70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) ertesi gün hapı korunmasız ilişkiden sonra 72 saat içerisinde alınıyor ve gebeliği önlüyor

haa ok bend ekullanmıstım ılk evlendıgımde 1 kere ama acayıp yapmıstı benı dokundu yanı.%90larda koruyor ama ılk saatlerde ıctıysen zaman ılerledıkce etkısı azalıyor.

haa ok bend ekullanmıstım ılk evlendıgımde 1 kere ama acayıp yapmıstı benı dokundu yanı.%90larda koruyor ama ılk saatlerde ıctıysen zaman ılerledıkce etkısı azalıyor.

ben ilk saatlerde içemedim 35. saatte falan ama çok tedirginim off off kadın olmak ne zor oğlum birazdaha büyüsün istiyordum umarım korumuştur:18:

ben ilk saatlerde içemedim 35. saatte falan ama çok tedirginim off off kadın olmak ne zor oğlum birazdaha büyüsün istiyordum umarım korumuştur:18:

canım ne kadarkı oglun hayırlısı olsun hakkında rısklı donem deılse buyuk ıhtımalle hamıle kalmazsın ama ALlah bılir tabıkı eger o kadar cok ıstemıyorsan cocugu daha güzel bı korunma yonetmı sec bence bu sadece acıl durumlar ıcın bırde dedıgım gıbı agır bır ılac.

çamaşır toplarken gelen biber kızartması kokusuna dayanamadım tabi kızartamıcama göree fırınama yağlı kağıdı serdim biberlerimi dizdim bekliyorummmmm üstüne bide yoğurtlu sos

sonra kabak da yapcam onada domatesli sos ms gibi kızlar kızartma yerine böle yapın ççoğumuz böle yapıyoruz zaten

benımde canım cektı bende ıstıyorummm:84::84::84::84: ama anca haftasonu yapabılırım malum artık ısten 6 da cıkcam :26:dun aksamdan ıspanak yapmıstım onu yerım bende

oh oh afiyet olsun benimde canım istedi walla kalkıp yapsammı ki çokta severim gerçi rejimdeyken hiç sevilmeyen bişey bile istio canlar

benımde canım cektı bende ıstıyorummm:84::84::84::84: ama anca haftasonu yapabılırım malum artık ısten 6 da cıkcam :26:dun aksamdan ıspanak yapmıstım onu yerım bende
cnm zor değil vakit almıyo koydum fırına kendi pişiyor ama evdeki yemeğini bitir önce

oh oh afiyet olsun benimde canım istedi walla kalkıp yapsammı ki çokta severim gerçi rejimdeyken hiç sevilmeyen bişey bile istio canlar

yap valla hayatımmmmm hemen fırında oluyor koydumm bekliyorum soslarını hazırlıyorum bi yandann

kızlarben bugün alışwerüş merkezine gittim... hiçbir elbise kocaman bacaaama göbeğime ve totoma girmedi regl olmuşum şiştim patlıcam atmosfere uççam o derecedeyim asabiyatım bozuldu hiçbir bok alamadan geri döndüm eweçok fena gaza gelmiş durumdayım hayatımın en büyük mücadelesine yarın sabah namazıylan başlıyorum...eşşek gibi diet yapmayan top olsun

afiyet olsun kızlarr bende yaparım zaman zaman kızartma gibi olmasada fenada olmuyo ben hepsini birden koyuyorum fırınaaz yağlayığ sosunada az sarımsak ekleyince daha çok seviyorum
menüm kızlar
sabah limonlu maydanozum ardından yağsız tost ve domates
arada az çilek
öğlende az yumurta kızıma pişirmiştim az yağsız karnıyarık yarım dil. ekmek ve yoğurt
arada neskafe şekersiz az leblebi 7 fındık çok azda kuruüzüm
akşamda müsliiii
birazdanda az erik yerim malta bol su içmeye çalışıyorum

canım cisell evliliğin en önmli boyutlarından biridir.. ne yap et bu drumu düzeltmeye çalış.. ve tiroid şekerle ilgilşi bazı hastalıklar cinsel isteksizlik yapabilirmiş bunu da dikkate al

nolmuş ya bugünde farklı sorunlar gündemde:26:leguim çok güldüm sana evliler birara cevap vermemiş sadece sen oda farklı açıdann
gereği düşünüldü arkadaşım(,ismin çok uzun yaa)g.düş desem sana
hamdolsun öyle sorunlaırm olmadı tabi bundan sonrada olmaz diye birşey yok biliyuorum insanın başına geleblir dönem dönem belkide:26:ama çok önmeli birmesele gerçekten yardım al mutlaka hayatım..evlilikte cinsellik değiö sadece ama eşleri tamamlayan aradaki muhabbeti daha çok artıran bir olay,ve allahın kullarına verdiği bir gereklilik diyelimsen burda öyle takılır gibi konuşuyosun ama aslında yaşamını çok etkileyen,seni bunaltan birkonudur eminimumarım kısa zamnda çözersiniz herşeyi,allah yardımcın olsun g.düş...

ensonn ütüyapıcaktım ya tam 2saat yapmışımdır 1aylıksonra öğeln yemeğimi yedim ince dilim ekmek,ıspanak,yoğurt...
ve evden çıkana kadar 1.5litreye yakın su...
çarşıdan kermese uğradık artık açlık sinyallerim ve gözleme kokulaır eşime aldım ama elimd epoşet turtıkladım malesef accıkkkermeslere busene çok uğramıycam zatennneşimede bakalva aldım başka bişeyler derken birara bi,şeyler yaaprım satsınalr diye ama gönderirim gitmemmaslınd aobur değilim ama bazen olmuyor işteee:84:
sizler nasılsınzı????alttaki arkidişlerrrr......

slmm kızlar geçmişi okudum geldim.nasılız bakalım.bakıyorum muhabbet baş ağrılarına glmiş

canımm kesinlikle destek al bitanem.
çoook yoruldum yaaa.okuldan sonra alışveriş yaptık.onları yerleştir yemek hazırla bulaşık yerleştir....seherrr bittiiii.şimdi de bebişi doyuruyum yavrum acıktıı. sonra gelirimmm:92:

canım çizelgeni yaparmısın seni daha rahat takip edelim.. test konusunda ben ne zaman yaptıysam doqru sonuç aldım ama bazen yanlış çıkabiliyormuş..bekle bakalım bikaç gün hakkında hayırlısı olsun cnm..kiloda vemişsin ne güzel..ya ben yemek kermesine gidince ordaki şeylerden yemeqi çok sveiyorum ve zaten yiyorumda açık büfe gibi ne istiyorsan al yee..cuma günü yine gidicem yemek kermesine..bildirim yapmış olacaqım için rahat rahat yicemm

yeşimcimm(bilir kişi) yapmış gereken açıklamayıı kıss yeşim neden daha çok girmiyon topiqee hee öslüyom yaaa

bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı

canım çok geçmiş olsun insan üzülüyor tabikii..canın saq olsun tatlım..

yaa neden canımı çektiriyonnn ballandıra ballandıra anlatmış yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…