70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

veririsin canım, gercı ben bu konularda hıc tecrubelı degılım:26: ama ılk defa bu topık sayesınde azimle yola cıktım diyete değilde yedıklerıme dıkkat etmeye basladım:92: en onemlısı ıse ılk defa kılolarımdan sıkayetcı olup aglayıp sızlamayı bırakıp faaliyete gectım, bu bıle kendıme guvenımı tazelememe yettı
topıkte bı suru tecrubelı arkadas var, onları takıp edebılırsın, ıstemesen de motıve olursun zatenn
bi de hamile olupta kıloları artanlar ulvi bi amac yolunda bu kıloları almıslar, ya benım gıbıler napsın hıc olmazsa sız yenı dogum yaptım dıyebılıyosunuzz

Son düzenleme:
hoşgeldin canım.. kendine bi izelge yap hemen.. bende 12 aylık bebeği olan bir anneyim.. yaklaşık 2-3 aydır burdayım motivasyonum hiç düşmedi. çok şükür hedefime de 3 kilo kaldı. sen de buraya sık sık gir hemencik ulaşırsın hedefine merk etme..

hayırlısı olsun kaptanımmm...
bravo valla ben paketi elime alınca bitirmeden kalkamıyorum
Rabbim hkkında herşeyin hayırlısını versin canım:26::26:ikizin olsun hayırlısıyla inşAllah
süt içebiliyorsan canım iki kaşık müsli ile special k yı karıştır bide tarçın at içine çok lezzetli oluyo bence
Merhaba kızlar...
Valla çok keyifsizim nedeni yok...
Bahar yorgunluğu dedim ama üstümden atamadım...
Çok mutsuzummmm
evet bayadır yazmıyosun.:26::26:.o kadar kiloları vermişsin nasıl mutsuzsun yafffben versem okadar kiloyu ooooooooneyse şaka bi yana hepimizde var bu yorgunluk..spor yap mutluluk veriyo
hoşgeldin canım:79::79:..
ama bebeğin daha çok yeni çok ağır bir diyet yapmaman lazım<z:78::78:.emzirdiğin için zaten 500 kcal avantajın var..hafif bi diyetle verirsin bence..ama önce bebiştabii büyüklerimiz daha iyi bilir biz daha çömüz

kızlaaaaaar..kaptanımızdan bugün hiç ses seda çıkmadı...:26::26::26:bi şey yoktur inşAllahhamilemiki:90::90::90:

Son düzenleme:
canım gecmıs olsun üzme kendını sende daha yavas ve emın adımlarla devame dersın dıyetıne arkadaslar yazmıs zaten

saol canim benim, aynen öyle yapicam canim

ebruu benim troitlerim hiç çalışmıyormuş ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım bak çizelgeme ne kadar kilo vermişim o sözü söyleyenler halt etmiş

canimmm sanada cok gecmis olsun ya, seninki kim bilir daha zordur, ya iste bi kac kisiden öyle duyunca kilo veremicem sandim
bu arada sende özellikle geceleri nefes darligi oluyormu :26:

insllh canim, cok gecmis olsun sanada, sayenizde bende moral buluyorum ya, annemde tiroid hastasi o da ilaclarini düzenli olarak kullandi simdi normale döndü bende ilaclarimi yarin alicam daha hemen baslamak istiyorum ya, geceleri nefes darligi beni cok korkutuyor, daha öncede oluyordu hatta bende kesin tiroid var demistim simdi doktorda öyle diyince moralim alt üst oldu ama insallah ilaclar sayesinde normale dönerim bende, kilomu cokta dert etmiyorum aslinda sadece su tiroidden kurtulayimda gerisi cok kolay seyler:) Allah kimseyi sagligindan etmesin cok zor

Son düzenleme:

canım bende ilk başta yiyemiyodum ama ne yaptım bi müddet nesfit meyveli yedim sonra yavaş yavaş müsli ile karıştırdım şimdi ise 3 yemek kaşığı müsli 3 yemek kaşığı nesfit oldu. nesfit de aynı müsli gibi etkisi. ama tadı müthiş

nesfit kırmızı meyveli var bızım evde de ben onunla muslının meyvelısını karıstırdım, içim bayıldı 2şer kasık koymustum yıyemedım hepsını, gercı ıyı oldu cunku sonrada mıdem bı tuaf oldugu ıcın bısey yıyemedımm bı madensuyu ıctım aksamı oyle kapattım
aslına bakarsan ben muslıyle baya kılo verırım, ıkı kasık yerım boyle sonra mıdem bulanır bısı yıyemem, zorunlu olarak kılo vermıs olurum soranlara da hep müsli sayesınde verdım bu kıloları derımmm yalan değıl sonuctaa

ben müslinin keten tohumlusunu kullanıyorum canım kaptanım sağolsun o önerdi. şeker oranı çok az. içine de nesfit meyveli karıştırıyorum oh mis gibi oluyor yanında da form çayımı içiyorum midem epey şişiyor. yatana kadar da bol su ve yeşil çay, yatmadan öncede elma sirkeli ballı sıcak suyumu içiyorum karnım ful oluyor hiç açlık hissetmiyorum sabah da kalkınca midemi baya hafif hissediyorum karnım yumuşacık oluyor süper oluyor valla

kız senin metabolizma kaç km yapıyor bunlarla ahaha

ay topıke ılk geldıgımde ara ara canım cıkmıstı onu, saolsun arkadasların yardımlarıyla begendıkte bulmustum ama kuru uzum fılan olunca onu almayıp yol uzerindekı bı dukkandan kendıme bı hırka alıp dönmüştüm neye nıyet neye kısmet işte
onun yerıne yulaf ezmesı+yogurt+keten tohumunu kendım karıstırıp yedım bı kac gun cok saman gıbı oluyo dıye yanında da bazen bı salatalık yıyodum yenı bısıler denıyeyım dedım ama bılemıyorum pek bana gore degıl gıbı, gercı bıberıye cayını ılk ıctıgımdede oyle gelmıstı sımdı ıcebılıyorum rahatca :26:

kendi müslini kendin yap dicektim yapmışn
katkarıştır damak tadına uygun bişeler bulursun ama kalorisine dikkat et
(diyene bak az nce yemek yedim bide bitki çayıyla kaysı kurusu yedim cozuttum:84::84::84::84:

Arkadaşlar, 1 haftadır tonsilitten yatıyoruz, antibiyotik iğne ile tedavi oluyoruz, çok şükür bu gün gözümüzü açtık, çok şey kaçırdım mı?

paket sewgilinin elindeydi, ordan yırttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…