70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu dünyada üzülüyoruz ama inan öbür dünyada sevinen bizler olucaz bilmem biliyomusun onlar melek direk cennetlik ama anne babalarını almadan gitmeyecekler cennete bende bunu düşünerek teselli oldum hep sende öyle yap canım

senacımmm liste çok güzel olmuş ellerine sağlık 1. liği kaptırsamda
2 gündürde çok kaçırdım ama allahın izniyle yarından sonra toparlıycam ve kendime 1 ay verdim hedefim 5 kilo bakalım inş.

günaydın hanımlar günaydın senacımmm
nasılsın canım dün seni göremedim pek inş. herşey yolundadır

dün çok yoqun geçti aslıcım herşey yolunda ama ben hala kararsızım sen ne dşünüyorsun bu konuda..

selam kızlar ben 172 boy 79 kg yim belki buranın etkisiyle zayıflarım benide aranıza alın yıllardır hep 72 kg ye düşüp tekrar bu kilolara geliyorum bu sefer olur inş:97:

hoşgeldin cnm

bilemiyorum yeşimcim yaaa..bebeklikleri ayrı dert okul çaqı ayrı dert hiç göze alamıyorum yaş ilerleyince insanın gözünde büyüyor ama şu bir gerçek kızım büyüdü ve 3-5 seneye kalamz evlenip gidecek ve ozaman belkide bebek yapmadıqım için pişamn olucam..çok kararsızım çookkk..
[/B]

küçük büyük orta boy tüm anneler anneler gününüz kutlu olsun en kısa zamanda topikte bebek isteyipte hamile kalamayan kimse kalmaz inşallah çatır çatır pıt pıt doğururlar muradlarına ererler

yeşim hadi önden sen buyur cnm

hoşgeldin cnm..

içimi acıttın sudemcim..zaten günlerdir allak bullaqım tutamadım kendimii

ben bu hafta akşamları sadece pırasa çorbası içmeye karar verdim ...Allah sabır versin bana ahahaha Nasılsınız kızlar, kaçamak yapmıyonuz di miii

yok ben bu haftada toplayamıcam kendimi..kızlar noluyo bana yaa..

kadercim biliyorum çok ümitlendin..ama herşeyde bir hayır vardır be güzelim.. herşeyin vakti saati vardır..üzülme nolur..Rabbimize teslim ol..o herşeyi en iyi bilendir..

tabiki cnaım hoşgeldin aramıza

hoşbulduk erginsena.bildirimi sanırım cuma günleriözelden sana yapıyoruz.ancak ben özelden mesaj atamıyorum.ne yapabilirim cuma günleri?

senanın dikkatine diye yazarsan ve özele atamıyrum diye eklersen bildirimini geçerli sayarım cnm..

canım sendemi bebeqini kaybettin..

sena çok üzülmedim hala adet olmaıdm zaten bakalım.dedim ya tüpte tutmaması kadar zoru yoktu benim için şansım yüksekken ,
tabi olsa harika olucaktı eşimi uyandıracaktımsüpriz yapıcaktım ona napalım inş.bizde birgün seviniriz..rabbim büyük inancım tam hamdolsun...
arkadaşalrım size nediyecem testi arkdaşdan aldım onunda sonkullanam tarihi mayıs 2011 diyor yani buaya kadarmı kullanılmalıydı yoksa buayda dahilmi?..adet olmayı bekliyorum ama yinede acaba diyorum:26:zaten olmazsam bi,kaçgüne yenilerim yada kana veririm bakalım.kist falan çıkmasında....
böyle negatif olupsonrad ahamile çıkan çokmuş geçdöllenme v.s...umut dünyası
kimseler yok herkes anneler günümü kutluyorrrr

arkadaşlarrr...
eqer bebek konusunda olumlu düşünmeye başlarsam şöyle bir karar aldım..spral takılı ya bende..onu çıkarttırıcam ve eşime çıkarttıqımı bebek konusuna pozitif baktıqımı söylemicem..ne zaman hamile kalırsam ozaman eşime kasıklarım aqrıyor doktora gidelim diyerek ultrasonda bebeqi gördüqü anda süpriz yapmayı düşünüyorum..büyük bir şok yaşar heralde..içimden böyle geçti ama kararım hala net deqil..fikirlerinizi hepiniz yazdınız ama hala düşüncelerinize ve önerilerinize ihtiyacım var..

