70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelsin pırasalaaaar gitsin pırasalaaaar bu haftaaaa....zor olcak biraz ama konsantre oldum derin derin nefes alıp bunu vücudumun iyiliği için yaptığımı ve başardığım taktirde tekrar yapmak zorunda kalmayacağımı söyleyip duruyorum kendime kızlar...:90::90::90:
Günaydın hepinizee kocamaaaaan öpüldünüüüzzzz....

Son düzenleme:
üzmek olurmu hayatım
biz burda sevincide paylaşıyoruz üzüntüyüde
segilerpaylaştıkça büyür
üzüntüler paylaştıkça küçülür
kızlar ben kaçtım çok işim var çokkkkk

üzmek olurmu hayatım
biz burda sevincide paylaşıyoruz üzüntüyüde
segilerpaylaştıkça büyür
üzüntüler paylaştıkça küçülür
kızlar ben kaçtım çok işim var çokkkkk
saol böcüğüm

kızlar alerjıden dolayı keçi boynuzu pekmezini içiyo durumdayım...

kılo vermeye çalışırken kılo alıyom artıkın...

yaramasın anama dicem de yaramış kız
sen kaçsın simdi bakim, yarışalım bence

günaydın canım kaptanım yalnız değilsin korkma ben de bu sabah +1.2kg gördüm şok şok şok yani....

hemen toparlanmamız lazım gevşemek yok kızlar zararınneresinden dönsek kardır yazın gittiqimiz yerlerde bizi her gören böyle olmalı

çok iyi gelmiş olmalı..okurken ben bile relax oldum..

yanındayız kaptan hep beraber veririz fazlalıkları

günaydın kızlar haftamızın güzel ve kilocuklardan kurtularak geçmesini diliyorum

tabiki canım biz kocaman bir aileyiz iyi yada kötü her anımızda elele verip başarırız 3-5 ay sonra kilolardan kurtulup 70-79 topiqinin geyik muhabbet topiqini açıcam

çok doqru bir gözlemleme olmuş ama sonunu bozmuşsun

hoşgeldin cnm inan kilo vermek tek başına çok zor..burası bulunmaz biyer bu konuda..takıl bize kurtul kilolarından

tabiki oda var..zor bir tahlil olacak..2 gündür paniklemeye başladım zaten..

plates başlıyor sonrasında burdayım kızlarr

tüm haftasonu yediklerimi yaziiim, cuma gece fenaa kaçamaklarım oldu... az sonraaaaa

Cuma
Akşam
4 tane ızgra kasap köfte
2 yk yogurt
5 tne acı biber tursusu

Gece
5 parça kızartma tawuk
5 elma dilim patates kızartması
2 tk ballı hardallı sos
1 top çikolatalı Maraş dondurması

Cumartesi
sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim bugday ekmeği
1 kk pınar beyaz light
1 tane zeytin
2 yk yogurt içine 1 yk mısır
1 çk tahin pekmez
Yarım çay kaşığı nutella
Form çayı

Öğlen
4 ızgara kasap köfte
2 yk yogurt
4 tane acı biber turşusu

Ara
Yarım paket piko

Akşam
1 kayısı
2yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt

Pazar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk pınar beyaz light
1 yk yogurt içine yarım yk mısır
1 tane zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen
2 ızgara kasap köfte
1 tane patates – 2 tane çarliston kırmızı biber – 3 yk bezelye kavurma ( yagsız tawada )
3 yk yogurt
6 tane acı biber tursusu
Ekmek yoook

Akşam
2yk müsli
1 su bardağı süt
1 tane kayısı

cuma sabahı 66.7 idim şimdi ise 67.9 çıktım bu sabah. yarışalım anam dikkat ettim zaten cuma günkü listede ikimizde toplam 7.5 kilo vermişiz

oy oy oy bebişim ya senin ayarın yok walla, werinde 1kgdan fazla veriyon alınca da fazlasını alıyon
bebişim bende bu sabah 67,3 çıktım, o zaman yarışıyomuyuzzzzz buarada ben hedefi 59a cektim hiç farketmedin

hoşbuldum denizim, sende hoşgeldin :76:
geçmişe bakıp öyle geliim dedim

nası geçti haftan bakim

valla canım arkadaşlarla bi gecdik bi gezdik anlatamam yediklerime dikkat ettim ama avantajım sürekli yürüyerek gezmek oldu. hiç durmadık yerimizde. o çarşı bu çarşı gezdik tozduk. cuma günü de zaten -400 düm. ama hafta sonu kızlar gidince eve bi çakıldım bi de dün anneler günü dolayısıyla eşim yüzük çiçek ve dışarda yemekle şımartınca beni kaçamağın dibine vurdum resmen sonuç da bu işte. sen neler yaptın geçmişe tam bakamadım ama kaynanana gitmişsin gördüm süzülmüşsün baya çok hoşuma gitti görümce de tam kör kepçe yani

cumartesi akşamı da ben de misafir vardı hani daha önce bahsetmiştim kocamın kuzeni var acaip fesat ve kendini benden zayıf sanan diye. işte onlar geldi. 2 aydır görmüyordu beni. kıskançlığı yüzünden okunuyordu resmen. kapıdan girince zaten gözünden anladım ama hiçbişi demedi. kocası dedi biliyor musun ay ne kadar zayıflamışsın falan diye. o da evet evet baya gitmiş falan dedi. geçiştirdi hiçbişi diyemedi sonra bütün akşam süzüp durdu beni tabi ben göklerde hehehehhe ne kötüyüm di mi ama haketti yaa biliyon neler dedi bana önceden

yarışıyoz tabiki anam kaçar mı hiç? benim hedef de 58 sen de hedefi 58e çek bari tam olsun

Son düzenleme:

eşinin maşallahı war anacım, baktı hatun zayıflıyo hemen hedaayeler, yemekler felaan, oohhh allah bozmasın bebişimmmm
geçen hafta gittiydim, iltifatlar bişiler, ahanda dedim budur dewam ceren bozma hiç
böyle fitne fesatlara warya verilcek en güzel cewaplar binbir emekle postaladığımız yag katmanları,, oohh sefaan olsun

misafirden yana bugünlerde şansım bol komşularım geliyor kahve içmeye sonra görüşürüz anacım öpüldünüz ben kaçtım muckxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…