70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende mi içsem yaa :44:

kizlar acil birsey sormam lazim brokoli vardi buz dolabinda ama sararmis cicek acmis sanki onu haslasammi haslamsammi bilememdim bir zarari olurmuki

sararmışsa zaten lezzetinide kaybetmiştir.istersen yeşil yerlerini ayıkla çorbasını falan yap bebikinde sende içersin.

canım ben de dolapta sararmıssa yesıl yerlerını ayıklayıp corbasını yapyorum, en guzelı bence aynı mercımek corbası yapar gıbı, sogan, havuc, patates istege baglı pırınc hepsını koyuorum, blendardan gecırıorum ıyıce yumusayınca, lımon sıkıp ıcıyorum, misss gibi oluyo valla

bilmiyom kiii kanamış gece sabah farkettim bende
gidicem fırsatını bulunca şirineeee hanım
geçmişi okudum ama her konu hakkında yorum yazmaya üşendim ne yalan söylim :26: geçmiş olsun dilim önce sonrada şöyle bi yorumda bulunayım.benimde son 4-5 yıl yada daha fazla zamandan beri ara ara burnum kanar zaten az çok anlarım kanıyacağı zaman.başım ağrırı çok feci.bu genelde hava çok kuru olduğu zaman olur burnum sızlar sonrada çok az kanar.çok nadir şiddetli olduğu oldu 1 bilemedin 2 kere.belki seninkide böyle olabilir.yaşlandıkça değişiyoruz anam bi günümüz bi günümüzü tutmuyo

canım normalde sabah ekmek yedıgın ıcın sarma olmamıs bırde porsıyon ama kac tane yani:44: ama cerenin dediği gibi aksam müsli yiyeceğin için bişey olmaz heralde
canım minik minik 10-12 tane bişeydi. normalde emzirdiğim için biliyorsun +500 kalori hakkım var ama ben yine de onu almamaya çalışıyordum bugün sarmalarla tam oldu herhalde.. neyse yaşasın süper üçlü

ceren canım geçmiş olsun hava değişiminden felan mı acaba.. tekrarlarsa mutlaka git.. bu aralar benim de midem bulanıyor ve başım dönüyor ama neden anlamadım... hamile değilim merak etmeyin adetim dün bitti

yaşlandıkca degısıyoruz bı gunumuz bı gunumuzu tutmuyo lafına canı yurekten katılıyorummm
daha evlılıgımın bı yılı dolmadı, kociş şimdiden soylenıyo valla genc yaşta cürümüşün, kandırmıslar benı dıyee
bu aralar havalardan mıdır bılmem, benım de hıc agrım sızım bıtmıyo valla ya da başım agrıyo psıkolojısıyle kocişten mı kacıyorum napıyorummm :26:

Son düzenleme:
bende mi içsem yaa :44:

iç iç valla bak nasıl yapcağını anlatayım sabah kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan önce koca bi kupa bardağına sıcak kaynar suyu döküyorsun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koyup güzelce karıştırıyorsun ve içiyorsun.ilk başlarda kokusu tuhaf geliyor ama sonra bi alışıyorsun normal çay içer gibi oluyorsun. valla ben çok memnunum hem kabızlığı da iyi geliyor. hem zayıflamaya da. ayrıetten birçok şeye. cildi de çok iyi geliyor. mesela ben 3 aydır kullanıyorum hiç grip olmadım hiç boğazım ağrımadı. bi nevi ilaç gibi

eveet, cok güzel krize girdim, gözümün önünde bol karbonhidratlı yaglı şeyler geziyodu, belkide ilk defa bu kdr gözüm döndü diyebilrim...
ama kendimi kandırmaya calısıyorum, yogurtlu cabuk corba içiyorum şimdi 1 tanede etimek yedim, karbonhidratımı aldım, az daha rahatladım ama bnm canım bol karbonhidratlı yaglı şeyler istiyooo

