70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb arkadaşlar aranıza bende katıldım zayıflamak istiyorumm inş. sizinle beraber yapıcam
hoşgeldin canım...biraz kendini anlat ta öğrenelim senin boyunu posunu

kaptan meraklanma bütün takım hafta sonu hep kaçırıyoruz.. ama sen son hafta kermes nedeniyle baya bi kaçırmıştın ki kendine gelip toparlanman 1 haftayı geçmez.. aslan kaptanım benimmmm

canım senin fena kaçamaklarla birlikte yazdığın bu koskoca liste benim hafta sonu tek öğünümdü.. şaka şaka o kaar değil ama acayip yedim..
çek çek sen.. hatta 49 a çek bu hızla 39 bile olursun

he kız 3 gunluge geldıydım kızılay benım nefes aldığım yerdı eskiden çoook anıalrım var..

unv deyken sosyeteden de çıkmazdım haha

polen canımcım
ay bende üniyi ankarada okudum.. kızılay ankaranın kalbi yaaa..sosyeteer simit sarayları oh oh.. öğrenciyken en ucuz menüyü aradığın sakarya ve karanfil sokağı çok özledim..

kızlar herkese günyadın.. cuma gününden beri diyetim bozuldu galiba..eşimin köyüne gitmiştik.. cumartesi ve pazar kahvaltılarda beyaz ekmek ve patates kızartması yedim..cumartesi öğleyin bol bol kızır yedim.. akşam az pilav ve fırında patates tavuk yedim.. dün öğleyin biraz kurtarayım diye müsli hazırlarken eşim ve geldi ve hadi pikniğe dedi. 2 çeyrek ekmek ve ızgara tavuk sucuk+4 bardak kola içtim... ikindi 5te yeme faslını kapattım derken piknikten sonta eltimlerde 3 dilim baklava yedim.. akşam mide bulantısından yatağa kendim gidemedim de eşim götürdü. 1 saat felan uyuyamadım bulantıdan..yediklerim hala midemde sanki. bugünden itibaren günde 1 öğün müsli+nesfite başlıcam.. ceren beni geçemez ceren bei geçemzzzz

Son düzenleme:

kız war ya ben seni yerim heeee, canım cok motive edicisin teşekkür ederim, sende ii gezmişsin, eğlenmişsin yemişssin de ama artık düzene sokma vaktidirr dimii
sonucta misafirlikte tatilde de kalkıp deli gibi kendimizi kasıcak halimiz yok dimii, ama önemli olan kaçamakları o ögünde bırakarak, kaldığın hızda dewam etmektir bnce..
eminim sende yapabilceksin kuzum, inşallah öyle bir kilo werirsin ki gecemem senii

canım bilmiyordum,allah sabır versin başın sağolsun..ama mekanı cennet biliyorsun değilmi,tatlı ve masum bir melek olarak bekliyor seni

tosunun doğumgünü kutlu olsun bitanem nice yaşlara inşallah

Saol canım inşallah

herkese günaydın bende haftasonu oğluşun dogum günü dolayısıyla ne yedıgımı bılmıyorum bu sabah tartılmadım da 2 gündür tuvalete cıkamadım dıye am abugun bende biraz midem dinlensin diye müsli+nesfıt sütle yaptım kahvaltımı ıns toparlanırız kısa sürede

afiyet olsun balım

oğluşunun doğumgunu de kutlu olsun

benim boy 1.70 canım ben en son 2007 ağustosta 56 kilo idim ah ah hey gidi günler heyyyyyyy:2:

amaniiinnn bende kendime 59 iidir diyom, kız 1,70le 58 hedef koymuş kendineee
bende su andan itibaren 58 yaptım hedefimi, war mı nan itirazı olan, döveriiim heeeeeeeee

ben en son 2003de 57 kiloydum, o zmn zati 16yaşındaydım, ergenlik falan, sonra 2007 ocakta 61 olduğumu hatırlıyorum en zayıf.. en son işte 2011 şubatta martta 75 kiloyduum

inşallah ikimiz de aynı kiloyu veririz.. şöyle -1000 nasıl canım vlla bende sana baktıkça motive oluyorum kızzz..bak cerene kız bekar hayatı yaşadığı halde ve sevgilisi olduğu halde nasılda sabırla yapıyo diyetini diye kendimi motive ediyom

ayyy... demek artık kocaman bi tosunun var.. nice yıllara canım.. allhım ona sağlıklı bi ömür versin inşallah.. hayırlı bi kul evlat insan olsun inşallah

cnm ya aslında cok sabırsızım ama hiç caktırmıyorum

en son ailemi ziyarete gittiğimde 75 kiloydum, martın 2. haftası flndı, babam anneme ne kdar teyzesine benzedi son zamanlarda, onun gibi bol bol giyinmeye fln başlamış demiş ( teyzem 105 kilo fln ) korkuyorum sonunun onun gibi olmasından demiş

