cerencim yeni okudum daha. noldu anam burnun kanamış, hemen izin al git mevsimsel olabilir tansiyonla alakalı olabilir, git ve hemen tahlil yaptır. geçmiş olsun canımcımm
kizlar acil birsey sormam lazim brokoli vardi buz dolabinda ama sararmis cicek acmis sanki onu haslasammi haslamsammi bilememdim bir zarari olurmuki
valla bu elma sirkesi işe yarıyor ben demiştim. ben de yaklaşık 3 aydır her sabah ve gece yatmadan aç karnına içiyorum resmen inceltiyor ya ama midesinden şikayeti olanlar mutlaka 1 tatlı kaşık bal kullansınlar 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve büyük kupa sıcak su valla bak gerçekten işe yarıyor. sadece şekerden uzak durmanız ve akşam öğünlerini hafif yemeniz yetiyor söylüyeyim ben 2 ayda toplam 7.5 kilo verdim biliyosunuz
kizlar acil birsey sormam lazim brokoli vardi buz dolabinda ama sararmis cicek acmis sanki onu haslasammi haslamsammi bilememdim bir zarari olurmuki
sararmışsa zaten lezzetinide kaybetmiştir.istersen yeşil yerlerini ayıkla çorbasını falan yap bebikinde sende içersin.
geçmişi okudum ama her konu hakkında yorum yazmaya üşendim ne yalan söylim :26: geçmiş olsun dilim önce sonrada şöyle bi yorumda bulunayım.benimde son 4-5 yıl yada daha fazla zamandan beri ara ara burnum kanar zaten az çok anlarım kanıyacağı zaman.başım ağrırı çok feci.bu genelde hava çok kuru olduğu zaman olur burnum sızlar sonrada çok az kanar.çok nadir şiddetli olduğu oldu 1 bilemedin 2 kere.belki seninkide böyle olabilir.yaşlandıkça değişiyoruz anam bi günümüz bi günümüzü tutmuyobilmiyom kiii kanamış gece sabah farkettim bende
gidicem fırsatını bulunca şirineeee hanım
canım minik minik 10-12 tane bişeydi. normalde emzirdiğim için biliyorsun +500 kalori hakkım var ama ben yine de onu almamaya çalışıyordum bugün sarmalarla tam oldu herhalde.. neyse yaşasın süper üçlücanım normalde sabah ekmek yedıgın ıcın sarma olmamıs bırde porsıyon ama kac tane yani:44: ama cerenin dediği gibi aksam müsli yiyeceğin için bişey olmaz heralde
geçmişi okudum ama her konu hakkında yorum yazmaya üşendim ne yalan söylim :26: geçmiş olsun dilim önce sonrada şöyle bi yorumda bulunayım.benimde son 4-5 yıl yada daha fazla zamandan beri ara ara burnum kanar zaten az çok anlarım kanıyacağı zaman.başım ağrırı çok feci.bu genelde hava çok kuru olduğu zaman olur burnum sızlar sonrada çok az kanar.çok nadir şiddetli olduğu oldu 1 bilemedin 2 kere.belki seninkide böyle olabilir.yaşlandıkça değişiyoruz anam bi günümüz bi günümüzü tutmuyo
bende mi içsem yaa :44:
bahar zamanı kermes zamnaı cısss vall dikkat etmek lazım..bebiş konusundada hayırlısı böyleymiş demekki canım :26::26:bencedeeee sen bizim kaptanımnızın hem yemezsin demiiisena ben busabah 76 çıktım yeniden yani aslında vermişim azhormonlarla ilgili kilom fazla galiba hafta sonu 77dim..düntesten sonred eim psikolojikse adet olurum artık rahtladım yani akşam belim çok ağrıdı sabah uyandım geçmiş tık yok yine....ya test doğrudırd olurki yanlış çıktı ve hamileysem pıhtılaşma sorunum varya geç kalmayım diye sonra.. hiçbi ilacım yok şuan korkum bu yoksa olmayım canım yıllardır yetrince adet oldum yani neyse bekleyimde birkaç gün daha bakalım aman kistvfalan çıkmasın başka sorun olmasında adetede razıyım:26:
