Yaaa olur mu hiiiççç ama hemen reddetmedim sürüdündürcem :) ...öküz terbiye ediyorum ki başka hatunlara yapmasın ...
OOYYY ooyyyy oğluş napıyo??
aman hayatım ne uğraşıyon öyle terbiye merbiye yeterin ya yetmedi mi yılllarca adam terbiye etme olayı. defet gitsin ya yeter ömrümüz terbiye ile geçiyor valla. keyifleri bilir bakbak feminist yönlerim kabardı yine
saol canım oğluş iyi sabah kucagımd auyuyodu arabada oyle bıraktım koltuguna geldım işe yineYaaa olur mu hiiiççç ama hemen reddetmedim sürüdündürcem :) ...öküz terbiye ediyorum ki başka hatunlara yapmasın ...
OOYYY ooyyyy oğluş napıyo??
herkese gunaydın
canım hiç ama hiç üzülme.. senanın yazdıklarını okumuşsundur.. bende de tam 2 ay önce haşhimato tiroid hastalığı çıktı..günlerce ağladım heryerde bilgi aradım.. nette saçma şeyler yazıyor insanın morali bozuluyor.. aile hekimimize gittik ve bana kızdı.. sen asıl tedaviden sonra normale döneceksin dedi. düşünüyorum da millet emzirirken kilo verir ben alıyordum adet düzensizliklerim çoktu.. herşeyde bi hayır vardır.. kilo almamın nedeni haşhimatoymuş meğerse.. ve ben o günden beri tam 5 kilo verdim. hem de daha ilaca başlamadım.. burda senanın da tiroid hastası olduğunu öğrenince kendime geldim. azmini kaybetme.. nasıl düşünürsen öyle giderr.. sen anormalsin. hastalığın teşhisi ve kullanacağın ilaçlar seni normale döndürcekk
canım ya... rabbim inşallah gönlüne göre nasip eder. istanbul çok zor be..
hımmmm.. bakalım bakalım bakalım... evet sıfır kaçamak...afferin kız sanaaa
deidğin gibi bu iş umut sabır ve dua işidir.. bi yakınmız 3-4 yıl tüp bebek denedi. milyarlar harcadılar.tutmadı.. bıraktılar ve umutlarını kestiler artık..taki kadın kendiliğinden hamile kalana kadar..rabbim sana da hayırlısıyla verir inşllah
günaydııınn hanııımmlaaarrr
nasılsınız bakeem :82:
günaydıınn hosgeldın ben cook üşüyorum yeşil çay içicem simdi ısınmak için
sen nasılsın
günlerdir sizi de meşgul ettim bukonuda biliyorum evet bitti hamile değilim birazönce adetim başladı 10.gün oluyorum üzülmedim yaa:76::76:
dediğim gibi tüpbbek tutmadığında tam1yaönce daha feanydım1nisanda aldım sonucumu bana şaka olsaydı ama gerçektiohh rahatladım bee olsaydım çok süpper olucaktı okadar para döktük maddi maneci yıprandık bebeşim kendiliğnden gelirse rabbimize şükürler ederiz,yien ediyorum vercek olanda o,alanda o....artık zayıflama moduna tam gaz,bugünüm sancılı geçer yarın akşam spora tam gaz:81::81:
canım eşime söylemke enzoru eve gelemden söylemeyim zaten beklediğimiz bir sonuç ama oda ümitlendi,zaten okulda çok yoruluyor günü berbat geçmesin,benim kadar etkilenmez..onunu rahat tarfını biraz alsayıdm iiyolurdu ama sabırsızım bennn...iyikiböyle bireşim var,çünkü yaşaynalar bilir tamam çocuksuzlıuk dünyanınn sonu değil,eşim çok anlayışlı inançlı ve rabbimin takdirine inanıyor ama eşleri yıpratan birsüreç gerçekten,bebeğin yokluğu biryerde sorun geçmeyen birşey..geçmeside onu kucağımıza alıp evimize geldiğinde bitecek inşaallah....mutluyuz ama onunla tam olucaz...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verisn tüm olmayanlara....
