buruk bir anneler gününden herkese merhaba....
öncelikle bütün annelrın annelr gününü kutluyorum...
bende anneler gununde kayınvalıdemın elını öptum hediyesını verdım
ve kızımın mezarına gidip orda kendı anneler gunumu kutladım...
günaydın hanımlar günaydın senacımmm
nasılsın canım dün seni göremedim pek inş. herşey yolundadır
selam kızlar ben 172 boy 79 kg yim belki buranın etkisiyle zayıflarım benide aranıza alın yıllardır hep 72 kg ye düşüp tekrar bu kilolara geliyorum bu sefer olur inş:97:
saç rengi süper canım bence feci bi değişim olcak uzun zaman görmemiş olan kesinlikle seni tanıyamayacaktırbu arada dövesim geldi hatun 27 beden pantolon alıyo ya :84::84: popon nerde kızım nereni sokuyon o pantolona :84:ben biliyodum benimki popo değil yayla ama artık yaylalar yaylalar diye tanımlamam gerekiyor
senacım bence anne olunacak en ideal yaştasın şuanda.daha çok gençsin ve evlatların çok yakında bir bir yuvadan uçacaklar sadece evliliklede alakası yok okumaya gidecekler yada belkide çalışmak için evden uzaklaşacaklar.sen ozaman çok yanlız kalacakasın yeni bir yoldaşa ihtiyacın var ve hazır 2 evladında hala evde seninle birlikteyken kardeş duygusunu yaşasınlar hemde kardeşleri abla ve abisini yaşasın2 si peşpeşe olduğundan abla kardeş yada abi kardeş ilişkisinden çok arkadaşlık ilişkisi yaşıyolar.kardeşe özlemleri birazda bundan.ve bide arkadaş çevrelerinde küçük kardeşi olan arkadaşları varsa ister istemez özeniyolardır.benim 8 yaşında yiğenim var ablası var 13 yaşında neden ablamın kardeşi varda benim kardeşim yok ben kardeş istiyorum diyo ağlıyo
küçük büyük orta boy tüm anneler anneler gününüz kutlu olsunen kısa zamanda topikte bebek isteyipte hamile kalamayan kimse kalmaz inşallah çatır çatır pıt pıt doğururlar muradlarına ererler
slm hanımlar benıde aranıza alırmısınız:78: bende ıkı çocuk annesyım kızım 4 yaşında oğlum 2.5 aylık ve ben 77 kıloyum bıktım bu halımden sızın yardımlarınızla vermekk ıstıyorum..ama süt konusunda durumlar ıyı değil dıyet yaparken sütü artırmak için neler yapıyosunuz...buarada hepınızın anneler gunu kutlu olsun...
buruk bir anneler gününden herkese merhaba....
ben bu hafta akşamları sadece pırasa çorbası içmeye karar verdim ...Allah sabır versin bana ahahahaNasılsınız kızlar, kaçamak yapmıyonuz di miii
1ayönce yanındaydım,benimle tedavimde 1ay yoruldu ,umutlandı ,ağladı onda aradım tesellimi,sardı yaramı...şimdi...buruğum ya,ama enkısa zamanda gidecem yanına.....
CANIM ANNEMDEN ÇOK UZAĞIM,OBENİM HERŞEYİMMM,ONSUZ BİDÜNYA DÜŞÜNEMİYORUM..oda annesini 3ay oldu kaybedeli ,kırık,yaralı birevlat şimdi...allah annelerini kaybedenlere sabır versin...
tatlı anneler,ciici anneler..anneler gününüz kutlu olsunnnn
allah daha nice anneler gününü evlatlarınızla tattırısn sizlere...
hamilelere allah kucakalırna alıpta anneliği yaşatsın...
benim gibi bebek özlemi çeknlerede,düşükler yaşayanlara,sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza almayı nasip etsin rabbim... RABBİM tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın,evlerimiz şenlensin bebek sesleriyle inşaallah.....
sudecim canım allah rahmet eylesin,meleğin sana cennette şefaatçı olacak unutma annesi..duam sana evladını kucağına almak sağlıkla nasip olsun yeniden..yaşadığını senbilirsin şuan yazarken gözlerim dolu dolu...
