- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
merhabalar yeni üye oldum. şu and 75 kiloyum ve zayıflamak istiyorum. 6 aylık bebeğim var doğum sonrası aç gözlülükten birazda eşimin eve sürekli bol kalorili abur cubur taşımasından kilo veremedim .80 kiloyla doğuma gittim. 75 e düştüm.3 ayın sonunda yine 79.8 oldum. sonra biraz dikkat ederek 5 kilo verdim ama bir aydır veremiyorum. inşallah burda motive olup tekrar 62 kiloya düşebilirim
:2:
hoşgeldin canım.. kendine bi izelge yap hemen.. bende 12 aylık bebeği olan bir anneyim.. yaklaşık 2-3 aydır burdayım motivasyonum hiç düşmedi. çok şükür hedefime de 3 kilo kaldı. sen de buraya sık sık gir hemencik ulaşırsın hedefine merk etme..merhabalar yeni üye oldum. şu and 75 kiloyum ve zayıflamak istiyorum. 6 aylık bebeğim var doğum sonrası aç gözlülükten birazda eşimin eve sürekli bol kalorili abur cubur taşımasından kilo veremedim .80 kiloyla doğuma gittim. 75 e düştüm.3 ayın sonunda yine 79.8 oldum. sonra biraz dikkat ederek 5 kilo verdim ama bir aydır veremiyorum. inşallah burda motive olup tekrar 62 kiloya düşebilirim
hayırlısı olsun kaptanımmm...162 metrekare bir yer bulduk çokta beqendim..havuzu site güvenliqi ebveyn banyosu falan var..170000tl.. 50000tl kredi çekmemzi gerekecek..arabamızın borcu daha bitmedi..orayıda kaçırmak istemiyorum çok beqendim..bende işe giremedim eşim hem arabanın hemde evin borcunu ödeyemez..ama ev çok güzell..böyel heves ediyorum olmayıncada üzülüyorum..neyse hayırlısı olsun bakalım Rabbim hayırlı şeyler nasip etsin..
kdr özelini okurmusun
iyigeceler kızlar ben kaçtım..
bravo valla09.05.2011 Pazartesi menüüüm
Sabah
Yarım simit
Şekersiz çay
Ara
2 kuru kayısı
1 şekersiz yeşil çay
Öğlen
Yarım simit
1 kase yogurt
yarım kupa cabuk corba
Ara
1 kupa yogurtlu cabuk corba
Yarım paket etiformun elmalısından
1 tane etimek
Akşam
2 yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt
Kaçamak : 1 kare sütlü çikolata, 2 bonibon
Rabbim hkkında herşeyin hayırlısını versin canım:26::26:ikizin olsun hayırlısıyla inşAllahgünlerdir sizi de meşgul ettim bukonuda biliyorum evet bitti hamile değilim birazönce adetim başladı 10.gün oluyorum üzülmedim yaa:76::76:
dediğim gibi tüpbbek tutmadığında tam1yaönce daha feanydım1nisanda aldım sonucumu bana şaka olsaydı ama gerçektiohh rahatladım bee olsaydım çok süpper olucaktı okadar para döktük maddi maneci yıprandık bebeşim kendiliğnden gelirse rabbimize şükürler ederiz,yien ediyorum vercek olanda o,alanda o....artık zayıflama moduna tam gaz,bugünüm sancılı geçer yarın akşam spora tam gaz:81::81:
canım eşime söylemke enzoru eve gelemden söylemeyim zaten beklediğimiz bir sonuç ama oda ümitlendi,zaten okulda çok yoruluyor günü berbat geçmesin,benim kadar etkilenmez..onunu rahat tarfını biraz alsayıdm iiyolurdu ama sabırsızım bennn...iyikiböyle bireşim var,çünkü yaşaynalar bilir tamam çocuksuzlıuk dünyanınn sonu değil,eşim çok anlayışlı inançlı ve rabbimin takdirine inanıyor ama eşleri yıpratan birsüreç gerçekten,bebeğin yokluğu biryerde sorun geçmeyen birşey..geçmeside onu kucağımıza alıp evimize geldiğinde bitecek inşaallah....mutluyuz ama onunla tam olucaz...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verisn tüm olmayanlara....