ben tabi o üzüntüyle 2 hafta köpek misali yedim, amaa taaa şubat ayındna ben hedef koymuştum kendime nisanda diyete başlıcam havalar güzelleşince spor fln weririm kilo diye.. anlıcağın kendimi hazırlamıştım tatlım.. şu an o katman katman olan pörtleyen görüntüm gitti çok şükür.. hani zayıf değilim tabi ki ama göze batıcak o pis kilolarım da yok eskisi gibi.. bu kadar azmettmemin bi nedeni de annem gelicek 18 mayısta.. onu sok etmek istiyorum geldiğinde.. 9 günüm war şu an 67,3üm, 9 günde 66yı görsem dünyalar benim olcak

biraz çenem düştü canım ama, dediğim gibi ilk hedefim 18 mayıs sabahı 66 olmak
2. hedefim 24 haziran ( yıllık izne çıkıyorum ) 62 olmak
3. ve son hedefim ( şimdi karar aldım ) 15 ağustosta 58 kilo olmak inşalllaaahhhhh

afiyet olsun balım

oğluşunun doğumgunu de kutlu olsun
canım saol arada kaynadı ama senınde basın saolsun cok üzüldüm.

cokk tesekkürler kızlar amin inşallah hayırlı bır evlat olur.evet artık kocaman oldu benım oğluşum. cok güzel bir duygu Rabbim isyeten herkese yaşatsın bazen sevgimden bıle korkuyorum o kadar yani

yok canım est.. çene düşmesi ne demek.. yaz herşeyi..dediğin gibi bende zayıf değilim.. ama insanlar artık bana şişman ya da yeni doğum yaptı olur o kadar gözüyle bakmıyor..oturunca kanepenin kırlentiyle saklanacak koca bi göbeğim yok artık..ama hala fazlalıklar var tabi..9 günde -1300 ulaşılmayacak bi hedef değil..benim de en yakın hedefim 20 mayısta 64 olmak ama biraz zorlaştı tabi elimden geleni yapcam ama olmazsa 29 mayısta 64 olmak..64ten sonta tamamen sağlıklı beslenme hayat felsefem olacak ve diye serüveni daha doğrusu diyet sözü bitecek benim için..ya iyi ki burayı bulup takıma girmişim diyorum.. yoksa şimdiye 10 ere başlayıp bozmuştum

yüzmeye gittim canım bugün
o daha iyi geldi
her yanım çalıştı sankim
kilo vermesemde en azından sıkılaştığımı hissediyorum

benimde boy 1.70 bende 58 hedef koyduydum ama çok gerçekçi olmadı hedef 70 e çektim

oglunun dogum gunu kutlu olsun saglikli nice senelere......

aynen canım, ben de eğer bi site olmasaydı, bu topikler ve bu topikte ki güzel, azimli, destekçi bebetolar olmasaydı coooktan pes eedip oburluguma dewam etmiştim bile..
yaşasın kk

misafirden yana bugünlerde şansım bol komşularım geliyor kahve içmeye sonra görüşürüz anacım öpüldünüz ben kaçtım muckxxxxxxxxxx

ay bana da birileri gelse kahve içsek amaaaaaaan çok sıkıldım evde ...Sınav bi geçseydi , taaaa 26 haziran da :2:.....Ayyy bu arada 4 bardak su içtm yaa nefret ediyorum su dan böyle zamanlarda doldum resmen ........öğlende pırasalar başlıyo....ay ne güzel bir hafta olcak

ya kızlar bişi dicem size,
benim 5-6 gündür böle ayağa kalkınca başım dönüyo, gözlerim kamaşıyo.. sanki beynim sallanıyo gibi, birde bu sabah uyandığımda bi baktım ki burnum kanamışşş
cok korktum, başdönmeleri yeme düzenimin değişmesinden tansiyondan olabilir herhal ama burun kanaması neydi ki şimdi

oglunun dogum gunu kutlu olsun saglikli nice senelere......
cok tesekkur ederım canım inşallah

canım gecmı solsun bı doktora gıt ıstersen aklında soru ısaretı kalmasın:26:

gecmıs olun canım bence de ıhmal etmeden doktora bı gorun, diğerleri az yemenden kaynaklanıyodur buyuk ıhtımal de, durup dururken burun kanamasını bı doktora sormak lazım
yanlıs hatırlamıyorsam klavuz rumuzlu arkadasta hemşireydi, belki o da yardımcı olabılır sana, aman ha dıkkat et kendınee, kılo verelım derken saglıktan olmayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…