nolmuş ya bugünde farklı sorunlar gündemde:26:leguim çok güldüm sana evliler birara cevap vermemiş sadece sen oda farklı açıdann
gereği düşünüldü arkadaşım(,ismin çok uzun yaa)g.düş desem sana
hamdolsun öyle sorunlaırm olmadı tabi bundan sonrada olmaz diye birşey yok biliyuorum insanın başına geleblir dönem dönem belkide:26:ama çok önmeli birmesele gerçekten yardım al mutlaka hayatım..evlilikte cinsellik değiö sadece ama eşleri tamamlayan aradaki muhabbeti daha çok artıran bir olay,ve allahın kullarına verdiği bir gereklilik diyelimsen burda öyle takılır gibi konuşuyosun ama aslında yaşamını çok etkileyen,seni bunaltan birkonudur eminim umarım kısa zamnda çözersiniz herşeyi,allah yardımcın olsun g.düş...
ensonn ütüyapıcaktım ya tam 2saat yapmışımdır 1aylıksonra öğeln yemeğimi yedim ince dilim ekmek,ıspanak,yoğurt...
ve evden çıkana kadar 1.5litreye yakın su...
çarşıdan kermese uğradık artık açlık sinyallerim ve gözleme kokulaır eşime aldım ama elimd epoşet turtıkladım malesef accıkkkermeslere busene çok uğramıycam zatennn eşimede bakalva aldım başka bişeyler derken birara bi,şeyler yaaprım satsınalr diye ama gönderirim gitmemm aslınd aobur değilim ama bazen olmuyor işteee:84:
sizler nasılsınzı????alttaki arkidişlerrrr......
slmm kızlar geçmişi okudum geldim.nasılız bakalım.bakıyorum muhabbet baş ağrılarına glmiş
canımm kesinlikle destek al bitanem.
çoook yoruldum yaaa.okuldan sonra alışveriş yaptık.onları yerleştir yemek hazırla bulaşık yerleştir....seherrr bittiiii.şimdi de bebişi doyuruyum yavrum acıktıı.sonra gelirimmm:92:
saçlarımı boyadımmmm güzel bi renk oldu tabi koyu biraz gözüm tam alışamadııı ama sevdim bu kızılı
evde saçlarımı boyarken boyanın içine bi tatlı kaşığı zeytinyağı ve badem yağı koyuyorum kuaför önerisi daha parlak oluyorrr
canım güle güle kullan yeni saçlarınıbenim arkadaşıma herşey yakışırr
kızlar bugün kermese gidemedim aslında gittim ama geri geldim eşim aradı eve gelmiş onun için bende eve geldim ve orda yemekten bugünlük kurtuldum
menümü yazayım iftiharla
kahvaltı
2 dilim tam buqday
1 yumurta
krem peynir
5i1 yerde
ara
1 kuru kayısı
öqlen
4 ızgara köfte
yoqurtlu semizotu
ara
form çay
akşam
bir porsiyon çilek :26:
şimdi
yeşilçay
3 litre su..
3 km yürüyüş
30 dakika spor
50 dakika plates...