çünkü daha sabah uykum kaçtı 7de test yaptım negatif çıktı ben bile buna üzlürken senin evlkadını kaybetmen nekadar acıdır eminim..inşaallah bidah yaşamzsın bu bir imtihan ve sabır çok önemli...
merak edenler pozitif olsa çoktan yazrdım herhalde yazsım gelmedi ya,beklediğim sonuç ama yinede o bekleme anı hadi 2çizgi çıksın anı....bilmiyorum inşaallah yine yaşarım idrarda kandada pozitif alırım zamanı var demekki...halada adet olmadım birümit teste çıkmamıştır diyorum oalbilir herşey mümkün bakalım ama adete alıştırdım kendimi artıkk zaten alışkınımda işte 6gün gecikipte kendimi iyi hissetmeyince bi umut işteee,ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZZZ...NEYSE İÇİNİZİ KARARTIM GÜNÜNÜZ İYİ GEÇER UMARIM... ....
benim annem canım annem...
beni al kollarınaa..
kucağında okşa beni
ninniler söyle bana...
tabiki cnaım hoşgeldin aramıza
hoşbulduk erginsena.bildirimi sanırım cuma günleriözelden sana yapıyoruz.ancak ben özelden mesaj atamıyorum.ne yapabilirim cuma günleri?
canım bu dünyada üzülüyoruz ama inan öbür dünyada sevinen bizler olucaz bilmem biliyomusun onlar melek direk cennetlik ama anne babalarını almadan gitmeyecekler cennete bende bunu düşünerek teselli oldum hep sende öyle yap canım
arkadaşlarrr...
eqer bebek konusunda olumlu düşünmeye başlarsam şöyle bir karar aldım..spral takılı ya bende..onu çıkarttırıcam ve eşime çıkarttıqımı bebek konusuna pozitif baktıqımı söylemicem..ne zaman hamile kalırsam ozaman eşime kasıklarım aqrıyor doktora gidelim diyerek ultrasonda bebeqi gördüqü anda süpriz yapmayı düşünüyorum..büyük bir şok yaşar heralde..içimden böyle geçti ama kararım hala net deqil..fikirlerinizi hepiniz yazdınız ama hala düşüncelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var..
canım sendemi bebeqini kaybettin..
dün çok yoqun geçti aslıcım herşey yolunda ama ben hala kararsızım sen ne dşünüyorsun bu konuda..
hoşgeldin cnm
bilemiyorum yeşimcim yaaa..bebeklikleri ayrı dert okul çaqı ayrı dert hiç göze alamıyorum yaş ilerleyince insanın gözünde büyüyor ama şu bir gerçek kızım büyüdü ve 3-5 seneye kalamz evlenip gidecek ve ozaman belkide bebek yapmadıqım için pişamn olucam..çok kararsızım çookkk..
[/B]
yeşim hadi önden sen buyur cnm
hoşgeldin cnm..
içimi acıttın sudemcim..zaten günlerdir allak bullaqım tutamadım kendimii
yok ben bu haftada toplayamıcam kendimi..kızlar noluyo bana yaa..
kadercim biliyorum çok ümitlendin..ama herşeyde bir hayır vardır be güzelim.. herşeyin vakti saati vardır..üzülme nolur..Rabbimize teslim ol..o herşeyi en iyi bilendir..
senanın dikkatine diye yazarsan ve özele atamıyrum diye eklersen bildirimini geçerli sayarım cnm..
arkadaşlarrr...
