kızlar bişe sorcam... spor salonuna gitmeye vaktim yok da ..evde böle 1 saat felan pilates yaparak zayıflayabilmeyi umut ediyorum...deneyen ve sonuç alan var mı ? beni bi yönlendirirmisiniz? ne alıyım ? topu nerden bulurumcd kaset dvd felan hangisini alıyım? beni bi yönlendirin canolar :82:
CANIMMM hakkında hayırlısı inş.kolonoskopi temiz çıkarrr ve tatlı mı tatlı bi bebişin olur inş.
Eşinin kullandığı bu sözü okuduğumda....
''sende bişeyi çok iste heveslen ama Rabbim mahrum bıraksın''
Aklıma ilk ne geldi biliyor musun senam....
Zayıflamak...
Benim istediğim en büyük şey şimdi ....
ondan mahrum kaldığımı düşündüm...
benim için zayıflamak önemliydi...
ona rağmen 3. bebeğime 68 kg ile hamile kaldığımda
çevremin en yakınlarımın dahil
bebeği aldır sözlerini umursamadım
ilkinde 61+28..........89 kg
ikincide 61+26..........87 kg
üçüncüde 68+22........90 kg
olarak hamile kalıp kilo alsamda
umurumda değildi inan...
ama yazdıklarından senin en çok istediğin şeyin...
çalışmak olduğunu da anladım...
çalışmak güzel ama insanlarla uğraşmak sandığın kadar kolay değil
farklı farklı insanlar...
nabza göre şelbet misali bir yapın yoksa benim gibi
hayat bazen zor olabiliyor...
demişsin ki....
"sonsuza dek kendi hayellerime veda edip bir kez daha fedakarlık yapmalımıyım sizce..."
sence hayallerine kim veda eder?
İnsan yüreğinde umutla yaşar be kuzum...
şu an 61 kgyum ve hamile kaldığım kilonun 7 kg altında
düşünsene...
senin hayallerinde çalışmak varsa bunu inanırsan zaten çalışırsın kuzu
ve emin ol şimdi eşim dese ki;
işi bırak...
Gönlümde zerre heves yok... Anında bırakırım...
Hiç bir şey ailemden değerli ve kutsal değil zira....
güzel bir gün geçirmişsin bebeişim...
benimki de senden farksız değildi...
bayıldım sana
ellerine sağlık senacım...
ay bir sürü alıntı yaptım hepsi uçuverdi yaaaa(
aklımda kalanarı yazayım
Kılavuz ve barkinim ay yazılarınızı okudukça motive oldum inşallah bende eski kıyafetlerimin içine girebilirim. yaa kocişler çatlasın ohh ohhh
sena canım allah hakkında hayırlısını versin. anneliği çok genç yaşta tatmışsın eminim bir çok şeyi unutmuş yada tam tadına varamamışsındır. şimdi daha tecrübelisin ve herşey daha güzel olacaktır çok daha tatlı olacaktır diye düşünüyorum. ben mucizelerime tedavi sonuca hamile kaldım. ve doğumdan sonra çok sıkıntılı dönemler yaşadım. 3 kez ölümden döndüm. içimde parça unutulduğu için zehirlendim kürtaj oldum 1 yıl adat göremedim. adet kanım dışarı değil içime akmış. ve yine bir operasyom geçirdim ve şimdi rahmim çocuk taşıyamayacak bir durumda drlar çok riskli olduğunu söylediler. ve ben kzuularımın bebekliklerine doyamadım. elimde olsa tekrar doğurasım var herseyi doyasıya yaşamak için. allah hayırlısını nasip etsin canım..
kızlar bişe sorcam... spor salonuna gitmeye vaktim yok da ..evde böle 1 saat felan pilates yaparak zayıflayabilmeyi umut ediyorum...deneyen ve sonuç alan var mı ? beni bi yönlendirirmisiniz? ne alıyım ? topu nerden bulurumcd kaset dvd felan hangisini alıyım? beni bi yönlendirin canolar :82:
kızlar , okadar çok bebek çocuk muhabbeti geçtiki bugün...doğurasım geldi yaaaaa....hemde çocukları sewmememe rağmen...
