hoşgeldin canım...biraz kendini anlat ta öğrenelim senin boyunu posunu
kaptan meraklanma bütün takım hafta sonu hep kaçırıyoruz.. ama sen son hafta kermes nedeniyle baya bi kaçırmıştın ki kendine gelip toparlanman 1 haftayı geçmez.. aslan kaptanım benimmmm
canım senin fena kaçamaklarla birlikte yazdığın bu koskoca liste benim hafta sonu tek öğünümdü.. şaka şaka o kaar değil ama acayip yedim..
çek çek sen.. hatta 49 a çek bu hızla 39 bile olursun
ay bende üniyi ankarada okudum.. kızılay ankaranın kalbi yaaa..sosyeteer simit sarayları oh oh.. öğrenciyken en ucuz menüyü aradığın sakarya ve karanfil sokağı çok özledim..
kızlar herkese günyadın.. cuma gününden beri diyetim bozuldu galiba..eşimin köyüne gitmiştik.. cumartesi ve pazar kahvaltılarda beyaz ekmek ve patates kızartması yedim..cumartesi öğleyin bol bol kızır yedim.. akşam az pilav ve fırında patates tavuk yedim.. dün öğleyin biraz kurtarayım diye müsli hazırlarken eşim ve geldi ve hadi pikniğe dedi. 2 çeyrek ekmek ve ızgara tavuk sucuk+4 bardak kola içtim... ikindi 5te yeme faslını kapattım derken piknikten sonta eltimlerde 3 dilim baklava yedim.. akşam mide bulantısından yatağa kendim gidemedim de eşim götürdü. 1 saat felan uyuyamadım bulantıdan..yediklerim hala midemde sanki. bugünden itibaren günde 1 öğün müsli+nesfite başlıcam.. ceren beni geçemez ceren bei geçemzzzz
hoşgeldin canım...biraz kendini anlat ta öğrenelim senin boyunu posunu
kaptan meraklanma bütün takım hafta sonu hep kaçırıyoruz.. ama sen son hafta kermes nedeniyle baya bi kaçırmıştın ki kendine gelip toparlanman 1 haftayı geçmez.. aslan kaptanım benimmmm
canım senin fena kaçamaklarla birlikte yazdığın bu koskoca liste benim hafta sonu tek öğünümdü.. şaka şaka o kaar değil ama acayip yedim..
çek çek sen.. hatta 49 a çek bu hızla 39 bile olursun
ay bende üniyi ankarada okudum.. kızılay ankaranın kalbi yaaa..sosyeteer simit sarayları oh oh.. öğrenciyken en ucuz menüyü aradığın sakarya ve karanfil sokağı çok özledi
kızlar herkese günyadın.. cuma gününden beri diyetim bozuldu galiba..eşimin köyüne gitmiştik.. cumartesi ve pazar kahvaltılarda beyaz ekmek ve patates kızartması yedim..cumartesi öğleyin bol bol kızır yedim.. akşam az pilav ve fırında patates tavuk yedim.. dün öğleyin biraz kurtarayım diye müsli hazırlarken eşim ve geldi ve hadi pikniğe dedi. 2 çeyrek ekmek ve ızgara tavuk sucuk+4 bardak kola içtim... ikindi 5te yeme faslını kapattım derken piknikten sonta eltimlerde 3 dilim baklava yedim.. akşam mide bulantısından yatağa kendim gidemedim de eşim götürdü. 1 saat felan uyuyamadım bulantıdan..yediklerim hala midemde sanki. bugünden itibaren günde 1 öğün müsli+nesfite başlıcam.. ceren beni geçemez ceren bei geçemzzzz
ya kızlar bişi dicem size,
benim 5-6 gündür böle ayağa kalkınca başım dönüyo, gözlerim kamaşıyo.. sanki beynim sallanıyo gibi, birde bu sabah uyandığımda bi baktım ki burnum kanamışşş
