70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar , okadar çok bebek çocuk muhabbeti geçtiki bugün...doğurasım geldi yaaaaa....hemde çocukları sewmememe rağmen...

canım ben 1 saat yapıyorum
5 aydır
etkisi var..
tv den takip ediyorum
cd side var
topu alışveriş mağazalarından al..

CANIMMM hakkında hayırlısı inş.kolonoskopi temiz çıkarrr ve tatlı mı tatlı bi bebişin olur inş.

inşallah canım sizin dualarınız yeter

hayatım cevap yazmadıqımın farkında deqilim ama yazdıklarının üzerinde çok düşündüm defalarca okudum..canım bebebqim olursa ben çalışamam..ona bakacak kimsem yok..o kendi kendini idare edebilecek yaşa geldiqindede bnm yaşım 50 olacak o yaştan sonra çalışmayı bende istemicem benide işe kimse almak istemicek..sen çalışıyorsun bunu tattıqın için doyum noktasına ulaşmış olacaklsınki eşim bırak dese bırakırım diyorsun..bnm yıllardır iki hayalim vardı biri ehliyet alıp arabamı kullanmak diqeride çalışmak..birincisini geçen ay gerçekleştirdim ehliyetimi aldım ikincisi hala hayell..başka içimde kalan hiçbişey yok..ev almak istiyoruz en basitinden..çalışırsam eşime destek olurum bende psikolojik açıdan rahatlarım diye düşünüyorum..bebeqim olursa eşimin ilk kırıcı sözünde sırf o istedi diye bebeqim olduqu için pişman olucam biliyorum..o bnm yaptıqım bu fedakarlıqı hiç görmicek..ve sonrasında bunalımlar...kendi dertlerimle ve bebeqin sorumluluquyla başbaşa kalıcam..dün akşam şakayla karışık takılıyorum..bebeqimiz olursa gece aqladıqında sende kalkıp ilgilenecekmisin diye sordum benmi emziricem diye cevap verdi babalar sadece bebeqi sevmek için varlar..birde diqer çozuklarım büyükler..büyüdüklerinde dertleride büyüyor yeniden bir bebek..yeniden büyütme telaşı..okulu ergenliqi..sınavları bile üstümde stres..daha evlenmediler ozaman kimbilir ne dertleri olur beni üzen..off aysecim yaa yine kördüqüm..

çok geçmiş olsun cnm..zor günler geçirmişsin..çocukların kaç yaşındalar cnm..

ben yürüyüş aletli çalışma ve plates yapıyorum ama daha yeni başladım 1 ay sonra falan sonuç alırım..

kızlar , okadar çok bebek çocuk muhabbeti geçtiki bugün...doğurasım geldi yaaaaa....hemde çocukları sewmememe rağmen...

pardon cnm neden çocukları sevmiyorsun :26:

senacımmmmm canım benim 3 kızım var
büyük kızım 16
ortancı 13.5
küçüğümde 5 canım
erkek çocuk doğuramadım nedense hep düştüler rabbim kızlarıma sağlık sıhhat uzun ömür versin tabi hepimizin evladına

Canım...Araba alıp kullanmadıktan sonra ehliyet önemli değil inan
Yani birçok arkadaşım var ehliyetleri evde bekliyor...
Bi de trafik çok stresli iş inan
Çok taciz var...
İki kaza yaptım..trafikte bir kamyoncunun tacizne uğradıktan sonra
Neredeyse ölüyordum...

Ev almak... Haklısın hepimizin hayali..
Umarım kavuşuruz gülüm...

bebek doğduktan sonra inan top sende
dürüst dürüst yazıyorum sana
daha eşim bir gece uyanıp çocuğa bakmadı...
Hiç uyanmazlar mı bunlar der
Uyanmaz olurlar mı
ben çıt sesinde uyanırım uykum hafif
hep ben bakarım...

Şikayetçi değilim ama
Seviyorum ben bunu sanırım..
Değerimi daha çok bilir.
Çevremde babası sallayan birçok arkadaşım var bebeklerini
Kocaları bana şikayet ediyor karılarını
Karılarına bişey öğren ayşebahardan diyorlar

Çok takdir görürüm bu konuda
İnan yetiyorum hepsine
Şu an bile yarının yemeğini yapıyorum
O ocakta
Zira yarın çocuğun gösterisi var okulda
Eşim eve gelip yemek bulsun diye

ÇAlışmak istemeni anlıyorum..
Hevesin var..
İstersen bebeğini 3-4 yaşına getirip iyi de iş bulursan
bakıcı tutar benim gibi
Çalışırsın canım..

