70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm maydanoz suyu hiç denemedim tansiyon düşürüyomuş o yüzden arada sirkeli su içtim sabahları devamlı içmediğim için etikileri nasıl bilmiyorum

anladım denemekte yarar var bakalım sirkeyi. ne hale geldik güzellik sağlık uğruna kireç zayıflatıyo deseler onuda yicez nerdeyse o derece yane

162 metrekare bir yer bulduk çokta beqendim..havuzu site güvenliqi ebveyn banyosu falan var..170000tl.. 50000tl kredi çekmemzi gerekecek..arabamızın borcu daha bitmedi..orayıda kaçırmak istemiyorum çok beqendim..bende işe giremedim eşim hem arabanın hemde evin borcunu ödeyemez..ama ev çok güzell..böyel heves ediyorum olmayıncada üzülüyorum..neyse hayırlısı olsun bakalım Rabbim hayırlı şeyler nasip etsin..

kdr özelini okurmusun

iyigeceler kızlar ben kaçtım..

iyi akşlamlar hanımlar inş keyifler yerindedir benim bu gün biraz bozuldu önce okulda anneler günü proğramı nedeniyle ikramlar vardı yarım pohaça ve yarım yağsız börekle diyeti deldim sonra okul sonraası ev görmeeye gittik ordada bi siğara böreği birazda sarmayedimtiramusu vardı ama töbe dokunmadım çokakşam yemeği yemedim öğlede yememiştim çok pişmanım çokkkkkkk ilk 9 günde 3.8 vermiştim ikinci 9 günümün ilk gününde diyeti böle deldim sizce böle başladı böle gidermiiiii ben yoksa çokmu iradesizim

hayırlısı olsun kaptan inşallah Allah gönlüne göre verir.

tatlım sen onu kaçamak olarak say bugün aynen devam et bazen küçük küçük kaçamaklar oluyor ama bu haftada ya ad iki haftada bir olsun bir de birazcık kaçır çok değil.
çünkü o yediklerimizi bizi mutlu etme hissi en fazla birkaç dakika ama o kalorileri vermek günler aylar hatta seneler alıyor

Günaydın kızlaarrr yeni bir gün herkes için güzel bir gün dileğiyle...

günaydın günaydın kızlar. ben yine suçlu mu suçlu pozisyondayım. diyet süper giderken akşam ezeli izlerken kocamın kurabiyesine musallat oldum 1 tane kurabiyeyi hüp diye yedimmmm

günaydın güzellerim

şüüüleee bi geçmişi okuyup gelim
kaynatmışsınız yine sizi de yalnız bırakmaya gelmiyo heeee

günaydın günaydın kızlar. ben yine suçlu mu suçlu pozisyondayım. diyet süper giderken akşam ezeli izlerken kocamın kurabiyesine musallat oldum 1 tane kurabiyeyi hüp diye yedimmmm

1 tane yemişsin ya bir daha yapmazsın biz sana güveniyoruz bir daha olmaz

günaydın güzellerim

şüüüleee bi geçmişi okuyup gelim
kaynatmışsınız yine sizi de yalnız bırakmaya gelmiyo heeee

günaydın

kızlar twist aleti kullanan var mı beli inceltiyormuş ben az önce yaptım 15 dk kadar

ben de almayı düşünüyorum ya.. menun musun?? tavsiye edemisin?? ab deltayla mekik çekiyorum hergün destek olarak spor hareketleri yapıyorum kafama göre.. misal twist varmış gibi kıvırıyorum belimi extra egzersizlerimde ama twist daha mı faydalı acaba??

kızlar yaa maydanoz suyumu daha ii yoksa sirkemi :96:

form çayı almayı düşünüytorum extradan bişiler daha yapmak lazım.. yahu sirkeli suyu nasıl içiyorsunuz.. gerçekten faydası var mı??

canım Allahtan hayırlısını iste.. bence yaşam kalitenizi düşürmeden mal sahibi olmayı tewrcih edin.. ben krediyle iş yaparken buu çok önemsiyorum. espirisi kalmıyo bence. Allah büyüktür.. Belki de çok daha iyisi kısmetindir.. zaten buysa nasibin iste isteme o olur daraltma kendini.. heves edip canını da üzme.. Allah hayırlısını versin cümlemize

bişi olmaz o kadardan..fare yimiştir onu fare :89:
ben dün ne kaçamaklar yaptım
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapmıyoruz motivasyon bozmuyoruz tam gaz devam diyete spora

güne oğlumun odasının dekorasyonunu değiştirerek başladım e tabi bir de 300 mekik ve kahvemle...

gününüz aydın olsun bıcırlar

bugünkü menüme şöyle karar verdim yorumları bekliyorum:

sabah aç karnına: elma sirkesi

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık,biber,maydonoz, peynir,1 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: 1 kuru incir, türk kahvesi, beşibiryerde

öğlen: kabak kavurma üzerine 2 yemek kaşığı light yoğurt,1 dilim kepekli tost ekmeği,bol salata

ara: 1 elma, yeşil çay

akşam: müsli ve nesfit karışımı, form çay

ara: yeşil çay bol su

yatmadan önce: elma sirkesi

günaydın çıtırlarrrrrr(bak size çıtır diyorum sizde bana dua edin bende olayımm:81::81:
eşime kahvaltı hazırlayamadım adamcağız açgittierkenden bende uyumuşum o üzüntüylehavadkapalı neyse 8.40da telfnla dünyaya açtım gözlerimitam yatılcak hava yani benzaten karadenizdeyim ama heryer böyleymiş..ama burdada bukadar olmazı kış gibi üşüyorummmm çıkınca
neyiseee güzel birgün olsunnnn yatmak yokkk ders çalışayım gari bugün yemeimd eyok bakalım neyaparımm:26:anacığım olsaydı yapardıııı necüzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…