıp yazıyorum.ıkincisi de haftalık hedeflerimi belirledim onlara uyup uymadığıma bakıyorum.ıkisini de buzdolabımın kapağına astım.Bi de 60kglık halimi astım 5 yıl öncesi(zaten 5 yıldır 60'ı görmüyorum)
Ama öyle uçuk hedefler koymuyorum,haftada 800gr-1kg arası.Böylece toplam da 15kg vermiş olacağım.Zaten şimdiden 1,3 kg'ı gitti.Bugün tartıda 73,8gr ı gördüm.Günde 100ip atlıyorum,şu bahsettiğiniz sopa hareketini de 100defa yaptım iki gündür.
Bana birinin AAAA SEN KıLO MU VERDıN???dediği günü iple çekiyorum

maşallahın var canım hangi arada yüzdün keşke izmirde doğru düzgün bir yer bulabilsemde bende yüzebilsem o zamana spor değil benim için eğlence olurdu yaaa
bu yerleşmiş yağları yakmak çok zor gerçekten az yemek yetmio öğünü çoğaltıp az yiyip metobolizmayı harekete geçircez inşallah
soğan suyu nasıl bu arada ?biraz açıklarmısın canım
bende bugün bir tarif gördüm onu denemeyi düşünüyorum

inaşallah canı kısa zamanda vericez bu kiloları yavaş yavaş yemek yemeyi düzene koyup hareketi arttırıcaz ister istemez gidicek bu kilolar :) bende zayıf halimin fotosunu çıkarıp odama koyucam büyüteyim birde azimlenirim belki :)

kesin azimlenecez canım.Bu aralar aklım fikrim kilo vermekte.Eşime beyaz lahana al dedim eve gelirken lahana suyu içicem sabah akşam.

Bi de şu kilo takip çizelgesinde kilo verdiğimizde hep yeniden mi cetvel yapıyoruz.Yoksa bunun üzerinde değişiklik yapabiliyo muyuz canım?

ebtunacığım öncelikle kendine fil gibi deme.bak gayet güzel bir kızım demişsin.güzel olmak =zayıf olmak değil bence okadarda değil yani.O zaman bütün zayıf insanlar çok güzel olmalıydı. neticede kilo bi şekilde verilebilir.kilolu olmak bakımsız olmak değildir.kendi bedenine uygun kıyafetler giyinerek çok şık olabilirsin.yaşca senden büyük olduğumu tahmin ediyorum.Bir abla tavsiyesi kendini asla ihmal etme.asla sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim,ama bu kilolar beni çok etkiliyor...evet dediğim gibi gayet hoş bi kızım,yeşil gözlerim uzun kıvırcık saçlarım var...yüz hatlarım falan güzeldir,fena değilim yani
ama kilolar beni moral olarak çökertiyor...dediğin gibi her zayıf güzel değil...mesela zayıf ama pek güzel olmayan birini görüyorum,düşünüyorum,şuna bak diyorum ben ondan güzelim hiç bi gösterişli yanı yok...ama o benden daha çekici :asigim: yani anlayacağınız baya kafayı yedim,çok kafama takıyorum :roflol:
ben 28 yaşındayım daha önceki msjlarımda yazmıştım,oğlumda 8 aylık...onundoğum gününe kadar en az bi 10 kilo vermeyi hedefliyorum kaydirigubbakcemile2
çevrenin laflarına gelince...ooo neler duyuyorum anlatamam...içerde bi tane unutmuşlar galiba,ikincisi yolda mı?hamile misin?bunları sürekli duyuyorum klava:
geçenlerde kaynanam bizdeydi...normalde de hiç geçinemiyoruz ama bu sefer beni daha çok sinir etti,üstelik elinde bi kozu var artık...tv de falan gördüklerine ayyy ne güzel incecik..eve gelen arkadaşlara ayy ne güzel zayıflamışsın incecik olmuşsun v.s,daha bir sürü iltifatlar...eltimi örnek veriyo,hiç bi şey yemiyomuş,zaten şiştim diyomuş(eltim benden oldukça zayıf)...bunları duydukça daha çok delirdimkötükedihüso
ama bu çok konuşanlara,beni küçümsemeye çalışanlara inat zayıflayacağım,başarıcam inşallah:Saruboceq:
daha önce 10 kilo vermişliğim var,kafama takarsam bunu da başarırım elbet :içelim: ilk hedefim 10 kilo...kalanını sonra düşünürüz artık :enbuyukkk:

