- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı
başının gözünün sadakası olsun parada can gibi kıymetli bu zamanda ama yapacak bişi yok üzülüp kendine zarar vermebende çok efkarlıyım bugün
gecmıs olsun canımmm, az da gıtmemıs hanı ama sımdı elden bısı gelmez, bulana basının gozunun sadakası olsun artık :26:
bak sana derdını unutturacak bı yol soyllıyım benım derdıme yorum yap, sen de yenı evlılerden sayılırsınnn bana bı yol gosterebılırsınnn, olmaz mı
aaaaay onu ben bı bılsembekarken boyle seylerle dalga gecen bı tıptım ama işte cok dilin de olanın elin de olmazmıs dıye bı laf vardır, benımkı de o mısal oldu herhalde
5 sene bekledık, sonunda evlendık ama nolyo bana anlamıyorum, kardes kardes yasamaya mı alısmısım neeşaka bı yana bu olaya bı dur demesem kocişle fena bozuscaz, bozsmak ıstemıyorum sevıyorum ben onu cook ama işte iş o noktaya geldı miii ben direkkk kaçışşş
öptüm sizi şekerler ben kaçar
gereği düşünüldü arkadaşım sözüm sanadır:)
bende de bazen olur isteksizlik. bi psikolog arkadaşım var onla konuşmuştum. o olayda (anladın sen) gözlerini kapat ve çiçek bahçesinde çok hızlı bir şekilde koştuğunu hayal et çiçekleri yarat kafandan renkleri gör demişti. yaptım bazen halen de yaparım çok işe yarıyorrrrrrrr öptüm sizi kızlar görüşürüzzzz yarın sabah geç gelmeyin ben 7 gibi giriyorum yalnız kalıyom sonra mucxxxxx
hani istediğin cüzdanı almıstı kız nıye değiştirdin.cnaın saolsun gıtmese ıyıymıs ama basınızın gözünüzün sadakası yerıne gecsın ınsallah
tüh yaaaa..neyse sağlık olsun de canım..üzülme:26::26:canın sağolsun
anladım anladımokonuda sıkıntımız yok cok sukur, anlayıslıdır benım kocam doktora bıle goturdu benıı ama işte ben sureklı kacınca olmuyo tabı adam da kızıyo halıyle, ben olsam ben de sınırlenırım, trıp atıyo bana haklı olarak :26: ama napcagımı bılemıyorum, baska topıkler acıp oyle baskalarıyla da konusmak ıstemıyorum, sızın yerınız baska
bı de lafa gelınce yenı evlıyız, mılletın aklında neler canlanıyo kımbılırrrbı de ısın ılgıncı,rahat bı aılede buyudum, erkek arkadaslarımı fılan aılem hep bıldı, bu konularda konusmaktan cekınemm esprısını fılan hep yaparım ama iş faalıyete gelınceee vınnnnnnnnnnnnnnnn
napalım tatlım ya olan oldu artık
bi daha cüzdanımı boynuma asıp gezecem
başının gözünün sadakası olsun parada can gibi kıymetli bu zamanda ama yapacak bişi yok üzülüp kendine zarar vermehem neden değiştirmeye gittin hesap ver
geçmiş olsun bbeişimm
sağol canım
daha büyük bi kayıbım önüne geçti diyip avunuyorum şimdi
senin sorununa da burdan yardım etmek pek mümkün değil gibi
herkesin psikolojisi olaylara yaklaşımı farklı olduğu için bizim yaptığımız yorumlar havada kalabilir.
maddi açıdan doktora gidemem demişsin birisine
devlet hastanelerine gidebilirsin onlar ücretli değil sanırım bi araştır istersen
alemsin kuzum yaaakaçışş demek ha
alalaa, kendini rahat mı bırakamıyosun acabaa :44::44:
şimdi olay ne bılıyo musun, hanı sınav oncesı stres gıbı :26: sınava gırmeden once stres yaparsın, elınden gelse gırmeden kacıp gıtmek ıstersın aynen oyle ama sınava gırınce de o stresın gecer amaaan bu muydu kactıgım dersın, anlatabıldım mi acabaa
ılk basta tamamen ımkansız gıbıydı, şimdi cok sukur oyle değıl ama yıne de doktor destegı fılan aldıgım ıcın işin haz kısmına odaklanamıyorum galıba, bı gorev bı sınav gıbı gelıyo :26:
kocişe diyim ben kacsam da tutsun yakalasın beni bariiii
bence rahatlatıcı unsurlar denemelisinizzznaaaağnee gibi meselaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?