damdan düşer gibi oldum birkere daha hepbi umut keşke olsa dedimm,negatif olduğunu bile bile....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım yorucu bir günden sonra nihayet evimdeyim oh be ev gibisi varmı bu arada netteki sorun devam ediyor ama inatla ben uğraşıyorum bugünişyerinde kaçamaktan girdim nete yaptım çizelgemi artık benimde bir çizelgem var:))
mönüyü yazim bari
sabah:
2 dilim ekmek
peynir
salatalık domates
maydonoz nane
ara:
1 incir
2 ceviz
bide işyerine kabak tatlısı getirmişler küçücük bir dilimaldım ama çok küçük valla bak:))çok küçük
öğle:
tarhana çorbası
bir dilim ekmek
kızartma(iki dilim patlıcan bir biberin yarısı yoğurtluydu
ara:
yok öğlenki tatlının cezası
akşam:
taze fasulye yemeği
bir tatlı kaşığı pilav
ara:
1incir
yeşil çay
sabah yürüyüşü yine ektim ama bu akşam telafi edicem artık mekik yürüyüş bandı Allah ne verdiyse:))
Eki Görüntüle 192207
haydi spora
tatlımcım, aynı günde hem kabak tatlısı, hem pilav hemde kızartma yemişsin az porsiyonlarda olsada.. walla ben bu 3ünü 1 ayda bir kere yerdim.. tatlı yediysen kızartma yeme kızartma yediysen pilaw yeme bence
aferin bebiş sen kaptın bu işi maşallah ünlü diyetisyen ceren hanım ben de öğlen kabak kavurma yerine etli nohut yemeği yesem olur mu akşam kocişe yapmıştım canım çekiyor?
muazzez kız niye menü yazmıyorsun bakiiimmmm...ayıp değilmi hımmmm
ayrıca neden kimse yediklerini günlük yazmıyor...eskiden negüzel rutin herkes yazıyordu hem fikir oluyordu hemde doğruyu yanlışı öğreniyorduk...hımmmm hesap verin bakayım çabuk
yafff
bi sürü işm var ama sizi bırakamıyorum
pc açık bırakıcam iner çıkar bakarım artıkın sonra yetişemiyorum yaaa
3 gün arr arda misafirlerim var çook hazırlık yapmam lazım balkonda oturmak istiyolar bütün kış kapalıydı inip orayı temizlicem masa sandalye kanepe örtülerini yıkıcam çiçekleri indiricem ooooo çok iş var indim ben
kesinlikle nesfit meyveli olanGünaydın cicişleeeeer!
Evet bugünden itibaren diyetimi birdaha bozmamak üzere başlıyorum, hatta başladım...Sabah 1 kepekli tost ekmeği ve beyaz peynir yedim. Şimdi ara öğün olarak 2 kayısı ve 2 ceviz yiyeceğim. Öğlen de salata yerim. Akşam için hala karar vermedim bakalım... Haaa bir de pilates lastiğiyle şu hareketleri yapacağım; KOL İNCELTİCİ VE OMUZ ÇALIŞTIRICI EGZERSİZLER - Yumak Sepeti Sonra da mekik bekle beni, geliyorum, e biraz da ayrobik hareketi yaparım misss! Bu arada müsli mi daha iyi nesfit mi?
Çok haklısın, ben de bundan sonra yazacağım.
Ohh ne güzel şu kpss geçsin bende böyle bol misafirli ve dingin bir hayat istiyorum.Kolay gelsinnnn...
kızlaaar ben 5.takım zayıflama ekibindeyiiim, gelmek isteyen warsa yeni üyeye ihtiyacımız war...
ha bu arada, 2 haftadır birinciyiz, laf aramızda
regl döneminde vücut su tutğu için normal bu bebişim üzülme no panikkızlar 2 gün önce regl oldum...sabah tuwalete çıktım tartılıyım dedim...bir de ne göreyim 2.5 kilo almışımben çok üzüntülüyüm şuanda kızlar... ağlayamıyorum bile tıkandım kaldım lütfen beni gruptan atmayın... ay ben napıcam şoking oldum
kızlar 2 gün önce regl oldum...sabah tuwalete çıktım tartılıyım dedim...bir de ne göreyim 2.5 kilo almışımben çok üzüntülüyüm şuanda kızlar... ağlayamıyorum bile tıkandım kaldım lütfen beni gruptan atmayın... ay ben napıcam şoking oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?