bana kayinvalidem kilo veremedin demisti aman anne sen su yuzundeki burusukluga bak her gordugumde kaz ayaklari iki kat artiyor cabuk cokmeye basladin dedim simdi ben agzimi acmadan amanda guzel gelinim cok zorlama kendini senin boyun var sakin cok verme diyor yaaaaaaaaaaaa adami boyle yaparlar sakin takma onu sen cok guzel birisin kilo elbet gider sakin takma Allah baska dert vermesin kiloda ne verirsin olur biter
kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm
nuraycım alemsin vallaha iyi yapmışın :)))bugun temizlik yaptim pek giremedim oglen salata bir light durum ekmegine lor sarip yedim aksam yemegi yemedim canimda istemedi 1elma 3mandalina yedim aksam yemegi olarak az oncede 1fincan cay 2adet biskuvi yedim yorulmusum kizim emiyor hala o yuzden beni gucsuz birakiyor disleri cikicak birsey yemedikce uzerime sariyor emmek icin su emzirme isi bitsede destekleyici hap vs kullansam ebtuna cok guzel cikmisin ben sana guveniyorum o kayinvalidende :1shoklur sasirir sen degistikce o sana diyorsa sende ona birsey de bana kayinvalidem kilo veremedin demisti aman anne sen su yuzundeki burusukluga bak her gordugumde kaz ayaklari iki kat artiyor cabuk cokmeye basladin dedim simdi ben agzimi acmadan amanda guzel gelinim cok zorlama kendini senin boyun var sakin cok verme diyor yaaaaaaaaaaaa adami boyle yaparlar sakin takma onu sen cok guzel birisin kilo elbet gider sakin takma Allah baska dert vermesin kiloda ne verirsin olur biter
oooo canım darısı başımıza bende dün eski pantolonumu ve eteğimi denedim birkaç kilo verince giyilcek baya dar duruodu ama yinede sevindim :))))günaydın kızlar çıtırlar
o kadar keyifliyim ki anlatamam bugun 1 aydır hiç olmayan giyemediğim bir pantalonumun içersine girdim oldu yani eşimde şaşırdı ama hala kilo verdiğime inanmıyor aynısın sanki hala diyor moralimi bozuyor
neyse o desin dursun :
kızlar hastaydım üzerine birde regl olmuştum biliyorsunuz bugun reglim bitti kendimide daha iyi hissediyorum diyete devam ptesi süpriz bir şekilde kilo bildirimi yapıcam
sabah:1 haşlanmış yumurta domates peynir 1dilim ekmek ve şekersiz çay içtim şimdiye kadar 3 bardak sıcak su bakalım öglene ne var yemekte
hadi sizlere de koly gelsin kızlar öpüyorum hepinizi.....
günaydın kızlar 2 saatır cevap yazmaya ugrasıyorum sasırmısım toparlayamadım yazıları tekrar sılındı tekradan yazıyorum size bir iyi birde kötü haberim var kötü haberden baslayayım benim diyet gümledi dün aksam eşim pasta almıs gelmiş ehh durabılırmıyım götürdüm biraz bu sabah da 1,5 simit kırem peynir 7 tane zeytin heralde hatırlamaıyorum okadar cok yedimki-tatlicadiarzu- iyi habirim ben bugun memlekete gidiyorum yanı kayseri ye melankolı hazır olsun memlekıdım cıtlat kulagına sevilcan geiyor de hepınızı öpüyorum kızlar bıraz hazırlık yapıcam
saol canım allah kolaylık versin bugün erkenden biter umarım :)
maşallahın var canım bu tempoya veremezsen zaten şaşırtıcı olur dün bende yarım saat yürüdüm keşke imkanım olsada yüzmeye gidebilsembana yakın yer yok malesef bu arada bende metobolizmamda sorun olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten çok yemiyordum şimdi iyice azalttım bir süredir kilo veremiyorum aradada olsa yürüyüşümü yapıyorum ama yok ( napcam ben yaa klava:
herkese merhaba
beni merak eden sevgili arkadaşlarıma başka kuşum ilgine teşekkür ederim son günlerde işlerimin yoğunluğu nedeniyle yazmaya vakit bulamadım evet bir süre ayrı kalmaya ama buna ayrılık deil ara demeye karar verdik moral olarak iyiyim nişanlımla görüşmeye devam ediyoruz o bu arada iş için istanbula gidecek ve son kararımızı bunun ardından vereceğiz bu arada herkes aile fertleri bizi ayrı biliyor bir nevi nişanlımla yasak aşk yaşıyoruz hastalığıma gelince sağ yumurtalıkta 4 cm kist çıktı takibe alındı nihayi sonuç 1 ay sonraki usg ortaya çıkacak bunun dışında iyiyim ve desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim buralardayım öpüldünüz
sevilcan sucuk sosis vs içinde herşey var bir ara haberler çok gösteriyordu bunarı dikkatli yemek lazım çiğ tüketmemek lazım ve mümkünse bildiğimiz markalardan tüketmeliyiz eti kemiği vs herşeyini koyuyolarmış diye duydum o haberden sonra baya bir azalttım bende gerçi ne yesek sağlıklı bilemiyorum :)
Kızlar çok fazla giremiyorum,o yüzden geçmişi okuyamadım.Benim boym 1.70.Kendimi 68 kilo sanıyodum çünkü evdeki hassas tartı öyle diyodu ama hassaslığını yitirmiş yeni bir tartı aldım ve 75.1 i görünce afalladım.1 haftadır rejim yapıyorum ama acelem yok aç kalırcasına değil sağlıklı beslenerek yavaş yavaş kilo verecem ve 15 kilo verecem inşallah.şimdiden 1 kilo verdim zaten.Bu arada doğum yaptım geçen sene ordan kalan kilolarım da var.
