70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1saat yürüyüşümüde yaptım sütümü içtim armutumu yedim,yarın görüşürz kızlar..zayıflamaya devam

allah iyiliğinizi versin harika olmuş:)))

ben de elma sirkeli suyumu içtim, akşam annemler 9da yemek yerken yaklaşmadım yanlarına, bugünkü savaşımı galip bitirip uyuyorum, iyi geceler:)):enbuyukkk:

gunaydın kızlar..

bomba gibiyım sabah yarım kilo gitmiş gördüm kendimi:) çok mutlu oldum..hafta sonu kaçamak yapmazsam pazartesiye ben de eksik girecem..

akşam küçük porsiyon karnabahar ve biraz melemen yedim çay içtim + 2 dilim kepek ekmek..

şimdi de bir küçük simit + domates+ peynir+3 zeytin +çay..(ay böyle sayınca ne çok ama bi lokmada bittiler)

sirkeli su olayını sabah akşam yapmaya başladım..ama midemi ağrıtıyor içince kızlar.. ben balsız içiyorum gereksiz kalori yapar.. sadece su ve sirke..

bir de gunde 1 litre su içmeye başladım ondan yarım kilo farketti valla..

kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm

canım çok geçmiş olsun ben de bronşit oldum ve zor atlattım vitaminsizlikten..diyet yapıyorum ama yeterli ve dengeli beslenmiyorum ben de..

günaydınn kızlar bu sabah tartıda 400gr daha gitmişti..işyerindeyim bilgisayarı kulanabildigim su kısaık zamn diliminde mutlulugumu paylaşmak istedim sizinle..

sinir oluyorum ama elden ne gelirklava:bunca zamn üniersitede boşuna dirsek çürütmüşümde boşuna sabahlara kadar çalışlmısım ama duurrr zamnı varrrkötükedihüso

kızlar meyveyi mutlaka yemelisiniz yada vitamin takviyesi alın c vit. demir ve magnezyum çok önemli bana vermişlerdi bunların diyet yapanlar için olanları da var bi danışın isterseniz eczacınıza..ha bi de balık yagı (omega 3 ) vermişti bana diyetisyen yeni daha diyet yapanlar kullanıyor hem metabolizmayı çalıştırıyo hem de eksik kalan vitamin mineral destegi oluyo..(not: balık yagı çeşit çeşittir kilo verdireninden degil)

günaydın kızlar ne çok kaynatmışsınız dün,greyfurt içtim 2 bardakta sirkeli su daha bişey yemedim canım istemiyor bugün nedense oysa akşam sadece çorba yedim 2 çatalda salata ama greyfurt iştahımı hepten kesti sanırım.dün iş çıkışı yeni bir kot aldım her zamanki bedenimden bir beden küçüğün içine girebildim sonunda hihoyyyt çok mutlu oldum.

günaydın kızlar çıtırlar
o kadar keyifliyim ki anlatamam bugun 1 aydır hiç olmayan giyemediğim bir pantalonumun içersine girdim oldu yani eşimde şaşırdı ama hala kilo verdiğime inanmıyor aynısın sanki hala diyor moralimi bozuyor
neyse o desin dursun :
kızlar hastaydım üzerine birde regl olmuştum biliyorsunuz bugun reglim bitti kendimide daha iyi hissediyorum diyete devam ptesi süpriz bir şekilde kilo bildirimi yapıcam
sabah:1 haşlanmış yumurta domates peynir 1dilim ekmek ve şekersiz çay içtim şimdiye kadar 3 bardak sıcak su bakalım öglene ne var yemekte
hadi sizlere de koly gelsin kızlar öpüyorum hepinizi.....

günaydın kızlar,

dün ve önceki gün ofis dışındaydım çok yoğundu sizlere katılamadım,geçmiş mesajlar bayağı birikmiş görünüyor oh oh ne güzel fırsat buldukça okurum.

ben doktorun diyet listesinden tamamen çıktım kaloriyi düşürdüm pazar gününden beri böyle bakalım pzt ye kilom farkedecekmi,fena hırs yaptım kilo vermem şart.
sabah 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirden yapılmış tost ve 1 tane biber yedim
öğlen 100 gr tavuk ve 3 kaşık z.yağlı taze fasulye ve 2 dilim kepek ekmeği akşamda sadece 100 gr tavuk eti yiyeceğim ve aradada 1 elmam var akşamda 50 dakika yüzeceğim (30 dk kadan 50 ye çıkardım son 3 gündür :)) ) bakalım pzt ye kilomda düşüş olacak mı ama tabi 20 sinde regl olacağım şişkinlik var off neyse olumsuz düşünmeyeyim.
2 gündür tam giremiyorum foruma inanın kötü hissettim kendimi,paylaşımda bulunmak... paylaşımları ,yorumları okumak ...çok keyif veriyor bana,özledim sizi ,öpüyorum hepinizi kızlar.