bahar zamanı kermes zamnaı cısss vall dikkat etmek lazım..bebiş konusundada hayırlısı böyleymiş demekki canım :26::26:
yaniii sanki bencede sarma ekmekten sonra fazlamı..yada bu porsiyon ne kadarlık bi porsiyon canım:26::26:
walla 5li rakamlara inelimde ha sonu 9 olmuş ha 1 olmuş hiiiç farketmez
gidicem cnm fırsat bulduğumda.. tşkr ederim
bencede yaa şu tartıda onlar basamağı 5 olan iki badsamaklı herhangi bir rakamı görsem bir fakir sevindireceğim yaaaa
aynen canım benimde 15 kilo fazlam var..bugün itibariyle 21 gün oldu bizde verebiliriz inşAllah..şu sirkeli su olayını bende deneyebilirim..
ayyy ben aramayı unuttumnooolur artık bilmiyorum

bencede bahardan birde hafatsonundan aynen bende sürekli bi şey yemek istedim..kendimi zor frenledim..

sakın sakın sakın rakibim geçerim bak seni sonra

bn bebekken yataktan düşmüşüm yüzüstü, burnumda toplar damarım catlamış, belki 10 seneye yakın haftada 3-4 kere burnum kanardı, sonra ergenliğe girince yaktılar o damarı daha da kanamaz dediler ve belki 6-7 senedir kanamıyodu.. korktum bi anda aynı şeyleri ya yaşarsam diye, cünkü o zmn ayda 1 hastaneye giderdim, kan verirlerdi bir ünite bana

sakın sakın sakın rakibim geçerim bak seni sonra

zaten elime ne geçtiyse yedim bebişim, kız banaaa, allahtan ha diyince cıkamıyorum ofisten, cewremde de en kalorili etiformun bisküvileri warr..

evet simdi bu krizi hangi hasarlarla atlattığımı yazıyorum hemen..

1 kupa yogurtlu cabuk corba
1 tane etimek
3 tane elmalı etiform

simdide yesil cay içiyorum utanmadan.. cok mu fenaa.. doydum suan ama aklım elmalı bisküvinin diğer yarısında

saol cnm teşekkür ederim sende dkkat et kendine , kız okurken dedim aha bitane daa mı bebiş geliyo diye ama suyya düştüm

Yaa bende sirkeli su içmek ıstıyorum ama emzırırken olmuyomus sütü etkılıyomus bakalım bırde cts dıyetısyene sorayım ne dıyecek:44:

cnm aynı şey bendede olmuş babam burnumun üstüne düşürmüş damarım çatlamış aynen senelerce burnum kanardı stres olunca filan hemen kanardı bende yaktırdımm.ama tekrar kanadı zamanını hatrlamıyorum ama yeniletmen lazım tekrar yaktırdım kanamıyor allaha şükür.seni çok iyi anlıyorum öle zorki başladımı durmak bilmezdiii:18: :44:

Yaa bende sirkeli su içmek ıstıyorum ama emzırırken olmuyomus sütü etkılıyomus bakalım bırde cts dıyetısyene sorayım ne dıyecek:44:

canım o sırkeyı ben de denemıstım bı ara, ama benım mıdem rahatsız bıraz, içtikten sonra gun içinde yanma yapıyo ben de içine bal koyunca rahatsızlık hıssı olmuyo demıslerdı ama ben de yıne de oldu yoksa içenler gercekten de faydasını goruyorlar, metabolızmayı hızlandırıyomuş hemde saglık acısından da baya faydası var, keske bana dokunmasaydı da ben de ıcebılseydımm :26:

ben 9 senei geride bırakmak üzereyim bıraksında çürüyeyim bende ağrı sızı artık kronikleşmiş sırt ve bel ağrım var kilo verince az biraz hafifledi ama yinede devam ediyo demekki fazlalığım hala var

hımm geçmiş olsun.eğer öyle tabiricaizse olukoluk kan geldiyse hmal etme aynı şey nüksetmiş olabilir.benim çok çok nadir ve çok az b şekilde kanaması olur buda genelde kuru havalarda bazen kalariferden vs oluyor anlıyorum zaten kesin kanıyacak diyorum.ama seninki sebepsiz yere birden olmuş anlaşılan ihmal etmemende yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…