bizde arkdaşal kermese gidicez gezecez ama cıslara dikat edicemmmmm
yaniii sanki bencede sarma ekmekten sonra fazlamı.öğle yemeğinden sonra yeniden aranızdayım kızlar... menümü yazıyorum ve sizden yorum bekliyorum
sabah
2 dilim tt ekmek+1 çay tabağı yoğurt+domates+salatalık+çok az yağda yapılmış 2 sosiz
ara
1 elma
öğleyin
1 porsiyon yaprak sarma+1 kase yoğurt çorbası+salata+1 bardak ayran
ara (burdan sonrasını daha yemedim muhtemel olacak)
1 kase çilek
akşam
2 yk müsli+2 yk gevrek+süt
yatmadan önce
süt veya 2 porsiyon meyveee
yorum isteriz yorum isterizz
bencede yaa şu tartıda onlar basamağı 5 olan iki badsamaklı herhangi bir rakamı görsem bir fakir sevindireceğim yaaaawalla 5li rakamlara inelimde ha sonu 9 olmuş ha 1 olmuş hiiiç farketmez
gidicem cnm fırsat bulduğumda.. tşkr ederim
aynen canım benimde 15 kilo fazlam var..bugün itibariyle 21 gün oldu bizde verebiliriz inşAllah..şu sirkeli su olayını bende deneyebilirim..slm arkadaşlar dün uzun zamandır görmediğim eski komşumu grdüm şok oldum nasıl kiloluydu nasıl zayıflamış inanmadım hemen sorulara başaldım NASIL VERDİN NE YEDİN NE YAPTIN SPOR YAPTINMI ARDI ARDINA O CEVAP VERMEDEN ARKADşIM YETER BEN ANLATAYI DEDİ
sabah kesinlikle burnunu kapat sıcak suyun içine elma ssirkesi koy iç dedi
sabah kahvaltını yap ama 1 dilim ekmekle bol salatalık
arada ne geçerse elime yogurt elma erik çilek ne varsa evede ayran taze sıkılmş meyve suyu
öğlen yemiyorum misafirlikteysem herşeyden çok az alıyorum
akşam erken yiyorum dedi 4 5 gb ekmeksiz yemekler yiyormuş 2 kaşık pila 2 kaşık yemek 34 kaşık salata dedi
yatana kadar sadece elma ve from plus içiyorum gün içerisinde 3 kupa içiyorm dedi
yatağa girmeden elma sirkesi sıcak su içiyorum dedi ta 3 ayda 15 kilo vermş
çok güzel olmş benimde tam 15 kilo fazlam var inşallah veririz
ayyy ben aramayı unuttumkızlar
yahu oku oku geçmişi bitiremedim,muhabbet su olup akmış, maşallah diyelim de nazar değmesin..
içinde anne şefkati olan tüm arkadaşlarımın geçmiş anneler gününü kutluyorum..
dün ve bugün biraz bozdum yeme düzenimi, dün avcılarda çok güzel bir kahvaltı yeri var orada kahvaltı ettik,bugün de biraz yağlı şeyler yedim :18:
ilk anneler günümdü dündiyeti erteledimm.. dün çok mutluydum,biraz canım sıkılır gibi oldu ama sonra hemen geçti ,şöyle ki dün annelerimizi aradık, benim annem melek gibidir onda sorun yok çok güzel konuştuk ben de eşim de..ama sonra eşim kaynanamı aradı,canım oğlum seni çok seviyorum fasılları bitti kendi aralarında,sonra eşim dur karımı vereyim dedi,baktım yüzü değişti eşimin,vermio telefonu bana,dio ki kaynanam telefonda "onunla konuşmak istemiyorum" vs vs,ben duyuyorum tabii,dur dur veriyorum dedi verdi eşim telefonu,görüşme kelimesi kelimesine şöyle:
-anne,anneler günün kutlu olsun.-teşekkür ederim.-nasılsın,iyi misin?-iyiyim.-?!! allah iyilik versin,veriyorum eşimi..
hey büyük Allahım.. ben kaynanamı affettim,Allah affetsin onu..
bugün dikkat edemedim ama hemen toparlıyorum yeme düzenimi..