günaydın kızlar 2 saatır cevap yazmaya ugrasıyorum sasırmısım toparlayamadım yazıları tekrar sılındı tekradan yazıyorum size bir iyi birde kötü haberim var kötü haberden baslayayım benim diyet gümledi dün aksam eşim pasta almıs gelmiş ehh durabılırmıyım götürdüm biraz bu sabah da 1,5 simit kırem peynir 7 tane zeytin heralde hatırlamaıyorum okadar cok yedimki-tatlicadiarzu- iyi habirim ben bugun memlekete gidiyorum yanı kayseri ye melankolı hazır olsun memlekıdım cıtlat kulagına sevilcan geiyor de hepınızı öpüyorum kızlar bıraz hazırlık yapıcam

ooh afiyet olsun sevilcimklava::)
memleketine gitmen güzel de anneler zorla yediriyor sakın tahrik olma:1hug:

nuraycım alemsin vallaha iyi yapmışın :)))
oooo canım darısı başımıza bende dün eski pantolonumu ve eteğimi denedim birkaç kilo verince giyilcek baya dar duruodu ama yinede sevindim :))))

afiyet olsun canım madem yedin bugün birazcık az yersin geçer afiyet olsun :)))
iyi yolculuklar canım

bu arada herkese hayırlı cumalar günaydın kızlar bugün bir an önce bitsin haftasonu gelsin :)kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt

yaz geliyor güzelim sizin plajlarınız çok güzel,aah ah izmirin yazları süper,arada pazar günleri yüzersin güzelim,hem denizle havuz birmi deniz gibisi yok ...

hakkında hayırlısı canım,ama sevindim bu habere.
yumurtalığında kist çıkmasına üzüldüm canım çok geçmiş olsun .

hafta sonları sucuk kaçamaklarım oluyordu bu habere sevindim aklıma bu yazıyı getirip kaçamaklarımı engellemiş olurum artık kaydirigubbakcemile3

merhaba canım,hepberaber vereceğiz inşallah.

ebtuna ben artık almıyorum eve cips,kola,çikolata,sucuk falan
eşiminde zaten kiloya ihtiyacı yok hiç
çocuk olsa zor olurdu tabi
ama işin kötüsü karıkoca pastanede çalışıyoruz

else cim işin çok zor,ben son 1 aydır hamur,pasta börek tarzı şeyler yemiyorum çünkü aşırı zaafım var çok seviyorum,senin yerinde olsam irademi kullanamayacağıma eminim.tebrik ederim seni güzelim.

ya benim gibi bi pizzacıda çalışsaydın canımsırnaşık şey? ama evet insanın gördükçe yiyesi gelmiyor artık, aç olduğumda kendimi oyalıyorum başka şeylerle ki fırını görmeyeyim:)

aman allahım kızlar sizin işiniz hakkaten zor,tebrik ediyorum vallahi bravo bu şartlara rağmen diyet yapabiliyorsunuz

nuray canım ya senide tebrik ederim.

paylaşım için çok teşekkürler canım,gerçekten çok hoşuma gitti.

kızlar beni de aranıza alaın ne zaman başlyorsunuz neler yapıyorsunuz?

hoşgeldin aramıza canım.

çok geçmiş olsun canım

kızlar nasılsnz ben kaç gundur ytıyordum hastaneye gittim ıgne oluyorum vıtamınsızlıkten dedıler esim rejımı bırakmamı söledı bılmıyom napıcm

çok geçmiş olsun güzelim,önce sağlığın,rejim değilde sağlıklı beslenmen lazım canım

süpersin nuray cım,kıvrak zekana hayran kaldım.

[

teşekkür ederim lattecim valla çok zor oluyor bazen özellikle adet dönemlerinde
ama diğer zamanlarda artık o kadar çok istemiyor canım
sabah 1 kurabiye aldım mesela ama yemedim canım istemedi

magrentacım bende keşke cumartesi olsa diye geldim işe bu sabahzaten geç kalıyodum koştura koştura geldim

memleketin kollarını açtı bekliyor seni cnm vaktin olursa iş yerime gel 1 çay kahve ikram edeyim sana cnm hem tanışırız valla vaktin olursa beklerim....

valla canım bende ya yinemi ya diye diye kalktım koşa koşa geldim geç kalıyordum hehe :):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…