70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kermesçiler çoqaldııı

sehercim yoqun birgün geçirmişsin hem çalışıp hemde heryere yetişmeye çalışıyorsun Rabbim gücünü kuvvetini artırsın cnm

saçlarımı boyadımmmm güzel bi renk oldu tabi koyu biraz gözüm tam alışamadııı ama sevdim bu kızılı

evde saçlarımı boyarken boyanın içine bi tatlı kaşığı zeytinyağı ve badem yağı koyuyorum kuaför önerisi daha parlak oluyorrr

canım güle güle kullan yeni saçlarını benim arkadaşıma herşey yakışırr

kızlar bugün kermese gidemedim aslında gittim ama geri geldim eşim aradı eve gelmiş onun için bende eve geldim ve orda yemekten bugünlük kurtuldum

menümü yazayım iftiharla

kahvaltı
2 dilim tam buqday
1 yumurta
krem peynir
5i1 yerde

ara
1 kuru kayısı

öqlen
4 ızgara köfte
yoqurtlu semizotu

ara
form çay

akşam
bir porsiyon çilek :26:

şimdi
yeşilçay

3 litre su..
3 km yürüyüş
30 dakika spor
50 dakika plates...

iyi hatırlattın yeşil çayı bende içiyimde akşam ne öle çilekk sadeceeee

slm kızlar yine ben bu sefer kesin kara verdim zayıflıyacagım size bişey sorucam ayda kaç kilo vermek dogru bide bitki çayları işe yarıyomu

iyi hatırlattın yeşil çayı bende içiyimde akşam ne öle çilekk sadeceeee

ya eşimle pazara çıktık balık alıp ızgara yapıcaktık ama balıkçı gelmemişş :84::84: pazar yapıp eve gelesiye saat 6.30 oldu o saatte başka bişey yemek istemedim ve aç kaldımm Allahım nolur sabah çabuk olsun biran önce kahvaltı yapmam lazımm :84::84:

Son düzenleme:

keşke bi salata filan yapsaydın çilekle sabahı zor edicennnnn

güle güle kullan kızıl sonyam benim fıstıkım
bende çok efkarlıyım bugün
öğlen tatilinde eşimin aldığı cüzdanı değiştirmeye gitmiştim
o arada 100 lria düşürmüşüm çok canım sıkıldı
çok geçmiş olsun bitanem ...üzülme desekte fayda etmez ama olan olmuş cana geleceğine mala gelmiş çok geçmiş olsun
sanada çok geçmiş olsun bitanecim dikkat et kendine...ayrıca gereği düşünüldü arkadaşımızla yaptığın muhabbeti okurken yıkıldım çatladım resmen olan var olmayan var haaa
senacım geçen hafta içi birgünde ben aynen senin gibi planladığım menüyü yapamadım ve sabahı zor etmiştim ve saat 6 da kalkıp kahvaltı hazırlamıştım ki normalde 7 de kalkıp hazırlardım

selam herkezee

kizlar ne zamandir ugrayamadim ya

doktora gidip kan vermistim sonuc olarak tiroid cikti ve prolaktinimde yüksek cikti tiroidi olaninda kilo vermesi zor oluyormus acaba ben ondanmi kilo veremiyorum :26::26::26:
simdi ilac tedavisine baslicam tiroidi yok ettikten sonra insallah daha düzenli bi sekilde yeniden baslicam diyete ve spora ama suanda biraz moralim bozuk bi kac ay daha bebis hayalim suya düstü herseyin hayirlisi olsun bakalim ama inanin suan diyet falan düsünemiyorum

insallah herkez iyidir:)

kermesçiler çoqaldııı

sehercim yoqun birgün geçirmişsin hem çalışıp hemde heryere yetişmeye çalışıyorsun Rabbim gücünü kuvvetini artırsın cnm
amin canım cümlemizee.dizlerim sızlıyo regl de olucam heralde vee onları da boşver 1 kg artıda gözüküyorum.ve bu hafta okul için kermes yapıyoruz bizde napıcam Allahımmm.alsan bi dert almasan cimri oluyosunnn offff.en iyisi çokk azalayım da para ödeyim demiii???
sıhhatler olsunnn fıstıkk güle güle kullan.
Çok mutsuzum çok umutsuzum... Kilo vermek hayal bana...

niye kuuuu canımmmm ne güzel idiyodun bak.daha fazla kilo almadan durrr de

hayırdır noldu be kuşum:26:

Diyet yapamıyorum. Geçen hafta tam 4 gün çok iyi gittim, taa ki eşimle tatile çıkana kadar. Bu gün döndük ve ben kendimi çok suçlu, çirkin ve umutsuz hissediyorum. Yarın tekrar başlayacacağım diyetime.Umarım bırakmam bi daha verene kadar... :84: Şu güzelim çizelgelerden biri de bende olacak mı acaba? O günü görmek için neler vermem, kilomu bile veririm!

geçmiş olsun tatlım.bak erginsena da tiroit hastası ama gayet güzel kilo veriyo.daha başka arkadaşlar da var.moralini bozma bakimmmm hemen.

Ah canım benim, hiç üzülme. Tedavisi var sonuçta bu tip şeylerin. Çok geçmmiş olsun...

kızlar geçmişteki muhabbeti anca bitirdim allah muhabbetimizi bozmasın
menümü vereyim
sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzerine beyaz peynir,söğüş salata,1 hşl.yumurta,4 siyah zeytin 3 bardak siyah çay
ara
3 sunta,1 form plus çay
öğle
söğüş salata,2 çatal sahanda yumurta,2 çatal beyaz peynir(hazırda yemeğim yoktu çocuklara kahvaltı gibi hazırladım onlardan otlandım sonra doğru okula bende işe)
ara
1 yeşil elma
akşam
sarmısaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan biber(5 çatal),lahana salatası(beyaz ve mor lahana,yeşil soğan,1 küçük havuç rende,küçük turplardan,çeri domatesten yapılmış),tepside sebzeli köfteden 3 köfte,2 patates halka
gün boyu 3 lt. su ,yeşil çay
regl olduğum için(bugün coşmuş durumdayım)spor yapamadım

aaaa sen çok güzelsin canım yaaa niye kendine bööle şeyler yakıştırıyosunnolur bööle şeyler toparlarsın sadece moral lazım.bak ben de geçen cumadan beri ipin ucunu kaçırdım şimdi tekrar tutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…