öptüm hepiniziii
yeni haftaya yine bi iyi bi kötü başlamış herkes :26: bahar ağımızdan solumuzdan çarpıyo elide pek ağır maşallahherkes gibi bende dün epey kaçırdım neden bilmem birden kendimi doymaz bi halde buldum.sonra çok rahatsız oldum hemde çok feci anlatamam daha öncede böyle olmuştum ama işte nasıl bi istek nasıl bi duyguysa yine bile bile lades dedim kabaca adam olcaz ama biraz uzun sürecek
eveet, cok güzel krize girdim, gözümün önünde bol karbonhidratlı yaglı şeyler geziyodu, belkide ilk defa bu kdr gözüm döndü diyebilrim...
ama kendimi kandırmaya calısıyorum, yogurtlu cabuk corba içiyorum şimdi 1 tanede etimek yedim, karbonhidratımı aldım, az daha rahatladım ama bnm canım bol karbonhidratlı yaglı şeyler istiyooo
geçmişi okudum ama her konu hakkında yorum yazmaya üşendim ne yalan söylim :26: geçmiş olsun dilim önce sonrada şöyle bi yorumda bulunayım.benimde son 4-5 yıl yada daha fazla zamandan beri ara ara burnum kanar zaten az çok anlarım kanıyacağı zaman.başım ağrırı çok feci.bu genelde hava çok kuru olduğu zaman olur burnum sızlar sonrada çok az kanar.çok nadir şiddetli olduğu oldu 1 bilemedin 2 kere.belki seninkide böyle olabilir.yaşlandıkça değişiyoruz anam bi günümüz bi günümüzü tutmuyo
sakın sakın sakın rakibim geçerim bak seni sonra
canım minik minik 10-12 tane bişeydi. normalde emzirdiğim için biliyorsun +500 kalori hakkım var ama ben yine de onu almamaya çalışıyordum bugün sarmalarla tam oldu herhalde.. neyse yaşasın süper üçlü
ceren canım geçmiş olsun hava değişiminden felan mı acaba.. tekrarlarsa mutlaka git.. bu aralar benim de midem bulanıyor ve başım dönüyor ama neden anlamadım... hamile değilim merak etmeyin adetim dün bitti
bn bebekken yataktan düşmüşüm yüzüstü, burnumda toplar damarım catlamış, belki 10 seneye yakın haftada 3-4 kere burnum kanardı, sonra ergenliğe girince yaktılar o damarı daha da kanamaz dediler ve belki 6-7 senedir kanamıyodu.. korktum bi anda aynı şeyleri ya yaşarsam diye, cünkü o zmn ayda 1 hastaneye giderdim, kan verirlerdi bir ünite bana
Yaa bende sirkeli su içmek ıstıyorum ama emzırırken olmuyomus sütü etkılıyomus bakalım bırde cts dıyetısyene sorayım ne dıyecek:44:
ben 9 senei geride bırakmak üzereyim bıraksında çürüyeyimyaşlandıkca degısıyoruz bı gunumuz bı gunumuzu tutmuyo lafına canı yurekten katılıyorummm
daha evlılıgımın bı yılı dolmadı, kociş şimdiden soylenıyo valla genc yaşta cürümüşün, kandırmıslar benı dıyee
bu aralar havalardan mıdır bılmem, benım de hıc agrım sızım bıtmıyo valla ya da başım agrıyo psıkolojısıyle kocişten mı kacıyorum napıyorummm :26:
hımm geçmiş olsun.eğer öyle tabiricaizse olukoluk kan geldiyse hmal etme aynı şey nüksetmiş olabilir.benim çok çok nadir ve çok az b şekilde kanaması olur buda genelde kuru havalarda bazen kalariferden vs oluyor anlıyorum zaten kesin kanıyacak diyorum.ama seninki sebepsiz yere birden olmuş anlaşılan ihmal etmemende yarar var.bn bebekken yataktan düşmüşüm yüzüstü, burnumda toplar damarım catlamış, belki 10 seneye yakın haftada 3-4 kere burnum kanardı, sonra ergenliğe girince yaktılar o damarı daha da kanamaz dediler ve belki 6-7 senedir kanamıyodu.. korktum bi anda aynı şeyleri ya yaşarsam diye, cünkü o zmn ayda 1 hastaneye giderdim, kan verirlerdi bir ünite bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?