70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkdaşım maaşallah..okurken bile doydum hatta aşırı menüden midem bulandı benimdeneyse güzel gezmişsin,benimde cumartesi 2oturmam vardı biraz kaçırdım ama dün hep evdeydim dikkat ettimgeçmişler olsun yediklerinde canım,bugünde telaffi edersin sennnben vermedimde almadımda adetde olmadımda hamile çıkmadımda yani idrartestinde bakalım okmuşsundur hAfta sonu bebek,test, muhabbeti çoktu burdaa

doğuranlar,doğurmyanlar,doğurgan kadınlar iyigünlerolsunnnn sizlereeeeeeeee
güzel haberler,iyi zayıflaamal haberleri alırız umarımmmmben şindi ütüya gidyorum enaz 2haftalık kolalrım kas yapsın biraz altlar salanıyor spordan beri

selamlar herkese,
nasılsınız uzun bir süredir giremedim buraya eşimin rahatsızlığından dolayı,ama bu arada diyetimi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi ihmal etmedim veeee 2 kilocuk gitmiş ama acayip farketti doğumdan önceki pantolonlarıma girebiliyorum ve arkadaşlarım zayıfladığımı söylüyorlar acayip motive olmuş durumdayım.şu anda elimde yeşil çayım ve diyet bisküvim keyif yapıyorum ...

Barkinim sanada tünaydın nasılsın nasıl gidiyor birde kılavuz derya vardı o ne zaman geliyo özlemişim yaw burayı ve sizleri

slm kızlarr nasılsınız
bende haftasonu kaçıranlardanım malesef tartılmaya korktum bide ama bu sabah itibarıyle ipleri elime aldım
yeni bir küre başladım bakalım faydası olacakmı ama ben daha çok cildim için yapıyorum bu kürü yağlarıda yakıyomuş sabah aç karna 16 dal maydanoz ve 1 limonu blendra atıp ezdim biraz su ekleyip içtim 15 dk sonra kahvaltımı ettim 15 gün devam edicem sonra 1 hafta ara verip 15 gün daha yapıcam bakalım ibrahim saraçoğlu tarifii görüşürüz hanımlarr

geçmiş olsun cnm aynı şikayet bundan bikaç hafta önce bendede olmuştu hatta burayada yazmıştım hem baş dönmesi hem burun kanaması olmuştu o an panik yaptım ama sonra tekrarlamadı arkadaşların dediqi gibi bir boktora git nedenmiş öqren bakalım ..

tünaydınn tünaydınnnnn kızlarrrrrrrr burda hava acayip kapalıııı yaz gelsin gelsinnn

güzel bir hafta geçirelim inş

hava kapalıda olsa yürüdüm spor yaptım eve gelincede plates önceler, hava kapalı diye çıkmıyordum yürüyüşr bugün bi çıktımm anammm oda ne bütün millet parkurdaa bundan sonra yaqmur yoksa ben parkurdayımm

Barkinim sanada tünaydın nasılsın nasıl gidiyor birde kılavuz derya vardı o ne zaman geliyo özlemişim yaw burayı ve sizleri

beni unutmuş

kızlar kermes vakti geldi nolur dua edin orda bişey yemiyim kendimi tutabileyim..

tünaydın kaptanım..ödem onlar ödem bişicik olmaz
günaydın canım kaptanım yalnız değilsin korkma ben de bu sabah +1.2kg gördüm şok şok şok yani....
benim bir hafta sonraki halim bu galiba

o kadar cilt bakımı ürünleri alırım banyoda aynanın önünde sayısız ürün var ama onlar bana bakıyor ben onlara neyse çıtır olduk bu yaz artık kullanırım sanırım..2-3 ay önce 100tl para verip tam set aldım amwayden 1-2 defa kullanıp bıraktım niye kullanmıyosamm

iyi yapmışsın cnm bugun benimde spor günüm ama istemiyoru m gitmicem akşam evde yapcamm

tünaydın kaptanım..ödem onlar ödem bişicik olmaz

benim bir hafta sonraki halim bu galiba

ödem olan şeyler bellidir..2 hafta full hamur işi ye sonra ödem de siz daha yeni olduqunuz için kiloyla ödemi ayıramıyorsunuz...bnm aldıqımın bir kısmı kilo..ödemde var ama kiloda var..hepsi ödem deqil..

ala alaa
vücudun halsiz mi kaldı ki
bi tahlillerini yaptır istersen
kan tahlili yaptır bi

Erginsena seni unutmadım herkese selam verdim şeker
Bugün kanalD de taylan kümeli vardı biraz ona baktım çok güzel bir diyet listesi verdi birde şu sıcak su olayı bayağı etkiliymiş bir bardak sıcak suya bir dilim limon,bir dilim,elma kabuğuyla,tarçın,bir çay kaşığı elma sirkesi metabolizmayı hızlandırıyormuş

gör bak şimdi hemen diyete başlar..aman bu topicten bahsetmeseydin
iyiki doğurmuşsun kıııız tebrik ederim senitabiii oğluşunada Rabbim sağlılklı sıhhatli uzun ömürler versin..
ne itirazımız olcak canım..yakışır valla..benimde boyum 1.63..benimde hedefim 58 ama verirsem ki vereceğim...55 bile yapabilirim hedefimi

bence dra gitmelisin en azından bi tahlil yaparlar..yolunda gitmeyen bi şey yoktur inşAllah

cnm artıdasın bu sefer yeme yada seç içinden bitanesini ye sen bilirsin nasıl yapcanı

saat 1 de servis kalkıyor ve ben daha evdeyim..20 dakka yürüyecek yolum var..çıkıyorum kızlar..muazzez yememem lazım opsiyonum kalmadı bugün 67.3 ü gördüm ve sen, öptüm bu kız giderrr..

ödem olan şeyler bellidir..2 hafta full hamur işi ye sonra ödem de siz daha yeni olduqunuz için kiloyla ödemi ayıramıyorsunuz...bnm aldıqımın bir kısmı kilo..ödemde var ama kiloda var..hepsi ödem deqil..

vaybeee kaptanım hemen çömezliğimi yzüme vurdunama ben sadece teselli etemk istemiştim senitmm ozaman gerçekleri söylüyorumm.geçen hafta kermese gittin yedin börekleri tatlıları..aldın kilocukarı...hiç olmamışamma ve lakin bir hafatda aldığın için bence çabucak vereceksin kaptan civanım

bişey de bana kanka...ne yapsamda orda bişey yemesem..sıcak sıcak kokan börekler getiriyorlar kesinlikle yememem lazımm..:18:

valla canım gerçekten herşey beyinde bitiyor benimde canımın çektiği biçok şey oluyor ama kendi kendime içimden yemicem başarıcam diyorum ben sigarayıda öyle bırakmıştım deyim yerindeyse kendi kendime konuştum deli gibi:26:birde burdaki zayıflayanların resimlerini görünce çok motive oldum onlar başardıysa yememeyi bizde başarırız sonuçta kaç kilolardan ve nelerden fedakarlık yaparak zayıflamışlar sıkıcaz dişimizi zafer bizim olacakbörekten nefsini tatmin edecek kadar bi parça ye bence o kadarcıktan bişey olmaz be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…