sen ye ye sonra sirkede şifa ara seni kaçamak şampiyonu doğumdünü annesi seniYaa bende sirkeli su içmek ıstıyorum ama emzırırken olmuyomus sütü etkılıyomus bakalım bırde cts dıyetısyene sorayım ne dıyecek:44:
:92:kızlar bısı sorcam sizeee :92: hazır asagısını da kalabalık yakalamıskennn de utanıyom bırazzz:26:
ya şimdi bu kronıklesmıs bas agrılarını gıdermek ıcın de bı yol var mı, burda bı suru bayanız yanii, bı yol gosterın bana
şimdi bu baş agrısı dedıgım de, normal bas agrısı deıl haa yanlıs anlasılma olmasın, kocadan kaçışşş anlamında kullandım onunıye byle olmuyo bılmıyorum ama evlılıgın bu yonune alısamadım nedense ben, afrodızyak mı lazım nedır bı el atın yaaa
cnm aynı şey bendede olmuş babam burnumun üstüne düşürmüş damarım çatlamış aynen senelerce burnum kanardı stres olunca filan hemen kanardı bende yaktırdımm.ama tekrar kanadı zamanını hatrlamıyorum ama yeniletmen lazım tekrar yaktırdım kanamıyor allaha şükür.seni çok iyi anlıyorum öle zorki başladımı durmak bilmezdiii:18: :44:
ben 9 senei geride bırakmak üzereyim bıraksında çürüyeyimbende ağrı sızı artık kronikleşmiş sırt ve bel ağrım var kilo verince az biraz hafifledi ama yinede devam ediyo demekki fazlalığım hala var
hımm geçmiş olsun.eğer öyle tabiricaizse olukoluk kan geldiyse hmal etme aynı şey nüksetmiş olabilir.benim çok çok nadir ve çok az b şekilde kanaması olur buda genelde kuru havalarda bazen kalariferden vs oluyor anlıyorum zaten kesin kanıyacak diyorum.ama seninki sebepsiz yere birden olmuş anlaşılan ihmal etmemende yarar var.
hıı ben yaktırmadım tekrardan, bikerecik yaktılar..
küçükken ben nefret ederdim, babam tampon yapardı o kanın bogazımdaki tadı böyyk.. son zamanlarda artık giderdim lawabonun başına bitene kdr beklerdim.. tüm lavabonun kıpkırmızı oldugnu bilirim, şükür geçti artık
:92:kızlar bısı sorcam sizeee :92: hazır asagısını da kalabalık yakalamıskennn de utanıyom bırazzz:26:
ya şimdi bu kronıklesmıs bas agrılarını gıdermek ıcın de bı yol var mı, burda bı suru bayanız yanii, bı yol gosterın bana
şimdi bu baş agrısı dedıgım de, normal bas agrısı deıl haa yanlıs anlasılma olmasın, kocadan kaçışşş anlamında kullandım onunıye byle olmuyo bılmıyorum ama evlılıgın bu yonune alısamadım nedense ben, afrodızyak mı lazım nedır bı el atın yaaa
arkadaşım bak, kocayı bulmuşsun, nikahı basmıssın, ne güzel eviniz var, ortam müsait, ne diye kaçıyosuuun yaaaaaaaa olan war olmayan war alalalaaaa
ihmal etme yaktır gene sen artık benim kanamıyor kanasada çok az.geçmiş olsun tekrar cnm
allah seni iyi etsin deliiiiiiiiii kopardın beni burda gülmekten ölcem şimdiiiiiii
arkadaşım bak, kocayı bulmuşsun, nikahı basmıssın, ne güzel eviniz var, ortam müsait, ne diye kaçıyosuuun yaaaaaaaa olan war olmayan war alalalaaaa
aaaaay onu ben bı bılsembekarken boyle seylerle dalga gecen bı tıptım ama işte cok dilin de olanın elin de olmazmıs dıye bı laf vardır, benımkı de o mısal oldu herhalde
5 sene bekledık, sonunda evlendık ama nolyo bana anlamıyorum, ardes kardes yasamya mı alısmısım neeşaka bı yana bu olaya bı dur demesem kocişle fena bozuscaz, bozsmak ıstemıyorum sevıyorum ben onu cook ama işte iş o noktaya geldı miii ben direkkk kaçışşş