iyi hatırlattın yeşil çayı bende içiyimde akşam ne öle çilekk sadeceeee
ya eşimle pazara çıktık balık alıp ızgara yapıcaktık ama balıkçı gelmemişş :84::84: pazar yapıp eve gelesiye saat 6.30 oldu o saatte başka bişey yemek istemedim ve aç kaldımmAllahım nolur sabah çabuk olsun biran önce kahvaltı yapmam lazımm :84::84:
saçlarımı boyadımmmm güzel bi renk oldu tabi koyu biraz gözüm tam alışamadııı ama sevdim bu kızılı
evde saçlarımı boyarken boyanın içine bi tatlı kaşığı zeytinyağı ve badem yağı koyuyorum kuaför önerisi daha parlak oluyorrr
çok geçmiş olsun bitanem ...üzülme desekte fayda etmez ama olan olmuş cana geleceğine mala gelmiş çok geçmiş olsunbende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı
sanada çok geçmiş olsun bitanecim dikkat et kendine...ayrıca gereği düşünüldü arkadaşımızla yaptığın muhabbeti okurken yıkıldım çatladım resmen olan var olmayan var haaabn bebekken yataktan düşmüşüm yüzüstü, burnumda toplar damarım catlamış, belki 10 seneye yakın haftada 3-4 kere burnum kanardı, sonra ergenliğe girince yaktılar o damarı daha da kanamaz dediler ve belki 6-7 senedir kanamıyodu.. korktum bi anda aynı şeyleri ya yaşarsam diye, cünkü o zmn ayda 1 hastaneye giderdim, kan verirlerdi bir ünite bana
senacım geçen hafta içi birgünde ben aynen senin gibi planladığım menüyü yapamadım ve sabahı zor etmiştim ve saat 6 da kalkıp kahvaltı hazırlamıştım ki normalde 7 de kalkıp hazırlardımya eşimle pazara çıktık balık alıp ızgara yapıcaktık ama balıkçı gelmemişş :84::84: pazar yapıp eve gelesiye saat 6.30 oldu o saatte başka bişey yemek istemedim ve aç kaldımmAllahım nolur sabah çabuk olsun biran önce kahvaltı yapmam lazımm :84::84:
Çok mutsuzum çok umutsuzum...Kilo vermek hayal bana...
amin canım cümlemizee.dizlerim sızlıyo regl de olucam heralde vee onları da boşver 1 kg artıda gözüküyorum.kermesçiler çoqaldııı
sehercim yoqun birgün geçirmişsin hem çalışıp hemde heryere yetişmeye çalışıyorsun Rabbim gücünü kuvvetini artırsın cnm
sıhhatler olsunnn fıstıkk güle güle kullan.saçlarımı boyadımmmm güzel bi renk oldu tabi koyu biraz gözüm tam alışamadııı ama sevdim bu kızılı
Çok mutsuzum çok umutsuzum...Kilo vermek hayal bana...
hayırdır noldu be kuşum:26:
selam herkezee
kizlar ne zamandir ugrayamadim ya
doktora gidip kan vermistim sonuc olarak tiroid cikti ve prolaktinimde yüksek ciktitiroidi olaninda kilo vermesi zor oluyormus acaba ben ondanmi kilo veremiyorum :26::26::26:
simdi ilac tedavisine baslicam tiroidi yok ettikten sonra insallah daha düzenli bi sekilde yeniden baslicam diyete ve spora ama suanda biraz moralim bozuk bi kac ay daha bebis hayalim suya düstü herseyin hayirlisi olsun bakalim ama inanin suan diyet falan düsünemiyorum
insallah herkez iyidir:)
selam herkezee
kizlar ne zamandir ugrayamadim ya
doktora gidip kan vermistim sonuc olarak tiroid cikti ve prolaktinimde yüksek ciktitiroidi olaninda kilo vermesi zor oluyormus acaba ben ondanmi kilo veremiyorum :26::26::26:
simdi ilac tedavisine baslicam tiroidi yok ettikten sonra insallah daha düzenli bi sekilde yeniden baslicam diyete ve spora ama suanda biraz moralim bozuk bi kac ay daha bebis hayalim suya düstü herseyin hayirlisi olsun bakalim ama inanin suan diyet falan düsünemiyorum
insallah herkez iyidir:)
Diyet yapamıyorum. Geçen hafta tam 4 gün çok iyi gittim, taa ki eşimle tatile çıkana kadar. Bu gün döndük ve ben kendimi çok suçlu, çirkin ve umutsuz hissediyorum. Yarın tekrar başlayacacağım diyetime.Umarım bırakmam bi daha verene kadar... :84: Şu güzelim çizelgelerden biri de bende olacak mı acaba? O günü görmek için neler vermem, kilomu bile veririm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?