inşallah canım sizin dualarınız yeter
hayatım cevap yazmadıqımın farkında deqilim ama yazdıklarının üzerinde çok düşündüm defalarca okudum..canım bebebqim olursa ben çalışamam..ona bakacak kimsem yok..o kendi kendini idare edebilecek yaşa geldiqindede bnm yaşım 50 olacak o yaştan sonra çalışmayı bende istemicem benide işe kimse almak istemicek..sen çalışıyorsun bunu tattıqın için doyum noktasına ulaşmış olacaklsınki eşim bırak dese bırakırım diyorsun..bnm yıllardır iki hayalim vardı biri ehliyet alıp arabamı kullanmak diqeride çalışmak..birincisini geçen ay gerçekleştirdim ehliyetimi aldım ikincisi hala hayell..başka içimde kalan hiçbişey yok..ev almak istiyoruz en basitinden..çalışırsam eşime destek olurum bende psikolojik açıdan rahatlarım diye düşünüyorum..bebeqim olursa eşimin ilk kırıcı sözünde sırf o istedi diye bebeqim olduqu için pişman olucam biliyorum..o bnm yaptıqım bu fedakarlıqı hiç görmicek..ve sonrasında bunalımlar...kendi dertlerimle ve bebeqin sorumluluquyla başbaşa kalıcam..dün akşam şakayla karışık takılıyorum..bebeqimiz olursa gece aqladıqında sende kalkıp ilgilenecekmisin diye sordum benmi emziricem diye cevap verdibabalar sadece bebeqi sevmek için varlar..birde diqer çozuklarım büyükler..büyüdüklerinde dertleride büyüyor yeniden bir bebek..yeniden büyütme telaşı..okulu ergenliqi..sınavları bile üstümde stres..daha evlenmediler ozaman kimbilir ne dertleri olur beni üzen..off aysecim yaa yine kördüqüm..
günaydın arkadaşlarrrhepinizin anneler gününü kutlar yanaklarınızdan öperimm
olur cnm :13::13:
arzucum oqluşunun doqum günü kutlu olsun Rabbim hayırlı ve saqlıklı bir ömür nasip eder inşallahh
tabiki cnaım hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim cnm..sehercim oturup konuşacak bişey yok çocuklar ve eşim istiyor hemde çokk...istemeyen bnm..düşünsene yaa yürüyüşe bile çıkmaıcam oturup senelerce büyüsün diye beklicem herşeyi sil baştan yaşıcam ..
senacımmmmm canım benim 3 kızım var
büyük kızım 16
ortancı 13.5
küçüğümde 5 canım
erkek çocuk doğuramadım nedense hep düştüler rabbim kızlarıma sağlık sıhhat uzun ömür versin tabi hepimizin evladına
Canım...Araba alıp kullanmadıktan sonra ehliyet önemli değil inan
Yani birçok arkadaşım var ehliyetleri evde bekliyor...
Bi de trafik çok stresli iş inan
Çok taciz var...
İki kaza yaptım..trafikte bir kamyoncunun tacizne uğradıktan sonra
Neredeyse ölüyordum...
Ev almak... Haklısın hepimizin hayali..
Umarım kavuşuruz gülüm...
bebek doğduktan sonra inan top sende
dürüst dürüst yazıyorum sana
daha eşim bir gece uyanıp çocuğa bakmadı...
Hiç uyanmazlar mı bunlar der
Uyanmaz olurlar mı
ben çıt sesinde uyanırım uykum hafif
hep ben bakarım...
Şikayetçi değilim ama
Seviyorum ben bunu sanırım..
Değerimi daha çok bilir.
Çevremde babası sallayan birçok arkadaşım var bebeklerini
Kocaları bana şikayet ediyor karılarını
Karılarına bişey öğren ayşebahardan diyorlar
Çok takdir görürüm bu konuda
İnan yetiyorum hepsine
Şu an bile yarının yemeğini yapıyorum
O ocakta
Zira yarın çocuğun gösterisi var okulda
Eşim eve gelip yemek bulsun diye
ÇAlışmak istemeni anlıyorum..
Hevesin var..
İstersen bebeğini 3-4 yaşına getirip iyi de iş bulursan
bakıcı tutar benim gibi
Çalışırsın canım..
Ama bir gün iyi ki seni doğurmuşum da diyebilirsin
Anneannem 60 yaşında doğurmuştu rahmetli..
Dayım baktı ona..
en çok onu severdi anneannemde
işe girersem ilk işim araba almak olacak cnm..arabamız var ama eşim bana vermiyoraysecim yazılarından anladıqım kadarıyla bebek konusunda eşimden yanasın :26:
canım bilmiyordum,allah sabır versin başın sağolsun..ama mekanı cennet biliyorsun değilmi,tatlı ve masum bir melek olarak bekliyor seniburuk bir anneler gününden herkese merhaba....
öncelikle bütün annelrın annelr gününü kutluyorum...
bende anneler gununde kayınvalıdemın elını öptum hediyesını verdım
ve kızımın mezarına gidip orda kendı anneler gunumu kutladım...