ebtuna ben artık almıyorum eve cips,kola,çikolata,sucuk falan
eşiminde zaten kiloya ihtiyacı yok hiç
çocuk olsa zor olurdu tabi
ama işin kötüsü karıkoca pastanede çalışıyoruz
ya benim gibi bi pizzacıda çalışsaydın canımsırnaşık şey? ama evet insanın gördükçe yiyesi gelmiyor artık, aç olduğumda kendimi oyalıyorum başka şeylerle ki fırını görmeyeyim:)
ay delirtmeyin adami benim kocamin restorani var ya ben ne yapayim pizza kebap balik cips donerin her cesidi etin hamburgerin en degisikleri tabi birde tatli bufesi var en az 5cesit pasta var durum kismina hic girmiyim en zor benim isim bana gel yemek yiyelim diyor o kadar kokular goruntuler icine 3kasik salata 2parca haslanmis tavuk 1lt su icip kalkiyorum en zor benim isim
arkadaşlar ingilizce bilenleriniz için bir site önermek istiyorum, günlük yediklerinizi, egzersizinizi filan yazarak kaç kilo alıp kaç kilo yaktığınızı, kilo vermek için ne kadar kalori almanız gerektiğini gösteriyor, bir göz atın derim ben:)
Calorie Counter - Free Online Diet Journal
kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?
kızlar günaydın
reglim bitti bugun den itibaren daha sıkı şekld devam diyete bugun sabah bir puaça yedim 4 bardak su içtim 1 avuç beyaz leblebi yedim şimdide kesti beni bakalım aşçımız ne yaptı ögleye ne var
bu arada ben çok şansız biriyim yaaa hastaydım biliyorsunuz daha kendimi bile toparlamadan regl oldum igne vermişti dr 10 tane onları vurduruyordum iğnelerin yerleri çok feci agrıyordu dün dra soledim demez mi apse yapmış şimdide ignelere ara verdik o apsenin geçmesi gerekirmiş yoksa allah göstermesin sakatlık felan yapıomuş ayyyyy ne kızlar bu benim çektiğim bu kadar şeyin üzerine hala çalışıyorum adamlar halime acıyıp izide vermiyor offfffffffff........en yakın zamanda iş bulup çıkmam gerek burdan yardım gerek kızlar bilginiz olsun....
kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm
bugun temizlik yaptim pek giremedim oglen salata bir light durum ekmegine lor sarip yedim aksam yemegi yemedim canimda istemedi 1elma 3mandalina yedim aksam yemegi olarak az oncede 1fincan cay 2adet biskuvi yedim yorulmusum kizim emiyor hala o yuzden beni gucsuz birakiyor disleri cikicak birsey yemedikce uzerime sariyor emmek icin su emzirme isi bitsede destekleyici hap vs kullansam ebtuna cok guzel cikmisin ben sana guveniyorum o kayinvalidende :1shoklur sasirir sen degistikce o sana diyorsa sende ona birsey de bana kayinvalidem kilo veremedin demisti aman anne sen su yuzundeki burusukluga bak her gordugumde kaz ayaklari iki kat artiyor cabuk cokmeye basladin dedim simdi ben agzimi acmadan amanda guzel gelinim cok zorlama kendini senin boyun var sakin cok verme diyor yaaaaaaaaaaaa adami boyle yaparlar sakin takma onu sen cok guzel birisin kilo elbet gider sakin takma Allah baska dert vermesin kiloda ne verirsin olur biter
günaydın kızlar 2 saatır cevap yazmaya ugrasıyorum sasırmısım toparlayamadım yazıları tekrar sılındı tekradan yazıyorum size bir iyi birde kötü haberim var kötü haberden baslayayım benim diyet gümledi dün aksam eşim pasta almıs gelmiş ehh durabılırmıyım götürdüm biraz bu sabah da 1,5 simit kırem peynir 7 tane zeytin heralde hatırlamaıyorum okadar cok yedimki-tatlicadiarzu- iyi habirim ben bugun memlekete gidiyorum yanı kayseri ye melankolı hazır olsun memlekıdım cıtlat kulagına sevilcan geiyor de hepınızı öpüyorum kızlar bıraz hazırlık yapıcam
teşekkür ederim lattecim valla çok zor oluyor bazen özellikle adet dönemlerinde
ama diğer zamanlarda artık o kadar çok istemiyor canım
sabah 1 kurabiye aldım mesela ama yemedim canım istemedi
magrentacım bende keşke cumartesi olsa diye geldim işe bu sabahzaten geç kalıyodum koştura koştura geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?