eqer bebek konusunda olumlu düşünmeye başlarsam şöyle bir karar aldım..spral takılı ya bende..onu çıkarttırıcam ve eşime çıkarttıqımı bebek konusuna pozitif baktıqımı söylemicem..ne zaman hamile kalırsam ozaman eşime kasıklarım aqrıyor doktora gidelim diyerek ultrasonda bebeqi gördüqü anda süpriz yapmayı düşünüyorum..büyük bir şok yaşar heralde..içimden böyle geçti ama kararım hala net deqil..fikirlerinizi hepiniz yazdınız ama hala düşüncelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var..
canım seni çokm iyi anlıyorum.senin yerinde ben olsam ne yaparım bilmiyorum ama ben de istemezdim senin gibi.ama tatlım çocukların ve eşin çok istiyo.sonrasında sana çok destek olucaklar emin ol tekrar eskiye döneceksin.iş konusunu da düşünme bakarsın Rabbim kendiişini kurmayı nasip eder belki belli mi olur.sakın canını sıkma büyüklerle güvendiğin insanlaral da istişare edebilirsin tatlım.ama ben ceeee yapppp kuuu bi tane daha.inan çalışmasam ben 4 tane yapardım tabi bi de sezeryan yüzünden 3 te kalırdımmgünaydın arkadaşlarrrhepinizin anneler gününü kutlar yanaklarınızdan öperimm
olur cnm :13::13:
arzucum oqluşunun doqum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı ve saqlıklı bir ömür nasip eder inşallahh
tabiki cnaım hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim cnm..sehercim oturup konuşacak bişey yok çocuklar ve eşim istiyor hemde çokk...istemeyen bnm..düşünsene yaa yürüyüşe bile çıkmaıcam oturup senelerce büyüsün diye beklicem herşeyi sil baştan yaşıcam ..
bi beni görsen senacım heralde 2 kilo aldım 3 gündrü.noluyooo banaaaaaaamuazzez günaydın cnm nasılsın...12 de yemekli düqün var 3 e kadar sürecek oraya gidicez bizde..hazırlanmam lazım..diyetime bu aralar hiç dikkat edemiyorum biran önce toparlanmam lazımm :18:
vavvvvv .ben de hafta içi çokkk güzel bi telefon aldımmmmGünaydın kızlar...
Öncelikle herkesin anneler gününü kutlarım...
Az önce kapı çalıdı...
Canlı kırmızı güller anlatamam bi güzel...
Kocaman bir buket...
Üzerinde çocukların isimleri yazıyor...
Çok ta güzeller..
Ve mis gbi kokuyorlar...
Uzun süredir çiçek almadığımdan tabibaktım önce..
Sonraböyle oldum ....
Umarım hepinizn keyfi 10 numaradır...
Ben hala bahar çarpmasından çıkamasam da
Süperim be...
selam kızlar ben 172 boy 79 kg yim belki buranın etkisiyle zayıflarım benide aranıza alın yıllardır hep 72 kg ye düşüp tekrar bu kilolara geliyorum bu sefer olur inş:97:
hoşgeldinizzzzzzslm hanımlar benıde aranıza alırmısınız:78: bende ıkı çocuk annesyım kızım 4 yaşında oğlum 2.5 aylık ve ben 77 kıloyum bıktım bu halımden sızın yardımlarınızla vermekk ıstıyorum..ama süt konusunda durumlar ıyı değil dıyet yaparken sütü artırmak için neler yapıyosunuz...buarada hepınızın anneler gunu kutlu olsun...
canıımmmmm bilmiyodummm.tatlım benim ne kadar üzülme desem de faydasız biliyorum ama çok tatlı bi melek seni cennette bekleyecek veee seni yanına alıcak.önemli olan fani olan dünyada birarada olmak değil sonsuz kalacağımız yerde Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın vee en önemlisi cennetinden...seni seviyorummburuk bir anneler gününden herkese merhaba....
holeyyyyyyyy en sonunda becerdim ticker yapmayı alkışlayın beni kızlar
arkadaşlarrr...