herkesin bu konudaki hassasyeti farklı bu yüzden kendimizle kıyaslayıp yorum yapmamız çok güç.dönemsel bi duygu değişimiyse anlayışlı olmalı her iki tarafta.ara sıra bendede oluyo bu dönem dönem ama öyler aylarca falan değil en fazla 1 hafta 10 günlük bi süreç.e karşı taraf bunu özel günlerimiz gibi düşünmeli sabır etmeliaaaaay onu ben bı bılsembekarken boyle seylerle dalga gecen bı tıptım ama işte cok dilin de olanın elin de olmazmıs dıye bı laf vardır, benımkı de o mısal oldu herhalde
5 sene bekledık, sonunda evlendık ama nolyo bana anlamıyorum, ardes kardes yasamya mı alısmısım neeşaka bı yana bu olaya bı dur demesem kocişle fena bozuscaz, bozsmak ıstemıyorum sevıyorum ben onu cook ama işte iş o noktaya geldı miii ben direkkk kaçışşş
ah cnm kızıyorum yaa niye böle yapıyonuz eşin senin o sevdiğin adam ama eşinlede konuş tek kendini düşünmesin sana mesai harcasın biraz anladın sanırımm
anladım anladımokonuda sıkıntımız yok cok sukur, anlayıslıdır benım kocam doktora bıle goturdu benıı ama işte ben sureklı kacınca olmuyo tabı adam da kızıyo halıyle, ben olsam ben de sınırlenırım, trıp atıyo bana haklı olarak :26: ama napcagımı bılemıyorum, baska topıkler acıp oyle baskalarıyla da konusmak ıstemıyorum, sızın yerınız baska
bı de lafa gelınce yenı evlıyız, mılletın aklında neler canlanıyo kımbılırrrbı de ısın ılgıncı,rahat bı aılede buyudum, erkek arkadaslarımı fılan aılem hep bıldı, bu konularda konusmaktan cekınemm esprısını fılan hep yaparım ama iş faalıyete gelınceee vınnnnnnnnnnnnnnnn
öptüm sizi şekerler ben kaçar
gereği düşünüldü arkadaşım sözüm sanadır:)
bende de bazen olur isteksizlik. bi psikolog arkadaşım var onla konuşmuştum. o olayda (anladın sen) gözlerini kapat ve çiçek bahçesinde çok hızlı bir şekilde koştuğunu hayal et çiçekleri yarat kafandan renkleri gör demişti. yaptım bazen halen de yaparım çok işe yarıyorrrrrrrr öptüm sizi kızlar görüşürüzzzz yarın sabah geç gelmeyin ben 7 gibi giriyorum yalnız kalıyom sonra mucxxxxx
çekinip utanmamı isteksizlikmii
cnm gerçekten yorum yapmak zorr özel hayatında neler yaşadığını sen biliyosun ama bi psikologla görüşssen belki iyi gelir sana
herkesin bu konudaki hassasyeti farklı bu yüzden kendimizle kıyaslayıp yorum yapmamız çok güç.dönemsel bi duygu değişimiyse anlayışlı olmalı her iki tarafta.ara sıra bendede oluyo bu dönem dönem ama öyler aylarca falan değil en fazla 1 hafta 10 günlük bi süreç.e karşı taraf bunu özel günlerimiz gibi düşünmeli sabır etmelibaşlangıçtan beri hep böyleyse gerekyorsa profesyonel yardım alarak çözümlemeniz şart.sırf bu sebeple yuvalarda yıkılabiliyo duyuyoruz ama sevgi ömür yatakta geçmiyo anlayışlı olmak sabır etmek her iki tarafında görevi unutmamak lazım
Hilal gecmıs olsun noldu kız:26:Bugün efkarlıyım yiyesim var (süt iznim bitti de)ama tokum hemde yanımda pek bişey yok biraz çilek ve 2 tane eti form lımonlu yedım
yaşladımya hergün yeni bi rahatsızlık çıkıyorHilal gecmıs olsun noldu kız:26:Bugün efkarlıyım yiyesim var (süt iznim bitti de)ama tokum hemde yanımda pek bişey yok biraz çilek ve 2 tane eti form lımonlu yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?