yaa ben şoklardayım sözde rejimdeyim 1 kilo almışım nie böle olddumkii sinirlerim alt üst oldu :84::84::84:
hiç altüst olmasın arkadaşım bak sinir direk kilo alımını kolaylaştırıyor. o yüzden kalk son ses bi oynak müzik aç iki göbek at atarken de şunu söyle "kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah" motive et azcık kendini salma
yaa ben şoklardayım sözde rejimdeyim 1 kilo almışım nie böle olddumkii sinirlerim alt üst oldu :84::84::84:
***kızlar...Ben söylemekten yoruldm ama tekrar söylüyorum...Dünyanın birçok ülkesinde evlerde tartı bile yok...kadınlar kilo gösterimi ile kilo vermiyorlar...Çünkü ayın belirli dönemlerinde kadınların vücutları su toplama, regl, yada psikolojik olarak kilo alabiliyolar...en fazla 1-2 tabi...
***yani haftada 1 kez tartılın... hatta bana kalsa ben hiç tartılmam ama haftada bir süpriz bi şekilde tartıyla buluşmanın keyfi , hergün 1-2 grm eksk görmeyle kıyaslanamaz bile...
***moral bozacak birşey yokki tatlım , sen sağlıklı beslendiğin halde vücut kilo almaz böyle bir vücut sistemi yok dünyada...tam gaz devam sağlıklı beslenmeye tatliş lütfen
merhaba kızlar,
adliyede kosusturdum, geldım bı solukta gecmısı okudum saatı 13:00 yaptımakşam olsa da eve gıtsek yaa, bahar aylarında ınsanın ıcının kıpır kıpır olması lazım değil mi ya:44: tam tersıne herkes uyusukluktan yakınıyo bugunlerde
bgn normalde spor gunumdu ancak ankaradakı hanımlar lokallerinin toplu gosterısı varmış o yuzden bugunki diger faaliyetlerı ıptal etmısler
dün paylastıgım sorunuma yorum yapan, destek olmaya calısan herkeslere cok tesekkur edıyoruminş yoluna gırer hersey
ha bu arada müsli yıyebılen butun arkadaslarımın onunde saygıya egılıyorummmnası yıosunuz valla şaştımmmm
niyekine şaştın guuuuuuu
anaaa tikkat ettimde yaklaşık birer saat arayla 3 kez yazmışm
hasretinize anca 1 saat dayanıyorum kanımca
ya aksam yemeklerımızı gec yemek zorunda kalıyoruz bız hep, oyzden bı alternatıf olarak musli filan bısıler bulmak lazım dıye dusunuyodum :44: ama dun aksam mıdemı bulandırdı onu yemek, oyle bıraz lezzetlensın dıye içine corn flakes fılan da kesmedi beniii :26: bu aksam yemeye tesebbus edersem, karar verdim once ıcındeki kuru üzumlerı ayıklıycaaammmgalıba o kuru uzumun yarattıgı tadı sevmedım ben, bı de oyle denıyım barii :92:
Merhaba kızlar...
Valla çok keyifsizim nedeni yok...
Bahar yorgunluğu dedim ama üstümden atamadım...
Çok mutsuzummmm
bır de ben sütle deıl yogurtla yıyıyorum, yogurdun ıcınde kuru uzum cok tatlı kaçıyo belkide ondan:26:bende tam tersi o üzümlerin hatrına yıyom yoksa saman gibi o bugday mı yulaf mı neyse
zaten bende nesfıt meyvelıyle karıstırıyorum sade yemedım mıdeme dokunuyo hazımsızlık yapıyo
Merhaba kızlar...
Çok mutsuzummmm
bacular nasilsiniz :79:
Çok mutsuzum çok umutsuzum...Kilo vermek hayal bana...
aşağıda yzmışın yoğurtla yiyorm diye sütle dene olmadı başka çeşitlerini dene ben üstüne trçın atıyorum missssssya aksam yemeklerımızı gec yemek zorunda kalıyoruz bız hep, oyzden bı alternatıf olarak musli filan bısıler bulmak lazım dıye dusunuyodum :44: ama dun aksam mıdemı bulandırdı onu yemek, oyle bıraz lezzetlensın dıye içine corn flakes fılan da kesmedi beniii :26: bu aksam yemeye tesebbus edersem, karar verdim once ıcındeki kuru üzumlerı ayıklıycaaammmgalıba o kuru uzumun yarattıgı tadı sevmedım ben, bı de oyle denıyım barii :92:
nolduuuuu beeeeeMerhaba kızlar...
Çok mutsuzummmm
iyüz bacumbacular nasilsiniz :79:
bende esimi bekliyorum isten gelecek ona ne yemek yapsam diye kara kara dusunuyorum offfffff hergun hergun ne yapcammi sasiriyorum yaaaaa
aşağıda yzmışın yoğurtla yiyorm diye sütle dene olmadı başka çeşitlerini dene ben üstüne trçın atıyorum misssssszorlanıyosan şart değilya müsli salata ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?