70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun tatlım.bak erginsena da tiroit hastası ama gayet güzel kilo veriyo.daha başka arkadaşlar da var.moralini bozma bakimmmm hemen.

saol canim benim, ayy gercektenmi yaa nasil moral oldun bana ozaman bu moralle ben kaldigim yerden devam edeyim insallah verebilirim ya

Ah canım benim, hiç üzülme. Tedavisi var sonuçta bu tip şeylerin. Çok geçmmiş olsun...

saol canim, evet ya tedavisi var cok sükür sadece biraz zaman alicak iste ama saglik olsun bakalim

verirsin tabikide...bizde o kiloları geçip buralara geldik azimli ol ve beslenme düzenini oturtup yaşam tarzın haline getir,bunu beynine işlersen kilo vermen vede iradene sahip olman daha kolay olur ...şahsen ben artık spor ve beslenmem için BU ARTIK BENİM YAŞAM TARZIM BUNUN DIŞINA ÇIKMIYCAM diyerek motive oldum vede çokda iyi oldum

tşk ederim fıstıklarrrrrrrrrrrr

Canımmm teşekkür ederim, sizin gibi güzel insanlar sayesinde moral buluyorum. Ben 1 gün bile diyet yapamazken bu topik sayesinde 4 gün çok iyiydim. Hadi o zaman yarndan itibaren zayıflamaya yolunda 1 adım atıp diyetimize sımsıkı sarılıyoruz tekrardan. Beraberce...

çok geçmiş olsun tatlım ama en azından şu yöndende sevinmelisin sıkıntının adını koydun ve tedavisinede başlamışsın...bu yönden sevinmelisin...bide topikte tiroid rahatsızlığı olupta hem tedavisi devam eden hemde diyetini yapıp kilo veren kızlar var...moral bozmak yok aksine sevinmelisin..çünkü sorunu ve çözümünü bulmuşsun...gerisinide bizimle burda buldun ...sevin kızzzz hade bakeeeemmmm

muazzez kız niye menü yazmıyorsun bakiiimmmm...ayıp değilmi hımmmm
ayrıca neden kimse yediklerini günlük yazmıyor...eskiden negüzel rutin herkes yazıyordu hem fikir oluyordu hemde doğruyu yanlışı öğreniyorduk...hımmmm hesap verin bakayım çabuk

saol canimmm, aynen öyle canim ya, sorunumun ne oldugunu ögrenince cok üzülmüstüm ama sonra cok rahatladim, cünkü aklimdaki tüm soru isaretleri gitti :)
sadece simdi biraz zaman alicak ona üzülüyorum,
tiroid hastasi olupta kilo veren varsa bu cok iyi haber benim icin:)
ya kizlar inanin cok büyük moral oldunuz bana yaaa bu topik bana cok iyi geliyor

ozaman yine aranizdayim kizlar acilin ben geliyorummm

anam ne bağrıyonn yaaaaa:84: :84: :84: :84: ben hafta sonları yazmıyorumm çünkü sapıtıyorummm:26: :26: :26:

menüm

sabah
nesfit

ara
kuru incir

öğle
domates salatalık
közlenmiş kırmızı biber

ara
yok

akşam
fırında biber kabak kızartması
birazcıkda patates kızarması:18: :18: :18:

2 litre su yeşil çayyy

iştima tamammıdırrrr

ben hala toparlamaya çalışıyorum canımm yaaa.güzel menülerle dönücem inşşşş.sizinkilere bakarak toplamaya çalışıyorum.yasaklı şeyler olduğu için yazmak istemiyorum.

sana efferin banada pravo ...çekilebilirsin rıfkı

ben hala toparlamaya çalışıyorum canımm yaaa.güzel menülerle dönücem inşşşş.sizinkilere bakarak toplamaya çalışıyorum.yasaklı şeyler olduğu için yazmak istemiyorum.

hepimiz öyleyiz ara ara be tatlımcım olsun toparlarsın...bide yasaklılarda olsa yazki buraya nasıl yazacağını düşünüp cısları yemezsin işte kendini yazmaya şartlandırki frene basabilesin

kızlar ben kaçıyorum ama dayanamadım plates topunda 200 tane mekik çektimtabikide bu bana bir eşofman altına maloldu(malum reglim foşurduyordu ya)
hepinizi öptüm gideyimde yeni pijama bulayım kendime(iğrencim değilmi):92::92::92::92:iyigeceler

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım yorucu bir günden sonra nihayet evimdeyim oh be ev gibisi varmı bu arada netteki sorun devam ediyor ama inatla ben uğraşıyorum bugünişyerinde kaçamaktan girdim nete yaptım çizelgemi artık benimde bir çizelgem var:))

mönüyü yazim bari

sabah:
2 dilim ekmek
peynir
salatalık domates
maydonoz nane

ara:
1 incir
2 ceviz
bide işyerine kabak tatlısı getirmişler küçücük bir dilimaldım ama çok küçük valla bak:))çok küçük

öğle:
tarhana çorbası
bir dilim ekmek
kızartma(iki dilim patlıcan bir biberin yarısı yoğurtluydu

ara:
yok öğlenki tatlının cezası

akşam:
taze fasulye yemeği
bir tatlı kaşığı pilav

ara:
1incir
yeşil çay

sabah yürüyüşü yine ektim ama bu akşam telafi edicem artık mekik yürüyüş bandı Allah ne verdiyse:))

slm kızlar yine ben bu sefer kesin kara verdim zayıflıyacagım size bişey sorucam ayda kaç kilo vermek dogru bide bitki çayları işe yarıyomu

herkesşn bünyesi farklı cnm aylık yada haftalık kilo diye düşünme ne giderse kardır zaten bunun pazarlıqı olmaz..

ebruu benim troitlerim hiç çalışmıyormuş ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım bak çizelgeme ne kadar kilo vermişim o sözü söyleyenler halt etmiş

çıtırlar kaçtım bende yarın şehir dışnda olcam yoğun bi gün geçircemmm iyi gecelerrrrrr :92: :92: :92:

nereye gidiyon kuuu :26: beni kimlere bırakıpta gidiyon yaaa :84::84:

kızlarr kızçelerrr ben istanbulda oturuyorum güvenliqi olan havuzlu site içide satılık ev arıyoruz acelemiz yok bu konuda önerileri olan varsa paylaşırsa sevinirim

Son düzenleme:

geldim geriiiiii uyumaktan vazgeçtimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…