70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı

gecmıs olsun canımmm, az da gıtmemıs hanı ama sımdı elden bısı gelmez, bulana basının gozunun sadakası olsun artık :26:

bak sana derdını unutturacak bı yol soyllıyım benım derdıme yorum yap, sen de yenı evlılerden sayılırsınnn bana bı yol gosterebılırsınnn, olmaz mı

başının gözünün sadakası olsun parada can gibi kıymetli bu zamanda ama yapacak bişi yok üzülüp kendine zarar verme hem neden değiştirmeye gittin hesap ver

hani istediğin cüzdanı almıstı kız nıye değiştirdin.cnaın saolsun gıtmese ıyıymıs ama basınızın gözünüzün sadakası yerıne gecsın ınsallah

sağol canım
daha büyük bi kayıbım önüne geçti diyip avunuyorum şimdi

senin sorununa da burdan yardım etmek pek mümkün değil gibi
herkesin psikolojisi olaylara yaklaşımı farklı olduğu için bizim yaptığımız yorumlar havada kalabilir.
maddi açıdan doktora gidemem demişsin birisine
devlet hastanelerine gidebilirsin onlar ücretli değil sanırım bi araştır istersen

alemsin kuzum yaaa kaçışş demek ha

yani denizim o olay sırasında çiçekleri mi düşünüyon anam sen, işin gücün mü yok anacım ya bırak çiçegi böcegi sabahlar olmasın arkidişimmm

hani istediğin cüzdanı almıstı kız nıye değiştirdin.cnaın saolsun gıtmese ıyıymıs ama basınızın gözünüzün sadakası yerıne gecsın ınsallah

açıp kapanan yerinde bi sıkışıklık vardı onun için götürüp değiştirdim canım
aynısını aldım yine zaten

çok canım sıkıldı ama yaa
eşimi aradım olayı anlatırken ağlamaya başladım adam yazık paraya mı üzülsün bana mı
gerçi çok takma dı ama ben üzüldüm yine de
neyse gideceği varmış artık

alalaa, kendini rahat mı bırakamıyosun acabaa :44::44:

ee banada yardımcı olun kızlar bende rahatlıyim 3 gün önce mecburen norlevo kullandım ilk gün alt tarafa basınç vardı 2. gün hasta olucak gibi sancı bugün bişe yok leke gelsin die bekliyorum çok sabırsızım hastalığada çok var :18:

başının gözünün sadakası olsun parada can gibi kıymetli bu zamanda ama yapacak bişi yok üzülüp kendine zarar verme hem neden değiştirmeye gittin hesap ver

arzu da sormuş aynı şeyi

açılıp kapanan yeri bozuk gibi takılıyodu o yüzden değiştirdim yenisini aldım canım aynı model ama

ya ılk evlendıgımızde zaten ben de vajınusmus benzerı bı duruma yol actıgı ıcın olay mecbur doktora gıtme geregı doğmustu, kocişle kolkola gıttık, o aşamayı atlattık cok sukur ammavelakın doktor fılan derken bu ben de galıba ödevimsi bi stres yaptı :26: ertelıyorum, kacıyorumm, bazen sabrı zorluyorum yanıı

alemsin kuzum yaaa kaçışş demek ha

valla kaçışş eskı sevgılı mi ah ettı naptıı anlamadım valla eşim kk ya yazdıgımı sızle muahbbet ettıgımı fılan bılıyo ama kac kılo oldugumu ona soylemıyodum, o da gırıp senı bulcam kac kılo oldugnu ogrencem dıye dalga gecıyodu, valla bunları okusa " a ha bu benımki " der dırekkk

alalaa, kendini rahat mı bırakamıyosun acabaa :44::44:

şimdi olay ne bılıyo musun, hanı sınav oncesı stres gıbı :26: sınava gırmeden once stres yaparsın, elınden gelse gırmeden kacıp gıtmek ıstersın aynen oyle ama sınava gırınce de o stresın gecer amaaan bu muydu kactıgım dersın, anlatabıldım mi acabaa
ılk basta tamamen ımkansız gıbıydı, şimdi cok sukur oyle değıl ama yıne de doktor destegı fılan aldıgım ıcın işin haz kısmına odaklanamıyorum galıba, bı gorev bı sınav gıbı gelıyo :26:
kocişe diyim ben kacsam da tutsun yakalasın beni bariiii

bence rahatlatıcı unsurlar denemelisinizzz naaaağnee gibi meselaaaaaa

Kızlar acil olarak iki haftalık kursa çağrıldım yarın sabah gidiyorum 2 hafta aranızda olamayacağım kaptanım beni izinli say size bol eksili günler by.

bence rahatlatıcı unsurlar denemelisinizzz naaaağnee gibi meselaaaaaa

gülme kızzzz
aaah ah gun gelır ben de sana gulerım boyleee dıecem ama Allah korusun yaniii yakınından gecmezsın ınş boyle sorunlarınn
arkadaslara da soyluyorum, biri gelip bana, "gun gelecek ve sen boyle bısı yapabılmek ıcın doktora para dökceksin" deseler gülerdimmm valla
doktor zamanla hazza odaklandıkca alışacaksın demıstı, daha acemıymısım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…