bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı
kimse bana yardımcı olamıyor muu
canım ben senın dedıgını anlayamadım ılac mı o kullandıgın ne ıcın ya da cahıllıgımı maruz gör:26:
:) ertesi gün hapı korunmasız ilişkiden sonra 72 saat içerisinde alınıyor ve gebeliği önlüyor
haa ok bend ekullanmıstım ılk evlendıgımde 1 kere ama acayıp yapmıstı benı dokundu yanı.%90larda koruyor ama ılk saatlerde ıctıysen zaman ılerledıkce etkısı azalıyor.
ben ilk saatlerde içemedim 35. saatte falan ama çok tedirginim off off kadın olmak ne zor oğlum birazdaha büyüsün istiyordum umarım korumuştur:18:
çamaşır toplarken gelen biber kızartması kokusuna dayanamadımtabi kızartamıcama göree fırınama yağlı kağıdı serdim biberlerimi dizdim bekliyorummmmm üstüne bide yoğurtlu sos
sonra kabak da yapcam onada domatesli sos ms gibi kızlar kızartma yerine böle yapın ççoğumuz böle yapıyoruz zaten
çamaşır toplarken gelen biber kızartması kokusuna dayanamadımtabi kızartamıcama göree fırınama yağlı kağıdı serdim biberlerimi dizdim bekliyorummmmm üstüne bide yoğurtlu sos
sonra kabak da yapcam onada domatesli sos ms gibi kızlar kızartma yerine böle yapın ççoğumuz böle yapıyoruz zaten
cnm zor değil vakit almıyo koydum fırına kendi pişiyor ama evdeki yemeğini bitir öncebenımde canım cektı bende ıstıyorummm:84::84::84::84: ama anca haftasonu yapabılırım malum artık ısten 6 da cıkcam :26:dun aksamdan ıspanak yapmıstım onu yerım bende
oh oh afiyet olsun benimde canım istedi walla kalkıp yapsammı kiçokta severim gerçi rejimdeyken hiç sevilmeyen bişey bile istio canlar
cnm zor değil vakit almıyo koydum fırına kendi pişiyor ama evdeki yemeğini bitir önce
yap valla hayatımmmmm hemen fırında oluyor koydumm bekliyorum soslarını hazırlıyorum bi yandann
attım bile fırınadomatesde koydum pişsin de yiyelim
aaaaay onu ben bı bılsembekarken boyle seylerle dalga gecen bı tıptım ama işte cok dilin de olanın elin de olmazmıs dıye bı laf vardır, benımkı de o mısal oldu herhalde
5 sene bekledık, sonunda evlendık ama nolyo bana anlamıyorum, kardes kardes yasamaya mı alısmısım neeşaka bı yana bu olaya bı dur demesem kocişle fena bozuscaz, bozsmak ıstemıyorum sevıyorum ben onu cook ama işte iş o noktaya geldı miii ben direkkk kaçışşş
bencedeeee sen bizim kaptanımnızın hem yemezsin demiiisena ben busabah 76 çıktım yeniden yani aslında vermişim azhormonlarla ilgili kilom fazla galiba hafta sonu 77dim..düntesten sonred eim psikolojikse adet olurum artık rahtladım yani akşam belim çok ağrıdı sabah uyandım geçmiş tık yok yine....ya test doğrudırd olurki yanlış çıktı ve hamileysem pıhtılaşma sorunum varya geç kalmayım diye sonra.. hiçbi ilacım yok şuan korkum bu yoksa olmayım canım yıllardır yetrince adet oldum yani neyse bekleyimde birkaç gün daha bakalım aman kistvfalan çıkmasın başka sorun olmasında adetede razıyım:26:
bizde arkdaşal kermese gidicez gezecez ama cıslara dikat edicemmmmm
herkesin bu konudaki hassasyeti farklı bu yüzden kendimizle kıyaslayıp yorum yapmamız çok güç.dönemsel bi duygu değişimiyse anlayışlı olmalı her iki tarafta.ara sıra bendede oluyo bu dönem dönem ama öyler aylarca falan değil en fazla 1 hafta 10 günlük bi süreç.e karşı taraf bunu özel günlerimiz gibi düşünmeli sabır etmelibaşlangıçtan beri hep böyleyse gerekyorsa profesyonel yardım alarak çözümlemeniz şart.sırf bu sebeple yuvalarda yıkılabiliyo duyuyoruz ama sevgi ömür yatakta geçmiyo anlayışlı olmak sabır etmek her iki tarafında görevi unutmamak lazım
bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?