cok korktum, başdönmeleri yeme düzenimin değişmesinden tansiyondan olabilir herhal ama burun kanaması neydi ki şimdi
tünaydınn tünaydınnnnn kızlarrrrrrrr burda hava acayip kapalııııyaz gelsin gelsinnn
güzel bir hafta geçirelim inş
Barkinim sanada tünaydın nasılsın nasıl gidiyor birde kılavuz derya vardı o ne zaman geliyo özlemişim yaw burayı ve sizleri
Barkinim sanada tünaydın nasılsın nasıl gidiyor birde kılavuz derya vardı o ne zaman geliyo özlemişim yaw burayı ve sizleri
tünaydın kaptanım..ödem onlar ödem bişicik olmazgünaydın kızlarrrhemen toparlanma sürecine başlıyorum acaip kilo almışım baskül 67.3ü gösteriyooo
hoşgeldin cnm aramızahep beraber zayıflıcaz inş. çıtır olup yazın tadını çıkarıcaz Allahın izniylee
benim bir hafta sonraki halim bugünaydın canım kaptanım yalnız değilsin korkma ben de bu sabah +1.2kg gördüm şok şok şok yani....
bence senin hedefine 65 yakışır bebeeem
slm kızlarr nasılsınız
bende haftasonu kaçıranlardanım malesef tartılmaya korktum bide ama bu sabah itibarıyle ipleri elime aldım
yeni bir küre başladım bakalım faydası olacakmı ama ben daha çok cildim için yapıyorum bu kürü yağlarıda yakıyomuş sabah aç karna 16 dal maydanoz ve 1 limonu blendra atıp ezdim biraz su ekleyip içtim 15 dk sonra kahvaltımı ettim 15 gün devam edicem sonra 1 hafta ara verip 15 gün daha yapıcam bakalım ibrahim saraçoğlu tarifii görüşürüz hanımlarr
geçmiş olsun cnm aynı şikayet bundan bikaç hafta önce bendede olmuştu hatta burayada yazmıştım hem baş dönmesi hem burun kanaması olmuştu o an panik yaptım ama sonra tekrarlamadı arkadaşların dediqi gibi bir boktora git nedenmiş öqren bakalım ..
hava kapalıda olsa yürüdüm spor yaptım eve gelincede platesönceler, hava kapalı diye çıkmıyordum yürüyüşr bugün bi çıktımm anammm oda ne bütün millet parkurdaa bundan sonra yaqmur yoksa ben parkurdayımm
beni unutmuş
kızlar kermes vakti geldi nolur dua edin orda bişey yemiyim kendimi tutabileyim..
tünaydın kaptanım..ödem onlar ödem bişicik olmaz
benim bir hafta sonraki halim bugaliba
iyi yapmışsın cnm bugun benimde spor günüm ama istemiyoru m gitmicem akşam evde yapcamm
benim 5-6 gündür böle ayağa kalkınca başım dönüyo, gözlerim kamaşıyo.. sanki beynim sallanıyo gibi, birde bu sabah uyandığımda bi baktım ki burnum kanamışşş
cok korktum, başdönmeleri yeme düzenimin değişmesinden tansiyondan olabilir herhal ama burun kanaması neydi ki şimdi
bişey de bana kanka...ne yapsamda orda bişey yemesem..sıcak sıcak kokan börekler getiriyorlar kesinlikle yememem lazımm..:18:
valla canım arkadaşlarla bi gecdik bi gezdik anlatamam yediklerime dikkat ettim ama avantajım sürekli yürüyerek gezmek oldu. hiç durmadık yerimizde. o çarşı bu çarşı gezdik tozduk. cuma günü de zaten -400 düm. ama hafta sonu kızlar gidince eve bi çakıldım bi de dün anneler günü dolayısıyla eşim yüzük çiçek ve dışarda yemekle şımartınca beni kaçamağın dibine vurdum resmen sonuç da bu işte. sen neler yaptın geçmişe tam bakamadım ama kaynanana gitmişsin gördüm süzülmüşsün baya çok hoşuma gitti görümce de tam kör kepçe yani