Ama bir gün iyi ki seni doğurmuşum da diyebilirsin
Anneannem 60 yaşında doğurmuştu rahmetli..
Dayım baktı ona..
en çok onu severdi anneannemde

Son düzenleme:

canım evde plates yapmak için ebrunun dvdsi nette var
bi araştır
indirip onunla beraber yapabilirsin evde
ilk etapta topsuz çalış
1 ay sonra falan topa geç istersen

ben size özelden mesaj gönderemiyorum ama 100 mesaj sınırı varmış

senacım daha önce çocuğum olmadığı için senin durumuna cevap vermemiştim ama şimdi naçizane bi iki fikrimi söylemek istedim

çocuk hakikaten çok güzel bi şey benim yok ama Allahım günü gelince bana da nasip eder inşallah...
burda sanırım düşünmen gereken biraz maddiyat
eşinin maddi durumu iyiyse senin çalışamana maddi açıdan gerek yoksa ve ileride 3 çocuğununda eğitimi düğünü vs için durumunuz yetecekse bi bebek daha yapabilirsin

ama burda şu var
herşey maddiyata bakmıyo tabi ki
çocuk büyütmek hakikaten çok zor bi iş
tekrar aynı şeyleri yaşamak sana zor gelecek mi
yada 3.çocuğu yaptığında onun için vazgeçeceklerin seni ileride mutsuz eder mi
sen en iyisi kafanda ki soru işaretlerini bi kağıda yaz ve artı eksi puan ver hangisi daha fazlaysa ona göre davran
biz burda ne kadar şunu yap bunu et desekte yardımcı olmaya çalışsakta sana yeterli olamayabiliriz...

başımızı şişiriyor deyince en küçüqünün erkek olduqunu düşünmüştüm ondan sordum cnm..inan tercih hakkım olsa bnede bir kızımın olmasını isterdim anneye daha yakın oluyorlar..

işe girersem ilk işim araba almak olacak cnm..arabamız var ama eşim bana vermiyor aysecim yazılarından anladıqım kadarıyla bebek konusunda eşimden yanasın :26:

okuya okuya yoruldum artik yazacak hal kalmadi hic bs durmamisiniz yazmissiniz neyse tum anelerin anneler gununu kutluyorum ....hepinizi opuyorum.......

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu yazıda gelecekmi bilmiyorum sabahtan beri ara ara yazdım ama hiç biri gitmedi bu son buda gitmezse kırıp atacam bilgisayarı gerçi eşimin bilgisayarından denedim yine olmadı sorun başka bişey herhalde yazık etmesemmi bilgisayara kırıptaDD
bugün sankim azcık tenbellik yaptım ğpazar ya tatil diye geç kalktım yürüyüşe gitmedim zaten gribim kendimi istirahatle ödüllendirdim:)))
mönüyü yazayım

sabah:
limonlu ılık su
peynir
rafadan yumurta
3 dilim ekmek
maydonoz.nane
1 çay kaşığı bal

ara yok dışardaydık

öğle:
kereviz yemeği
2 kaşık yoğurt

ara:
1 salatalık
bidee bir tane un kurabiyesi dayanamadım ufff yedim ama pişman oldum ((

akşam:
balık ızgara
yağsız bol yeşil salata

ara yine yok yediğim kurabiyeyi düşününce kendime ceza verdim sadece su tüketiyorum:))

bugün liste yapmıyormuyuz kızlar kimse yapmamış yada ben görmedim hani pazar ya esmi geçiyoruz nasıl oluyor?

kızlar ben anneler gününü sevmiyorum ne annem var nede anneyim kayınvalidemde çooooook uzakta bana kutlucak kimse kalmıyor zaten olsalarda kutlamazdım herhal çünkü bu sevginin bir güne sığdırılamayacağını biliyorum annemle her anı anneler günü gibi yaşadım doydummu hayır yetermi yetmez yetmedide hergün aklımda her saniye benimle biliyorum öyleyse ne yapayım anneler gününü(ama sizin her gününüz anneler günü gibi geçsin inşallah evlatlarınızla hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür geçirmenizi diliyorum evlat gibisi yoktur herhalde benim olmadığı halde sevgisi hasreti yüreğimi dağlıyor bide olsa nasıl severim düşünemiyorum bende çalışıyorum ama çok sıkıldım hep hamile olup işten ayrılacağım günü hayal ediyorum bebeğim olursa çalışmayı hiç düşünmüyorum onun bir anını bile kaçırmaya tahammülüm yok ah birolsa hayırla ve sağlıkla gelse amaaan bak şimdi ben diyet topiğindeyim zayıflamam lazım katır gibi değil çıtır gibi olmaya geldimDDD

işe girersem ilk işim araba almak olacak cnm..arabamız var ama eşim bana vermiyor aysecim yazılarından anladıqım kadarıyla bebek konusunda eşimden yanasın :26:

Ne ifrat ne tefrit en iyisi itidal canım...

