70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende alıp boyayacam kendım hıc boyamadım ınsallah becerbılırım bırde hangı renk alcam bılmıyom sacımda 3-4 tane renk var su an ıstedıgım gıb ıtutmaz heralde ama beyazlar kapansın yeter napim
Çok mutsuzum çok umutsuzum... Kilo vermek hayal bana...
canım üzülme gecen hafat daha cok yazıyodun ve ıyı gıdıyordun oyle devam et bence
canım gecmıs olsun üzme kendını sende daha yavas ve emın adımlarla devame dersın dıyetıne arkadaslar yazmıs zaten

canım boyle devam edıp etmemesı sana baglı bırazda kacamak yaptım dıye devamını getırrısen dıyet dıye bısey kalmaz mesela ben sürekli kacırıyorum ama genede vazgecmıyorum ucundan azcık versemde gıdıyo kılolar

herkese günaydınnnnn dün mesai saatim değişip işten 6 da cıkınca eve gelıp agır bı yemek yedıkten sonra cortladım sabaha kadar hem de sadece saat 12 de ebbıs kalktı 2 saat onla oturdum onun harıcı uyudum hep ve kalkarken uykum dahada vardı.:26:boynum da acayıp tutulmus cok yatmaktan mı acep

sabah sabah sizi güldüreyim biraz.eşimin bi arkadaşı Van'da polis memuru. hani şu panzerler var onların küçüğü akrepler. malum şu sıralar van da olaylar olabiliyor. bunlar 2 polis akreple sokak sokak dolaşırlarken iddiaya girmişler. akrebin megafonundan sokağın ortasında şöyle bir ses çıkmış "DO-MA-TES" koptum halen kopuyorum o sokakta olmak isterdim

ohhh afiet olsun bebişiiim, ben de olaydım ya bende yiyeydim senlen böle saglıklı saglıklı

09.05.2011 Pazartesi menüüüm
Sabah
Yarım simit
Şekersiz çay

Ara
2 kuru kayısı
1 şekersiz yeşil çay

Öğlen
Yarım simit
1 kase yogurt
yarım kupa cabuk corba

Ara
1 kupa yogurtlu cabuk corba
Yarım paket etiformun elmalısından
1 tane etimek

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
Kaçamak : 1 kare sütlü çikolata, 2 bonibon

ben de simit yemek istiyommmmmmmmmmmmm

buda bugünkü menüm, bugün tek lokma bilem kaçamak hakkım yok o yüzden paylaşıyorum şimdideeen

Sabah
3 tane elmalı etiform
Sekersiz çay

Ara
1 kuru kayısı
Şekersiz yeşil çay

Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara
1 yeşil elma yada 1 tane activia
Şekersiz yeşil çay

Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit meyveli
1 su bardağı süt

günlerdir sizi de meşgul ettim bukonuda biliyorum evet bitti hamile değilim birazönce adetim başladı 10.gün oluyorum üzülmedim yaa:76::76:
dediğim gibi tüpbbek tutmadığında tam1yaönce daha feanydım1nisanda aldım sonucumu bana şaka olsaydı ama gerçektiohh rahatladım bee olsaydım çok süpper olucaktı okadar para döktük maddi maneci yıprandık bebeşim kendiliğnden gelirse rabbimize şükürler ederiz,yien ediyorum vercek olanda o,alanda o....artık zayıflama moduna tam gaz,bugünüm sancılı geçer yarın akşam spora tam gaz:81::81:
canım eşime söylemke enzoru eve gelemden söylemeyim zaten beklediğimiz bir sonuç ama oda ümitlendi,zaten okulda çok yoruluyor günü berbat geçmesin,benim kadar etkilenmez..onunu rahat tarfını biraz alsayıdm iiyolurdu ama sabırsızım bennn...iyikiböyle bireşim var,çünkü yaşaynalar bilir tamam çocuksuzlıuk dünyanınn sonu değil,eşim çok anlayışlı inançlı ve rabbimin takdirine inanıyor ama eşleri yıpratan birsüreç gerçekten,bebeğin yokluğu biryerde sorun geçmeyen birşey..geçmeside onu kucağımıza alıp evimize geldiğinde bitecek inşaallah....mutluyuz ama onunla tam olucaz...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verisn tüm olmayanlara....
damdan düşer gibi oldum birkere daha hepbi umut keşke olsa dedimm,negatif olduğunu bile bile....

günaydın kızlaaaar!
birkaç gündür spor yapamamıştım,bu sabah kalktım bi azimle spor yaptım,oh be kendime geldim..spor dediğim de eliptik kondisyon bisikletinde 2. hızda 18 dk,bel fıtığı var ya ondan çok hareket yapamıyorum..
ya insan kilo alınca,vücut nadasa bırakıyor herhalde kendini, bir miskinlik-halsizlik-isteksizlik-erinme geliyor,üşeniyorum ne spora ne diyete.. tamam tamam birazdan yürürüm,tamam sporu akşam yaparım diye kendi kendimi erteliyorum.. ama spor yapınca kuşşş gibi hafifliyor insan,azme geliyor bu sefer bu kadar yürüdüm diyeti de bozmayayım diyor..
hepimize azimli,sağlıklı ve kotlarımızın dar geleceği günler diliyorum...