damdan düşer gibi oldum birkere daha hepbi umut keşke olsa dedimm,negatif olduğunu bile bile....
süt içebiliyorsan canım iki kaşık müsli ile special k yı karıştır bide tarçın at içine çok lezzetli oluyo bencemerhaba kızlar,
adliyede kosusturdum, geldım bı solukta gecmısı okudum saatı 13:00 yaptımakşam olsa da eve gıtsek yaa, bahar aylarında ınsanın ıcının kıpır kıpır olması lazım değil mi ya:44: tam tersıne herkes uyusukluktan yakınıyo bugunlerde
bgn normalde spor gunumdu ancak ankaradakı hanımlar lokallerinin toplu gosterısı varmış o yuzden bugunki diger faaliyetlerı ıptal etmısler
dün paylastıgım sorunuma yorum yapan, destek olmaya calısan herkeslere cok tesekkur edıyoruminş yoluna gırer hersey
ha bu arada müsli yıyebılen butun arkadaslarımın onunde saygıya egılıyorummmnası yıosunuz valla şaştımmmm
evet bayadır yazmıyosun.:26::26:.o kadar kiloları vermişsin nasıl mutsuzsun yafffMerhaba kızlar...
Valla çok keyifsizim nedeni yok...
Bahar yorgunluğu dedim ama üstümden atamadım...
Çok mutsuzummmm
hoşgeldin canım:79::79:..merhabalar yeni üye oldum. şu and 75 kiloyum ve zayıflamak istiyorum. 6 aylık bebeğim var doğum sonrası aç gözlülükten birazda eşimin eve sürekli bol kalorili abur cubur taşımasından kilo veremedim .80 kiloyla doğuma gittim. 75 e düştüm.3 ayın sonunda yine 79.8 oldum. sonra biraz dikkat ederek 5 kilo verdim ama bir aydır veremiyorum. inşallah burda motive olup tekrar 62 kiloya düşebilirim
canım gecmıs olsun üzme kendını sende daha yavas ve emın adımlarla devame dersın dıyetıne arkadaslar yazmıs zaten
ebruubenim troitlerim hiç çalışmıyormuş ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım bak çizelgeme ne kadar kilo vermişim o sözü söyleyenler halt etmiş
canım hiç ama hiç üzülme.. senanın yazdıklarını okumuşsundur.. bende de tam 2 ay önce haşhimato tiroid hastalığı çıktı..günlerce ağladım heryerde bilgi aradım.. nette saçma şeyler yazıyor insanın morali bozuluyor.. aile hekimimize gittik ve bana kızdı.. sen asıl tedaviden sonra normale döneceksin dedi. düşünüyorum da millet emzirirken kilo verir ben alıyordum adet düzensizliklerim çoktu.. herşeyde bi hayır vardır.. kilo almamın nedeni haşhimatoymuş meğerse.. ve ben o günden beri tam 5 kilo verdim. hem de daha ilaca başlamadım.. burda senanın da tiroid hastası olduğunu öğrenince kendime geldim. azmini kaybetme.. nasıl düşünürsen öyle giderr.. sen anormalsin. hastalığın teşhisi ve kullanacağın ilaçlar seni normale döndürcekk
ya aksam yemeklerımızı gec yemek zorunda kalıyoruz bız hep, oyzden bı alternatıf olarak musli filan bısıler bulmak lazım dıye dusunuyodum :44: ama dun aksam mıdemı bulandırdı onu yemek, oyle bıraz lezzetlensın dıye içine corn flakes fılan da kesmedi beniii :26: bu aksam yemeye tesebbus edersem, karar verdim once ıcındeki kuru üzumlerı ayıklıycaaammmgalıba o kuru uzumun yarattıgı tadı sevmedım ben, bı de oyle denıyım barii :92:
kızlaaaaaar..kaptanımızdan bugün hiç ses seda çıkmadı...:26::26::26:bi şey yoktur inşAllahhamilemiki :90::90::90:
canım bende ilk başta yiyemiyodum ama ne yaptım bi müddet nesfit meyveli yedim sonra yavaş yavaş müsli ile karıştırdım şimdi ise 3 yemek kaşığı müsli 3 yemek kaşığı nesfit oldu. nesfit de aynı müsli gibi etkisi. ama tadı müthiş
nesfit kırmızı meyveli var bızım evde de ben onunla muslının meyvelısını karıstırdım, içim bayıldı 2şer kasık koymustum yıyemedım hepsını, gercı ıyı oldu cunku sonrada mıdem bı tuaf oldugu ıcın bısey yıyemedımmbı madensuyu ıctım aksamı oyle kapattım
aslına bakarsan ben muslıyle baya kılo verırım, ıkı kasık yerım boyle sonra mıdem bulanır bısı yıyemem, zorunlu olarak kılo vermıs olurumsoranlara da hep müsli sayesınde verdım bu kıloları derımmm yalan değıl sonuctaa
ben müslinin keten tohumlusunu kullanıyorum canım kaptanım sağolsun o önerdi. şeker oranı çok az. içine de nesfit meyveli karıştırıyorum oh mis gibi oluyor yanında da form çayımı içiyorum midem epey şişiyor. yatana kadar da bol su ve yeşil çay, yatmadan öncede elma sirkeli ballı sıcak suyumu içiyorum karnım ful oluyor hiç açlık hissetmiyorum sabah da kalkınca midemi baya hafif hissediyorum karnım yumuşacık oluyor süper oluyor valla
ben müslinin keten tohumlusunu kullanıyorum canım kaptanım sağolsun o önerdi. şeker oranı çok az. içine de nesfit meyveli karıştırıyorum oh mis gibi oluyor yanında da form çayımı içiyorum midem epey şişiyor. yatana kadar da bol su ve yeşil çay, yatmadan öncede elma sirkeli ballı sıcak suyumu içiyorum karnım ful oluyor hiç açlık hissetmiyorum sabah da kalkınca midemi baya hafif hissediyorum karnım yumuşacık oluyor süper oluyor valla
kendi müslini kendin yap dicektim yapmışnvalla aynen oglen ofıste ne yıyecem derdı aksam evde ne yıecez derdı hıc bıtmıyoo; kadınlık zor zanaat anacıımm
sütle denedım, baska bı markada denedım onu da annem guzele benzıyo demıstı hemen ona hedıye edıverdımben bı kuru uzumsuz denıyeyım de bu aksam, tatlı deil tuzlu bı tat bırakırsa damagımda severım belkıı :44:
öğlen genelde salataya talimiz ztn ofıste, bı de aksam salata yersem yeşeririm diye korkuyorumm
Arkadaşlar, 1 haftadır tonsilitten yatıyoruz, antibiyotik iğne ile tedavi oluyoruz, çok şükür bu gün gözümüzü açtık, çok şey kaçırdım mı?
hayırlısı olsun kaptanımmm...
bravo vallaben paketi elime alınca bitirmeden kalkamıyorum
Rabbim hkkında herşeyin hayırlısını versin canım:26::26:ikizin olsun hayırlısıyla inşAllah
süt içebiliyorsan canım iki kaşık müsli ile special k yı karıştır bide tarçın at içine çok lezzetli oluyo bence
evet bayadır yazmıyosun.:26::26:.o kadar kiloları vermişsin nasıl mutsuzsun yafffben versem okadar kiloyu oooooooo neyse şaka bi yana hepimizde var bu yorgunluk..spor yap mutluluk veriyo
hoşgeldin canım:79::79:..
ama bebeğin daha çok yeni çok ağır bir diyet yapmaman lazım<z:78::78:.emzirdiğin için zaten 500 kcal avantajın var..hafif bi diyetle verirsin bence..ama önce bebiştabii büyüklerimiz daha iyi bilir biz daha çömüz
Arkadaşlar, 1 haftadır tonsilitten yatıyoruz, antibiyotik iğne ile tedavi oluyoruz, çok şükür bu gün gözümüzü açtık, çok şey kaçırdım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?