canım bilmiyordum,allah sabır versin başın sağolsun..ama mekanı cennet biliyorsun değilmi,tatlı ve masum bir melek olarak bekliyor seni

tosunun doğumgünü kutlu olsun bitanem nice yaşlara inşallah

"burda herkeste değişik hayatlar,imtihanlar var..sendede muciz ekuzuların.."kuzularım"bu kelime 23martta transferim oldu 2embriyo veben onlara sadece kuzualrım diyebildim,10gün olkmalrı için dua ettim,sevdim ,hayal kurudm,sadece kuzularım kaldı isimleri..ve tutmadıklarını öğrendiğimde canım çok yandı,düşüğümde daha yeni evliydim 2aylık düştü ama bukadar hasretle yandığım zamn değildi üzülmüştüm ama şimdiki, kadar değil.kimyasal düşüğümdede öyle...çünkü artık deli gibi istiyorum,sanada geçmiş olsun canım..allah kuzalrınla,sana eşine sağlık versin,ayrılmayın hiçç.....olmazsa bidah olsun yaşamışsınenazından değilmi?hemde ikizler
artık umudum duam ankarda beni bekleyen bizden parçalarımız,diğer kuzularıma inş.ananeleri gitcek onları alıp gelicek birgün ve ozaman tutacakalr....

senaaaa bak gündemimiz hep bbek ya,artık kaar ver ve bzim adımızada yap bebiş...çok düşünme canımm bukadar birvbakrasın oda büyümüş seninle kalmış yanında san arkdaş..dedim ya bzim 4.şimdi annemle babamın herşeyi,kolu kanadı 3kardeşte çok uzağızdün günde 4.5 aylık bebek vardı yoğurdum onuya rabbim tüm isteyenlere versin....

ne kaynatmışsınız kızlar yaaaaa
ilk defa bi pazar evde yoktum hep pc başında pineklerdim canım sıkılırdıibugün dışardaydım herkes topikteymiş maşallah
bugün oğullarım ve eşim beni kandırıp tekirdağa götürdüler burdan bir saat uzakta...dün hava misti güya bugün pikniğe gidecektik,ama bugün sabah kalktık ve hayal sükut hava bozmuştu ...oyüzden piknik ertelendi ve tekirdağa gittik...güzel bir gündü...yedik içtik gezdik alışveriş yaptık yürüyüş yaptık vede geldik...ama alışverişte çok sevindirik vede şok oldum...lcwaikikide güzel indirim vardı 3 alana 4. bedava diye...kendime güzel kumaştan lacivert bermuda beğendim bir 40 bedenini bide laf olsun diye 38 bedenini aldım,yanınada 2 tane güzel şifondan bluz seçtim onlarında biri 38,diğeri m bedendi ...girip denedim bermudada önce olmaz diye 38 bedeni denedim ve şoknasıl güzel oldu,üstünede 38 beden gömleği denedim ikinci şokcuk diye oturdu...kabinin kapısını açtım benimki 3. şoka girdi ağzı açık kaldı aramızda bi kadın vardı mükemmel olmuş diye el işareti yaptısonra bermudanın üstüne diğer şifonu denedim oda cuk ve ben hepsini aldım ve çıktım
kızlar bu arada sporun çok faydası olduğunu böylece görmüş oldum,ben 60-61 kiloyken bile 40 beden giyiyordum ki şu anki kilomdayken geçen sene 42 bedendim...demekki spor nasıl sıkılaştırıyor ve kas yapıyor mükemmel bidaha asla sporu bırakmam zaten alışkanlık oldu yapmadığım gün kötü hissediyorum ...ki bugün sabah regl oldum müthiş bir şişkinlik var göbüşte,ona rağmen yandan ve önden tığ gibi oldu bermuda ve gömlekler

kızlar menümü vereyim ama biraz dengesiz öğünler oldu vede accık kaçtı
sabah+öğle
1 kase paça çorbası,1 pors.ızgara köfte,çoban salata ve bol acı süs biber,1cısssss asitli içecek(aylardır içmiyordum)
ara
yok
akşam
sahildeydik yarım balık ekmek(oda ızgaraydı ve bol marul ve soğan vardı içinde)ve yanında üsteki asitli içecekten bi tane daha içtim
gün boyu 3 lt su
yaklaşık 3 saat yürüdüm

bugün anneler günüydü olur okadar değilmi:26:
yarın tam gaz devam,hazır regl ve hızlı metabolizmayı yakalamışken değerlendiricem bugünki tepkiler çok hoşuma gitti yuppppiiiii

Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı ve saqlıklı evlatlar nasip etsin cnm

hayırlısı canımm sanırım olumlu yada olumsuz en saqlıklı kararı verebilmem için biraz daha zamana ihtiyacım var..oldu bittiye getirip sonunda pişman olmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…