ay cok tatli coook guzel olur buyuk bir süpriz olur esine ablam

canım sendemi bebeqini kaybettin..

evet canım ilk bebeğimi hemde 22 gün yaşadıktan sonra allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor ama hiç bir acı ilk gün gibi kalmıyo bende memlekete gittikçe uğrarım mezarına mevlam şefeatçi eylesin inş.

canım bu bebek mevzunda kim ne derse desin senin ne hissettiğin önemli seni çok iyi anlıyorum bizde 3 çocuğu hiç düşünmüyoduk karar aşamasında eşimin ve benim ailemde 24 yaşlarında ikiside kaybettiik sonra eşim dedi birine bişey olsa bi tane kalacak yada bize bişey olsa hayatta tek başlarına kalacaklar bi tane fazla olsunlar birbirlerine destek diye düşünmüştük gerçi allah alacaksa 4 dünü birden aldı geçenlerde tv de görmüşsünüzdür hemde intihar dediler
kafanı bulandırmak için söylemiyorum ama tüm bu düşüncelerime ramen bazen pişman olmuyada değilim dediğin gibi yaş geçip rahata erince bazı şeyler zor geliyo bu sene kreşe gitti şimdi evde kafamızı şişiriyo sonra okul telaşı başlıycak
inş. hakkında ne hayırlıysa mevlam onu versin inş. hakkında en doğru kararı verirsin canım dualarım seninle

hımmm..karar vermek başlamaktır zaten..ama ya o süre uzun sürerde eşin yeniden sana kırılmaya başlarsa..neyse saçmaladıminşaallah dilediğin gibiolur canım okuması b,le güzel hayalide güzel ki yaşadığınızda süpper olucakkkhemen çıkarttırcanmı vazgeçmedenbuara bir bebektir gidiyor topikte..ya ben adet olamdıkça sporlaırmı tamyapamdım kliloarda duruyor:84:enazından zayıfladın negüzelllrüyamıda anlatayım..çitçizgi gördüm çok nety bide hamleyim kasıklaırm karnı ağrıyor yatıyroum annem yanımda v.s uyanmak istemedğim rüyalardan ama testin başında tek çizgiyi görünce uyandımmmaleseeff...yukaıdaki msjım acevappppp

canım seni çokm iyi anlıyorum.senin yerinde ben olsam ne yaparım bilmiyorum ama ben de istemezdim senin gibi.ama tatlım çocukların ve eşin çok istiyo.sonrasında sana çok destek olucaklar emin ol tekrar eskiye döneceksin.iş konusunu da düşünme bakarsın Rabbim kendiişini kurmayı nasip eder belki belli mi olur.sakın canını sıkma büyüklerle güvendiğin insanlaral da istişare edebilirsin tatlım.ama ben ceeee yapppp kuuu bi tane daha.inan çalışmasam ben 4 tane yapardım tabi bi de sezeryan yüzünden 3 te kalırdımm
muazzez günaydın cnm nasılsın...12 de yemekli düqün var 3 e kadar sürecek oraya gidicez bizde..hazırlanmam lazım..diyetime bu aralar hiç dikkat edemiyorum biran önce toparlanmam lazımm :18:
bi beni görsen senacım heralde 2 kilo aldım 3 gündrü.noluyooo banaaaaaaa
vavvvvv .ben de hafta içi çokkk güzel bi telefon aldımmmm
selam kızlar ben 172 boy 79 kg yim belki buranın etkisiyle zayıflarım benide aranıza alın yıllardır hep 72 kg ye düşüp tekrar bu kilolara geliyorum bu sefer olur inş:97:

hoşgeldinizzzzzz
canıımmmmm bilmiyodummm.tatlım benim ne kadar üzülme desem de faydasız biliyorum ama çok tatlı bi melek seni cennette bekleyecek veee seni yanına alıcak.önemli olan fani olan dünyada birarada olmak değil sonsuz kalacağımız yerde Rabbim sevdiklerimizden ayırmasın vee en önemlisi cennetinden...seni seviyorumm
holeyyyyyyyy en sonunda becerdim ticker yapmayı alkışlayın beni kızlar

bence güzel bi düşüncee.yavaştan olumlu düşünmeye başlamışsın bakıyorum daaa.

