70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa bende sirkeli su içmek ıstıyorum ama emzırırken olmuyomus sütü etkılıyomus bakalım bırde cts dıyetısyene sorayım ne dıyecek:44:
sen ye ye sonra sirkede şifa ara seni kaçamak şampiyonu doğumdünü annesi seni
ya herkeste hasta benimde durduk yere boğazım ağrıyo dünden beri

:92:kızlar bısı sorcam sizeee :92: hazır asagısını da kalabalık yakalamıskennn de utanıyom bırazzz:26:

ya şimdi bu kronıklesmıs bas agrılarını gıdermek ıcın de bı yol var mı, burda bı suru bayanız yanii, bı yol gosterın bana
şimdi bu baş agrısı dedıgım de, normal bas agrısı deıl haa yanlıs anlasılma olmasın, kocadan kaçışşş anlamında kullandım onu nıye byle olmuyo bılmıyorum ama evlılıgın bu yonune alısamadım nedense ben, afrodızyak mı lazım nedır bı el atın yaaa

Son düzenleme:

arkadaşım bak, kocayı bulmuşsun, nikahı basmıssın, ne güzel eviniz var, ortam müsait, ne diye kaçıyosuuun yaaaaaaaa olan war olmayan war alalalaaaa

hıı ben yaktırmadım tekrardan, bikerecik yaktılar..
küçükken ben nefret ederdim, babam tampon yapardı o kanın bogazımdaki tadı böyyk.. son zamanlarda artık giderdim lawabonun başına bitene kdr beklerdim.. tüm lavabonun kıpkırmızı oldugnu bilirim, şükür geçti artık

öle cok deildi, az yastıgma fln gelmiş ama yüzümde kruumuş kanlar wardı
nese bakalım tekrarlarsa gitcem doktoraa..

benim iğrenc kan muabetimi geçelim kız, bak geregi düşünüldü artı18 seyler soruyo bize

ihmal etme yaktır gene sen artık benim kanamıyor kanasada çok az.geçmiş olsun tekrar cnm

ah cnm kızıyorum yaa niye böle yapıyonuz eşin senin o sevdiğin adam ama eşinlede konuş tek kendini düşünmesin sana mesai harcasın biraz anladın sanırımm

arkadaşım bak, kocayı bulmuşsun, nikahı basmıssın, ne güzel eviniz var, ortam müsait, ne diye kaçıyosuuun yaaaaaaaa olan war olmayan war alalalaaaa

aaaaay onu ben bı bılsem bekarken boyle seylerle dalga gecen bı tıptım ama işte cok dilin de olanın elin de olmazmıs dıye bı laf vardır, benımkı de o mısal oldu herhalde
5 sene bekledık, sonunda evlendık ama nolyo bana anlamıyorum, kardes kardes yasamaya mı alısmısım nee şaka bı yana bu olaya bı dur demesem kocişle fena bozuscaz, bozsmak ıstemıyorum sevıyorum ben onu cook ama işte iş o noktaya geldı miii ben direkkk kaçışşş

Son düzenleme:
öptüm sizi şekerler ben kaçar

gereği düşünüldü arkadaşım sözüm sanadır:)

bende de bazen olur isteksizlik. bi psikolog arkadaşım var onla konuşmuştum. o olayda (anladın sen) gözlerini kapat ve çiçek bahçesinde çok hızlı bir şekilde koştuğunu hayal et çiçekleri yarat kafandan renkleri gör demişti. yaptım bazen halen de yaparım çok işe yarıyorrrrrrrr öptüm sizi kızlar görüşürüzzzz yarın sabah geç gelmeyin ben 7 gibi giriyorum yalnız kalıyom sonra mucxxxxx

çekinip utanmamı isteksizlikmii

herkesin bu konudaki hassasyeti farklı bu yüzden kendimizle kıyaslayıp yorum yapmamız çok güç.dönemsel bi duygu değişimiyse anlayışlı olmalı her iki tarafta.ara sıra bendede oluyo bu dönem dönem ama öyler aylarca falan değil en fazla 1 hafta 10 günlük bi süreç.e karşı taraf bunu özel günlerimiz gibi düşünmeli sabır etmeli başlangıçtan beri hep böyleyse gerekyorsa profesyonel yardım alarak çözümlemeniz şart.sırf bu sebeple yuvalarda yıkılabiliyo duyuyoruz ama sevgi ömür yatakta geçmiyo anlayışlı olmak sabır etmek her iki tarafında görevi unutmamak lazım

ah cnm kızıyorum yaa niye böle yapıyonuz eşin senin o sevdiğin adam ama eşinlede konuş tek kendini düşünmesin sana mesai harcasın biraz anladın sanırımm

anladım anladım okonuda sıkıntımız yok cok sukur, anlayıslıdır benım kocam doktora bıle goturdu benıı ama işte ben sureklı kacınca olmuyo tabı adam da kızıyo halıyle, ben olsam ben de sınırlenırım, trıp atıyo bana haklı olarak :26: ama napcagımı bılemıyorum, baska topıkler acıp oyle baskalarıyla da konusmak ıstemıyorum, sızın yerınız baska
bı de lafa gelınce yenı evlıyız, mılletın aklında neler canlanıyo kımbılırrr bı de ısın ılgıncı,rahat bı aılede buyudum, erkek arkadaslarımı fılan aılem hep bıldı, bu konularda konusmaktan cekınemm esprısını fılan hep yaparım ama iş faalıyete gelınceee vınnnnnnnnnnnnnnnn

cnm gerçekten yorum yapmak zorr özel hayatında neler yaşadığını sen biliyosun ama bi psikologla görüşssen belki iyi gelir sana

Denıycem canımmm, saolasın

çekinip utanmamı isteksizlikmii

hıssettıgım eşımle ılgılı deil ama isteksizlik dıyelım, evlılıgın o tarafını gorev gıbı goruyorum, kacıyorum sacma salak bahanelerle, kendıme ben bıle gıcık oluyorum eşim napsınn

cnm gerçekten yorum yapmak zorr özel hayatında neler yaşadığını sen biliyosun ama bi psikologla görüşssen belki iyi gelir sana

bı doktora gıtmıstım ama evlıllıgım ılk basında yıne ıhtıyacım avr snaırım ama ekonomık durum su anda el vermıyo ne yazıkkı

işte benım bu donemer sureklı oldugu ıcın dıkkat cekıo, bı kac gun ıle bıtse eşimin sesı cıkmaz zaten, dedım ya aslıdna cok anlayıslıdır ama o da 5 senedır sabredıyoo:26:

Hilal gecmıs olsun noldu kız:26:Bugün efkarlıyım yiyesim var (süt iznim bitti de)ama tokum hemde yanımda pek bişey yok biraz çilek ve 2 tane eti form lımonlu yedım

Hilal gecmıs olsun noldu kız:26:Bugün efkarlıyım yiyesim var (süt iznim bitti de)ama tokum hemde yanımda pek bişey yok biraz çilek ve 2 tane eti form lımonlu yedım

bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı

yaşladımya hergün yeni bi rahatsızlık çıkıyor sayılı gün çabuk geçer boşuna demiyolar yapacak bişi yok herkes sen eve giderken hala yerinde oturuyodu sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…