Kesinlikle verirsin canım,yeterki azmini kaybetme.İnsanlar bizim kilolarımız kadar kilo veriyorlar isterlerse.Onlar yapabiliyorsa bizde yaparız vazgeçmek yok.sayfa mahvolmuş harbiden canım heheh neyse olcak o kadar :))))
arzuk canım yaa inşallah gidicek bunlar yüzmeyle diyetle yürüyüşle ama gidicek önemli olan karar vermekhareketi biraz arttırmam lazım bnede ilk defa spor salonuna yazılınca düzenli spor yaptım hemde haftada 3 gün giderek geçen yılda yazın bir spor salnuna başlamıştım bayanlar için sadece oradanda ümitliydim ama devam edemedim param yandı boşuna artık evde yürüyüş yaparak vericem inşallah
selam kıslar amma kaynatmışsınız ha bu arada sayfada başım döndü koca ekranda göremedim bütün gün ekrana bakmaktan şaşi olacağım gene işlerimin çokluğu nedeniyle giremiyorum teşekkürler arkadaşlar geçecek geçecek az kaldı 1 ay sonra sonucum çıkacak benim içim rahat valla iyi gibi hissediyorum neyse sayfa dönsün diye uzun yazayım dedim siz neler yaptınızz
bu arada yukarıda bi arkaddaş sormuş bu kilo çizelgelerini güncelleyebiliyor muyuz diye, üzerine tıklarsanız değiştirme ekranı çıkacaktır şifrenizle güncelleyebilirsiniz:)
kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?
çizelgenin üstüne tıklıyorum gelmiyor nereye tıklıcak açıklarmısın?
arkadaşlar bu elma sirkesini sabah aç karna ve akşam yatmadan öncemi içiyoruz birde nasıl yapıyorduk bir bardak suya 1 yemek kaşığı elme sirkesi 1 tatlı kaşığı balmıydı
arkadaşlar bu elma sirkesini sabah aç karna ve akşam yatmadan öncemi içiyoruz birde nasıl yapıyorduk bir bardak suya 1 yemek kaşığı elme sirkesi 1 tatlı kaşığı balmıydı
kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm
kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?