kızlarr ben de kayınvalidemin annemin elini öptümm hediyelerini verdikk geldimmmm.yoruldummm veee çokkk ama çokkk yedimmmm.

ay cok tatli coook guzel olur buyuk bir süpriz olur esine ablam

bencede

:26::26::26::26::26:
canım çocukların yaşlarını ve cinsiyetlerini öqrenebilirmiyim..

haziranın 2 sinde kolonoskopiye giricem sonuç temiz çıkarsa ve ben bebek konusuna pozitif bakarsam ozaman çıkarttırırm cnm şu an olmaz..Rabbim rüyanı hayırlara çıkarsın cnm...

CANIMMM hakkında hayırlısı inş.kolonoskopi temiz çıkarrr ve tatlı mı tatlı bi bebişin olur inş.

bugün düqünde kuzenimle konuştuk benden büyük kendisi..bana dediki olsunmu olmasınmı düşüneceqine bir an önce olsun biran öncede büyüsün dedi.. çok zor olacak biliyorum ama bir bebeqimiz olursa eşim dünyanın en mutlu insanı olacak çocuklarda sevinçten deli olacaklar...bunlar görünen güzel yanları..uykusuz geceler sosyal yaşantımın sona ermesi bebeqin bakımı ve bunun gibi birçok zor yanları var..bebek olduktan sonra bunları düşünmüyosun..Rabbim kolaylıqını veriyor...oyuncak görmeye bile tahammülüm yokken bir bebeqin sorumluluqunu nasıl alırım bilmiyorum..hangi taraf aqır basacak gerçekten bilmiyorum..

Kuzum o kadar yazdım sana..
Kollarım koptu
Bi alıntı yapıp cevaplamamışsın..
Herkesten alıntı benden yok neyse...
Neyse bu mesajını genel yazmışsın:44:
Üstüme alındım azcık
Bende senden alıntı yapmayacağım artıkın
:26:
Umarım herşey dilediğin gibi olur...

ay bir sürü alıntı yaptım hepsi uçuverdi yaaaa(
aklımda kalanarı yazayım
Kılavuz ve barkinim ay yazılarınızı okudukça motive oldum inşallah bende eski kıyafetlerimin içine girebilirim. yaa kocişler çatlasın ohh ohhh
sena canım allah hakkında hayırlısını versin. anneliği çok genç yaşta tatmışsın eminim bir çok şeyi unutmuş yada tam tadına varamamışsındır. şimdi daha tecrübelisin ve herşey daha güzel olacaktır çok daha tatlı olacaktır diye düşünüyorum. ben mucizelerime tedavi sonuca hamile kaldım. ve doğumdan sonra çok sıkıntılı dönemler yaşadım. 3 kez ölümden döndüm. içimde parça unutulduğu için zehirlendim kürtaj oldum 1 yıl adat göremedim. adet kanım dışarı değil içime akmış. ve yine bir operasyom geçirdim ve şimdi rahmim çocuk taşıyamayacak bir durumda drlar çok riskli olduğunu söylediler. ve ben kzuularımın bebekliklerine doyamadım. elimde olsa tekrar doğurasım var herseyi doyasıya yaşamak için. allah hayırlısını nasip etsin canım..

kızlar bişe sorcam... spor salonuna gitmeye vaktim yok da ..evde böle 1 saat felan pilates yaparak zayıflayabilmeyi umut ediyorum...deneyen ve sonuç alan var mı ? beni bi yönlendirirmisiniz? ne alıyım ? topu nerden bulurum cd kaset dvd felan hangisini alıyım? beni bi yönlendirin canolar :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…