Kızlar günaydın tüm annelerin anneler gününü kutluyorum umarım güzle birgün geçirirsiniz.Bende geçen sene anneler gününde anne olmuştum .Dünde oğluşumun ilk yaş gününü kutladık çok mutluyum ee tabii fazla kaçırdık artık:26::18: pzt den devam ederim.
ay bir sürü alıntı yaptım hepsi uçuverdi yaaaa(
aklımda kalanarı yazayım
Kılavuz ve barkinim ay yazılarınızı okudukça motive oldum inşallah bende eski kıyafetlerimin içine girebilirim. yaa kocişler çatlasın ohh ohhh
sena canım allah hakkında hayırlısını versin. anneliği çok genç yaşta tatmışsın eminim bir çok şeyi unutmuş yada tam tadına varamamışsındır. şimdi daha tecrübelisin ve herşey daha güzel olacaktır çok daha tatlı olacaktır diye düşünüyorum. ben mucizelerime tedavi sonuca hamile kaldım. ve doğumdan sonra çok sıkıntılı dönemler yaşadım. 3 kez ölümden döndüm. içimde parça unutulduğu için zehirlendim kürtaj oldum 1 yıl adat göremedim. adet kanım dışarı değil içime akmış. ve yine bir operasyom geçirdim ve şimdi rahmim çocuk taşıyamayacak bir durumda drlar çok riskli olduğunu söylediler. ve ben kzuularımın bebekliklerine doyamadım. elimde olsa tekrar doğurasım var herseyi doyasıya yaşamak için. allah hayırlısını nasip etsin canım..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu yazıda gelecekmi bilmiyorum sabahtan beri ara ara yazdım ama hiç biri gitmedi bu son buda gitmezse kırıp atacam bilgisayarı gerçi eşimin bilgisayarından denedim yine olmadı sorun başka bişey herhalde yazık etmesemmi bilgisayara kırıptaDD
bugün sankim azcık tenbellik yaptım ğpazar ya tatil diye geç kalktım yürüyüşe gitmedim zaten gribim kendimi istirahatle ödüllendirdim:)))
mönüyü yazayım
sabah:
limonlu ılık su
peynir
rafadan yumurta
3 dilim ekmek
maydonoz.nane
1 çay kaşığı bal
ara yok dışardaydık
öğle:
kereviz yemeği
2 kaşık yoğurt
ara:
1 salatalık
bidee bir tane un kurabiyesi dayanamadım ufff yedim ama pişman oldum((
akşam:
balık ızgara
yağsız bol yeşil salata
ara yine yok yediğim kurabiyeyi düşününce kendime ceza verdim sadece su tüketiyorum:))
bugün liste yapmıyormuyuz kızlar kimse yapmamış yada ben görmedim hani pazar ya esmi geçiyoruz nasıl oluyor?
kızlar ben anneler gününü sevmiyorum ne annem var nede anneyim kayınvalidemde çooooook uzakta bana kutlucak kimse kalmıyor zaten olsalarda kutlamazdım herhal çünkü bu sevginin bir güne sığdırılamayacağını biliyorum annemle her anı anneler günü gibi yaşadım doydummu hayır yetermi yetmez yetmedide hergün aklımda her saniye benimle biliyorum öyleyse ne yapayım anneler gününü(ama sizin her gününüz anneler günü gibi geçsin inşallah evlatlarınızla hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum evlat gibisi yoktur herhalde benim olmadığı halde sevgisi hasreti yüreğimi dağlıyor bide olsa nasıl severim düşünemiyorum bende çalışıyorum ama çok sıkıldım hep hamile olup işten ayrılacağım günü hayal ediyorum bebeğim olursa çalışmayı hiç düşünmüyorum onun bir anını bile kaçırmaya tahammülüm yok ah birolsa hayırla ve sağlıkla gelse amaaan bak şimdi ben diyet topiğindeyim zayıflamam lazım katır gibi değil çıtır gibi olmaya geldim DDD
"burda herkeste değişik hayatlar,imtihanlar var..sendede muciz ekuzuların.."kuzularım"bu kelime 23martta transferim oldu 2embriyo veben onlara sadece kuzualrım diyebildim,10gün olkmalrı için dua ettim,sevdim ,hayal kurudm,sadece kuzularım kaldı isimleri..ve tutmadıklarını öğrendiğimde canım çok yandı,düşüğümde daha yeni evliydim 2aylık düştü ama bukadar hasretle yandığım zamn değildi üzülmüştüm ama şimdiki, kadar değil.kimyasal düşüğümdede öyle...çünkü artık deli gibi istiyorum,sanada geçmiş olsun canım..allah kuzalrınla,sana eşine sağlık versin,ayrılmayın hiçç.....olmazsa bidah olsun yaşamışsınenazından değilmi?hemde ikizler
artık umudum duam ankarda beni bekleyen bizden parçalarımız,diğer kuzularıma inş.ananeleri gitcek onları alıp gelicek birgün ve ozaman tutacakalr....
senaaaa bak gündemimiz hep bbek ya,artık kaar ver ve bzim adımızada yap bebiş...çok düşünme canımm bukadar birvbakrasın oda büyümüş seninle kalmış yanında san arkdaş..dedim ya bzim 4.şimdi annemle babamın herşeyi,kolu kanadı 3kardeşte çok uzağızdün günde 4.5 aylık bebek vardı yoğurdum onuya rabbim tüm isteyenlere versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?