70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaaa olur mu hiiiççç ama hemen reddetmedim sürüdündürcem :) ...öküz terbiye ediyorum ki başka hatunlara yapmasın ...
OOYYY ooyyyy oğluş napıyo??

aman hayatım ne uğraşıyon öyle terbiye merbiye yeterin ya yetmedi mi yılllarca adam terbiye etme olayı. defet gitsin ya yeter ömrümüz terbiye ile geçiyor valla. keyifleri bilir bakbak feminist yönlerim kabardı yine

Yaaa olur mu hiiiççç ama hemen reddetmedim sürüdündürcem :) ...öküz terbiye ediyorum ki başka hatunlara yapmasın ...
OOYYY ooyyyy oğluş napıyo??
saol canım oğluş iyi sabah kucagımd auyuyodu arabada oyle bıraktım koltuguna geldım işe yine
hanı facedekı boydan resmını bulamadım bakcaktım
herkese gunaydın

sanada gunaydın canım hosgeldın

holeyyyy afferim aldııımmmmmm

yafff
bi sürü işm var ama sizi bırakamıyorum
pc açık bırakıcam iner çıkar bakarım artıkın sonra yetişemiyorum yaaa
3 gün arr arda misafirlerim var çook hazırlık yapmam lazım balkonda oturmak istiyolar bütün kış kapalıydı inip orayı temizlicem masa sandalye kanepe örtülerini yıkıcam çiçekleri indiricem ooooo çok iş var indim ben

hayırlısı olsun canım ya inş hiç beklemediğiniz bi anada süprizzz yapar bebiş yada bebişler mutluluğunuzu kat kat katlarlar

haydi spora

tatlımcım, aynı günde hem kabak tatlısı, hem pilav hemde kızartma yemişsin az porsiyonlarda olsada.. walla ben bu 3ünü 1 ayda bir kere yerdim.. tatlı yediysen kızartma yeme kızartma yediysen pilaw yeme bence

aferin bebiş sen kaptın bu işi maşallah ünlü diyetisyen ceren hanım ben de öğlen kabak kavurma yerine etli nohut yemeği yesem olur mu akşam kocişe yapmıştım canım çekiyor?

kızlaaar ben 5.takım zayıflama ekibindeyiiim, gelmek isteyen warsa yeni üyeye ihtiyacımız war...

ha bu arada, 2 haftadır birinciyiz, laf aramızda

aferin bebiş sen kaptın bu işi maşallah ünlü diyetisyen ceren hanım ben de öğlen kabak kavurma yerine etli nohut yemeği yesem olur mu akşam kocişe yapmıştım canım çekiyor?

ye bebegiiiim yeeeeeee aammaaaaaaa suyunu alma tabagna, tüm yagı oraya gidiyoo çünküüüü
kelin merhemi olsa dicem simdi sana

kızzz gelsene bizim zayıflama takımınaa

Günaydın cicişleeeeer!

Evet bugünden itibaren diyetimi birdaha bozmamak üzere başlıyorum, hatta başladım... Sabah 1 kepekli tost ekmeği ve beyaz peynir yedim. Şimdi ara öğün olarak 2 kayısı ve 2 ceviz yiyeceğim. Öğlen de salata yerim. Akşam için hala karar vermedim bakalım... Haaa bir de pilates lastiğiyle şu hareketleri yapacağım; KOL İNCELTİCİ VE OMUZ ÇALIŞTIRICI EGZERSİZLER - Yumak Sepeti Sonra da mekik bekle beni, geliyorum, e biraz da ayrobik hareketi yaparım misss! Bu arada müsli mi daha iyi nesfit mi?

Çok haklısın, ben de bundan sonra yazacağım.

Ohh ne güzel şu kpss geçsin bende böyle bol misafirli ve dingin bir hayat istiyorum. Kolay gelsinnnn...

kesinlikle nesfit meyveli olan
kızlaaar ben 5.takım zayıflama ekibindeyiiim, gelmek isteyen warsa yeni üyeye ihtiyacımız war...

ha bu arada, 2 haftadır birinciyiz, laf aramızda

ya ben bı ara katılmıstım oraya pek sarmadı acıkcası kafama gore sohbet bulamadım bırde ılla paylasım dıyolar kendıelrı yapmıyolardı cıktım bende

kızlar 2 gün önce regl oldum...sabah tuwalete çıktım tartılıyım dedim...bir de ne göreyim 2.5 kilo almışım ben çok üzüntülüyüm şuanda kızlar... ağlayamıyorum bile tıkandım kaldım lütfen beni gruptan atmayın...ay ben napıcamşoking oldum

regl döneminde vücut su tutğu için normal bu bebişim üzülme no panik
bu dönemde metobolizma hızlı çalışıyo sen yemene dikkat et regl sonunda ------- eksilerdesin

hiç mi hiç kafana takma arkadaşım ben de 1 ileri 2 geri gidiyorum bu dönemlerde olur böle şeyler sakın pes etme gidecek onlar ben eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…