70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kıslar amma kaynatmışsınız ha bu arada sayfada başım döndü koca ekranda göremedim bütün gün ekrana bakmaktan şaşi olacağım gene işlerimin çokluğu nedeniyle giremiyorum teşekkürler arkadaşlar geçecek geçecek az kaldı 1 ay sonra sonucum çıkacak benim içim rahat valla iyi gibi hissediyorum neyse sayfa dönsün diye uzun yazayım dedim siz neler yaptınızz

bu arada yukarıda bi arkaddaş sormuş bu kilo çizelgelerini güncelleyebiliyor muyuz diye, üzerine tıklarsanız değiştirme ekranı çıkacaktır şifrenizle güncelleyebilirsiniz:)

Kesinlikle verirsin canım,yeterki azmini kaybetme.İnsanlar bizim kilolarımız kadar kilo veriyorlar isterlerse.Onlar yapabiliyorsa bizde yaparız vazgeçmek yok.

inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım.Herşeyin başı sağlık çünkü.

arkadaşlar bu elma sirkesini sabah aç karna ve akşam yatmadan öncemi içiyoruz birde nasıl yapıyorduk bir bardak suya 1 yemek kaşığı elme sirkesi 1 tatlı kaşığı balmıydı

kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?

CANIM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN,SENİDE SAYFA 408 DEKİ GÜNCEL KİLO BİLDİRİM
LİSTEMİZE EKLEDİM YALNIZ KİLONU BELİRTMEMİŞSİN,
PAZARTESİ GÜNLERİ KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ,
YANİ HAFTA BAŞI TARTILIYORUZ CANIM ÖPTÜM SENİa.s.a.s.a.s.

çizelgenin üstüne tıklıyorum gelmiyor nereye tıklıcak açıklarmısın?

ay özür dilerim yanlış bilgi verdim galiba ya, şimdi denedim olmadı ama ben o çizelgeyi yaparken tıklayıp yapabilirsiniz yazıyordu sayfada

arkadaşlar bu elma sirkesini sabah aç karna ve akşam yatmadan öncemi içiyoruz birde nasıl yapıyorduk bir bardak suya 1 yemek kaşığı elme sirkesi 1 tatlı kaşığı balmıydı

ben sabah aç karna ve akşam yatmadan önce içiyorum ama en güzelinin yemeklerden önce içmek olduğunu söylüyorlar.

1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı bal koyuyorum ben, etkisini de görüyorum çabuk şişiyor karnım:)

ben sabah aç karına ve gece yatmadan içiyorum
artık ölçüye bakmıyorum 5 bardak su alan sürahim var
ona biraz sirke ve az bal koyuyorum
sıcak içemiyorum midemi mahvediyor
o yüzden sürahimde hep hazır duruyor

kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm

kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm

çook geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
rejimi bırak ama yinede dikkat et
hamurişi,tatlılardan uzak dur yine ama çok üzme kendini

canım biraz beslenmene dikkat be4nce rejimi bnırakman zorunda deilsin meyve yemen lazım demekki kesin bende de çıkar meyveyle aram iyi değil
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

slm geçen kilomu söylemeyi unutmuşum 81di şuan 79um ama enazından 60 olmam lazım yani çok çalışmam lazım çokkkkkk fazla bitki çayı içemiyorum bıraktıgımda kabızlık yapıyo neyapıcam şaşırdım yardım ederseniz sevinirim herkese iyi akşamlar

bugun temizlik yaptim pek giremedim oglen salata bir light durum ekmegine lor sarip yedim aksam yemegi yemedim canimda istemedi 1elma 3mandalina yedim aksam yemegi olarak az oncede 1fincan cay 2adet biskuvi yedim yorulmusum kizim emiyor hala o yuzden beni gucsuz birakiyor disleri cikicak birsey yemedikce uzerime sariyor emmek icin su emzirme isi bitsede destekleyici hap vs kullansam ebtuna cok guzel cikmisin ben sana guveniyorum o kayinvalidende :1shoklur sasirir sen degistikce o sana diyorsa sende ona birsey de bana kayinvalidem kilo veremedin demisti aman anne sen su yuzundeki burusukluga bak her gordugumde kaz ayaklari iki kat artiyor cabuk cokmeye basladin dedim simdi ben agzimi acmadan amanda guzel gelinim cok zorlama kendini senin boyun var sakin cok verme diyor yaaaaaaaaaaaa adami boyle yaparlar sakin takma onu sen cok guzel birisin kilo elbet gider sakin takma Allah baska dert vermesin kiloda ne verirsin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…