ay cok tatli coook guzel olur buyuk bir süpriz olur esine ablam
evet canım ilk bebeğimi hemde 22 gün yaşadıktan sonra allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor ama hiç bir acı ilk gün gibi kalmıyo bende memlekete gittikçe uğrarım mezarına mevlam şefeatçi eylesin inş.
canım bu bebek mevzunda kim ne derse desin senin ne hissettiğin önemli seni çok iyi anlıyorum bizde 3 çocuğu hiç düşünmüyoduk karar aşamasında eşimin ve benim ailemde 24 yaşlarında ikiside kaybettiik sonra eşim dedi birine bişey olsa bi tane kalacak yada bize bişey olsa hayatta tek başlarına kalacaklar bi tane fazla olsunlar birbirlerine destek diye düşünmüştük gerçi allah alacaksa 4 dünü birden aldı geçenlerde tv de görmüşsünüzdür hemde intihar dediler
kafanı bulandırmak için söylemiyorum ama tüm bu düşüncelerime ramen bazen pişman olmuyada değilim dediğin gibi yaş geçip rahata erince bazı şeyler zor geliyo bu sene kreşe gitti şimdi evde kafamızı şişiriyo sonra okul telaşı başlıycak
inş. hakkında ne hayırlıysa mevlam onu versin inş. hakkında en doğru kararı verirsin canım dualarım seninle
hımmm..karar vermek başlamaktır zaten..ama ya o süre uzun sürerde eşin yeniden sana kırılmaya başlarsa..neyse saçmaladıminşaallah dilediğin gibiolur canım okuması b,le güzel hayalide güzel ki yaşadığınızda süpper olucakkk hemen çıkarttırcanmı vazgeçmeden buara bir bebektir gidiyor topikte..ya ben adet olamdıkça sporlaırmı tamyapamdım kliloarda duruyor:84:enazından zayıfladın negüzelll rüyamıda anlatayım..çitçizgi gördüm çok nety bide hamleyim kasıklaırm karnı ağrıyor yatıyroum annem yanımda v.s uyanmak istemedğim rüyalardan ama testin başında tek çizgiyi görünce uyandımm maleseeff...yukaıdaki msjım acevappppp
bencede
:26::26::26::26::26:
canım çocukların yaşlarını ve cinsiyetlerini öqrenebilirmiyim..
haziranın 2 sinde kolonoskopiye giricem sonuç temiz çıkarsa ve ben bebek konusuna pozitif bakarsam ozaman çıkarttırırm cnm şu an olmaz..Rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın cnm...
canım seni çokm iyi anlıyorum.senin yerinde ben olsam ne yaparım bilmiyorum ama ben de istemezdim senin gibi.ama tatlım çocukların ve eşin çok istiyo.sonrasında sana çok destek olucaklar emin ol tekrar eskiye döneceksin.iş konusunu da düşünme bakarsın Rabbim kendiişini kurmayı nasip eder belki belli mi olur.sakın canını sıkma büyüklerle güvendiğin insanlaral da istişare edebilirsin tatlım.ama ben ceeee yapppp kuuu bi tane daha.inan çalışmasam ben 4 tane yapardım tabi bi de sezeryan yüzünden 3 te kalırdımm
bi beni görsen senacım heralde 2 kilo aldım 3 gündrü.noluyooo banaaaaaaa
vavvvvv .ben de hafta içi çokkk güzel bi telefon aldımmmm
hoşgeldinizzzzzz
canıımmmmm bilmiyodummm.tatlım benim ne kadar üzülme desem de faydasız biliyorum ama çok tatlı bi melek seni cennette bekleyecek veee seni yanına alıcak.önemli olan fani olan dünyada birarada olmak değil sonsuz kalacağımız yerde Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın vee en önemlisi cennetinden...seni seviyorumm
bence güzel bi düşüncee.yavaştan olumlu düşünmeye başlamışsın bakıyorum daaa.
arkadaşlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?