saat 1 de servis kalkıyor ve ben daha evdeyim..20 dakka yürüyecek yolum var..çıkıyorum kızlar..muazzez yememem lazım opsiyonum kalmadı bugün 67.3 ü gördümve sen, öptüm bu kız giderrr..
saat 1 de servis kalkıyor ve ben daha evdeyim..20 dakka yürüyecek yolum var..çıkıyorum kızlar..muazzez yememem lazım opsiyonum kalmadı bugün 67.3 ü gördümve sen, öptüm bu kız giderrr..
güle güle sevgi kelebeğibnecede bugün yemeyeceksin tutacaksın kendini
ya kızlar bişi dicem size,
benim 5-6 gündür böle ayağa kalkınca başım dönüyo, gözlerim kamaşıyo.. sanki beynim sallanıyo gibi, birde bu sabah uyandığımda bi baktım ki burnum kanamışşş
cok korktum, başdönmeleri yeme düzenimin değişmesinden tansiyondan olabilir herhal ama burun kanaması neydi ki şimdi
öğle yemeğinden sonra yeniden aranızdayım kızlar... menümü yazıyorum ve sizden yorum bekliyorum
sabah
2 dilim tt ekmek+1 çay tabağı yoğurt+domates+salatalık+çok az yağda yapılmış 2 sosiz
ara
1 elma
öğleyin
1 porsiyon yaprak sarma+1 kase yoğurt çorbası+salata+1 bardak ayran
ara (burdan sonrasını daha yemedim muhtemel olacak)
1 kase çilek
akşam
2 yk müsli+2 yk gevrek+süt
yatmadan önce
süt veya 2 porsiyon meyveee
yorum isteriz yorum isterizz
öğle yemeğinden sonra yeniden aranızdayım kızlar... menümü yazıyorum ve sizden yorum bekliyorum
sabah
2 dilim tt ekmek+1 çay tabağı yoğurt+domates+salatalık+çok az yağda yapılmış 2 sosiz
ara
1 elma
öğleyin
1 porsiyon yaprak sarma+1 kase yoğurt çorbası+salata+1 bardak ayran
ara (burdan sonrasını daha yemedim muhtemel olacak)
1 kase çilek
akşam
2 yk müsli+2 yk gevrek+süt
yatmadan önce
süt veya 2 porsiyon meyveee
yorum isteriz yorum isterizz
cnm geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi bi kan tahlili yaptır iiçin rahat olsun
gör bak şimdi hemen diyete başlar..aman bu topicten bahsetmeseydin
iyiki doğurmuşsun kıııız tebrik ederim senitabiii oğluşunada Rabbim sağlılklı sıhhatli uzun ömürler versin..
ne itirazımız olcak canım..yakışır valla..benimde boyum 1.63..benimde hedefim 58 ama verirsem ki vereceğim...55 bile yapabilirim hedefimi
bence dra gitmelisinen azından bi tahlil yaparlar..yolunda gitmeyen bi şey yoktur inşAllah
olabilir tadluum
evlenirken o kilodaydım fena durmuyodum hanii
geçmiş olsun cnm aynı şikayet bundan bikaç hafta önce bendede olmuştu hatta burayada yazmıştım hem baş dönmesi hem burun kanaması olmuştu o an panik yaptım ama sonra tekrarlamadı arkadaşların dediqi gibi bir boktora git nedenmiş öqren bakalım ..
hava kapalıda olsa yürüdüm spor yaptım eve gelincede platesönceler, hava kapalı diye çıkmıyordum yürüyüşr bugün bi çıktımm anammm oda ne bütün millet parkurdaa bundan sonra yaqmur yoksa ben parkurdayımm
beni unutmuş
kızlar kermes vakti geldi nolur dua edin orda bişey yemiyim kendimi tutabileyim..
gecmıs olun canımbence de ıhmal etmeden doktora bı gorun, diğerleri az yemenden kaynaklanıyodur buyuk ıhtımal de, durup dururken burun kanamasını bı doktora sormak lazım
yanlıs hatırlamıyorsam klavuz rumuzlu arkadasta hemşireydi, belki o da yardımcı olabılır sana, aman ha dıkkat et kendınee, kılo verelım derken saglıktan olmayalımmm
slm arkadaşlar dün uzun zamandır görmediğim eski komşumu grdüm şok oldum nasıl kiloluydu nasıl zayıflamış inanmadım hemen sorulara başaldım NASIL VERDİN NE YEDİN NE YAPTIN SPOR YAPTINMI ARDI ARDINA O CEVAP VERMEDEN ARKADşIM YETER BEN ANLATAYI DEDİ
sabah kesinlikle burnunu kapat sıcak suyun içine elma ssirkesi koy iç dedi
sabah kahvaltını yap ama 1 dilim ekmekle bol salatalık
arada ne geçerse elime yogurt elma erik çilek ne varsa evede ayran taze sıkılmş meyve suyu
öğlen yemiyorum misafirlikteysem herşeyden çok az alıyorum
akşam erken yiyorum dedi 4 5 gb ekmeksiz yemekler yiyormuş 2 kaşık pila 2 kaşık yemek 34 kaşık salata dedi
yatana kadar sadece elma ve from plus içiyorum gün içerisinde 3 kupa içiyorm dedi
yatağa girmeden elma sirkesi sıcak su içiyorum dedi ta 3 ayda 15 kilo vermş
çok güzel olmş benimde tam 15 kilo fazlam var inşallah veririz
sararmışsa zaten lezzetinide kaybetmiştir.istersen yeşil yerlerini ayıkla çorbasını falan yap bebikinde sende içersin.kizlar acil birsey sormam lazim brokoli vardi buz dolabinda ama sararmis cicek acmis sanki onu haslasammi haslamsammi bilememdim bir zarari olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?