cumartesi akşamı da ben de misafir vardı hani daha önce bahsetmiştim kocamın kuzeni var acaip fesat ve kendini benden zayıf sanan diye. işte onlar geldi. 2 aydır görmüyordu beni. kıskançlığı yüzünden okunuyordu resmen. kapıdan girince zaten gözünden anladım ama hiçbişi demedi. kocası dedi biliyor musun ay ne kadar zayıflamışsın falan diye. o da evet evet baya gitmiş falan dedi. geçiştirdi hiçbişi diyemedi sonra bütün akşam süzüp durdu beni tabi ben göklerde hehehehhe ne kötüyüm di mi ama haketti yaa biliyon neler dedi bana önceden
iyiki doğurmuşsun kıııız tebrik ederim seniSaol canım inşallah
herkese günaydın bende haftasonu oğluşun dogum günü dolayısıyla ne yedıgımı bılmıyorum bu sabah tartılmadım da 2 gündür tuvalete cıkamadım dıyeam abugun bende biraz midem dinlensin diye müsli+nesfıt sütle yaptım kahvaltımı ıns toparlanırız kısa sürede
ne itirazımız olcak canım..yakışır vallaamaniiinnn bende kendime 59 iidir diyom, kız 1,70le 58 hedef koymuş kendineee
bende su andan itibaren 58 yaptım hedefimi, war mı nan itirazı olan, döveriiim heeeeeeeee
ben en son 2003de 57 kiloydum, o zmn zati 16yaşındaydım, ergenlik falan, sonra 2007 ocakta 61 olduğumu hatırlıyorum en zayıf.. en son işte 2011 şubatta martta 75 kiloyduum
cnm ya aslında cok sabırsızım ama hiç caktırmıyorum
en son ailemi ziyarete gittiğimde 75 kiloydum, martın 2. haftası flndı, babam anneme ne kdar teyzesine benzedi son zamanlarda, onun gibi bol bol giyinmeye fln başlamış demiş ( teyzem 105 kilo fln ) korkuyorum sonunun onun gibi olmasından demiş
ben tabi o üzüntüyle 2 hafta köpek misali yedim, amaa taaa şubat ayındna ben hedef koymuştum kendime nisanda diyete başlıcam havalar güzelleşince spor fln weririm kilo diye.. anlıcağın kendimi hazırlamıştım tatlım.. şu an o katman katman olan pörtleyen görüntüm gitti çok şükür.. hani zayıf değilim tabi ki ama göze batıcak o pis kilolarım da yok eskisi gibi.. bu kadar azmettmemin bi nedeni de annem gelicek 18 mayısta.. onu sok etmek istiyorum geldiğinde.. 9 günüm war şu an 67,3üm, 9 günde 66yı görsem dünyalar benim olcak
biraz çenem düştü canım ama, dediğim gibi ilk hedefim 18 mayıs sabahı 66 olmak
2. hedefim 24 haziran ( yıllık izne çıkıyorum ) 62 olmak
3. ve son hedefim ( şimdi karar aldım) 15 ağustosta 58 kilo olmak inşalllaaahhhhh
cnm artıdasın bu sefer yemeyada seç içinden bitanesini ye sen bilirsin nasıl yapcanı
ödem olan şeyler bellidir..2 hafta full hamur işi ye sonra ödem desiz daha yeni olduqunuz için kiloyla ödemi ayıramıyorsunuz...bnm aldıqımın bir kısmı kilo..ödemde var ama kiloda var..hepsi ödem deqil..
bişey de bana kanka...ne yapsamda orda bişey yemesem..sıcak sıcak kokan börekler getiriyorlar kesinlikle yememem lazımm..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?