canım inşallah en kısa zamanda allahım bir melek werir sana :97:

canım hiç ama hiç üzülme.. senanın yazdıklarını okumuşsundur.. bende de tam 2 ay önce haşhimato tiroid hastalığı çıktı..günlerce ağladım heryerde bilgi aradım.. nette saçma şeyler yazıyor insanın morali bozuluyor.. aile hekimimize gittik ve bana kızdı.. sen asıl tedaviden sonra normale döneceksin dedi. düşünüyorum da millet emzirirken kilo verir ben alıyordum adet düzensizliklerim çoktu.. herşeyde bi hayır vardır.. kilo almamın nedeni haşhimatoymuş meğerse.. ve ben o günden beri tam 5 kilo verdim. hem de daha ilaca başlamadım.. burda senanın da tiroid hastası olduğunu öğrenince kendime geldim. azmini kaybetme.. nasıl düşünürsen öyle giderr.. sen anormalsin. hastalığın teşhisi ve kullanacağın ilaçlar seni normale döndürcekk

canım ya... rabbim inşallah gönlüne göre nasip eder. istanbul çok zor be..

hımmmm.. bakalım bakalım bakalım... evet sıfır kaçamak...afferin kız sanaaa

deidğin gibi bu iş umut sabır ve dua işidir.. bi yakınmız 3-4 yıl tüp bebek denedi. milyarlar harcadılar.tutmadı.. bıraktılar ve umutlarını kestiler artık..taki kadın kendiliğinden hamile kalana kadar..rabbim sana da hayırlısıyla verir inşllah

*****Günaydın hatunlar *****
**Dün pırasadan dolayı miğdem öyle bir bulandı ki akşam yemek yiyemedim...Bu sabahta börek yaptım annemlere 1 tanecik küçük dilim yedim ondan ,kahve içtm ama miğdem hala bi fena kmseye tavsiye etmiyorum...Başlarım ödem söktürücüsüne yaaa, yavaş kilo veririm daha iyi
**Bu arada zamanında beni terkedip bütün kilolarımı bana geri aldıran eşek bana dönmek için mesajlar atıyor...istemiyorum nefret ediyorum....keşke böyle şeyler hiç olmasaydı diye üzülüyorum ama üzüntüm sadece alınan kilolar hakkında...yoksa herifin cehenneme kadr yolu var ay
**birde facete 71ken ki bi fotom var boydan ...işte ben sadece bel ve koldan alıyorum kiloyu...yani 55 olsam fashion tv de kilere rakip olurum güzel olur Hade İNŞALLAH
**Sena Kaptan, arzu, derya, fazi...nerelerdesiniz siz yaaaoowww :82:
**Ben geçmişe gideyim bi

günaydın kızlarr
kahvaltım:az sucuklu 2 yumurta (çok oldu biliyorum )az peynir domates biber 2 dil ekmek
ara: yeşilçay
öğlen:kıymalı türlü1 porsiyon yoğurt
ara: çilek ve erik
akşama: müslii
spor yapmıyorum çünki ben tembel biriyim diyet boyunca yapıyorum sonra asla yapamıyorum öyle oluncada vücut tekrardan daha çabuk depo ediyo yenileni diyetisyenim öyle demişti bende sonra yapmayacağım bişeye vücudumu alıştırmak istemiyorum yanlışmı düşünüyorum kızlarr:26::26:

günaydın canım sanada sen normal yeme düzenine dön bencede o oğlanın msjın abıule cvp verme kız tenezzül edip tükürdüğünü yalama bosver daha ıyılerıne layıksın sen
ben burdayımda gunaydın dedım kıms ecvp bılem yazmadı bakıyom oylee

kızlar herkese günaydınnn...dün öğleyin yeiğim 1 porsiyon yaprak sarmasındansonra eve gidince ara öğün olarak çeyrek ekmeğin yarısı+kk peynir+2 bardak süt içtim..tamam tamam biliyorum ana öğün gibi olmuş ama akşam sadece müsli+nesfit yedim..

bugünsbahlein de klasik diyt kahvaltı yaptım. yenice bir elma ve koca bir bardak yeşil çay içtim.. öğleyin nesfit yicem.. akşama hhaşlama et

Yaaa olur mu hiiiççç ama hemen reddetmedim sürüdündürcem :) ...öküz terbiye ediyorum ki başka hatunlara yapmasın ...
OOYYY ooyyyy oğluş napıyo??

Ben güne az yiyerek başladığımda spor yapmazsam o gün full yatış :) ...otobüse biniyorum 20 dklık yolda gözlerim kapanıyor...ama sabah yürüyüş yaparsam çok başka...sanki spor yapmıyorsun da enerji içeceği alıyormuşsun gibi :)) ...Yap tatlım sporunu eksik etme

Günaydın tatlım...Ayy bende benim oğluşa ( muhabbet kuşu) çorap fırlatarak güne başladım bi uyutmadı cik cik cik

günaydınnnnn günaydınnnnnnnnnn hava süer ,nş bozmaz böle giderrr yaz gelsinnnnnnnnnnnn

Tabii anam sen verdin kiloları hergüne böyle enerjik ve pozitif başla
Bende öyle olcam ki ama :82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…