Sporu evde yapamadığım için spor salonuna gidiyorum.Belediyeye ait.haftada birgün step aerobik,birgün plates var ve haftada bir günde havuza gidiyoruz.saunasıda var.ondanda bol bol faydalandım.yüzme diğer sporlar gibi değil gerçekten çok eğlenceli yani bi 2 saat daha kalabilirdim sırnaşık şey
soğan suyuna başlayalı 4. gün oldu bugün.çok duymuştum aslında ama geçenler de bir arkadaşım ablasının bu şekilde 8kg verdiğini söyleyince artık duramadım ve başladım.ayrıca iltihaplara da çok iyi geliyormuş.Abartmayayım ama kendimi biraz daha toparlanmış hissediyorum.

bence bu kötü sözleri şansa çevirebilirsin, motivasyonun daha kolay olur, benim ailem sürekli can boğazdan gelir dedikçe yiyordum ben:)

onlara inat ver şu kiloları da hepsinin ağzı açık kalsın

lahana suyunu ben denemiştim bi süre bir şey farkedemedim ama tadı güzeldi :)
cetveli aynen tekrar yapıyoruz canım :)
ah canım ya süper keşke biizm belediyeye ait öyle bir yer olsa koşa koşa giderdim tek başına spor yapılmıyor zaten sauna farediyormu acaba havalar ısınmadan bir iki gideyim bende :)
sen iyi spor yapıyorsun canım maşallahın var valla bende eve gidip yürüyücemmmm :)))

ebtunacığım evet sen gerçekten çok kafana takıyorsun çünkü seni üzmüşler.Özelliklede kayınvalide zannedersem.bence oda senin kafana taktığını bildiği için inadına böyle konuşuyor.Sana böyle can sıkıcı şeyler dendiğinde onlara eşim beni böyle çok beğeniyor çok seviyor de.Özellikle kayınvalideye benim yeşil gözlerim yetiyo kocam hasta oluyo dersen yeter :lepi: anlayana. Hiç kafana takma streste kilo almamızı kolaylaştırıyor.Hiç kimse için değil kendin için kilo ver tatlım.Kimseye fırsat verme motivasyonunu yüksek tut kilo verebileceğine inan öncelikle

kızlar ben de sizden gaza geldim eski resimlerime baktım,bu hamile kalmamdan 2 ay falan önceki halim,61-62 kilo falandım galiba...böyle olmak istiyorum,fazla zayıflık gerekmez

Son düzenleme:
magrenta inan tatlım hayatımda ilk defa düzenli spor yapmaya başladım.bu ikinci haftam henüz.Sporsuz defalarca kilo verdim hemde iyi kilolar verdim.ama al ver, al ver vücut kendini salmaya başlıyor.korkudan artık düzenli bişeyler yapmaya karar verdim.Benim için sıkılaşmak kilo vermenin biraz daha önünde.Ama ikisininde olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Saunadansa yüzmeyi tercih ediyorum ben ama arkadaşım için onada girdim.Beni biraz bunalttı aslında ama normalde pek terleyen birisi olmamama rağmen bayağı ter attırdı.

öfff be kızlar çok özür dilerim,istemeden sayfayı mahvettim
uğraşıyorum küçültmeye çalışıyorum ama beceremedim yaa çok pardon

sayfa mahvolmuş harbiden canım heheh neyse olcak o kadar :))))
arzuk canım yaa inşallah gidicek bunlar yüzmeyle diyetle yürüyüşle ama gidicek önemli olan karar vermekhareketi biraz arttırmam lazım bnede ilk defa spor salonuna yazılınca düzenli spor yaptım hemde haftada 3 gün giderek geçen yılda yazın bir spor salnuna başlamıştım bayanlar için sadece oradanda ümitliydim ama devam edemedim param yandı boşuna artık evde yürüyüş yaparak vericem inşallah

ben çıkıyorum kızlar
hepinize iyi akşamlar ıslanmadan eve gidebilirim umarım :)
görüşürüz

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah sirkeli su
kahvaltı kepekli simit ve şekersiz çay
arada form çayı
öğlen 2 haşlanmış patates
akşam fırında mücver ve yağsız havuç salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…